Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Τό νά περνάμε κάπως καλά,μέ όποια βρίσκουμε είναι σχετικό,τό σίγουρο είναι ότι μέ γάμο,δέν θά περνάμε καθόλου καλά,
βέβαια δέν πρέπει νά λησμονούμε,καί τό πόσο συχνά...θά βρίσκουμε γυναίκα!
Δεν χρειάζεταιι να έχουμε πάντα γκόμενα. Εξάλλου ποτέ δεν είχαμε πάντα. Αυτό είναι γνώρισμα των συφιλιάρων που χρειάζονται επιβεβαίωση. :2funny: Εμείς από την αρχή του κόσμου πότε έχουμε γκόμενα και πότε όχι. Το να βρίσκουμε είναι καθαρά θέμα πεσιματος. Είναι όλα δεμένα μεταξύ τους όπως βλέπεις.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.712
Πόντοι
216
Η αλήθεια είναι οτι ολα αυτά έχουν αναλυθεί. Ωστόσο δεν φταίνε οι άνδρες που οι γυναίκες κατάντησαν έτσι. Φταίνε οι ίδιες που ενεργούν έτσι (αυτό είναι το σωστό) κι οι άνδρες είναι στην συντριπτική πλειοψηφία εγκεφαλικά ανάπηροι. Δηλαδή έχουμε ένα γιγάντιο τσουρμο από πουτάνες και εγκεφαλικα νεκρούς. :2funny:
Μισό αδερφέ γιατί εδώ διαφωνώ. Δεν φταίνε οι άντρες που είναι διατεθιμένοι να δεχτούν ένα οποιοδήποτε παρελθόν σε μια γυναίκα, που κάποιοι θέλουν χορτασμένες πούτσο, που δεν τις κατακρίνουν για αυτό και που τους δίνουν δικαιώματα;

Σε πληροφορώ ότι έχω ακούσει από άντρα πως θα δέχονταν να τον γαμήσουν αρκεί να γαμήσει. Δηλαδή για όλο αυτό ποιος φταίει;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Μισό αδερφέ γιατί εδώ διαφωνώ. Δεν φταίνε οι άντρες που είναι διατεθιμένοι να δεχτούν ένα οποιοδήποτε παρελθόν σε μια γυναίκα, που κάποιοι θέλουν χορτασμένες πούτσο, που δεν τις κατακρίνουν για αυτό και που τους δίνουν δικαιώματα;

Σε πληροφορώ ότι έχω ακούσει από άντρα πως θα δέχονταν να τον γαμήσουν αρκεί να γαμήσει. Δηλαδή για όλο αυτό ποιος φταίει;
Το υποκείμενο Χ φταίει και ευθύνεται για την δραστηριότητα Χ1. Αν τώρα το υποκείμενο Ψ συγγενεύει ή συγχρονίζεται με το υποκείμενο Χ δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι φταίει για την δράση του Χ. Απλά είναι άχρηστο να αντιδράσει να στο πω απλά.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δεν χρειάζεταιι να έχουμε πάντα γκόμενα. Εξάλλου ποτέ δεν είχαμε πάντα. Αυτό είναι γνώρισμα των συφιλιάρων που χρειάζονται επιβεβαίωση. :2funny: Εμείς από την αρχή του κόσμου πότε έχουμε γκόμενα και πότε όχι. Το να βρίσκουμε είναι καθαρά θέμα πεσιματος. Είναι όλα δεμένα μεταξύ τους όπως βλέπεις.
Σίγουρα δέν χρειάζεται νά έχουμε πάντα γκόμενα,αλλά πού καί πού χρειάζεται νά έχουμε,
διότι εγώ,βλέπω πολύ μοναξιά...στόν άνδρικό πληθυσμό δυστυχώς,
εκτός άν τό βλέπω μόνο εγώ,αυτό τό φαινόμενο!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.683
Πόντοι
9.297
τι να πω,καλα που παω γηπεδο,εκει τουλαχιστον ριχνω κομινακια!!:coffee:

:rockon::rockon::rockon: και δεν εχουν απαιτησεις,λουκανικο-κολα και μετα μπουτσα σπιτι!
Βρίσκεις μόνες γκόμενες εκεί;

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.712
Πόντοι
216
Το υποκείμενο Χ φταίει και ευθύνεται για την δραστηριότητα Χ1. Αν τώρα το υποκείμενο Ψ συγγενεύει ή συγχρονίζεται με το υποκείμενο Χ δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι φταίει για την δράση του Χ. Απλά είναι άχρηστο να αντιδράσει να στο πω απλά.
Αν κατάλαβα καλά το παράδειγμα σου Χ είναι η γυναίκα.

Δεν συσχετίζεις Χ Ψ καλά.

Ας το πάμε διαφορετικά.

Οι μουσουλμάνοι γιατί δεν επιτρέπουν στις γυναίκες τους τέτοιες συμπεριφορές;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.683
Πόντοι
9.297
Περίεργος τρόπος σκέψης.
Οι γκόμενες ας πουμε αναρωτιούνται πώς θα ζήσουν όλα αυτά με όχημα τον άνδρα. Εσύ τα σκέφτεσαι ως την γυναίκα σύντροφο. Κάτι που αποτελεί θηριώδη εξαίρεση πλέον. Μετά την ρομαντική Γαλλία και την γέννηση των υποτακτικών ιπποτών ως σαλιαρηδες ρομαντισμού,
ο Ωνάσης ήταν η δική μας συμβολή στην παγκόσμια μαλακία. Αυτός ο κοντός, γουρλοματης κι ασχημομουρης άξεστος ναυαγός, είχε πει ότι αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, τα λεφτά ολου του κόσμου δεν θα είχαν νόημα. Ξέρεις γιατί το είπε αυτό; για να μας φέρει στα μέτρα του. Επειδή ποτέ καμία δεν τον ήθελε χωρις λεφτά. Όλοι οι πλούσιοι λενε πάντα τα ίδια. Άρα εμείς γιατί να μην λεμε τα δικά μας που είναι πιο αυθεντικά; :2funny:
Ένα δίκιο το έχεις...
Όμως η αλήθεια είναι ότι χωρίς οικονομική συναλλαγή είτε σε χρήμα είτε σε είδος δύσκολα κάθεται γυναίκα και ειδικά σε μικρές κλειστές κοινωνίες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ρε φιλε με το χρημα ανοίγονται οι γκόμενες αφηνουν τα σνομπ κλπ στη μπαντα και τις βλέπεις αγγελικα πλασμενες.
Απο εκει και περα εχεις τη κριτικη σκεψη να δεις αν σε θελει μονο για το χρημα η για κατι αλλο.
Επίσης της ξεκαθαριζεις οτι το χρημα ειναι δικό σου και δεν θα εχει αυτη προσβαση,σε κατι τετοιο αν ειναι θα λακιξει.
Πρέπει να εισαι και λιγο ψυχολογος σε καποιες περιπτωσεις.
Τώρα μου λες αυτά που έλεγα πριν.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.712
Πόντοι
216
Ρε φιλε με το χρημα ανοίγονται οι γκόμενες αφηνουν τα σνομπ κλπ στη μπαντα και τις βλέπεις αγγελικα πλασμενες.
Απο εκει και περα εχεις τη κριτικη σκεψη να δεις αν σε θελει μονο για το χρημα η για κατι αλλο.
Επίσης της ξεκαθαριζεις οτι το χρημα ειναι δικό σου και δεν θα εχει αυτη προσβαση,σε κατι τετοιο αν ειναι θα λακιξει.
Πρέπει να εισαι και λιγο ψυχολογος σε καποιες περιπτωσεις.

Τώρα μου λες αυτά που έλεγα πριν.

Τα έχουμε πει αυτά.

Χρήμα και παραμύθι θέλουν η εμφάνιση ελάχιστα μετράει.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ένα δίκιο το έχεις...
Όμως η αλήθεια είναι ότι χωρίς οικονομική συναλλαγή είτε σε χρήμα είτε σε είδος δύσκολα κάθεται γυναίκα και ειδικά σε μικρές κλειστές κοινωνίες.
Δεν θέλουμε γυναίκες που πληρώνονται. Θέλουμε νορμάλ πράγματα. Οπότε τις διώχνουμε αφού τις έχουμε γαμήσει και συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Είμαστε ανεξάρτητοι. Δεν ξέρω από κλειστές κοινωνίες. Εχω εξειδικευτεί στην Αθήνα. Ότι πρόβλημα δημιουργηθεί εδώ θα ισοπεδωθεί.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ελεγες για το χρημα?εσυ ελεγες για καμακι ρε φιλε οτι ολοι βαριουνται να τη πέσουν.
Μόλις πριν λίγες ώρες που έτρωγα μια μπριζολιτσα θυμάμαι ότι είχα απαντήσει περί χρήματος κτλ ότι παίζει ρόλο η ισχύς κι όχι να τα σκας σαν μαλάκας. Το έχω πει και παλιότερα. Επίσης είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι άνδρες βαριούνται η δειλιάζουν να την πέσουν.
Τι να κάνουμε δηλαδή; να στα λεμε όπως θες εσύ; :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Σίγουρα δέν χρειάζεται νά έχουμε πάντα γκόμενα,αλλά πού καί πού χρειάζεται νά έχουμε,
διότι εγώ,βλέπω πολύ μοναξιά...στόν άνδρικό πληθυσμό δυστυχώς,
εκτός άν τό βλέπω μόνο εγώ,αυτό τό φαινόμενο!
Μοναξιά έχουν όσοι έχουν ανάγκη. Όταν καλυφθεί η ανάγκη η έρθει ο κορεσμός θέλουν την ρεκλα τους. Και αυτό πάει λέγοντας ανάλογα την φάση. Όποιος έχει μείνει μπουκάλα λογικό είναι να θέλει παρέα. Ας πάει να ριχτεί. Πάντα εκει καταλήγει το θέμα. Δεν το βλέπεις; και βέβαια εξαρτάται τι θες. Γαμήσι η παρέα η γάμο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Αν κατάλαβα καλά το παράδειγμα σου Χ είναι η γυναίκα.

Δεν συσχετίζεις Χ Ψ καλά.

Ας το πάμε διαφορετικά.

Οι μουσουλμάνοι γιατί δεν επιτρέπουν στις γυναίκες τους τέτοιες συμπεριφορές;
Μια χαρά τα συσχετιζω.
Αν δηλαδή οι μονάδες Ψ είναι καθυστέρες, θα βγάλω εγώ το φίδι από την τρύπα. Έχω το δικό μου αξιακο σύστημα ως αυτόνομη μονάδα. Λειτουργώ οπως θελω εγώ. Τι νομίζεις; ότι επειδη γεννηθηκα εδώ θα συμφωνώ με ότι γίνεται;
επιπλέον, ποιος τους γαμάει τους μουσουλμάνους; αυτοί έχουν άλλο αξιακο σύστημα και έχουν άλλες αρχές. Δεν με νοιάζει τι κάνουν. Μου είναι κι αυτοί αδιάφοροι. Δεν την πεφτω σε μουσουλμάνες. Μου είναι άχρηστοι ως λαός.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Μοναξιά έχουν όσοι έχουν ανάγκη. Όταν καλυφθεί η ανάγκη η έρθει ο κορεσμός θέλουν την ρεκλα τους. Και αυτό πάει λέγοντας ανάλογα την φάση. Όποιος έχει μείνει μπουκάλα λογικό είναι να θέλει παρέα. Ας πάει να ριχτεί. Πάντα εκει καταλήγει το θέμα. Δεν το βλέπεις; και βέβαια εξαρτάται τι θες. Γαμήσι η παρέα η γάμο.
Θέλω ποιοτικό γαμήσι... προδιαγραφών!
Γάμο δέν θέλω,μία σχετική παρέα τήν έχω! :hi:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Θέλω ποιοτικό γαμήσι... προδιαγραφών
Γάμο δέν θέλω,μία σχετική παρέα τήν έχω! :hi:
Άρα είσαι σε ένα καλό επίπεδο. Δεν μένει παρά να την πέσεις σε ωραίες γκόμενες χωρις φράγκο ώστε να θέλουν εσένα. Θα βρεις μια, θα την γαμησεις λίγες η πολλές φορές και όσο πάει. Πες όσα ψέμματα μπορείς η αλήθειες η εντυπωσίασε αυτή που γουστάρεις. Σιγά το δύσκολο. Αρκεί να την πέφτεις. Πέσε σε εκατό αύριο το πρωί. Σιγά το δύσκολο. Εγώ κάθε μέρα το.κανω. Πρεπει κάποια μέρα έχοντας καλώς των πραγμάτων να κάνω σόου να γελάσει ο κάθε πικραμένος. Άλογα θα τις κάνω. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Τόσες σελίδες..και δεν εχετε καταλάβει ότι τα λεφτά είναι τα πάντα.. Οι ελλεεινιδες, άμα έχεις λεφτάκια, όχι πολλά 3 χιλιαρικα το μηνα να καθαρίζεις, τα μπουτάκια τα ανοίγουν πιο εύκολα και από πουτανά του 20αρικου στη φυλής..αλλά εσείς τις έχετε κάνει θεές τις ελλεεινιδες μέσα στο κεφάλι σας, ότι είναι οι καλύτερες, ηθικές, δεν κάνουν τέτοια.. Όπως λεεί ο κουβάς.. Πάρε ένα 35 Άρη πλούσιο με Πόρσε.. Πάρε ένα 35 Άρη άνεργο με. Ποδήλατο.. Ποιος θα γαμησει πανεύκολα τις ελλεεινιδες?
Κι αφού είναι έτσι ρε μάστορα πως γίνεται και ολοι γκρινιάζουν; Επίσης αν πληρώσεις δεν γάμησες αλλά σε γάμησαν.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
Τόσες σελίδες..και δεν εχετε καταλάβει ότι τα λεφτά είναι τα πάντα.. Οι ελλεεινιδες, άμα έχεις λεφτάκια, όχι πολλά 3 χιλιαρικα το μηνα να καθαρίζεις, τα μπουτάκια τα ανοίγουν πιο εύκολα και από πουτανά του 20αρικου στη φυλής..αλλά εσείς τις έχετε κάνει θεές τις ελλεεινιδες μέσα στο κεφάλι σας, ότι είναι οι καλύτερες, ηθικές, δεν κάνουν τέτοια.. Όπως λεεί ο κουβάς.. Πάρε ένα 35 Άρη πλούσιο με Πόρσε.. Πάρε ένα 35 Άρη άνεργο με. Ποδήλατο.. Ποιος θα γαμησει πανεύκολα τις ελλεεινιδες?
ποσοι πιστευεις % βγαζουν 3 χιλιαρικα και πανω γτ εγω βλεπω το 90% των νέων αντρών φυτοζωει

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Εγώ λέω όσοι θέλετε να γαμάτε με λεφτά να πάτε με πουτάνες. Δεν χρειαζεται ούτε η προσπάθεια να δείξτε τα λεφτά. Απλά πληρώνετε και γαμάτε. Δεν ειρωνευομαι την πορνεία. Την θεωρώ υποδεέστερη. Άρα για να κάθεστε εδώ δεν σας αρέσουν τα πορνογαμησια
ή δεν σας καλύπτουν. Όποιος μας διαβάσει αυτό θα συμπεράνει.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Άρα είσαι σε ένα καλό επίπεδο. Δεν μένει παρά να την πέσεις σε ωραίες γκόμενες χωρις φράγκο ώστε να θέλουν εσένα. Θα βρεις μια, θα την γαμησεις λίγες η πολλές φορές και όσο πάει. Πες όσα ψέμματα μπορείς η αλήθειες η εντυπωσίασε αυτή που γουστάρεις. Σιγά το δύσκολο. Αρκεί να την πέφτεις. Πέσε σε εκατό αύριο το πρωί. Σιγά το δύσκολο. Εγώ κάθε μέρα το.κανω. Πρεπει κάποια μέρα έχοντας καλώς των πραγμάτων να κάνω σόου να γελάσει ο κάθε πικραμένος. Άλογα θα τις κάνω. :2funny:
Η αλήθεια είναι ότι τά τελευταία χρόνια,ότι μού τυχαίνει -ενώ στήν αρχή φαίνεται "ιδανική" είναι χάλια,μία... από τά ίδια-
ελπίζω σέ μία καλύτερη τύχη τί νά πώ!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Η αλήθεια είναι ότι τά τελευταία χρόνια,ότι μού τυχαίνει -ενώ στήν αρχή φαίνεται "ιδανική" είναι χάλια,μία... από τά ίδια,
ελπίζω σέ μία καλύτερη τύχη τί νά πώ!
Πάντα είναι ιδανική στην αρχή. Μετά αρχίζει το πανηγύρι φίλε μου. Ότι και να κάνεις είναι στάνταρ τα πράγματα. Θα βρίσκεις μια, θα περνάς λίγο καλά και μετά η θα την διώχνεις η θα φεύγει. Είναι προς τιμήν σου που το παραδέχεσαι. Στα σοσιαλ λένε πολλοί ' ααααα έχω μια καταπληκτική σχέση με τον σύντροφό μου ξέρουμε τι θέλουμε κάνουμε αμοιβαίες υποχωρήσεις σχέδια για το μέλλον κτλ". Το βράδυ αυτή δείχνει τον κώλο της στο μεσεντζερ αν δεν την βγάζει σε σουιγκ να γαμηθεί ο άνδρας της κι ο ίδιος θα είναι κρυφοπουστας η θα έχει κάναν πορνοερωτα με μπαροβια.
:2funny:

Πάω να μπω λιγο να τα γαμήσω όλα πάλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom