Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Καλά νά τού κάνει τού βλαμένου,τό ευχαριστήθηκα!Τρανταχτό παράδειγμα φίλος μου μαλάκας που τελικά τον σχολασα με τα καραγκιοζιλίκια του. Μεσολάβησε η μάνα του να μιλήσει σε μάνα γκόμενας ότι ο γιόκας της είναι μοναχουλης και καλό παιδάκι. Τελικά τα έκαναν έτσι που γνωρίστηκαν τα δύο δίποδα (το κάρβουνο φίλος μου με την τσιμπουκλου γκόμενα όπως εξελίχθηκε η φάση) δηθεν τυχαία σπίτι της δεύτερης. Πρόσχημα να δουν μια κουζίνα και να βοηθήσει στο κουβαλημα
ο κανακάρης. Έπειτα ήρθε
η μπόχα και γνωρίστηκαν.
Όλα στημένα εξαρχής. Του έφαγει τουλάχιστον 30.000 ευρώ που μου ήθελε και γάμο ο ξεγανωτος τενεκές.
Ο συγκεκριμένος μαλάκας αν δει νεκρό να τον έχει πατήσει νταλίκα θα κορνάρει για να περάσει αλλιώς αν δεν τον μαζεψουν θα τον πατήσει για να περάσει από πάνω του. Και με την γκόμενα έγινε τόνος Ρίο Μάρε όπως και σε όλες που ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ!!! ΑΧΡΗΣΤΟΣ!!!
προσωπικά δέν έχω καμία εμπιστοσύνη σέ άνδρα,πού δέν μπορεί νά βγάλει γκόμενα από μόνος του,
τούς θεωρώ μαλθακούς,τεμπέληδες,ξερόλες καί γενικότερα τοξικούς,ακόμα καί γιά απλή παρέα κανένα ποτό,καφέ κτλ,
γκόμενα μόνο μέ τήν "αξία" μας διαφορετικά,δέν τό υπολογίζω ώς κατάκτηση αλλά... ώς δοσοληψία!