Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.696
Πόντοι
3.656
Σκεψου τον εαυτο σου μετα απο τοσο καιρο λειψυδριας να βρεις ενα 8ρι που τα φτιαχνετε και περνατε καλα και μετα απο 2-3 μηνες χωρις να εχεις κανει κατι χοντρο, σου λεει πως θελετε να τα χαλασετε και μετα απο 2 εβδομαδες την βλεπεις με αλλον. Πως θα νιωσεις;

Τώρα,δεν θα μ'ένοιαζε καθόλου.Καθόλου όμως.Στα 20 μπορεί να ήμουν στα πατώματα.

Η ζωή πλέον με έχει κάνει τόσο...άνιωθο,που έχω συναισθήματα μόνο για την οικογένεια μου και για κανέναν άλλο.Όλοι οι άλλοι αποδείχτηκαν για μένα περαστικοί και με ημερομηνία λήξης απο τη ζωή μου.

Και τα λέει αυτά ένας άνθρωπος που κάποτε πίστευε,ίσως και παραπάνω απ'όσο έπρεπε,σε φιλίες...και έρωτες.

Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
261
Πόντοι
21
Πλέον και η Ελλάδα ανήκει στις χώρες, που οι γυναίκες έχουν δυτικού τύπου τροπο σκέψης και λειτουργίας. Ο τρόπος αυτός δυστυχώς, είναι πλήρως ευνουχιστικός για τους άντρες.
Παλιομοδίτικοι θεσμοί όπως ο γάμος, δεν έχουν πλέον κανενα νόημα εφόσον η γυναίκα δεν ειναι πλέον το αδύναμο φύλο.
Ακόμη κάποιες άλλες χώρες δεν έχουν φτάσει στα δικα μας επίπεδα. Οποίος μπορεί τις επισκέπτεται, πριν είναι και εκεί αργά.....

Thailand GIF
Thailand GIF
Sexy Ex On The Beach GIF by MTV Nederland
chiang mai thailand GIF
mood adult humor GIF

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.696
Πόντοι
3.656
Εγω θα πω το εξης μην τη πέφτετε και κανετε καμακι,αυτο ξεπεραστηκε.
Οταν θα μιλάτε με μια γυναικα δεν θα δειχντεαι οτι σας αρεσει η οτι είστε λιγουρη να είστε ο εαυτος σας,ποτε κοπλιμεντα κερασματα κλπ
Αφήστε να φανει οτι ειστε αδιάφοροι και ειναι προτιμότερο να πείτε μου αρέσεις γουστάρω να κανουμε σεξ παρά να το πατε μεσω εγνατιας και αττικης οδου για να πατε απο το περιστέρι στο κέντρο.

Μια διευκρίνηση

Απορρίπτουμε το καμάκι μόνο σε ελλεεινίδες

Σε ξένες όχι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Δεν καταλαβες ειπα για αδιαφορια και να λεμε ξεκάθαρα αν τη θελουμε για σεξ η για σχέση.
Αυτο το καμακι κλπ κουκλα φως του σεληνοφωτος κλπ δεν πιανει.
Γενικά αν δεν εχεις χρημα οι γκόμενες τσινανε,τουλαχιστον ωμη προταση και ξεκαθαρο ντηλ
Το κούκλα και το φως είναι δική σου εφεύρεση. Εγώ πάω όπου μου αρέσει κι ότι γίνει. Δεν με νοιάζει διότι έχω τόσες πολλές επιλογές σε αυτόν τον τρόπο που βασίζομαι στην στατιστική. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Πως τις προσεγγιζεις τοτε,κανε μας ενα μινι διάλογο για να δω κατι
Είναι θέμα εμπειρίας. Πάω και λέω αυτο που τους ταιριάζει και μέσα σε μισό λεπτό φαίνεται η δουλειά. Είναι ο μονος τρόπος. Ούτε σε μαγαζιά πάω να εγκλωβίζομαι ούτε στα σοσιαλ να μιλαω κάργα μέχρι κι αν βρεθεί άκρη. Γενικώς τον πρωτο λογο τον έχω εγώ και δεν με νοιάζει τι απάντηση θα πάρω. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Μια διευκρίνηση

Απορρίπτουμε το καμάκι μόνο σε ελλεεινίδες

Σε ξένες όχι.
Και που θα βρούμε ξένες στην Ελλάδα; θα τις παραγγείλουμε; σπανίζουν. Εκτός αν εννοείς ξένες το γυφταριο της Μεσογείου που έχει μαζευτεί εδώ. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Δε έχεις άδικο και εγώ μέτρια ευχαρίστηση παίρνω έτσι και αλλιώς από το 10 λεπτό δε μπορείς να χαρείς και πολλά.Για βίζιτα δε έχω φράγκα πάλι και είμαι της άποψης καλύτερα πολλές φορές μπουρδελων και γαμησιων παρά 1 και σε βιζιτα.Οποτε τα 150 ευρώ προτιμώ να τα πετάξω σε 7-8 φορές στη φυλής παρά σε μια και σε βίζιτα,θα γαμησεις τις τριπλάσιες στη φυλής δε συγκρίνεται.
Εγώ πάλι και να είχα 500,000,000 ευρώ με βίζιτα ακριβή δεν θα πήγαινα. Θα καθόμουν ξάπλα σε ένα αμάξι ειδική παραγγελία ώστε να κάνει μπαμ και οποια ερχόταν θα της ξεκαθάριζα ότι όλα αυτά που βλέπεις είναι δικά μου και αν θες να τα απολαύσεις θα φέρεσαι σωστά και θα με πείσεις για αυτό. Ούτε στραγάλι δεν θα φας χωρίς προσφορά οπότε αν θες φύγε. Είναι γνωστό όπως έχω πει ότι μόνο καφέ κερνάω. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνω χορηγός. Δεν θα γίνω αυτό που κοροϊδεύω. :rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.696
Πόντοι
3.656
Και που θα βρούμε ξένες στην Ελλάδα; θα τις παραγγείλουμε; σπανίζουν. Εκτός αν εννοείς ξένες το γυφταριο της Μεσογείου που έχει μαζευτεί εδώ. :2funny:

Τουρίστριες προφανώς

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Τουρίστριες προφανώς
Άρα οπότε τύχει. Ότι λέω
κι εγώ δηλαδή. Ειναι γεγονός ότι κάποιες γυναίκες μπορεί να είναι άχρηστες όπως όλες σήμερα αλλά είναι πιο δεκτικές. Οι Μεσογειακές είναι όλες για πέταμα. ΟΛΕΣ!!!

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.331
Πόντοι
206
Στις τελευταίες σελίδες έχουν ειπωθεί μεγάλες αλήθειες και από τις δύο ''πλευρές''.
Το θετικό είναι ότι ο άντρας αρχίζει και ξυπνάει.
Από τη μία καμάκι face to face 500 κάθε μέρα/κάθε εβδομάδα (που λέει ο λόγος)
Από την άλλη σιγά μην την πέσω σε 500 για να φάω μία.

Συμφωνώ και με τις δύο πλευρές γιατί δείχνουν ότι υπάρχει θέμα και τελικά όντως ''κάτι τρέχει'' ...
Like σε όλους.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Καλά κάνεις μη κερνάς ποτέ κάτι πλην καφέ γιατί μετά όλο αυτό καταντάει αγοραιος έρωτας αν ας πούμε τη κερνάς ρούχα φαγητά η δε ξέρω γω τι άλλο.Το πραγματικο τσάμπα γαμησι είναι αυτό που κερνάς μόνο 2-3 καφέδες.
Μα δεν το κάνω ως και καλά εξυπνάδα ή πρωτοτυπία. Είναι στάνταρ ότι αν η άλλη σε γουστάρει θα έρθει μόνο με καφέ. Αν είναι να την πηγαίνω για ψάρια όπως ο άλλος που σας έλεγα και πλήρωνω κατοσταρικο αβέρτα, να το χέσω. Θα με βλέπει για μαλάκα θα με θέλει μόνο για λεφτά και θα γαμιέται για τα φράγκα. Δηλαδή εγώ τι θα κερδίσω; αν είναι έτσι καλύτερα να πάρω CG. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Στις τελευταίες σελίδες έχουν ειπωθεί μεγάλες αλήθειες και από τις δύο ''πλευρές''.
Το θετικό είναι ότι ο άντρας αρχίζει και ξυπνάει.
Από τη μία καμάκι face to face 500 κάθε μέρα/κάθε εβδομάδα (που λέει ο λόγος)
Από την άλλη σιγά μην την πέσω σε 500 για να φάω μία.

Συμφωνώ και με τις δύο πλευρές γιατί δείχνουν ότι υπάρχει θέμα και τελικά όντως ''κάτι τρέχει'' ...
Like σε όλους.
To 500 άκυρα κάθε μέρα όπως και το μια επιτυχία σε 500 δεν γράφτηκε ποτέ επισημα. Είναι υπερβολή κάποιων ώστε να μειώσουν την μέθοδο αυτή. Όχι ότι θα βγάλεις 9 στις 10 αλλά το 1 στις 500 είναι αδύνατον. Αν υπήρχε αυτή η στατιστική θα είχα εγκαταλείψει την προσπάθεια εδω και χρόνια.

:rockon:

Υ.Γ Σιγά μην ξυπνησε
ο άνδρας. Αύριο πάλι τα ίδια αισχη θα δούμε εκτός σπιτιού. .Σήμερα έχει φαι και ρεκλα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ακριβώς όπως τα λες είναι μόνο τσάμπα γαμησι δε θεωρείται αυτό.Ειχα φίλο που μου είχε πει χάλασε σύνολο 6000ευρω για μια και τη γάμησε μόνο 2 φορές.Οχι φίλε τσάμπα γαμησι ίσον το πολύ 2-3 καφέδες όχι κάτι άλλο.
Να είσαι σίγουρος ότι ο φίλος σου που έσκασε 6 χιλιάρικα πήρε πολύ λιγότερη απόλαυση από κάποιον άλλον που την γάμησε με έναν καφέ διότι έτσι είναι το λογικό.
Οι περισσότεροι άνδρες εκτός από δειλοί είναι και φιγουρατζηδες ότι να...είμαι μάγκας και ξοδεύω άνετα. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Επίσης ρίξτε μια ματιά στα dating apps που αγοράζετε κοινς. Όχι ότι τα άλλα είναι της προκοπής γιατί πέφτει πολύ φούμαρο αλλά σε αυτά με κοινς πέφτει πολύ γέλιο. Μόλις μπαίνεις μέσα σκάνε αβέρτα πατσαβούρες που ΠΡΩΤΟΜΙΛΑΝΕ!!! Αυτό το έφτιαξαν ξέροντας ότι οι περισσότεροι άνδρες είναι δειλοί και μόλις πέσει το μπίρι μπίρι θα πάρουν τα κοινς. Μόλις λοιπόν γραφτείτε σε τέτοια μην πάρετε κοινς αλλά απαντήστε στα βασικά μυνήματα λέγοντας κλασσικές μαλακίες αλλά προσθέστε ότι μιας που σας ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΝ :2funny: αυτό είναι το τηλέφωνο μου και πάρε εδώ διότι με πληκτρολόγηση τι να πούμε; στείλετε το σε όλες κι αν σας πάρει έστω και μια τηλέφωνο εγώ δεσμεύομαι να ριχνομαι μέχρι να πεθάνω και να σας πασάρω ότι βρίσκω. :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Βλεπεις οτι το χρημα μετραει?
Αυτο σου λεω,τωρα που δεν τα εχεις αυτα τρως χειλοπιτες.
Αν ειχες χρημα δεν θα σε ένοιαζε,θα ερχονταν μονες τους και κανοντας τις χαζοχαρουμενες παρθενομαριες
Και πάλι λάθος. Εγώ ουδεποτε είπα ότι δεν μετράει το χρήμα. Μάλιστα έχω πει ότι οι πλούσιοι ρίχνουν περισσότερα γαμήσια. Ποιοι όμως πληρώνουν; αυτοί που νιώθουν ότι χρειάζονται τα χρήματα ως δεκανίκι. Όπως έχω πει ότι η εμφάνιση δεν παίζει τον ρόλο που νομιζετε κάποιοι. Έχω ξεκαθαρίσει την θέση μου. Όποιος γαμάει με λεφτά δεν παίρνει ποτέ ιδανικό αποτέλεσμα που να βγει ο ήλιος από την δυση. Άλλο το να κάνεις επίδειξη ισχύος κι άλλο να τα σκας στην κάθε μπόχα. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ο φίλος μου ήταν πολύ σωστός και σε μένα στη φιλία μας και σε εκείνη στη "σχέση" τους το θέμα ήταν ότι εγώ το εκτίμησα ενώ αυτή τον δούλευε κανονικά.Κριμα γιατι του άξιζε μια καλύτερη κοπέλα αυτή ήταν καριολα αλλά αυτή ερωτεύτηκε ο βλάκας.
Πώς ήταν σωστός στη σχέση τους αφού έσκασε 6 χιλιάρικα για κάνα δυο γαμήσια της πλάκας; :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Με τη έννοια ότι της έκανε ολα τα χατίρια ενώ αυτή τίποτα μόνο 2 φορές τον κέρασε.
Άρα ήταν λουζερ μαζί της. Βασικά η σχέση ήταν στο μυαλό του. Έπασχε από οξεία χορηγιαση και δεν ξέρω αν θεραπεύτηκε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Εμένα μου έχουν τύχει όλες οι κατηγορίες γκομενων. Κατέληξα ότι η ισότητα είναι το πιο σωστό. Σε οτιδήποτε. Σε όποια δεν αρέσει, δρόμο...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τρόποι ''κατάκτησης'' γυναικών -μιλάμε γιά έναν απλό άνδρα,μέ καθόλου η μικρή οικονομική επιφάνεια-

-Καμάκι live ποσοστά επιτυχίας από ανύπαρκτα έως καί ελάχιστα

-Σόσιαλ ποσοστά επιτυχίας ανύπαρκτα έως καί μή μετρήσιμα

-Εργασιακό περιβάλλον -καλύτερα να αποφεύγεται-

-Μαγαζιά διασκέδασης ποσοστά επιτυχίας ανύπαρκτα έως καί ελάχιστα αλλά μέ αρκετό χρήμα -άρα στήν ουσία χορηγία-

-Φίλοι,γνωστοί,συγγενείς ότι ποσοστό καί νά υπάρξει δέν ανήκει στήν κατηγορία ''κατάκτηση" άρα απορρίπτεται -καί οι γκόμενες είναι πάντα άσχημες-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Όχι όσο ήμασταν κολλητοί δε είχε θεραπευτεί του τα λεγα και έλεγε δε ξέρεις εσύ είσαι άπειρος λες και θέλει εμπειρία Για να καταλάβεις το δούλεμα.
Σε οτιδήποτε στην ζωή χρειάζεται η εμπειρία. Πόσο μάλλον στο δούλεμα. Τώρα ο άλλος ο δυστυχος έχασε το εξαχιλιαρο για δυο γαμήσια που κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν επιπέδου μπουρδελου. Δεν μου κάνει εντύπωση. Έχω γνωστούς που κάθονται και σαλιαριζουν με ξεφτιλισμενες και μόλις τις βγάλουν γκόμενες τις πάνε όπου μπορούν για να δείξουν ισχυροί πληρώνοντας. Ακολούθως αυτές θεωρούν ότι αυτοί είναι μαλάκες τελευταίας διαλογής και τους τα μασανε. Βρίσκουν και δύο τρεις γαμιαδες εδώ κι εκεί να ρουφανε χυσια ώστε να εκτονωνονται κι έχουν και τις φίλες τους να κόβουν βόλτες. Ο χορηγός κοιμάται όρθιος με τα τσαρούχια! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom