Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (8 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τρανταχτό παράδειγμα φίλος μου μαλάκας που τελικά τον σχολασα με τα καραγκιοζιλίκια του. Μεσολάβησε η μάνα του να μιλήσει σε μάνα γκόμενας ότι ο γιόκας της είναι μοναχουλης και καλό παιδάκι. :2funny: Τελικά τα έκαναν έτσι που γνωρίστηκαν τα δύο δίποδα (το κάρβουνο φίλος μου με την τσιμπουκλου γκόμενα όπως εξελίχθηκε η φάση) δηθεν τυχαία σπίτι της δεύτερης. Πρόσχημα να δουν μια κουζίνα και να βοηθήσει στο κουβαλημα
ο κανακάρης. Έπειτα ήρθε
η μπόχα και γνωρίστηκαν.
Όλα στημένα εξαρχής. Του έφαγει τουλάχιστον 30.000 ευρώ που μου ήθελε και γάμο ο ξεγανωτος τενεκές.
Ο συγκεκριμένος μαλάκας αν δει νεκρό να τον έχει πατήσει νταλίκα θα κορνάρει για να περάσει αλλιώς αν δεν τον μαζεψουν θα τον πατήσει για να περάσει από πάνω του. Και με την γκόμενα έγινε τόνος Ρίο Μάρε όπως και σε όλες που ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ!!! ΑΧΡΗΣΤΟΣ!!!

:2funny:
Καλά νά τού κάνει τού βλαμένου,τό ευχαριστήθηκα!
προσωπικά δέν έχω καμία εμπιστοσύνη σέ άνδρα,πού δέν μπορεί νά βγάλει γκόμενα από μόνος του,
τούς θεωρώ μαλθακούς,τεμπέληδες,ξερόλες καί γενικότερα τοξικούς,ακόμα καί γιά απλή παρέα κανένα ποτό,καφέ κτλ,
γκόμενα μόνο μέ τήν "αξία" μας διαφορετικά,δέν τό υπολογίζω ώς κατάκτηση αλλά... ώς δοσοληψία! :hi:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
πολύ σωστά! το 20ρικο ίσως να είναι εντάξει για ένα λυκειόπαιδο που θα πάει για έναν καφέ
με το
μετρό
και θα φάει και δυο σουβλάκια...για έναν 35άρη
που έχει
αμάξι και θέλει να κάνει
μια σοβαρή
έξοδο θέλει 50ρικο και πάνω
δε χρειαζεται να ειναι λυκειοπαιδο και φοιτητες να ειναι μια χαρα τη βγαζουν με 20αρικο

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Εκτός αν ήταν κανας γνωστός σαν τον Vibrator ή τον Κονίλο που παίζει να τους έδινε και κώλο επι τόπου...

Γενικά η οποιαδήποτε μορφή δημοσιότητας ξεχωρίζει τον ορατό...από τον αόρατο

:rockon::rockon::rockon: τοσο γρηγορα που μιλαει η Ιταλιάνα πιτσιρικα

να τον βγαλεις οξω στην τραπεζαρια:coffee::coffee: μπελίσσιμα:rockon:

:alivedick::alivedick:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
πως μιλαει ετσι το μωρακι, μονο απο τη φωνη καυλωσα!!!:coffee::coffee:

forza Ιtalia:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon: βαφανκουλο, ciao bella !

μπονα σεραααα :wanker: σι ,σι ,σι , ντο ρε μι φα σο λααα:rockon::rockon:

ζητω η παγκοσμιοποιηση, μουνοδουλιαση χωρις συνορα:coffee: μουνοδουλοι pride worldwide

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Καλά νά τού κάνει τού βλαμένου,τό ευχαριστήθηκα!
προσωπικά δέν έχω καμία εμπιστοσύνη σέ άνδρα,πού δέν μπορεί νά βγάλει γκόμενα από μόνος του,
τούς θεωρώ μαλθακούς,τεμπέληδες,ξερόλες καί γενικότερα τοξικούς,ακόμα καί γιά απλή παρέα κανένα ποτό,καφέ κτλ,
γκόμενα μόνο μέ τήν "αξία" μας διαφορετικά,δέν τό υπολογίζω ώς κατάκτηση αλλά... ώς δοσοληψία! :hi:
Λες οτι ο αντρας πρεπει να βγάζει γκόμενες με την αξια του,και εγω συμφωνω αλλα περα απο τα λεφτα,με οποιονδηποτε αλλο τροπο πεφτει μια γκόμενα,πεφτει και με την αναλογη αξια του αντρα.Δηλ ακομα και γνωριμια να σου κανει ενας,αν δε σε γουστάρει η αλλη ρε δε πανα κοπανιεσαι,δε θα κατσει.Λοιπον...εχω πολλες εμπειίρες με γκόμενες και ολα απο καμακι και απο τσατ...δε θα σου πω αριθμο αλλωστε οτι και να πω εδω,φιδεμπορας θα βγω οποτε δεν εχει και νόημα (καποιοι με ξερουν και με ενα παλιο προφιλ που ειχα,και ανεβαζα κουβεντες με γκομενάκια)..τα περισσοτερα ειναι απο τσατ,κυριως απο 28-35 ηταν και οι περισσοτερες εμπειριες που ειχα...λοιπον μεχρι και τα 25 ημουν τελειως ασχετος με γκομενες.,,και οταν λεω τελειως ασχετος,εβγαινα εξω με γκόμενα που με γουσταρε και δεν ηξερα ποτε να φασωσω.Ξερεις τι με βοηθησε? το badoo-tinder.,.εβγαινα με τοσες γκομενες και εκανα τοσες φάσεις ,που πλεον το ειχα σπουδάσει πολυ καλα το τετατετ..τωρα θα μου πεις...γιατι δε δοκίμαζες εξω? γιατι εδω το καμακι στην ελλαδα εχει πεθανει οποτε θα εβγαινα με μια καθε μηνα αντι με 2-3 γκομενες τη βδομαδα που ειχα την ευκαιρια μεσω τσατ..και φυσικα μιλαμε για καλες εποχες 2010-2015 (καμάκια σε κλαμπ και εξω εχω κανει κυριως εξωτερικο με πολυ καλη επιτυχια,εδω ελλαδα λιγα πραγματα)λοιπον τωρα επειδη λες οτι το τσατ δεν εχει αξια για εναν αντρα...δεν ειναι μαγκια να σε διαλεγει αναμεσα σε ενα ματσο αντρες?δεν ειναι μαγκια να βγαινεις με μια γκόμενα και να εχει στο περιμενε αλλους 30 μαντραχαλους και συ να τη γαμας αμέσως? ,και να θελει και σχεση....δεν ειναι μαγκια να βγαινεις με γκομενα απο τσατ στο μισάωρο αντι να μιλας μαζι της με τις ωωωρες- μεεερες που κανουν οι περισσοτεροι ασχετοι? ..δεν εχει καμια αξια αυτο? και οσον αφορα τα λεφτα,ακομα και αυτο ειναι μια ικανοτητα (εκτος και αν μιλαμε για κανα λοττο η κληρονομια),....δηλαδη αν ενας αντρας εχει την ικανοτητα να βγαζει λεφτα,ε αυτο δεν ειναι και λιγο...προφανως και ειναι μια αξια και μια μορφη δύναμης για μια γυναικα...εγω λυπάμαι αυτους που περιμενουν απο αλλους να τους γνωρισουν..αυτοι ναι ειναι τουβλα τελειως

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.897
Πόντοι
3.656
Αρρώστια είναι οι Ιταλίδες.. Θυμάμαι μια Ιταλίδα που είχα γνωρίσει πριν 5χρονια τη Ντάνιελα. . Τον έπαιζα για παρτυ της μήνες.. Ίσως.. Λέω ίσως.. Οι πιο ωραίες γυναίκες στον κοσμο

Οι πιο ωραίες...στη Μεσόγειο

Με βόρειες και ανατολικές,δεν συγκρίνονται

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.345
Πόντοι
1.056
εγω απεχω απο βραδινες κλαρινοεξοδους εδω και αρκετο καιρο:rockon:
όποτε εχω κεφια ,κανω γυπινγκ στο τοξο Ροτοντας-Καμαρας-Λευκου Πυργου:coffee:
εκει κυκλοφορει η ανφαν γκατε της πολης ,γαμω τα γυφτοΛαδαδικα:rockon::rockon: και οι 40 Εκκλησιες εχουν πολυ ωραια μουνακια!!

η Αλεξανδρου Σβωλου πιο κατω εχει μετατραπει σε μουνοπανηγυρη απο ντοπιες κουλτουριαρες και ερασμιτισσες
ανοιξαν πολλα στεκια που λειτουργουν και βραδυ πλεον:coffee::coffee: οχι μονο ως καφετεριες!
σε αυτη τη γειτονια μεγαλωσε και η Καΐλή ,αποπνεει μια ερωτικη διαθεση για εξωτικα γαμησια!

δεν ξερω αν το εχω ξαναγραψει,ονειρο μου ειναι να αγορασω στο μελλον γκαρσονιερα στις 40 Εκκλησιες!
θελω να γαμαω φοιτητριες με θεα τα πανεπιστημια μεχρι τα βαθια γεραματα :rockon::rockon::rockon:
.......ειναι η αγαπημενη μου περιοχη ! συν οτι εχει ησυχια τα βραδια και μπορεις να κανεις περιπατο στο δασος:coffee:

αρκει να μην πετυχεις αγριογουρουνα,φιδια κλπ :tooth::tooth::tooth:

ΑΥΡΙΟ μεχρι ΚΑΙ Κυριακη ξεκιναει το reworks festival,στο τιντερ ΗΔΗ απο χθες τσεκαρα μουνιτσες απο Νορβηγια και Μαλτα που εσκασαν για..μουσικο τουρισμο 5 ημερων:pipa2: παλια τα reworks ειχαν φημη εντος συνορων:coffee:
απο τιντερ δεν εχω επιτυχιες,γι αυτο Παρασκευη λεω να σπασω την αποχη μου για να ακουσω μπιτακια
μα κυριως για να θωπευσω αλλοδαπα κωλαρακια:rockon:

Ελα ρε σκύλε θα πας reworks?... πω τι μου θύμησες τωρα εποχές 2008-2009 που πήγαινα σαν τρελός.

βέβαια τοτε ηταν πιο underground-harcore και πηγαίναν οι πιο ψαγμένοι σε αυτό είδος μουσικής, τώρα έχει γίνει πιο international οπως λες και παει η σαρα και η μαρα!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Λες οτι ο αντρας πρεπει να βγάζει γκόμενες με την αξια του,και εγω συμφωνω αλλα περα απο τα λεφτα,με οποιονδηποτε αλλο τροπο πεφτει μια γκόμενα,πεφτει και με την αναλογη αξια του αντρα.Δηλ ακομα και γνωριμια να σου κανει ενας,αν δε σε γουστάρει η αλλη ρε δε πανα κοπανιεσαι,δε θα κατσει.Λοιπον...εχω πολλες εμπειίρες με γκόμενες και ολα απο καμακι και απο τσατ...δε θα σου πω αριθμο αλλωστε οτι και να πω εδω,φιδεμπορας θα βγω οποτε δεν εχει και νόημα (καποιοι με ξερουν και με ενα παλιο προφιλ που ειχα,και ανεβαζα κουβεντες με γκομενάκια)..τα περισσοτερα ειναι απο τσατ,κυριως απο 28-35 ηταν και οι περισσοτερες εμπειριες που ειχα...λοιπον μεχρι και τα 25 ημουν τελειως ασχετος με γκομενες.,,και οταν λεω τελειως ασχετος,εβγαινα εξω με γκόμενα που με γουσταρε και δεν ηξερα ποτε να φασωσω.Ξερεις τι με βοηθησε? το badoo-tinder.,.εβγαινα με τοσες γκομενες και εκανα τοσες φάσεις ,που πλεον το ειχα σπουδάσει πολυ καλα το τετατετ..τωρα θα μου πεις...γιατι δε δοκίμαζες εξω? γιατι εδω το καμακι στην ελλαδα εχει πεθανει οποτε θα εβγαινα με μια καθε μηνα αντι με 2-3 γκομενες τη βδομαδα που ειχα την ευκαιρια μεσω τσατ..και φυσικα μιλαμε για καλες εποχες 2010-2015 (καμάκια σε κλαμπ και εξω εχω κανει κυριως εξωτερικο με πολυ καλη επιτυχια,εδω ελλαδα λιγα πραγματα)λοιπον τωρα επειδη λες οτι το τσατ δεν εχει αξια για εναν αντρα...δεν ειναι μαγκια να σε διαλεγει αναμεσα σε ενα ματσο αντρες?δεν ειναι μαγκια να βγαινεις με μια γκόμενα και να εχει στο περιμενε αλλους 30 μαντραχαλους και συ να τη γαμας αμέσως? ,και να θελει και σχεση....δεν ειναι μαγκια να βγαινεις με γκομενα απο τσατ στο μισάωρο αντι να μιλας μαζι της με τις ωωωρες- μεεερες που κανουν οι περισσοτεροι ασχετοι? ..δεν εχει καμια αξια αυτο? και οσον αφορα τα λεφτα,ακομα και αυτο ειναι μια ικανοτητα (εκτος και αν μιλαμε για κανα λοττο η κληρονομια),....δηλαδη αν ενας αντρας εχει την ικανοτητα να βγαζει λεφτα,ε αυτο δεν ειναι και λιγο...προφανως και ειναι μια αξια και μια μορφη δύναμης για μια γυναικα...εγω λυπάμαι αυτους που περιμενουν απο αλλους να τους γνωρισουν..αυτοι ναι ειναι τουβλα τελειως
Δέν θά έρθω σέ αντιπαράθεση μαζί σου,άλλωστε δέν έχει κανένα νόημα,τίς απόψεις μας ποστάρουμε όλοι εδώ,
μέ τήν δική μου οπτική τά βλέπω τελείως διαφορετικά,θυμάμαι τόν ευατό μου νά παίζω μέ γκόμενες από τό γυμνάσιο -άσχετα άν είχα πάντα επιτυχίες είτε όχι-
αργότερα "καλλιέργησα" αυτές τίς εμπειρίες,καί συνέχισα τό "έργο" μου -δέν σου κρύβω μέ πάμπολλες αποτυχίες χωρίς όμως νά μέ ρίχνουν-
τά νούμερα επιτυχιών κατάκτησης γυναικών,δέν μού έλεγαν ποτέ τίποτα -ούτε τώρα μού λένε- ξεκινούσα πάντα από τό μηδέν,
σέ αυτό πού αναφέρεσαι γιά dating apps, τό θεωρώ πολύ "ξεφτιλέ" μέ τήν έννοια ότι θά πρέπει νά έχω "επαφή" μέ μία γυναίκα,πού ποτέ δέν τήν έχω δεί,
περιμένοντας όταν καί άν τήν δώ,νά μήν χαλάσει τήν αισθητική μου -διότι τά πάντα δέν είναι μόνο τό sex- γνωρίζοντας εκ των προτέρων,
ότι πρόκειται γιά μία "πουτάνα virtual" καί ότι τό μόνο πού κάνει,είναι νά γαμιέται συνέχεια μέ κάποιους,
μέ αυτή λοιπόν τήν λογική -άν δέν είχα άλλο τρόπο προσέγγισης στίς γυναίκες- θά προτιμούσα μία γυναίκα επαγγελματία,
πού σέ καμία περίπτωση,δέν θα χαλούσα τήν αισθητική μου...αλλά καί τόν χρόνο μου!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
σέ αυτό πού αναφέρεσαι γιά dating apps, τό θεωρώ πολύ "ξεφτιλέ" μέ τήν έννοια ότι θά πρέπει νά έχω "επαφή" μέ μία γυναίκα,πού ποτέ δέν τήν έχω δεί,
σε γενικες γραμμες ειναι ξεφτιλε με την εννοια οτι οκ,...μπες,παρε εμπειριες,τριψου,βγες ραντεβου,μεχρι εκει που θα σε κανουν ολα αυτα να τριφτεις λιγο με το τετατετ..(δεν εννοω με το καμάκι,αλλο το ενα αλλο το αλλο) απο κει και περα προφανως πρεπει ο οποιοσδηποτε να μην μενει εκει μονο σε ενα κομματι αλλα να διευρυνει τον τροπο επικοινωνιας...στο κατω κατω μη νομίζεις ολες αυτες στα τσατ ειναι για το πεο τελειως,μια σοβαρη γυναικα δεν μπαινει εκει και το ξερουμε ολοι οποτε αν θες να βρεις κατι σοβαρο προφανως και το κοντινο live παιχνιδι ειναι το καλύτερο.Ομως εδω κακα τα ψέμματα το καμακι δεν υπάρχει,σε σχεση με εξω γιατι εχω παει σε πολλες χωρες και εχω δει οτι οντως η μπαλα εξω παιζεται κανονικα...εδω ειναι αστα χεστα,...(αυτο ειναι λόγω ανασφάλειας κυριως...ειμαστε ενας ανασφαλης λαος ασχετος αν το παιζουμε μάγκες)

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
σε γενικες γραμμες ειναι ξεφτιλε με την εννοια οτι οκ,...μπες,παρε εμπειριες,τριψου,βγες ραντεβου,μεχρι εκει που θα σε κανουν ολα αυτα να τριφτεις λιγο με το τετατετ..(δεν εννοω με το καμάκι,αλλο το ενα αλλο το αλλο) απο κει και περα προφανως πρεπει ο οποιοσδηποτε να μην μενει εκει μονο σε ενα κομματι αλλα να διευρυνει τον τροπο επικοινωνιας...στο κατω κατω μη νομίζεις ολες αυτες στα τσατ ειναι για το πεο τελειως,μια σοβαρη γυναικα δεν μπαινει εκει και το ξερουμε ολοι οποτε αν θες να βρεις κατι σοβαρο προφανως και το κοντινο live παιχνιδι ειναι το καλύτερο.Ομως εδω κακα τα ψέμματα το καμακι δεν υπάρχει,σε σχεση με εξω γιατι εχω παει σε πολλες χωρες και εχω δει οτι οντως η μπαλα εξω παιζεται κανονικα...εδω ειναι αστα χεστα,...(αυτο ειναι λόγω ανασφάλειας κυριως...ειμαστε ενας ανασφαλης λαος ασχετος αν το παιζουμε μάγκες)
Δέν διαφωνώ καθόλου γιά τό εξωτερικό,αλλά καί εκεί παίρνεις αυτό πού αξίζεις,
δέν είναι δηλαδή πεδίο άσχετων,κακομούτσουνων,καί βλαμένων,
απλά υπάρχει διαφορετική νοοτροπία,καί κάποιους -πού αξίζουν- τούς βοηθάει!

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Η Εφη Αχτσιόγλου κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη για σεξιστική συμπεριφορά σε βάρος της, αναφέροντας ότι της απευθύνθηκε με "υποτιμητικό στυλάκι", ακριβώς επειδή είναι γυναίκα. Το υποτιμητικό στυλάκι που είπε η κ. Αχτσιόγλου, αφορούσε την απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στην πρότασή της για debate, όταν εκείνος απάντησε αρνητικά μέσω ανάρτησης στα social media, γράφοντας ότι "με την Εφη, η σύγχρονη Αριστερά δεν μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί".

ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΩ ΤΑ ΦΥΛΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατηγόρησε την Εφη Αχτσιόγλου για σεξιστική συμπεριφορά σε βάρος του, αναφέροντας ότι του απευθύνθηκε με "υποτιμητικό στυλάκι", ακριβώς επειδή είναι άντρας. Το υποτιμητικό στυλάκι που είπε ο κ. Κασσελάκης, αφορούσε την απάντηση της Εφη Αχτσιόγλου στην πρότασή του για debate, όταν εκείνη απάντησε αρνητικά μέσω ανάρτησης στα social media, γράφοντας ότι "με τον Στέφανο, η σύγχρονη Αριστερά δεν μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί".

Ε ρε κράξιμο που θα είχε πέσει. Για την Αχτσιόγλου όμως, δεν τρέχει και κάτι, μπορεί να ισχυριστεί οτιδήποτε χωρίς κόστος. Την αντιστροφή μου ενέπνευσε το μέλος Νέαρχος Κούκης

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.342
Πόντοι
3.656
Ενταξει νομιζω αρκουσε να της πεις οτι δεν θες να συνεχισετε επικοινωνια.
Δε χρειαζοταν να το τερματισεις προς την αντιθετη κατευθυνση

Κι απο.εκει κι επειτα αν σε ξαναπαρει σργησε να το σηκωσεις αλλα μην εισαι εχθρικος.
Γιατί ; Είμαι . Δείχνω ότι δεν τις έχω καμία ανάγκη.
ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΧΑΣΑΝ , ΟΧΙ ΕΓΩ.
Και κατά συνέπειες με χαμένες .... δεν θέλω ούτε καλημέρα .... ούτε νεύμα ...... τίποτε .......

Στα τσακίδια.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Γιατί ; Είμαι . Δείχνω ότι δεν τις έχω καμία ανάγκη.
ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΧΑΣΑΝ , ΟΧΙ ΕΓΩ.
Και κατά συνέπειες με χαμένες .... δεν θέλω ούτε καλημέρα .... ούτε νεύμα ...... τίποτε .......

Στα τσακίδια.
Ναι αλλά μια ακραία αντίδραση ακόμη και απαξιωτική τους δίνει αξία φίλε μου.Αυτο λέω.
Σε αντίθεση με μια πιο ουδέτερη στάση που εκεί πραγματικά δείχνεις ότι τις έχεις γραμμένες

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.342
Πόντοι
3.656
Ναι αλλά μια ακραία αντίδραση ακόμη και απαξιωτική τους δίνει αξία φίλε μου.Αυτο λέω.
Σε αντίθεση με μια πιο ουδέτερη στάση που εκεί πραγματικά δείχνεις ότι τις έχεις γραμμένες
Δεν είναι ακραία. Σαφής είναι . 10 κουβέντες θέλεις.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Οπως ειπε και ο Μποκολος, η μορφωμενη και σοβαρη Εφη Αχτσιογλου, κατηγορησε τον Κασσελακη για σεξισμο, οπως ειδα στον Σροιτερ στις ειδησεις, επειδη λεει ο Κασσελακης εκανε αναφορα στον Ευκλειδη Τσακαλωτο με το πληρες ονομα και επωνυμο του επειδη ειναι αντρας, ενω σε εκεινη αναφερθηκε απλως με το ονομα της Εφη, αρα εινα σεξιστικη συμπεριφορα.

Αν ειναι δυνατον.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Δεν είναι ακραία. Σαφής είναι . 10 κουβέντες θέλεις.
Ναι αλλά εσύ συνεχισες να είσαι ακραιος καιρό μετά.Δηλαδη φανηκες θυμωμένος.Αρα έδειξες ότι σε ενοχλήσε η απόρριψη.
Ενώ θα μπορούσες να μην ξοδέψεις ούτε λέξη για πάρτη της και να απομακρυνθείς απλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom