Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Σ'αυτές τις ηλικίες οι γυναίκες έχουν πρώτα ανάγκη επιβεβαίωσης και θαυμαστών.Σχέσεις και έρωτες που τα έχουν δεδομένα...όπως το φαγητό,δεν τους λένε τίποτα

Δυστυχώς αυτά τα έχουν περισσότερο ανάγκη οι άντρες,ακριβώς επειδή τα στερούνται.
ναι και? πουτσα δε θελουν?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.885
Πόντοι
9.297
Εχω έναν συνεργάτη 52χρονών,μέ δικό του σπίτι 120 τ.μ στήν Ηλιούπολη,ένα Bmw 3.20 τού 2012,
καί δέν χρωστάει φράγκο πουθενά,αυτός ώς εμφάνιση παίζει στό 6,5-7 ύψος 1.85 αδύνατος,
τό look του δηλαδή περνάει,βρήκε μία γκόμενα πού τού "φορτώθηκε" στό σπίτι του -μένουν μαζί-
47 χρονών,κοντή,γεμάτη όχι χοντρή,καί επίπεδο ώς γυναίκα εντελώς τής πούτσας,καί ξεβράκωτη-άνεργη,
άν τολμήσεις νά τού πείς κάτι γιά τήν χαμούρα του,δέν σού ξαναμιλάει,ήδη τσακώθηκε μέ 2 φίλους!
Ο ορισμός του αιδοιοδουλου...υποθέτω ότι εσύ τα πας στοιχειωδώς καλά με τον συνεργάτη σου γιατί δεν ασχολείσαι με το θέμα αυτό.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.439
Πόντοι
3.556
εσυ κανεις κινηση και οτι γινει.
Το παιδί κάνει κίνηση ,οποίο μουνι μπαίνει στο παιδικό του δωμάτιο χώνεται….απλά τα τελευταία είκοσι χρόνια έχει κόψει λίγο η κίνηση

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.885
Πόντοι
9.297
Πάνε παρακάτω τύπε.Μην ψάχνεις πως και τί,έτσι είναι οι γυναίκες.Όσο έχουν επιλογές,κάνουν ότι γουστάρουν

Α,και αν τυχόν...σε ξαναθυμηθεί και σου στείλει,εννοείται δεν απαντάς
Όχι...ας απαντήσει...αλλά αν την ξαναδεί με "φρουρά" ΦΕΥΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Το ξέρω αδελφέ. Το θέμα είναι ότι με είχε δει μέσα από τις φωτογραφίες και είχαμε μιλήσει με ανταλλαγή απόψεων στο τηλέφωνο. Μου κάνει εντύπωση να κάνει τρομερά κοπλιμεντα μέσω τηλεφώνου και κάτι να την χαλάσει από κοντά τουλάχιστον στην συζήτηση. Ο ίδιος ήμουν και στην μια και στην άλλη περίπτωση!

Οι φιλες της ζηλεψαν και την επεισαν να μην προχωρησει

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Πόσες γιαπωνεζες έχεις πάρει μαν ;

Καμια, ομως ειμαι σουπερ παρατηρητικος

Οταν ημουν φοιτητης, ειχα μια συνηθεια να ψυχολογω τον αλλον στο 10λεπτο, κυριως γκομενες που πρωτογνωριζα στην παρεα και να τις περιγραφω ποιος πιστευω πως ειναι ο χαρακτηρας της, καπως σαν παιχνιδι. Ειχανε πεσει σαγονια απο το ποσο μεσα επεφτα, μετα απο αυτο κολλουσαν επανω μου σα βδελλες. Δεν υπαρχει τιποτε πιο κυριαρχικο επανω σε μια γυναικα απο το να διαβασεις το μυαλο της και να της το περιγραψεις. Εχει γινει χωμα, λασπη, κρασπεδο

Εχοντας λοιπον την ικανοτητα να ψυχολογω μεσω της παρατηρησης, μπορω να καταλαβω πολυ γρηγορα τι ρολο βαραει ο αλλος και η αλλη. Αν θελεις μπορουμε να μιλαμε για εβδομαδες για τις διαφορες ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ (τονιζω το βασικης και οχι λεπτομερειων και δευτερευοντων πραγματων) ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ των γυναικων διαφορων εθνικοτητων.

Τουλαχιστον μεταξυ Ελληνιδων και Αγγλιδων ειναι μεγαλο αστειο αν λεμε πως δεν υπαρχουν διαφορες. Τουλαχιστον αυτους τους δυο λαους τους εχω βιωσει καλα και μπορω να μιλαω για ωρες για τις διαφορες τους.

Ειναι σα να λεμε ολα τα θηλαστικα πανω κατω ειναι το ιδιο, επομενως ο λυκος, το προβατο, η γατα και το αλογο εχουν την ιδια ψυχολογια

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.354
Πόντοι
3.656

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.622
Πόντοι
4.615
Σας γράφω περιστατικό μου 1 εβδομάδα πριν. Γνωρίζω από Facebook μια τυπισα 23 χρόνων που μένουμε 10 στενά μακριά ο ένας με τον άλλον. Κάνουμε μια υγιή συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων. Αρχίζει το παραμύθι ότι ψάχνει σχέση και ότι είναι κορίτσι για σπίτι και στο παρελθόν έχει πέσει σε «φρούτα» και είναι μόνη τώρα. Φαινόταν ώριμο κοριτσάκι για την ηλικία της παρόλα αυτά. 2 μέρες μετά προτείνω να βγούμε και με καλεί σε ένα πάρκο κοντά στην γειτονιά μου μαζί με 2 φίλες της. Ξενερωμενος εγώ πάω και είναι αυτή οι 2 φίλες της και εγώ. Καθόλη την διάρκεια που συζητούσα μαζί της οι άλλες ήταν απέναντι μας σαν μπράβοι. Τραγικό που πήγα, έχετε δίκιο. Να αναφέρω πως αυτές τις 2 μέρες που μιλάγαμε και την νύχτα που βρεθήκαμε από κοντά ήμουν κύριος με όλη την σημασία της λέξης. Ευγενικός, επικοινωνιακός και μετρημένος. Κάτσαμε μια ωρα μαζί και η φίλη της ανέφερε πως τις περιμένουνε κάτι άλλες γνωστές τους στο Αιγάλεω . Σαν να μου φανηκε πως της έστειλε μήνυμα η δικιά μου για να λακίσουν επειδή κάτι δεν της άρεσε. Μην σας τα πολυλεω, το βράδυ εκείνο δεν μιλήσαμε. Το επόμενο μεσημέρι έστειλα ένα τυπικό «καλησπέρα» για να κόψω λάσπη και μετά από 5 μέρες είμαι ακόμα στο διαβάστηκε. Επειδή έχει ξανασυμβεί 1-2 φορές ακόμα το ίδιο περιστατικό, με άλλες γυναίκες σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα λάθος. Μου γαμηθηκε η ψυχολογία και δεν ξέρω αν φταίω εγώ η αν αυτές είναι παρτσακλες. Αναφέρω και πάλι πως ήμουν κύριος, λιγομίλητος και τέρμα ευγενικός. Στο πήγαινε της πήρα και μια σοκολάτα δώρο για να μην εμφανιστώ με άδεια χέρια. Τι συμβαίνει ρε μάγκες;
Πιθανότατα μίλαγε με άλλους 10 ταυτόχρονα και κάνει ''επιλογή''. Εκείνη για εσένα ήταν η μία στην οποία εστίασες μπας και τη ρίξεις, εσύ για εκείνη είσαι ένας από τους πολλούς που παίζει.
Μην ασχολείσαι και μη σε παίρνει από κάτω, η ''αξία'' της είναι τα ''φρούτα'' που ανέφερε και τα οποία πιθανότατα απλά την πηδάνε και την πετάνε σα στυμμένη λεμονόκουπα μετά.
Τέλος, όσο πιο ''κύριο'' σε βλέπουν, τόσο πιο πολύ ξενερώνουν συνήθως. Είναι ελαχιστότατες αυτές που καυλώνουν με το κυριλίκι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ο ορισμός του αιδοιοδουλου...υποθέτω ότι εσύ τα πας στοιχειωδώς καλά με τον συνεργάτη σου γιατί δεν ασχολείσαι με το θέμα αυτό.
Είναι από τούς καλύτερους ηχολήπτες στήν Αθήνα,τόν έχουμε "δεξί" μας χέρι,
αλλά -όπως είπες μουνοδουλάκιας τού κερατά- εντωμεταξύ νά καμαρώνει σάν "γύφτικο σκεπάρνι" ναί εγώ καλά τά πάω,μέ αυτό τό "όργιο"
μέχρι καί μιά στιχουργός,πού τόν είδε μέ αυτή τήν γκόμενα μέ κοίταξε μέ απορία,καί μόνο πού δέν πέσαμε κάτω...από τό γέλιο! :hi:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.885
Πόντοι
9.297
Με γυναίκα που σε φτύνει,δεν ξανα ασχολείσαι.Αν σέβεσαι τον εαυτό σου
Αυτό που πρότεινα είναι ενας τροπος ανταποδωσης του φτυσιματος αν εμφανισθει ξανά με "φρουρά".

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.885
Πόντοι
9.297
Είναι από τούς καλύτερους ηχολήπτες στήν Αθήνα,τόν έχουμε "δεξί" μας χέρι,
αλλά -όπως είπες μουνοδουλάκιας τού κερατά- εντωμεταξύ νά καμαρώνει σάν "γύφτικο σκεπάρνι" ναί εγώ καλά τά πάω,μέ αυτό τό "όργιο"
μέχρι καί μιά στιχουργός,πού τόν είδε μέ αυτή τήν γκόμενα μέ κοίταξε μέ απορία,καί μόνο πού δέν πέσαμε κάτω...από τό γέλιο! :hi:
Ο λόγος που τα πας καλά με τον συνεργάτη σου είναι ότι μπροστά του τουλάχιστον δεν μιλάς για το ότι είναι αταίριαστο ζευγάρι με το κελεπουρι(λέμε τώρα...)που επέλεξε.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.439
Πόντοι
3.556
Καμια, ομως ειμαι σουπερ παρατηρητικος

Οταν ημουν φοιτητης, ειχα μια συνηθεια να ψυχολογω τον αλλον στο 10λεπτο, κυριως γκομενες που πρωτογνωριζα στην παρεα και να τις περιγραφω ποιος πιστευω πως ειναι ο χαρακτηρας της, καπως σαν παιχνιδι. Ειχανε πεσει σαγονια απο το ποσο μεσα επεφτα, μετα απο αυτο κολλουσαν επανω μου σα βδελλες. Δεν υπαρχει τιποτε πιο κυριαρχικο επανω σε μια γυναικα απο το να διαβασεις το μυαλο της και να της το περιγραψεις. Εχει γινει χωμα, λασπη, κρασπεδο

Εχοντας λοιπον την ικανοτητα να ψυχολογω μεσω της παρατηρησης, μπορω να καταλαβω πολυ γρηγορα τι ρολο βαραει ο αλλος και η αλλη. Αν θελεις μπορουμε να μιλαμε για εβδομαδες για τις διαφορες ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ (τονιζω το βασικης και οχι λεπτομερειων και δευτερευοντων πραγματων) ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ των γυναικων διαφορων εθνικοτητων.

Τουλαχιστον μεταξυ Ελληνιδων και Αγγλιδων ειναι μεγαλο αστειο αν λεμε πως δεν υπαρχουν διαφορες. Τουλαχιστον αυτους τους δυο λαους τους εχω βιωσει καλα και μπορω να μιλαω για ωρες για τις διαφορες τους.

Ειναι σα να λεμε ολα τα θηλαστικα πανω κατω ειναι το ιδιο, επομενως ο λυκος, το προβατο, η γατα και το αλογο εχουν την ιδια ψυχολογια
Τύπε να σου πω τι πιστεύω.

Η φύση της γυναικας είναι ίδια
Να καβλωνει με το να είναι πουτανε, να θέλει τον Τσαντ με τα λεφτά ,να γκρινιάζει και να μη της φτάνει τίποτα.

Η διαφορά στις εθνικότητες είναι απλά τα ήθη/έθιμα που ανέφερα με το πως μεγάλωσαν.

ΠΧ Αγγλίδα έχει στο μυαλό της να πάρει διαζύγιο για το τίποτα και να τρώει πουτσα εύκολα

Ελληνιδα να φοβάται τι θα πει ο κόσμος και εκτός Ελλάδας να εκτονώνει πακιστανια

Γιαπωνέζα να είναι υπό του αντρα

Ταυλανδεζα να ψάχνει κανέναν λευκό με μεγάλο πουλί (για αυτή) και λεφτά

Πάρε μια ταυλανδεζα στα 22 στειλτην Αγγλία ,μακριά από οικογένεια ,Αγγλίδα θα γίνει. Η τουλάχιστον οι περισσότερες θα γίνουν. Μεγαλύτερες ψωλαρπαχτρες στην Αγγλία από τις Ελληνίδες δεν υπάρχουν.

Και γενικά λέμε για κάποιες χώρες με καλές γυναίκες κλπ. Πίπες είναι αυτά. Απλά είναι φτωχές ,μας βλέπουν εξωτικούς και δε σκέφτονται ότι αν χωρίσουν τον άντρα τους θα του φάνε τα μισά λεφτά.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.439
Πόντοι
3.556
Μάγκες εδώ τζάμπα συμβουλή που βοηθάει προς πορνό μετανάστευση.Χωθείτε γερά σε British American Tobacco ,και θα δουν τα λεφτά σας αποδοση.

Είχα πει για γερμανικό real estate πριν 6 μήνες ,οποίος με άκουσε είναι 30% πάνω

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ο λόγος που τα πας καλά με τον συνεργάτη σου είναι ότι μπροστά του τουλάχιστον δεν μιλάς για το ότι είναι αταίριαστο ζευγάρι με το κελεπουρι(λέμε τώρα...)που επέλεξε.

Ακριβώς!
άν καί αυτός ξέρει τίς "ιδιοτροπίες" μου,μέ τίς γκόμενες,
καί είμαι σίγουρος,ότι γνωρίζει ότι δέν θέλω ούτε "νά τήν βλέπω" -μέ τήν κάλη έννοια βέβαια-
αλλά λόγω δουλειάς "κάνουμε ότι συμφωνούμε" δέν...γίνεται διαφορετικά!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τύπε να σου πω τι πιστεύω.

Η φύση της γυναικας είναι ίδια
Να καβλωνει με το να είναι πουτανε, να θέλει τον Τσαντ με τα λεφτά ,να γκρινιάζει και να μη της φτάνει τίποτα.

Η διαφορά στις εθνικότητες είναι απλά τα ήθη/έθιμα που ανέφερα με το πως μεγάλωσαν.

ΠΧ Αγγλίδα έχει στο μυαλό της να πάρει διαζύγιο για το τίποτα και να τρώει πουτσα εύκολα

Ελληνιδα να φοβάται τι θα πει ο κόσμος και εκτός Ελλάδας να εκτονώνει πακιστανια

Γιαπωνέζα να είναι υπό του αντρα

Ταυλανδεζα να ψάχνει κανέναν λευκό με μεγάλο πουλί (για αυτή) και λεφτά

Πάρε μια ταυλανδεζα στα 22 στειλτην Αγγλία ,μακριά από οικογένεια ,Αγγλίδα θα γίνει. Η τουλάχιστον οι περισσότερες θα γίνουν. Μεγαλύτερες ψωλαρπαχτρες στην Αγγλία από τις Ελληνίδες δεν υπάρχουν.

Και γενικά λέμε για κάποιες χώρες με καλές γυναίκες κλπ. Πίπες είναι αυτά. Απλά είναι φτωχές ,μας βλέπουν εξωτικούς και δε σκέφτονται ότι αν χωρίσουν τον άντρα τους θα του φάνε τα μισά λεφτά.

Το παν ειναι στη συμπεριφορα και στις δρασεις-αντιδρασεις

Αν κανεις 10 πειραματα για να δεις τις αντιδρασεις διαφορων γυναικων, εκει θα καταλαβεις τις μεγαλες διαφορες

Πχ βαλε μια πωλητρια και ζητα της 15 μπλουζες στη σειρα

Χυσε κατα λαθος λιγο απο το μπουκαλακι το νερο σου στο παπουτσι της στη σταση

Ρωτησε της που ειναι το Δημαρχειο της πολης η το πλησιεστερο μαλ

Κρατα 5 σακουλες με ψωνια στο πεζοδρομιο, αφησε να πεσει ενα μπουκαλι χυμος κατω και ζητα της την ωρα που περναει αν μπορει να πιασει το χυμο

Ζητησε της να παιρνει λιγοτερα ταξι και ερχεται με το τραινο απ τη δουλεια συχνοτερα, επειδη δε βγαινετε οικονομικα

Πες της πως το καλοκαιρι δε μπορεις για νησι, αλλα μονο για 2ημερο στη Χαλκιδα

Προτεινε της να πατε για πεζοπορια-αναβαση στη Διρφη το ΣΚ

Αλλαξε καναλι την ωρα που βλεπει την αγαπημενη της σειρα

Κανε πολλα τετοια πειραματα και θα καταλαβεις ποιες ακριβως ειναι οι χαωδεις διαφορες μεταξυ μεμονωμενων ανθρωπων αλλα και ολοκληρων λαων

Υπαρχουν χαωδεις διαφορες. Οπως υπηρχαν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ μεταξυ της γενιας των γιαγιαδων μας με τις σημερινες γυναικες. Οποιος πει πως οι γυναικες ητανε παντοτε οι ιδιες και οι γυναικες του 1950 ητανε ιδιες με τις σημερινες, ειναι βαθια νυχτωμενος

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δε θα ξεχασω ποτε οταν πηγα πρωτη φορα Αμερικη και σε ενα μαλ χαρηκα οταν ειδα ταμπελα Greek Souvlaki. Πηγα λοιπον παρηγγειλα αλλα επειδη βιαζομουν απεφυγα συστασεις και κους-κους. Οταν η κοπελα (ελληνιδα) μου ειπε την τιμη πχ 3.75 δολλαρια, εκεινη τη στιγμη ειχα καμια 10ρια δολλαρια σε κερματα, αλλα επειδη ηταν πρωτη μερα και δεν ειχα συνηθισει ποιο ειναι τι και αρχισε να μαζευεται ουρα, της απλωνω το χερι γεματο με τα $10 κερματα και της λεω στα αγγλικα να κρατησει απο εκει οσα επρεπε. Δε θα ξεχασω ποτε με ποση ταχυτητα και λαιμαργια απλωσε τα δυο της χερια και σκουπισε την παλαμη λεγοντας "it's ok" κλεβοντας με ουσιαστικα μεσα στη μουρη μου. Δεν ειπα τιποτα γιατι ηθελα να μεινει για παντα χαραγμενη αυτη η σκηνη και να θυμαμαι παντα πως ειχα την τιμη να παω στην αλλη ακρη του Ατλαντικου για να με κλεψει η πρωτη συμπατριωτισα που γνωρισα

Το κλεινω εδω, δεν αναλυω αλλο, σε λιγο ξεκινανε τα ματσακια :headbaning1:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.885
Πόντοι
9.297
Ακριβώς!
άν καί αυτός ξέρει τίς "ιδιοτροπίες" μου,μέ τίς γκόμενες,
καί είμαι σίγουρος,ότι γνωρίζει ότι δέν θέλω ούτε "νά τήν βλέπω" -μέ τήν κάλη έννοια βέβαια-
αλλά λόγω δουλειάς "κάνουμε ότι συμφωνούμε" δέν...γίνεται διαφορετικά!
Σωστός!

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.085
Πόντοι
11.146
Σας γράφω περιστατικό μου 1 εβδομάδα πριν. Γνωρίζω από Facebook μια τυπισα 23 χρόνων που μένουμε 10 στενά μακριά ο ένας με τον άλλον. Κάνουμε μια υγιή συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων. Αρχίζει το παραμύθι ότι ψάχνει σχέση και ότι είναι κορίτσι για σπίτι και στο παρελθόν έχει πέσει σε «φρούτα» και είναι μόνη τώρα. Φαινόταν ώριμο κοριτσάκι για την ηλικία της παρόλα αυτά. 2 μέρες μετά προτείνω να βγούμε και με καλεί σε ένα πάρκο κοντά στην γειτονιά μου μαζί με 2 φίλες της. Ξενερωμενος εγώ πάω και είναι αυτή οι 2 φίλες της και εγώ. Καθόλη την διάρκεια που συζητούσα μαζί της οι άλλες ήταν απέναντι μας σαν μπράβοι. Τραγικό που πήγα, έχετε δίκιο. Να αναφέρω πως αυτές τις 2 μέρες που μιλάγαμε και την νύχτα που βρεθήκαμε από κοντά ήμουν κύριος με όλη την σημασία της λέξης. Ευγενικός, επικοινωνιακός και μετρημένος. Κάτσαμε μια ωρα μαζί και η φίλη της ανέφερε πως τις περιμένουνε κάτι άλλες γνωστές τους στο Αιγάλεω . Σαν να μου φανηκε πως της έστειλε μήνυμα η δικιά μου για να λακίσουν επειδή κάτι δεν της άρεσε. Μην σας τα πολυλεω, το βράδυ εκείνο δεν μιλήσαμε. Το επόμενο μεσημέρι έστειλα ένα τυπικό «καλησπέρα» για να κόψω λάσπη και μετά από 5 μέρες είμαι ακόμα στο διαβάστηκε. Επειδή έχει ξανασυμβεί 1-2 φορές ακόμα το ίδιο περιστατικό, με άλλες γυναίκες σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα λάθος. Μου γαμηθηκε η ψυχολογία και δεν ξέρω αν φταίω εγώ η αν αυτές είναι παρτσακλες. Αναφέρω και πάλι πως ήμουν κύριος, λιγομίλητος και τέρμα ευγενικός. Στο πήγαινε της πήρα και μια σοκολάτα δώρο για να μην εμφανιστώ με άδεια χέρια. Τι συμβαίνει ρε μάγκες;
...μαγκα μου, μπορει η τυπισα να ηθελε κ να περιμενε αρσενικο και εσυ να της εδωσες την εικονα "γλυκοαγαπουλινι", φιλεναδας ή χλιμιτζουρα!!! Πρωτη επαφη σε παρκο? Και πηγες κ σοκολατες?!?!? Σκεψου την εικονα που ειχες και το τι ελεγες ως καποιος τριτος παρατηρητης που θα καθοταν διπλα σας! Μηπως βρισκεις το λαθος τωρα??!?!
...αααα και οι κολλητες της δεν ηρθαν για μπραβοι, τους εφερε η ιδια για να σε δουν και να εγκρινουν ή οχι την επιλογη της. Παιζει να σε γειωσε γτ δν γεμισες το ματι στις κολλητες της! Οποτε την επομενη φορα, εκτος απο τη γυναικα, προσπαθησε να κανεις εντυπωση και στις/στην κολλητη της !
:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom