Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.477
Πόντοι
456
παντως η τελευταια μου αλλαξε τα φωτα γιατι ηταν κ ομορφη κ εκατσα περισσοτερο καταπινωντας αρκετες προσβολες που απο μια μετρια γκομενα δεν θα τα καταπινα κ με τρελανε η καργια...
Συμπάσχω ως παθών.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν δεν υπάρχει περίπτωση να γαμησεις, τη σέβεσαι τη γυναίκα τύπε;
Εμένα με νοιάζει όταν είμαι με κάποια να μην με ζαλίζει. Αν την πέσω σε κάποια και δεν μου κάτσει, πάω στην επόμενη. Δηλαδή γίνεται τζερτζελο μόνο αν με ζαλίσουν. Άσε που είμαι από αυτούς που και να μην μου κάτσουν ούτε καν με νοιάζει. Δηλαδή συνεχίζω και φέρομαι όπως πριν. Δεν με θυμάμαι πότε να μου είπαν όχι και να το κρατησα. Στα παπάρια μου. Γι αυτό και δεν λογαριάζω άκυρα. :rockon:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.339
Πόντοι
2.356
Εμένα με νοιάζει όταν είμαι με κάποια να μην με ζαλίζει. Αν την πέσω σε κάποια και δεν μου κάτσει, πάω στην επόμενη. Δηλαδή γίνεται τζερτζελο μόνο αν με ζαλίσουν. Άσε που είμαι από αυτούς που και να μην μου κάτσουν ούτε καν με νοιάζει. Δηλαδή συνεχίζω και φέρομαι όπως πριν. Δεν με θυμάμαι πότε να μου είπαν όχι και να το κρατησα. Στα παπάρια μου. Γι αυτό και δεν λογαριάζω άκυρα. :rockon:
Υγεία τύπε!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πιστεύω ότι γιά εμάς τούς άνδρες,τό πιό σοβαρό θέμα είναι τό χρήμα -δέν μιλάω ο άλλος νά είναι χάλια εμφανισιακά-
μάς περιορίζει πάρα πολύ,δυστυχώς! :dunno:
Μια καλή μέθοδος άμυνας στις μαλακίες των γυναικών είναι η επίδειξη ισχύος πριν περασεις στην επίθεση. Δηλαδή όταν η άλλη αρχίσει και κάνει νερά, την περνάς ένα χέρι γρήγορο συγκριτικά μαζί σου και την βγαζεις μπουρδέλο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι σε όλα πάνω από το μέτρο ώστε να επιβληθείς. Τώρα αν η άλλη θέλει τον ουρανό με τα άστρα σε πάει να τον βρει. Εσύ πάντως την σκουπιδιασες.
Κι αυτό τις πονάει πολύ.
:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Φυσικά δέν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος νά αναφερθεί,ότι η περίπτωση επανένωσης μέ γυναίκα,
γιά οπιοδήποτε θέμα,οδηγεί στήν απόλυτη...καταστροφή-ταπείνωση μας!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Φυσικά δέν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος νά αναφερθεί,ότι η περίπτωση επανένωσης μέ γυναίκα,
γιά οπιοδήποτε θέμα,οδηγεί στήν απόλυτη...καταστροφή-ταπείνωση μας!
Η περίπτωση επανένωσης με γυναίκα μετά από χοντρό χωρισμό, είναι σχεδόν απίθανο να βγαλει καλο αποτέλεσμα. Εγώ με όσες τα έχω σπάσει με περιμένουν στην γωνία να με κατασπαράξουν. Σε όλη μου την ζωή είναι ζήτημα αν έγινε μια φορά επανενωση με βατό (όχι ιδανικό) αποτέλεσμα. Και βέβαια κανείς δεν πειθεται με λόγια. Θα πρέπει να πέσουν έργα. Έτσι είναι δηλαδή. Έτσι λειτουργεί. Δεν γίνεται αλλιώς.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.339
Πόντοι
2.356
Όχι θα κάτσω να το παίρνω βαρέως αν διαλέξει άλλον.
Εις τις μπάλες μου. :rockon:Σημασία έχει να μην με χαλάει η συμπεριφορά της. Τα υπόλοιπα ρυθμίζονται εύκολα.
Τύπε, το καλλιέργησες αυτό, ή το είχες έμφυτο;

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
Ππωπωπωππωπωπωπω

Πρώτη φορά βλέπω Δικαστή Ντρεντ σε μορφή πάπιας.

Χτυπα τους πυρφόρους καληνυχτακηδες χωρίς έλεος. Συνέχισε έτσι ,άρχοντας !
πρωτοι εδω ειπαμε οτι εχουμε να κανουμε με τον Δασκαλο νο2,παρακαλω πολυ :rockon::rockon::rockon:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.477
Πόντοι
456
ολοι συμπασχουμε,αλλα αυτες εχουνε το πανω χερι
κ μολις γλιτωσουμε απο τη μια θα μας περιμενει στη γωνια η επομενη...
Όχι πλέον, έγινε μάθημα.
Με βρήκε σε δύσκολη στιγμή και μου έκανε το βίο αβίωτο.
Ευτυχώς την έδιωξα, άθελά μου όμως...Δεν παλευόταν άλλο. Πιθανό να είχα πέσει σε νάρκισσο.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μια καλή μέθοδος άμυνας στις μαλακίες των γυναικών είναι η επίδειξη ισχύος πριν περασεις στην επίθεση. Δηλαδή όταν η άλλη αρχίσει και κάνει νερά, την περνάς ένα χέρι γρήγορο συγκριτικά μαζί σου και την βγαζεις μπουρδέλο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι σε όλα πάνω από το μέτρο ώστε να επιβληθείς. Τώρα αν η άλλη θέλει τον ουρανό με τα άστρα σε πάει να τον βρει. Εσύ πάντως την σκουπιδιασες.
Κι αυτό τις πονάει πολύ.
:rockon:
Αν ζητάει τον ουρανό μαζί μέ τά αστεράκια -πού θά τόν ζητάει- δέν μάς κάνει η γυναίκα αυτή,σέ καμία περίπτωση,
μέ αχόρταγες γυναίκες,δέν ευτύχησε...ποτέ κανείς.Οτι μπορούμε προσφέρουμε,καί άν θέλουμε τά προσφέρουμε!
διαφορετικά δέν μιλάμε γιά σχέση...αλλά γιά δοσοληψία! :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.748
Πόντοι
18.496
Αν ζητάει τον ουράνο μαζί μέ τά αστεράκια -πού θά τόν ζητάει- δέν μάς κάνει η γυναίκα αυτή,σέ καμία περίπτωση,
μέ αχόρταγες γυναίκες,δέν ευτύχησε...ποτέ κανείς.Οτι μπορούμε προσφέρουμε,καί άν θέλουμε τά προσφέρουμε!
διαφορετικά δέν μιλάμε γιά σχέση...αλλά γιά δοσοληψία! :hi:
οι περισσοτερες δουναι κ λαβειν μου φαινεται οτι το βλεπουν
θα σου κατσω αλλα θα παρω κ γω κατι σε ανταλλαγμα
προφανως μετα απο μια ηλικια οι γυναικες δεν ευχαριστιουνται το γαμησι κ το βλεπουν σαν αγγαρεια για να μη μας χασουνε...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τύπε, το καλλιέργησες αυτό, ή το είχες έμφυτο;
Πιστεύω ότι το είχα λόγω "γονιδίου" αλλά βοηθήθηκα από την πατρική φιγούρα που ήταν αλύγιστος αλλά και μαλάκας παλαιών αρχών όπως όλοι. Οπότε κράτησα ότι βρήκα πιο ενδιαφέρον και πιο λειτουργικο. Με βοήθησε επισης πολύ το σκάκι. Δηλαδή αν εξαιρέσουμε μια δύο γυναίκες όλες τις υπόλοιπες τις βλέπω σαν παρτίδες. Μετράω και τον άνεμο. Και τέλος είχα γνωριμίες με ανθρώπους που είχαν μεταδοτικο. Δηλαδή έλεγαν κάτι σοφό και μου το τύπωναν στο κεφάλι με αποδείξεις. Όλα αυτά μαζί με προσπάθεια. Το μόνο που κατάφερα να ριχνομαι χωρις εσωτερική φθορά. Δηλαδή ποτέ δεν γάμησα άπειρες γκόμενες. Απλά πάω και την πεφτω σε όσες μου αρέσουν κι ότι βγει. Δεν μπορώ να δω σοβαρά τις γυναίκες. Πολύ δύσκολα βλέπω κάποια έτσι. Τις θεωρώ κατώτερα πλάσματα και ύπουλα. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
πρωτοι εδω ειπαμε οτι εχουμε να κανουμε με τον Δασκαλο νο2,παρακαλω πολυ :rockon::rockon::rockon:
Ο Σαμπ είναι δάσκαλος λόγω αντοχής σε αλλεπάλληλα χτυπήματα σε βάθος χρονου χωρίς να ιδρώνει τ αυτό του. Εγώ είμαι υπασπιστης. Άλλο αν γουστάρω δικές. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
οι περισσοτερες δουναι κ λαβειν μου φαινεται οτι το βλεπουν
θα σου κατσω αλλα θα παρω κ γω κατι σε ανταλλαγμα
προφανως μετα απο μια ηλικια οι γυναικες δεν ευχαριστιουνται το γαμησι κ το βλεπουν σαν αγγαρεια για να μη μας χασουνε...
Γυναίκα καί νά είναι ευχαριστημένη έως καί αδύνατο,πάντα θά ξινίζει τήν μούρη της ότι καί νά κάνεις,
απλά προσπαθούμε σέ ορισμένα ελαφρά θέματα,νά κάνουμε τό "κορόιδο"
διαφορετικά...σίγουρος τσακωμός! :hi:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.339
Πόντοι
2.356
Πιστεύω ότι το είχα λόγω "γονιδίου" αλλά βοηθήθηκα από την πατρική φιγούρα που ήταν αλύγιστος αλλά και μαλάκας παλαιών αρχών όπως όλοι. Οπότε κράτησα ότι βρήκα πιο ενδιαφέρον και πιο λειτουργικο. Με βοήθησε επισης πολύ το σκάκι. Δηλαδή αν εξαιρέσουμε μια δύο γυναίκες όλες τις υπόλοιπες τις βλέπω σαν παρτίδες. Μετράω και τον άνεμο. Και τέλος είχα γνωριμίες με ανθρώπους που είχαν μεταδοτικο. Δηλαδή έλεγαν κάτι σοφό και μου το τύπωναν στο κεφάλι με αποδείξεις. Όλα αυτά μαζί με προσπάθεια. Το μόνο που κατάφερα να ριχνομαι χωρις εσωτερική φθορά. Δηλαδή ποτέ δεν γάμησα άπειρες γκόμενες. Απλά πάω και την πεφτω σε όσες μου αρέσουν κι ότι βγει. Δεν μπορώ να δω σοβαρά τις γυναίκες. Πολύ δύσκολα βλέπω κάποια έτσι. Τις θεωρώ κατώτερα πλάσματα και ύπουλα. :rockon:
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::happy::happy::happy:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γυναίκα καί νά είναι ευχαριστημένη έως καί αδύνατο,πάντα θά ξινίζει τήν μούρη της ότι καί νά κάνεις,
Καμία γυναίκα δεν είναι σε όλα ευχαριστημένη ότι και να γινει. Είναι ματαιοδοξα πλασματα και κυκλοθυμικά. Επίσης δεν μπορούν να επιβιώσουν πουθενά εντελώς μόνες τους. Είναι ανίκανες.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Καμία γυναίκα δεν είναι σε όλα ευχαριστημένη ότι και να γινει. Είναι ματαιοδοξα πλασματα και κυκλοθυμικά. Επίσης δεν μπορούν να επιβιώσουν πουθενά εντελώς μόνες τους. Είναι ανίκανες.
Στό μόνο μέρος πού μπορούν νά επιβιώσουν μόνες τους,καί πολύ άνετα,
είναι στό...Hondos Center!

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.748
Πόντοι
18.496
το κακο ειναι οτι μονιμως πρεπει να κανουμε το κοροιδο για να μην εχουμε ενταση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom