Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.569
Πόντοι
4.615
Προσυπογράφω όσα είπες. Αυτό που επισημαίνω, είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ την οποία έχει οποιαδήποτε γυναίκα να κατηγορήσει οποιονδήποτε άντρα ως σεξιστή, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε λέξη / έκφραση πει αυτός
Μα είναι εμφανές ότι η ανάρτηση στην ουσία απευθύνεται στον Τσακαλώτο ως ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ και άρα πιο ''σεβάσμιο'' ενώ στην Αχτσιόγλου ως ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΗ και άρα με άλλη άνεση λόγω αυτού του γεγονότος. Για να δει σεξισμό κάποιος πρέπει να είναι τελείως καμένος εγκέφαλος.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Αδελφε, εχει συμβει σε ολους μας στο s/m η γυναικα που κρατα σερβιετες να πηγαινει πρωτη στην σειρα..
Σχεδον παντα εχει περιοδο και τρεχει για να μην λερωθει..

Κατα τα αλλα, οχι μονο κραζω αντρες / γυναικες που πανε πουστικα να σου φανε την θεση, αλλα φωναζω δυνατα τον security ωστε να γινουν πληρως ρομπες..
Να είχε προνοήσει η βρωμιαρα.

Να λερωθεί τώρα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Λένε μερικοί ότι όντως υπάρχουν καλές γυναίκες, ωραία ζευγάρια κτλ κι ότι οι υπόλοιποι ειμαστε
οι περίεργοι.
Υπόλοιποι ποιοι; τα 3/4 του πληθυσμού;;; :2funny:
τελικά έχω βρει τι φταίει. Όλοι αυτοί που θεωρείτε ως πετυχημένους και ταιριαστούς είναι ΙΠΠΟΚΟΜΟΙ Η ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ
ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!
Απειροελάχιστα ζευγάρια είναι όντως οκ.

:rockon:
Ππωπωπωππωπωπωπω

Πρώτη φορά βλέπω Δικαστή Ντρεντ σε μορφή πάπιας.

Χτυπα τους πυρφόρους καληνυχτακηδες χωρίς έλεος. Συνέχισε έτσι ,άρχοντας !

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.969
Πόντοι
3.656
Η σύγχρονη ζωη έχει κάνει τις γυναίκες να μην εχουν αναγκη τον αντρα να μην τον υπολογιζουν καθόλου.
Όπως σου ειπε η 32αρα εγω ειμαι πλήρης στη ζωη,μια αντίστοιχη 32αρα το 1965 δεν ηταν πλήρης και μια 32αρα το 1995 ηταν κατα το ήμιση πλήρης.
Οταν δεν εισαι πληρης ψαχνεις συμπλήρωμα οποτε η αναζήτηση αντρα ηταν δεδομενη τότε για να εξελιχθεί η γυναίκα,σημερα ο άντρας δεν της προσφερει καποια εξέλιξη κάποιο κέρδος,οποτε σου λεει δεν σε εχω και ανάγκη.
Τωρα για το πηδημα που λενε πολλοί αυτο το βρίσκουν εύκολα,10 πουτσες μονο στο διαδίκτυο ειναι σε σταντ μπαι βαλε και ποσες αλλες σε κυκλους σε επαγγελμα δραστηριότητες.
Οπότε ανετα μπορουν να τη φάνε,αλλα υπάρχει ο παραγοντας μη τη πούνε εύκολη ή πουτανα,οπότε εκει το παει πολυ μουλωχτα η επιδιώκει μια σχέση,η κοινωνικη κατακραυγή τους νοιαζει περισσοτερο αλλιως θα πηδιοντουσαν ασυστολα.
Οπότε η μάζα κανει το εξης βρίσκει ενα για να γαμιεται οχι τοσο γιατι θελει αυτον αλλα γιατι η κοινωνια θα τη κρίνει και αυτό δεν το θέλει.
Οποτε ανετα θα βγαλει αυτη τη πουτανια θα ξεσκιστει να δωσει κωλο τα παντα ολα με αυτον.

Μα το'χουμε πει,πλέον ένας μέσος άντρας 35+ με μια συνηθισμένη δουλειά,είναι σαν να μην υπάρχει για την πλειοψηφία των γυναικών.Ή θα πρέπει να έχει βρει κάποια απο μικρός ή μετά μόνο με κάποιο θαύμα θα γλυτώσει...τα μοναχικά γεράματα.

Η 32αρα φυσικά και είναι πλήρης αφού μέχρι τώρα θα έχει ζήσει τα πάντα,πούτσες,έρωτες,ταξίδια,ειδικά αν ζει και Αθήνα-Θεσσαλονίκη κάνει ότι θέλει

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Η σύγχρονη ζωη έχει κάνει τις γυναίκες να μην εχουν αναγκη τον αντρα να μην τον υπολογιζουν καθόλου.
Όπως σου ειπε η 32αρα εγω ειμαι πλήρης στη ζωη,μια αντίστοιχη 32αρα το 1965 δεν ηταν πλήρης και μια 32αρα το 1995 ηταν κατα το ήμιση πλήρης.
Οταν δεν εισαι πληρης ψαχνεις συμπλήρωμα οποτε η αναζήτηση αντρα ηταν δεδομενη τότε για να εξελιχθεί η γυναίκα,σημερα ο άντρας δεν της προσφερει καποια εξέλιξη κάποιο κέρδος,οποτε σου λεει δεν σε εχω και ανάγκη.
Τωρα για το πηδημα που λενε πολλοί αυτο το βρίσκουν εύκολα,10 πουτσες μονο στο διαδίκτυο ειναι σε σταντ μπαι βαλε και ποσες αλλες σε κυκλους σε επαγγελμα δραστηριότητες.
Οπότε ανετα μπορουν να τη φάνε,αλλα υπάρχει ο παραγοντας μη τη πούνε εύκολη ή πουτανα,οπότε εκει το παει πολυ μουλωχτα η επιδιώκει μια σχέση,η κοινωνικη κατακραυγή τους νοιαζει περισσοτερο αλλιως θα πηδιοντουσαν ασυστολα.
Οπότε η μάζα κανει το εξης βρίσκει ενα για να γαμιεται οχι τοσο γιατι θελει αυτον αλλα γιατι η κοινωνια θα τη κρίνει και αυτό δεν το θέλει.
Οποτε ανετα θα βγαλει αυτη τη πουτανια θα ξεσκιστει να δωσει κωλο τα παντα ολα με αυτον.
Τον θέλουν μόνο για να κάνουν παιδιά.Τα κάνουν όλα πουτανα μέχρι τα 30 και μετά ψάχνουν εκεί ένα μαλακά,κάνουν τις μυξοπαρθενες ...όλο και κάποιος θα τσιμπήσει με τόσους κόπανους που έχουμε γεμίσει..αφού κάνουν παιδί τον γράφουν στο μουνι τους και συνεχίζουν την ζωαρα.Προφανως δε μιλάω για όλες τις γυναίκες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ππωπωπωππωπωπωπω

Πρώτη φορά βλέπω Δικαστή Ντρεντ σε μορφή πάπιας.

Χτυπα τους πυρφόρους καληνυχτακηδες χωρίς έλεος. Συνέχισε έτσι ,άρχοντας !
Έτσι για να γουστάρουμε.
Έχει παραγινει το κακό.
Πρέπει να μπει σειρά κι αφού δεν μπαίνει σειρά,
ας τελειώνουμε. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Mην κάνετε διάλογο μαζί τους ειδικά στα σόσιαλ. Καλά δεν έχετε παρατηρήσει τι γίνεται; Ρουφάνε λάικ και το πολύ απαντούν σε κάνα μήνυμα και σε γελοίους διαλόγους. ΕΧΕΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΣΩ ΜΕΣΕΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΛΟΚΑΡΑΤΕ; ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ; ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΣ (γι αυτό κοιτούν τα προφίλ σαν κατάσκοποι) ΚΑΙ ΦΑΝΕ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ. :rockon:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Σήμερα άκουσα ηχητικό από το Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί ό Στέφανος της καρδιάς μας την αποκάλεσε και πάλι Έφη, κι ότι τη σέβεται και σα γυναίκα, και σα μητέρα. Όλοι χειροκρότησαν, κι η ίδια. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΌΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. Αχ, πρέπει να πιστεύουμε τις γυναίκες, έτσι δεν είναι; Καμία Ντροπή

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.038
Πόντοι
206
ανεβαζει καποιος ενα ποστ για να δειξει οτι πρεπει να γινεται φλερτ μεσα στο μετρο
και μετα πεταγεται μια σαπια ελληνιδα σαπιοκωλα στα σχολια να πει την μαλακια της για να καταδειξει ποσο ποθητη ειναι και απεχθανεται τους αγνωστους
εν τω μεταξυ αυτη δεν θελει να της πιασει κανενας τον κωλο, αλλα τον εχει μοστραρει ως φωτο προφιλ τον κωλο της και καλα οτι ειναι μουναρα και ντιβα

αν παρατηρησει καποιος ολες οι νεες γκομενες μεσα στο μετρο μπροστα απο ενα κινητο ειναι, σιγα μην κοιταξει η αλλη τι γινεται διπλα της, μπαινουν εκει ολη την ωρα για να δουν τα λικε τους και τα καλα σχολια στις επεξεργασμενες φωτο που ανεβαζουν για να νιωσουν ντιβες μετα και να ριξουν ακυρα σε καθε αγνωστο

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εντάξει και τώρα δε είσαι και γέρος,είσαι μέση ηλικία.Για μένα 50 και πάνω είναι κάποιος προς Τρίτη ηλικία.Αν σκεφτείς ότι ο μέσος όρος ζωής είναι τα 80 το μισό είναι τα 40 άρα είσαι μέση ηλικία όχι γέρος.
ποσο εισαι εσυ?

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.508
Πόντοι
3.656
Οι γυναίκες έχουν ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με εμάς.
Βρίσκουν "μόνο σεξ" παρά πολύ εύκολα.
Βρίσκουν . ΝΑΙ. Αλλά δεν τους είναι απαραίτητο . ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
Μια γυναίκα αν γαμηθεί έφηβη , επειδή γαμιουνται οι φίλες της .... έχει κανά δυό γκόμενους στην αρχή της ενήλικης ζωής ....
για κανά ταξίδι , διακοπές .... να ζήσει φαγητό έξω ... νύχτα κτλ ...

άντε και κανά γάμο παιδί .... για 1-3 χρόνια όμως, όχι παραπάνω ........

Δηλαδή μια γυναίκα, με συνολικά 6-7 χρόνια γαμήσια , μεταξύ 16 και 55 .... είναι μια χαρά !!!!!!! Με τα υπόλοιπα 35 χρόνια, να παραμένει ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΑΜΗΤΗ. Να μην το αερίσει καθόλου. Χαμπάρι δεν παίρνει . Κανένα ζόρι δεν τραβάει .

Βάλε έναν άνδρα να μη γαμήσει καθόλου μερικούς μήνες .........

μόνιμα τρελάδικο , μίρλα, κλαψούρα, φρίκη, γκρίνια, καμμένη φλάτζα ...... διαρροή λιπαντικού στο θάλαμο καύσης ........ μπιέλα ........
Βλαμμένος για μια ζωή θα γίνει .

Η άλλη ; ΣΤΗ ΜΟΥΝΑ ΤΗΣ !

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Αυτές που έχουν έφηβες/ενήλικες κόρες .... και βρίσκουν ναυάγια 50ρηδες .... και τις φορτώνονται ζωντοχήρες στα 45 τους ;;;
αν φτάσω 50 και αν ειμαι ναυαγιο στα 50,και αν μπλεξω με μια τετοια τοτε θα μπορω να εχω αποψη.Προς το παρον μιλαω εμπειρικα,μεχρι την ηλικια που ειμαι,και οτι μου εχει τύχει.

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.731
Πόντοι
18.496
εγω εκανα φαση κανα μηνα με μια τριανταρα για κανα μηνα περνουσαμε πολυ ωραια κ σε καποια φαση μου λεει να συζησουμε κ γω λεω ναι γιατι μου αρεσε πολυ και μετα απο 2 μερες και μετα απο 3 μερες μου ειπε οτι θελει να χωρισουμε κ εμεινα παγωτο
:2funny::2funny::2funny:
χωρις να εχει γινει κατι ακραιο μεταξυ μας
που τις βρισκω ρε γαμωτο ολες,απο το ψυχιατρειο μου ερχονται :2funny:
:2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.508
Πόντοι
3.656
αν φτάσω 50 και αν ειμαι ναυαγιο στα 50,και αν μπλεξω με μια τετοια τοτε θα μπορω να εχω αποψη.Προς το παρον μιλαω εμπειρικα,μεχρι την ηλικια που ειμαι,και οτι μου εχει τύχει.
Τους λυπάμαι τύπε ............
Τρέχουν για τα παιδιά της άλλης .... και η ανταμοιβή θα είναι φτύσιμο πάντα .........
Εδώ από δικά τους παιδιά τόσοι και τόσοι .... τρώνε ροχάλες ....... φαντάσου από ξένα ........

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Τους λυπάμαι τύπε ............
Τρέχουν για τα παιδιά της άλλης .... και η ανταμοιβή θα είναι φτύσιμο πάντα .........
Εδώ από δικά τους παιδιά τόσοι και τόσοι .... τρώνε ροχάλες ....... φαντάσου από ξένα ........
το ξερω...καλο ειναι να μη μπλεκεις με παιδια ξένα αλλα καποιοι τοσο μυαλο εχουν,αυτα κανουν.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Βρίσκουν . ΝΑΙ. Αλλά δεν τους είναι απαραίτητο . ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
Μια γυναίκα αν γαμηθεί έφηβη , επειδή γαμιουνται οι φίλες της .... έχει κανά δυό γκόμενους στην αρχή της ενήλικης ζωής ....
για κανά ταξίδι , διακοπές .... να ζήσει φαγητό έξω ... νύχτα κτλ ...

άντε και κανά γάμο παιδί .... για 1-3 χρόνια όμως, όχι παραπάνω ........

Δηλαδή μια γυναίκα, με συνολικά 6-7 χρόνια γαμήσια , μεταξύ 16 και 55 .... είναι μια χαρά !!!!!!! Με τα υπόλοιπα 35 χρόνια, να παραμένει ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΑΜΗΤΗ. Να μην το αερίσει καθόλου. Χαμπάρι δεν παίρνει . Κανένα ζόρι δεν τραβάει .

Βάλε έναν άνδρα να μη γαμήσει καθόλου μερικούς μήνες .........

μόνιμα τρελάδικο , μίρλα, κλαψούρα, φρίκη, γκρίνια, καμμένη φλάτζα ...... διαρροή λιπαντικού στο θάλαμο καύσης ........ μπιέλα ........
Βλαμμένος για μια ζωή θα γίνει .

Η άλλη ; ΣΤΗ ΜΟΥΝΑ ΤΗΣ !
Ακριβως φιλε.
Καθε φυλο εχει με ευκολια οτι δε χρειαζεται και τοσο:
Οι γυναικες το ωμο σεξ
Οι ανδρες τη συναψη σχεσης.
Προκειμενου να παρει το καθε φυλο αυτο που θελει συναντιονται καπου στη μεση και ετσι προκυπτει αυτο το καρναβαλι που βλεπεις:
Ο ανδρας αναγκαζεται για να μη μεινει χωρις μουνι να μπει σε σχεση και η γυναικα για να μπει σε σχεση και τροχια τεκνοποιησης να δωσει μουνι.
Οταν αμφοτεροι πετυχουν το στοχο τους πανε γι αλλα:
Οι γυναικες με την ασφαλεια του μαλακα που τις παντρευτηκε ψαχνονται να επιβεβαιωσουν ποσο μετρανε ως θηλυκα ειδικα μετα τη γεννα και οι ανδες μπας και βρουν κανα φρεσκο μουνακι να γαμησουν.
And that s the whole story!
Αυτο το καραγκιοζιλικι συμβαινει για να διαιωνιστει το γαμω ειδος μας!
Τοσο απλα.
Και ο κυκλος της ζωης θα συνεχιζεται:
Μια ζωη οι ανδρες θα τρωνε 100 ακυρα για να γαμησουν μια και οι γυναικες θα εχουν 100 ψωλες να χοροπηδανε σα τρελες να τις γαμησουν κι αυτες να καλουνται να επιλεξουν τον πιο καταλληλο για τεκνοποιηση και οι αλλοι 99 τον πουλο και παει λεγοντας!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
Πολύ σωστά. Προσωπικά το έχω αναφέρει και το πιστεύω. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κάποιος με το τι θέλουν οι γυναίκες. Μέσω της εμπειρίας αντιλαμβάνεται πολλά, καταλαβαίνει περισσότερα και με αυτά πορεύεται μια χαρά. Επίσης κανείς δεν μπορεί να τις καταλάβει διότι είναι ψυχωτικά ναυάγια τίγκα στην ανασφάλεια, στην ματαιοδοξία και στην κυκλοθυμία με αποτέλεσμα να μην ξέρουν ούτε οι ίδιες τι θέλουν. Κάτι που παραδέχονται!

:2funny:
Επιβεβαιώνω γιατί το έχω ακούσει από γυναίκα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom