Τους περισσότερους που ήξερα εγώ,όσοι κατάφεραν να κάνουν μια σχέση στα φοιτητικά τους χρόνια,μάλλον ήταν...τρισευτυχισμένοι.Κάποιοι με τους οποίους κρατούσα επαφή και αργότερα,ήταν ακόμα με τις ίδιες.Λογικά τώρα θα'ναι παντρεμένοι μαζί τους...Καλά,ons και τέτοια...δεν υπήρχαν ούτε στα όνειρα
Δεν ειπα οτι ημουν ο κανονας, αντιθετα η εξαιρεση ημουν. Ειχαμε καθησει με καποιον 3 χρονια μεγαλυτερο απο την παρεα, και βγαλαμε στο περιπου ποσες γκομενες ειχε φαει ο καθενας και στα 23 ξεπερνουσα ολην την ευρυτερη παρεα (ηλικια μου εως και συν 3 χρονια) και καποιοι απο αυτους θεωρουνταν αλανια και πεφτουλες
Ωστοσο δεν το παρουσιαζω σαν καποιο κατορθωμα. Απο ενα σημειο ειναι αγγαρεια να αλλαζεις συνεχεια γκομενες και σε φθιρει και ψυχικα γι αυτο και μετα το στρατο κατεβασα ταχυτητα σημαντικα.
Και να σου πω και κατι; Αν γυρνουσα το χρονο πισω, θα προτιμουσα να κρατησω τις 3 καλυτερες για ολο το διαστημα. Πιο ξεκουραστα, με λιγοτερες αλλαγες και πρωτιστως καλυτερο σεξ με τον καιρο
Επομενως το body count δε λεει κατι. Ναι μεν με τιμα το οτι τοσες πολλες γυναικες με κοιτουσαν, αλλα οπως εχω πει και παλιοτερα, ειναι καλυτερα να βρεις την μια ιδανικη και να περασεις πολλα χρονια μαζι της και να εξελιχθειτε μαζι, παρα να αλλαζεις σχεσεις απο δω κι απο κει και να ξεκινας απο το επιπεδο-σχεσης = 0
Οι σχεσεις ειναι σαν τα games, που με τον καιρο ανεβαινεις επιπεδα.
Επισης ολο αυτο εγινε και με το αναλογο "κοστος" μιας και πηγα πισω στη σχολη αφου για καμποσα χρονια ζουσα με αποκλειστικο σκοπο το μουνι, το πιωμα και την καλοπεραση (συν τζογο) και η σχολη μου βγηκε ως εμποδιο στη συνεχεια, επομενως κατι κερδισα, κατι εχασα
Και τελος να ξανατονισω, χωρις να θελω να φλεξαρω, πως ημουνα ανετα επιπεδο 8ρι, πολλες με παρομοιαζαν συχνα με γνωστο ηθοποιο του Χολυγουντ. Και ειχα χυσει πολυ ιδρωτα για να χτισω ενα αξιολογο κορμι
Αλλα το ξαναλεω, εαν δεν ειχα εκεινον τον γαμιστρωνα στο σημειο μηδεν της Θεσσαλονικης, δε θα ειχα ουτε το 20% των επιτυχιων. Δηλαδη να ειχα βαρια 3-4 γκομενες σε ολη τη φοιτητικη ζωη.
Το ιδιο ισχυει και Αθηνα. Πλεον ειμαι μακρια απο το κεντρο με λιγες σχετικα επιτυχιες, καμια σχεση με εκεινη την εποχη του "ντελιριου". Εαν εμενα Πλακα απο την αρχη οταν ηρθα Αθηνα, θα ειχα πηδηξει 20πλασιες γκομενες λογω γαμιστρωνα αλλα και επειδη θα ειχα επιπλεον κινητρο να βελτιωνω τον εαυτο μου μεσω γυμναστικης, διατροφης, κλπ ωστε να εχω ακομα περισσοτερες επιτυχιες. Ενα θετικος κυκλος ενεργειων-απολαβων.
Το κυριοτερο βεβαια ειναι πως αν μενεις κεντρο, ολοι οι καφεδες και τα ποτα που πινεις ειναι αναμεσα σε απειρο μουνι και οχι στο...Μπουρναζι, το...Νεο Ηρακλειο, την Αργυρουπολη κλπ που τις περισσοτερες ωρες μοιαζουν πλεον με νεκροταφεια
Το κεντρο εχει αλλη δυναμικη, 500 φορες καλυτερη