Συμπάσχω ως παθών.παντως η τελευταια μου αλλαξε τα φωτα γιατι ηταν κ ομορφη κ εκατσα περισσοτερο καταπινωντας αρκετες προσβολες που απο μια μετρια γκομενα δεν θα τα καταπινα κ με τρελανε η καργια...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.748
- Πόντοι
- 18.496
ολοι συμπασχουμε,αλλα αυτες εχουνε το πανω χεριΣυμπάσχω ως παθών.
κ μολις γλιτωσουμε απο τη μια θα μας περιμενει στη γωνια η επομενη...
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Εμένα με νοιάζει όταν είμαι με κάποια να μην με ζαλίζει. Αν την πέσω σε κάποια και δεν μου κάτσει, πάω στην επόμενη. Δηλαδή γίνεται τζερτζελο μόνο αν με ζαλίσουν. Άσε που είμαι από αυτούς που και να μην μου κάτσουν ούτε καν με νοιάζει. Δηλαδή συνεχίζω και φέρομαι όπως πριν. Δεν με θυμάμαι πότε να μου είπαν όχι και να το κρατησα. Στα παπάρια μου. Γι αυτό και δεν λογαριάζω άκυρα.Αν δεν υπάρχει περίπτωση να γαμησεις, τη σέβεσαι τη γυναίκα τύπε;
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.339
- Πόντοι
- 2.356
Υγεία τύπε!Εμένα με νοιάζει όταν είμαι με κάποια να μην με ζαλίζει. Αν την πέσω σε κάποια και δεν μου κάτσει, πάω στην επόμενη. Δηλαδή γίνεται τζερτζελο μόνο αν με ζαλίσουν. Άσε που είμαι από αυτούς που και να μην μου κάτσουν ούτε καν με νοιάζει. Δηλαδή συνεχίζω και φέρομαι όπως πριν. Δεν με θυμάμαι πότε να μου είπαν όχι και να το κρατησα. Στα παπάρια μου. Γι αυτό και δεν λογαριάζω άκυρα.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Μια καλή μέθοδος άμυνας στις μαλακίες των γυναικών είναι η επίδειξη ισχύος πριν περασεις στην επίθεση. Δηλαδή όταν η άλλη αρχίσει και κάνει νερά, την περνάς ένα χέρι γρήγορο συγκριτικά μαζί σου και την βγαζεις μπουρδέλο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι σε όλα πάνω από το μέτρο ώστε να επιβληθείς. Τώρα αν η άλλη θέλει τον ουρανό με τα άστρα σε πάει να τον βρει. Εσύ πάντως την σκουπιδιασες.Πιστεύω ότι γιά εμάς τούς άνδρες,τό πιό σοβαρό θέμα είναι τό χρήμα -δέν μιλάω ο άλλος νά είναι χάλια εμφανισιακά-
μάς περιορίζει πάρα πολύ,δυστυχώς!
Κι αυτό τις πονάει πολύ.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Όχι θα κάτσω να το παίρνω βαρέως αν διαλέξει άλλον.Υγεία τύπε!
Εις τις μπάλες μου. Σημασία έχει να μην με χαλάει η συμπεριφορά της. Τα υπόλοιπα ρυθμίζονται εύκολα.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Η περίπτωση επανένωσης με γυναίκα μετά από χοντρό χωρισμό, είναι σχεδόν απίθανο να βγαλει καλο αποτέλεσμα. Εγώ με όσες τα έχω σπάσει με περιμένουν στην γωνία να με κατασπαράξουν. Σε όλη μου την ζωή είναι ζήτημα αν έγινε μια φορά επανενωση με βατό (όχι ιδανικό) αποτέλεσμα. Και βέβαια κανείς δεν πειθεται με λόγια. Θα πρέπει να πέσουν έργα. Έτσι είναι δηλαδή. Έτσι λειτουργεί. Δεν γίνεται αλλιώς.Φυσικά δέν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος νά αναφερθεί,ότι η περίπτωση επανένωσης μέ γυναίκα,
γιά οπιοδήποτε θέμα,οδηγεί στήν απόλυτη...καταστροφή-ταπείνωση μας!
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.339
- Πόντοι
- 2.356
Τύπε, το καλλιέργησες αυτό, ή το είχες έμφυτο;Όχι θα κάτσω να το παίρνω βαρέως αν διαλέξει άλλον.
Εις τις μπάλες μου. Σημασία έχει να μην με χαλάει η συμπεριφορά της. Τα υπόλοιπα ρυθμίζονται εύκολα.
πρωτοι εδω ειπαμε οτι εχουμε να κανουμε με τον Δασκαλο νο2,παρακαλω πολυΠπωπωπωππωπωπωπω
Πρώτη φορά βλέπω Δικαστή Ντρεντ σε μορφή πάπιας.
Χτυπα τους πυρφόρους καληνυχτακηδες χωρίς έλεος. Συνέχισε έτσι ,άρχοντας !
Όχι πλέον, έγινε μάθημα.ολοι συμπασχουμε,αλλα αυτες εχουνε το πανω χερι
κ μολις γλιτωσουμε απο τη μια θα μας περιμενει στη γωνια η επομενη...
Με βρήκε σε δύσκολη στιγμή και μου έκανε το βίο αβίωτο.
Ευτυχώς την έδιωξα, άθελά μου όμως...Δεν παλευόταν άλλο. Πιθανό να είχα πέσει σε νάρκισσο.
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Αν ζητάει τον ουρανό μαζί μέ τά αστεράκια -πού θά τόν ζητάει- δέν μάς κάνει η γυναίκα αυτή,σέ καμία περίπτωση,Μια καλή μέθοδος άμυνας στις μαλακίες των γυναικών είναι η επίδειξη ισχύος πριν περασεις στην επίθεση. Δηλαδή όταν η άλλη αρχίσει και κάνει νερά, την περνάς ένα χέρι γρήγορο συγκριτικά μαζί σου και την βγαζεις μπουρδέλο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι σε όλα πάνω από το μέτρο ώστε να επιβληθείς. Τώρα αν η άλλη θέλει τον ουρανό με τα άστρα σε πάει να τον βρει. Εσύ πάντως την σκουπιδιασες.
Κι αυτό τις πονάει πολύ.
μέ αχόρταγες γυναίκες,δέν ευτύχησε...ποτέ κανείς.Οτι μπορούμε προσφέρουμε,καί άν θέλουμε τά προσφέρουμε!
διαφορετικά δέν μιλάμε γιά σχέση...αλλά γιά δοσοληψία!
Τελευταία τροποποίηση:
TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.748
- Πόντοι
- 18.496
οι περισσοτερες δουναι κ λαβειν μου φαινεται οτι το βλεπουνΑν ζητάει τον ουράνο μαζί μέ τά αστεράκια -πού θά τόν ζητάει- δέν μάς κάνει η γυναίκα αυτή,σέ καμία περίπτωση,
μέ αχόρταγες γυναίκες,δέν ευτύχησε...ποτέ κανείς.Οτι μπορούμε προσφέρουμε,καί άν θέλουμε τά προσφέρουμε!
διαφορετικά δέν μιλάμε γιά σχέση...αλλά γιά δοσοληψία!
θα σου κατσω αλλα θα παρω κ γω κατι σε ανταλλαγμα
προφανως μετα απο μια ηλικια οι γυναικες δεν ευχαριστιουνται το γαμησι κ το βλεπουν σαν αγγαρεια για να μη μας χασουνε...
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Πιστεύω ότι το είχα λόγω "γονιδίου" αλλά βοηθήθηκα από την πατρική φιγούρα που ήταν αλύγιστος αλλά και μαλάκας παλαιών αρχών όπως όλοι. Οπότε κράτησα ότι βρήκα πιο ενδιαφέρον και πιο λειτουργικο. Με βοήθησε επισης πολύ το σκάκι. Δηλαδή αν εξαιρέσουμε μια δύο γυναίκες όλες τις υπόλοιπες τις βλέπω σαν παρτίδες. Μετράω και τον άνεμο. Και τέλος είχα γνωριμίες με ανθρώπους που είχαν μεταδοτικο. Δηλαδή έλεγαν κάτι σοφό και μου το τύπωναν στο κεφάλι με αποδείξεις. Όλα αυτά μαζί με προσπάθεια. Το μόνο που κατάφερα να ριχνομαι χωρις εσωτερική φθορά. Δηλαδή ποτέ δεν γάμησα άπειρες γκόμενες. Απλά πάω και την πεφτω σε όσες μου αρέσουν κι ότι βγει. Δεν μπορώ να δω σοβαρά τις γυναίκες. Πολύ δύσκολα βλέπω κάποια έτσι. Τις θεωρώ κατώτερα πλάσματα και ύπουλα.Τύπε, το καλλιέργησες αυτό, ή το είχες έμφυτο;
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Ο Σαμπ είναι δάσκαλος λόγω αντοχής σε αλλεπάλληλα χτυπήματα σε βάθος χρονου χωρίς να ιδρώνει τ αυτό του. Εγώ είμαι υπασπιστης. Άλλο αν γουστάρω δικές.πρωτοι εδω ειπαμε οτι εχουμε να κανουμε με τον Δασκαλο νο2,παρακαλω πολυ
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Γυναίκα καί νά είναι ευχαριστημένη έως καί αδύνατο,πάντα θά ξινίζει τήν μούρη της ότι καί νά κάνεις,οι περισσοτερες δουναι κ λαβειν μου φαινεται οτι το βλεπουν
θα σου κατσω αλλα θα παρω κ γω κατι σε ανταλλαγμα
προφανως μετα απο μια ηλικια οι γυναικες δεν ευχαριστιουνται το γαμησι κ το βλεπουν σαν αγγαρεια για να μη μας χασουνε...
απλά προσπαθούμε σέ ορισμένα ελαφρά θέματα,νά κάνουμε τό "κορόιδο"
διαφορετικά...σίγουρος τσακωμός!
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.339
- Πόντοι
- 2.356
Πιστεύω ότι το είχα λόγω "γονιδίου" αλλά βοηθήθηκα από την πατρική φιγούρα που ήταν αλύγιστος αλλά και μαλάκας παλαιών αρχών όπως όλοι. Οπότε κράτησα ότι βρήκα πιο ενδιαφέρον και πιο λειτουργικο. Με βοήθησε επισης πολύ το σκάκι. Δηλαδή αν εξαιρέσουμε μια δύο γυναίκες όλες τις υπόλοιπες τις βλέπω σαν παρτίδες. Μετράω και τον άνεμο. Και τέλος είχα γνωριμίες με ανθρώπους που είχαν μεταδοτικο. Δηλαδή έλεγαν κάτι σοφό και μου το τύπωναν στο κεφάλι με αποδείξεις. Όλα αυτά μαζί με προσπάθεια. Το μόνο που κατάφερα να ριχνομαι χωρις εσωτερική φθορά. Δηλαδή ποτέ δεν γάμησα άπειρες γκόμενες. Απλά πάω και την πεφτω σε όσες μου αρέσουν κι ότι βγει. Δεν μπορώ να δω σοβαρά τις γυναίκες. Πολύ δύσκολα βλέπω κάποια έτσι. Τις θεωρώ κατώτερα πλάσματα και ύπουλα.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Καμία γυναίκα δεν είναι σε όλα ευχαριστημένη ότι και να γινει. Είναι ματαιοδοξα πλασματα και κυκλοθυμικά. Επίσης δεν μπορούν να επιβιώσουν πουθενά εντελώς μόνες τους. Είναι ανίκανες.Γυναίκα καί νά είναι ευχαριστημένη έως καί αδύνατο,πάντα θά ξινίζει τήν μούρη της ότι καί νά κάνεις,
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Στό μόνο μέρος πού μπορούν νά επιβιώσουν μόνες τους,καί πολύ άνετα,Καμία γυναίκα δεν είναι σε όλα ευχαριστημένη ότι και να γινει. Είναι ματαιοδοξα πλασματα και κυκλοθυμικά. Επίσης δεν μπορούν να επιβιώσουν πουθενά εντελώς μόνες τους. Είναι ανίκανες.
είναι στό...Hondos Center!
TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.748
- Πόντοι
- 18.496
το κακο ειναι οτι μονιμως πρεπει να κανουμε το κοροιδο για να μην εχουμε ενταση...Γυναίκα καί νά είναι ευχαριστημένη έως καί αδύνατο,πάντα θά ξινίζει τήν μούρη της ότι καί νά κάνεις,