Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.931
Πόντοι
3.506
Παπια γνωριζεις καλα αγγλικα;

Νομιζω πως πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο στην ελληνικη πραγματικοτητα

Εκει εξω εχει αλλες 800 Ελλαδες να εξερευνησεις, υπαρχει λογος να αναλωνεσαι μονο με τις γυναικες της μικρης σε μεγεθος χωρας μας;
Τύπε οι γυναίκες παντού ίδιες είναι.

Κάποιες διάφορες λόγω εθίμων κλπ ,αλλά μην νομίζεις ότι Ισπανίδες Ελληνίδες Βουλγάρες έχουν μεγάλες διάφορες

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Όταν λέω ότι θέλουν κακές συμπεριφορές για να κολλήσουν τελικά ισχύει. Αλλά τι να κάνω; Πρέπει να κρατήσω λίγο και το old school στοιχείο που είναι πιο ρομαντικό. Οκα αυτά με την νέα τάξη των πραγμάτων τα σιχαίνομαι!!
πουτσα μπαλα και καρατε θελουν....ασε τις ιον αμυγδάλου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

την επομενη φορα κερασε την σουτζουκ λουκουμ

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556

Κάποιες διάφορες λόγω

Ιδια η Αγγλιδα που πινει σαν αλογο, της πιανεις τα βυζια, της λες μια ατακα, γελαει και σε αγκαλιαζει και ιδια η Ελληνιδα που περνας απο διπλα της και σε κοιταει σα να τη σκοτωσες τη μανα;

Ιδια η Αφρικανη που μπαινει μπροστα στο αυτοκινητο να κανει σκριν μεχρι να τη γαμησεις;;;

Ιδια η Γιαπωνεζα που μεχρι τα 90 της εχει νιωσει οργη, θυμο και γκρινια 2.5 φορες συνολικα;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.931
Πόντοι
3.506
Ιδια η Αγγλιδα που πινει σαν αλογο, της πιανεις τα βυζια, της λες μια ατακα, γελαει και σε αγκαλιαζει και ιδια η Ελληνιδα που περνας απο διπλα της και σε κοιταει σα να τη σκοτωσες τη μανα;

Ιδια η Αφρικανη που μπαινει μπροστα στο αυτοκινητο να κανει σκριν μεχρι να τη γαμησεις;;;

Ιδια η Γιαπωνεζα που μεχρι τα 90 της εχει νιωσει οργη, θυμο και γκρινια 2.5 φορες συνολικα;
Πόσες γιαπωνεζες έχεις πάρει μαν ;

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456

Κάποιες διάφορες λόγω εθίμων κλπ ,αλλά μην νομίζεις ότι Ισπανίδες Ελληνίδες Βουλγάρες έχουν μεγάλες διάφορες

Δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες εαν ξερεις απο γυναικες και ξερεις να μιλας τη γλωσσα τους.
Ειναι εξωφρενικα ομοιες απο ακρη σε ακρη. Η Βιολογια, τα χρωμοσωματα και η ελξη δεν αλλαζουν.

Οσοι λενε οτι οι Γερμανιδες ειναι ευκολες, οι Αγγλιδες ειναι ετσι, οι Ελληνιδες ειναι αλλιως, ειναι σαν να λενε οτι δε μιλανε στο συναισθημα της γυναικας δε μπορουν να δημιουργησουν ελξη, δεν ειναι ενδιαφεροντες ανθρωποι αλλα προσπαθουν με λογια και κοινωνικους ορους να την πεισουν και παιρνουν τα αρχιδια μου.

Αυτο λενε με διαφορετικα λογια.

Οποιος ειναι καλος με της γυναικες στην Ισπανια και στην Γερμανια ειναι καλος και εδω.
Οποιος ειναι καλος. Οχι οποιος γαμησε 5 τυχαιες εδω και 7 τυχαιες εκει.
Τελεια παυλα

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456

Ναι ιδιες ειναι για να τις ελξεις να προκαλεσεις ενδιαφερον και να τις γαμησεις.

Για να κανεις σχεση και να σε θελουν για long term οχι. Εκει μπαινει το κοινωνικο στοιχειο.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.314
Πόντοι
1.056
Αρχοντα , ολες παρακαλανε να τις γαμησει και να τις φτυνει τραπερ , και εσυ πηγες σοκολατα και βγηκες και με τις φιλες.
Πολυ 80τιλα και ραντεβου για μιξοπαρθενες Φυσιολογικο το ακυρο
Για να καταλαβεις δες το τραγουδι Μουνοπολις

καλά δεν ειναι ολες ξεκωλιάρες που θέλουν να τις φέρονται σαν σκουπίδι....το πιο πιθανό ηταν να έφαγε άκυρο γιατί δεν της άρεσε εμφανισιακά!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Σας γράφω περιστατικό μου 1 εβδομάδα πριν. Γνωρίζω από Facebook μια τυπισα 23 χρόνων που μένουμε 10 στενά μακριά ο ένας με τον άλλον. Κάνουμε μια υγιή συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων. Αρχίζει το παραμύθι ότι ψάχνει σχέση και ότι είναι κορίτσι για σπίτι και στο παρελθόν έχει πέσει σε «φρούτα» και είναι μόνη τώρα. Φαινόταν ώριμο κοριτσάκι για την ηλικία της παρόλα αυτά. 2 μέρες μετά προτείνω να βγούμε και με καλεί σε ένα πάρκο κοντά στην γειτονιά μου μαζί με 2 φίλες της. Ξενερωμενος εγώ πάω και είναι αυτή οι 2 φίλες της και εγώ. Καθόλη την διάρκεια που συζητούσα μαζί της οι άλλες ήταν απέναντι μας σαν μπράβοι. Τραγικό που πήγα, έχετε δίκιο. Να αναφέρω πως αυτές τις 2 μέρες που μιλάγαμε και την νύχτα που βρεθήκαμε από κοντά ήμουν κύριος με όλη την σημασία της λέξης. Ευγενικός, επικοινωνιακός και μετρημένος. Κάτσαμε μια ωρα μαζί και η φίλη της ανέφερε πως τις περιμένουνε κάτι άλλες γνωστές τους στο Αιγάλεω . Σαν να μου φανηκε πως της έστειλε μήνυμα η δικιά μου για να λακίσουν επειδή κάτι δεν της άρεσε. Μην σας τα πολυλεω, το βράδυ εκείνο δεν μιλήσαμε. Το επόμενο μεσημέρι έστειλα ένα τυπικό «καλησπέρα» για να κόψω λάσπη και μετά από 5 μέρες είμαι ακόμα στο διαβάστηκε. Επειδή έχει ξανασυμβεί 1-2 φορές ακόμα το ίδιο περιστατικό, με άλλες γυναίκες σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα λάθος. Μου γαμηθηκε η ψυχολογία και δεν ξέρω αν φταίω εγώ η αν αυτές είναι παρτσακλες. Αναφέρω και πάλι πως ήμουν κύριος, λιγομίλητος και τέρμα ευγενικός. Στο πήγαινε της πήρα και μια σοκολάτα δώρο για να μην εμφανιστώ με άδεια χέρια. Τι συμβαίνει ρε μάγκες;
Δέν φταίει η σοκολάτα!
οι φίλες της "βάλανε" λόγια γιά νά τήν κάνει,
αλλά καί σέ αυτή δέν άρεσες,δέν είσαι ο τύπος της,
άν τής άρεσες,θά έκανε "τούμπες" στή...πούτσα σου!

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.314
Πόντοι
1.056
Σας γράφω περιστατικό μου 1 εβδομάδα πριν. Γνωρίζω από Facebook μια τυπισα 23 χρόνων που μένουμε 10 στενά μακριά ο ένας με τον άλλον. Κάνουμε μια υγιή συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων. Αρχίζει το παραμύθι ότι ψάχνει σχέση και ότι είναι κορίτσι για σπίτι και στο παρελθόν έχει πέσει σε «φρούτα» και είναι μόνη τώρα. Φαινόταν ώριμο κοριτσάκι για την ηλικία της παρόλα αυτά. 2 μέρες μετά προτείνω να βγούμε και με καλεί σε ένα πάρκο κοντά στην γειτονιά μου μαζί με 2 φίλες της. Ξενερωμενος εγώ πάω και είναι αυτή οι 2 φίλες της και εγώ. Καθόλη την διάρκεια που συζητούσα μαζί της οι άλλες ήταν απέναντι μας σαν μπράβοι. Τραγικό που πήγα, έχετε δίκιο. Να αναφέρω πως αυτές τις 2 μέρες που μιλάγαμε και την νύχτα που βρεθήκαμε από κοντά ήμουν κύριος με όλη την σημασία της λέξης. Ευγενικός, επικοινωνιακός και μετρημένος. Κάτσαμε μια ωρα μαζί και η φίλη της ανέφερε πως τις περιμένουνε κάτι άλλες γνωστές τους στο Αιγάλεω . Σαν να μου φανηκε πως της έστειλε μήνυμα η δικιά μου για να λακίσουν επειδή κάτι δεν της άρεσε. Μην σας τα πολυλεω, το βράδυ εκείνο δεν μιλήσαμε. Το επόμενο μεσημέρι έστειλα ένα τυπικό «καλησπέρα» για να κόψω λάσπη και μετά από 5 μέρες είμαι ακόμα στο διαβάστηκε. Επειδή έχει ξανασυμβεί 1-2 φορές ακόμα το ίδιο περιστατικό, με άλλες γυναίκες σκέφτομαι τι μπορεί να έκανα λάθος. Μου γαμηθηκε η ψυχολογία και δεν ξέρω αν φταίω εγώ η αν αυτές είναι παρτσακλες. Αναφέρω και πάλι πως ήμουν κύριος, λιγομίλητος και τέρμα ευγενικός. Στο πήγαινε της πήρα και μια σοκολάτα δώρο για να μην εμφανιστώ με άδεια χέρια. Τι συμβαίνει ρε μάγκες;

εδω τα παιδια εχουν εν μερί δίκαιο, αλλα ειναι λίγο υπερβολικοί με τις απαντήσεις τους...

Δεν έκανες κάτι λάθος, σωστή ηταν η προσέγγιση αρκεί η γκόμενα να ηταν νορμαλ κορίτσι και οχι ξεφτιλισμένη! (οι ξεφτιλισμένες θέλουν άλλα)

Δεν έκανες κατι λάθος απλα δεν της έκανες κλικ απο εξωτερική εμφάνιση (εκτός και αν οι χαρακτήρες σας ηταν τελείως αλλού, και σε σούταρε λόγο αυτού).

Μου εχει συμβεί πολλές φόρες να φάω ακυρο επειδή η γκόμενα γουστάρει άλλο στυλ (εμφανισιακά)
.....δεν ειναι κατι για να στεναχωριέσαι και εγω εχω δώσει άκυρο σε γκόμενα γιατι δεν μου άρεσε εμφανισιακά!

κλαιν μαιν θα βρεις αλλη!

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.253
Πόντοι
206

Συνημμένα

• received_830331811890572~2.jpg
    received_830331811890572~2.jpg
    947,2 KB · Εμφανίσεις: 39

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
καλά δεν ειναι ολες ξεκωλιάρες που θέλουν να τις φέρονται σαν σκουπίδι....το πιο πιθανό ηταν να έφαγε άκυρο γιατί δεν της άρεσε εμφανισιακά!

Σίγουρα παίζει ρόλο και αυτό. Αλλά ένα ποσοστό της τάξεως του 75% είναι σκουπίδια.

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
εδω τα παιδια εχουν εν μερί δίκαιο, αλλα ειναι λίγο υπερβολικοί με τις απαντήσεις τους...

Δεν έκανες κάτι λάθος, σωστή ηταν η προσέγγιση αρκεί η γκόμενα να ηταν νορμαλ κορίτσι και οχι ξεφτιλισμένη! (οι ξεφτιλισμένες θέλουν άλλα)

Δεν έκανες κατι λάθος απλα δεν της έκανες κλικ απο εξωτερική εμφάνιση (εκτός και αν οι χαρακτήρες σας ηταν τελείως αλλού, και σε σούταρε λόγο αυτού).

Μου εχει συμβεί πολλές φόρες να φάω ακυρο επειδή η γκόμενα γουστάρει άλλο στυλ (εμφανισιακά)
.....δεν ειναι κατι για να στεναχωριέσαι και εγω εχω δώσει άκυρο σε γκόμενα γιατι δεν μου άρεσε εμφανισιακά!

κλαιν μαιν θα βρεις αλλη!

Το ξέρω αδελφέ. Το θέμα είναι ότι με είχε δει μέσα από τις φωτογραφίες και είχαμε μιλήσει με ανταλλαγή απόψεων στο τηλέφωνο. Μου κάνει εντύπωση να κάνει τρομερά κοπλιμεντα μέσω τηλεφώνου και κάτι να την χαλάσει από κοντά τουλάχιστον στην συζήτηση. Ο ίδιος ήμουν και στην μια και στην άλλη περίπτωση!

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Το ξέρω αδελφέ. Το θέμα είναι ότι με είχε δει μέσα από τις φωτογραφίες και είχαμε μιλήσει με ανταλλαγή απόψεων στο τηλέφωνο. Μου κάνει εντύπωση να κάνει τρομερά κοπλιμεντα μέσω τηλεφώνου και κάτι να την χαλάσει από κοντά τουλάχιστον στην συζήτηση. Ο ίδιος ήμουν και στην μια και στην άλλη περίπτωση!
Οταν ημουν 20 χρονων εκανα τα ιδια. Για καλη μου τυχη γνωρισα μια Αμερικανα δασκαλα στην Σαντορινη ( αμερικανοι , ο ποιο κυνικος λαος του πλανητη ) και μου ειπε μια φραση που με ξεκλειδωσε και απο τοτε και εφτιαξα
Μου ειπε οτι ημουν HOPELESS ROMANTIC ( δηλ ρομαντικος χωρις ελπιδα )

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Γκόμενα μόνο από καμάκι live...καί άν,
από apps,καί τέτοιου είδους μαλακίες μόνο ψυχοπαθιάρες-αρρωστιάρες,
σοβαρή γκόμενα...ούτε μέ σφαίρες! :dunno:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.737
Πόντοι
3.656
Απλά δεν πέρασες το Casting. Μην στεναχωριέσαι, δεν υπάρχουν λογικές εξηγήσεις. Είσαι αυτός που είσαι, και δεν ξέρεις τι γίνεται μέσα στα κεφάλια τους. Ούτε αυτές ξέρουν τις περισσότερες φορές

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
αν σου ξανα τυχει τετοια περιπτωση θα βγειτε οι δυο σας χωρις φιλες/σκυλους κτλ σοκολατες-παστες-καραμέλες..στο 5λεπτο θα τις πιασεις το χερι,θα τις χαιδεψεις λιγο τη παλάμη αν σε αφησε ,ειναι θετικο και στο 10λεπτο χωνεσαι για φάσωμα.Χωρις πολλα λόγια φρου φρου μαλακίες-απεφυγε κοπλιμέντα-αν σου κάνει η ιδια πες ευχαριστω και μην ανταποδώσεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αν δεν σε αφησει να φασώσεις,ξανα κανεις προσπαθεια στα επομενα 10 λεπτα ΤΟ ΠΟΛΥ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Τυπε το λαθος ξεκιναει εξ αρχης απο το οτι εσυ ενθουσιαστηκες που θα εβγαινες μαζι της, εστω και αν το ολο σκηνικο ηταν σα συνεντευξη για δουλεια και πως η γκομενα θεωρει πως σου εκανε χαρη

Και ολο αυτο ενω εχετε και οι δυο ακριβως τις ιδιες αναγκες για σχεσεις, ερωτα, κλπ

Καταλαβαινεις που ειναι το λαθος;

Σ'αυτές τις ηλικίες οι γυναίκες έχουν πρώτα ανάγκη επιβεβαίωσης και θαυμαστών.Σχέσεις και έρωτες που τα έχουν δεδομένα...όπως το φαγητό,δεν τους λένε τίποτα

Δυστυχώς αυτά τα έχουν περισσότερο ανάγκη οι άντρες,ακριβώς επειδή τα στερούνται.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
τρουμπα οι μπαρμαν γαμάνε γνωστο αυτο...οπως και οτι δε πανε καλα οι γκόμενες γνωστο και αυτο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656

Πάνε παρακάτω τύπε.Μην ψάχνεις πως και τί,έτσι είναι οι γυναίκες.Όσο έχουν επιλογές,κάνουν ότι γουστάρουν

Α,και αν τυχόν...σε ξαναθυμηθεί και σου στείλει,εννοείται δεν απαντάς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom