Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Κανεις δεν είπε να τα σκας σαν μαλακας ρε τυπε,απλά είπαμε το χρημα τραβάει τις γκόμενες 1000 φορες περισσότερο απο το καμακι.
Οι εποχές εχουν αλλαξει ντακ δεν εχουν καμια σχέση μεχρι και με τη δεκαετια του 2000
Δεν εχεις συνοχή σε αυτά που γράφεις. Λες πράγματα που ξέρουμε όλοι παρουσιάζοντας τα ως σοφίες. Τι σχέση έχει αυτό που λες με αυτό που κάνω εγώ; :2funny: αυτά που λες τα έχουμε πει. Καμάκι θα κάνεις χωρις φράγκο να δεις τι εστί βερίκοκο και ποια σε γουστάρει ή θα πηγαίνεις να πληρώνεις πατσαβούρες; Αυτό είναι το ερώτημα μύστη μου.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εχω τήν αμυδρά εντύπωση,ότι οι απόψεις καί οι εμπειρίες μας περί γυναικών παρερμηνεύονται,
π.χ είναι γνωστό παγκοσμίως,ότι άν έχεις χρήματα η είσαι διάσημος,ελκυείς περισσότερο τίς γκόμενες,
εμείς...αυτό εξετάζουμε εδώ?

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.424
Πόντοι
3.296
Στο μεταξύ το γαμήσι ως πράξη δεν είναι καν στην κορυφή της πυραμίδας. Ας πούμε αν εγώ αύριο γίνω διευθυντής και ξύνω τ αρχίδια μου με κάνα διχιλιαρο κι ερχόταν ο Θεός και μου έλεγε μαλακα Ντόναλντ πάρε αυτή την μουνάρα αλλά δεν θα γίνεις διευθυντής, θα του έλεγα μαλάκα Θεέ προτιμώ να γίνω διευθυντής, να κάνω καμάκι κι ας μην βρω ποτέ μουνάρα. :rockon:
Μια και τόσο το νικ όσο και η αναφορά σου στο κείμενο παραπέμπει χαριτωμένα στον ομώνυμο και αγαπημένο ήρωα του Disney,επέτρεψέ μου να αναφερθώ κι εγώ σε ΄΄ένα μικρό μεζεδάκι-ανεκδοτάκι που μόλις θυμήθηκα αγαπητέ Ντακ:
Πάει κάποτε ο Μίκυ Μαους στη Μίνι και της λέει
''I want to take divorce''
η Μίνι τον κοιτά με γουρλωμένα μάτια και του λέει ''are you fucking crazy?''
Κι ο Μίκυ ατάραχος απαντά ''no,I am fucking Daisy'' :happy::headbang2:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Εχω τήν αμυδρά εντύπωση,ότι οι απόψεις καί οι εμπειρίες μας περί γυναικών παρερμηνεύονται,
π.χ είναι γνωστό παγκοσμίως,ότι άν έχεις χρήματα η είσαι διάσημος,ελκυείς περισσότερο τίς γκόμενες,
εμείς...αυτό εξετάζουμε εδώ?
Εδώ ερχόμαστε για να περνάμε ωραία την ώρα μας με σκοπό να κατακρημνίσουμε τις γκόμενες και να γελάμε με τα χάλια τους. :2funny: Παράλληλα
βρίσκουμε λύσεις για να γαμάμε ξεκούραστα, ανεξοδα, και κυρίως αυθεντικά πίνοντάς τους το αίμα αν χρειαστεί. Διότι αν ήταν
να πληρώνουμε και να δικαιολογουμε την άχρηστη φύση τους, τότε το νημα αυτό δεν έχει λόγο ύπαρξης.
Είναι κάτι σαν συμπόσιο του Πλάτωνα εδώ με την Διοτίμα στην κουζίνα να μαγειρεύει. Πολύ απλά διότι είμαστε ανώτερο είδος και στην ζούγκλα της καθημερινότητας δεν χωράει η ισότητα παρά μόνο ως επιχείρημα για να τις πρεσαρουμε. Πλέον δεν υπάρχει ελπίδα με αυτές όπως κατάντησαν με τον γυναικοκεντρισμό.
Τις χρησιμοποιούμε για ποιον καταλαβαινει. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εδώ ερχόμαστε για να περνάμε ωραία την ώρα μας με σκοπό να κατακρημνίσουμε τις γκόμενες και να γελάμε με τα χάλια τους. :2funny: Παράλληλα
βρίσκουμε λύσεις για να γαμάμε ξεκούραστα, ανεξοδα, και κυρίως αυθεντικά πίνοντάς τους το αίμα αν χρειαστεί. Διότι αν ήταν
να πληρώνουμε και να δικαιολογουμε την άχρηστη φύση τους, τότε το νημα αυτό δεν έχει λόγο ύπαρξης.
Είναι κάτι σαν συμπόσιο του Πλάτωνα εδώ με την Διοτίμα στην κουζίνα να μαγειρεύει. Πολύ απλά διότι είμαστε ανώτερο είδος και στην ζούγκλα της καθημερινότητας δεν χωράει η ισότητα παρά μόνο ως επιχείρημα για να τις πρεσαρουμε. Πλέον δεν υπάρχει ελπίδα με αυτές όπως κατάντησαν με τον γυναικοκεντρισμό.
Τις χρησιμοποιούμε για ποιον καταλαβαινει. :rockon:

Ποιές λύσεις ?
όταν καταθέτεις εμπειρίες ετών,καί έρχεται ο άλλος χωρίς νά γνωρίζει ούτε τά βασικά καί σέ μηδενίζει,λέγοντας ανοησίες?
η ο επόμενος καί σού κάνει τόν Καθηγητή τού Sex,λέγοντας σου,ότι έχει πάει... μέ αμέτρητες γκόμενες?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ποιές λύσεις ?
όταν καταθέτεις εμπειρίες ετών,καί έρχεται ο άλλος χωρίς νά γνωρίζει ούτε τά βασικά καί σέ μηδενίζει,λέγοντας ανοησίες?
η ο επόμενος καί σού κάνει τόν Καθηγητή τού Sex,λέγοντας σου,ότι έχει πάει... μέ αμέτρητες γκόμενες?
Καλό είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις διότι έτσι θα έρθουν κοντά μας και θα τους κάνουμε σαν τα μουτρα μας. Εγώ έχω ξεκαθαρίσει ότι αυτό θέλω. Πώς έλεγαν οι πουτάνες "καμία μόνη"; τώρα θα το λέμε κι εμείς. :2funny:
Αλλά αυτό το δεύτερο ποιος το είπε; είναι απλά αδύνατον!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Εγώ το έχω δηλώσει.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν την πέφτουν οι άνδρες. Ότι δηλαδή δειλιάζουν. Από εκεί ξεκινάει το κακό. Διότι αν την πέφτουν δεν θα έχουν ανάγκη να κολλάνε με την κάθε χυσοντουλαπα προστατεύοντας την ως κόρη οφθαλμού. Θα νιώθουν πολύ πιο ωραία. Πιο άνετα. Πιο δυναμικά. Πιο ολοκληρωμένα. Δεν θα χορταριαζουν. Θα έχουν επιλογές. Λίγες; εδώ και τόσο καιρό λέμε ότι λίγες ίσον καλύτερα από το τίποτα. Είναι όλα μια μαθηματική ακολουθία όπως και το ότι δεν πρέπει να υπάρχει χορηγία. Έχει αποδειχθεί ότι όταν οι γυναίκες βρουν έναν και τον κάνουν γιογιό δεν τον υπολογίζουν. Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό διότι οι χορηγοί νομίζουν ότι έχουν βρει την εκλεκτή του πλανήτη ενώ παράλληλα αν τύχει και ξυπνησουν από τον λήθαργο, πέφτουν ξανά για νάνι ώστε να συντηρουν το παραμύθι τους!!! :rockon: Γαμήσια με λεφτά είναι πάντα υποδεέστερα!!!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Θά πρέπει λοιπόν νά ξέρουν,ότι εδώ στό νήμα αυτό -άν έχω καταλάβει καλά διότι μπορεί νά κάνω λάθος-
"εξετάζονται" οι περιπτώσεις γυναικών,πού δέν είναι επαγγελματίες,άν εξετάζονται καί οι επαγγελματίες γυναίκες,
τότε sorry!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ντακ η τακτικη σου δεν ειναι αποτελεσματικη αλλα δημιουργει πρόβληματα και στο υπολοιπο σύνολο.
Το να τη πέφτεις εσυ και ολοι σε ολες το μονο που θα συμβεί ειναι να έχουν αφθονια και να ανεβάσουν τα στανταρ τους.
Να γιατί δεν έχεις συνοχή κι εισαι και αδιάβαστος. Εγώ την πέφτω μόνο σε όσες μου αρέσουν και όσες κι αν είναι
μαζί με προπόνηση δεν έχει σημασία. Ξεχνάς έναν βασικό κανόνα.
Ο μόνος τρόπος για έναν άνδρα που θέλει να γαμήσει (προσωπικά δεν με νοιάζει τίποτα άλλο όπως κατάντησαν
οι τύπισσες) ο οποίος δεν έχει κοινωνική καταξίωση ως διάσημος ή δεν είναι φουλ λεφτάς
να του κουβαλιούνται πουτάνες (άρα γαμησι της πλάκας), είνσι το πέσιμο. Και στο πέσιμο ο μόνος τρόπος επιτυχίας
είναι η αδιαφορία στην απόρριψη. Αυτό είναι το υπέρτατο όπλο του άνδρα στον γυναικοκεντρισμό.
Το ότι χαίρονται οι βρώμες είναι αδιάφορο διότι αυτές χαιρονται έτσι ή με οποιδήποτε τρόπο πεσίματος.
Δεν σε νοιάζει το τι κάνει ο αντίπαλος αλλά μονο το να κερδίσεις! Απλά κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις! :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Θά πρέπει λοιπόν νά ξέρουν,ότι εδώ στό νήμα αυτό -άν έχω καταλάβει καλά διότι μπορεί νά κάνω λάθος-
"εξετάζονται" οι περιπτώσεις γυναικών,πού δέν είναι επαγγελματίες,άν εξετάζονται καί οι επαγγελματίες γυναίκες,
τότε sorry!
Αυτό το έχω πει πολύ καιρό. Κατά έναν μυστήριο τρόπο όταν πέφτουν επιχειρήματα, έρχεται ο καθένας
που δεν βολεύεται, να πει για πουτάνες. Έτσι αναγκαστικά οι πουτάνες θα δεχθούν συντριβή
λόγω στημένου γαμησιού, κατώτερης ποιότητας γαμησιού κτλ
και μοιραία θα βγούμε από το θέμα. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Παρεμπιπτόντως είδα αυτό που είπες έναν αράπη με μια λευκή λεπτή στη Πετρούπολη με παιδί αν είναι ελληνιδα η όχι δε το γνωρίζω μπορεί να ήταν Αλβανή ή γύφτισσα πάντως αν ήταν Ελληνίδα έχεις δίκιο ότι έστω σπάνια συμβαίνει και τσάμπα διαφώνησα μαζί σου αλλά και πάλι σπάνια καθόλου συχνά.
Όντως συμβαινει σε κάποιο βαθμό αλλά εσύ πρέπει και σε συμφέρει να παραμένεις αδιάφορος! Μην σε νοιάζει.
Συνεχίζεις σαν τον Αττίλα! Δε υπάρχει λογος δηλαδή να σε νοιάζει! :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Και κάτι άλλο Ντόναλντ είμαι στο δρόμο πως να προσεγγίσω μια άγνωστη κατά τη γνώμη σου?θέλω τρόπους ώστε να καταλάβω ότι δε θα με γράψει στο τέτοιο της.
Μύστη μου όσο αμύνεσαι θα τρως φάπες. Δεν υπάρχει να καταλάβεις από πριν. Θα πρέπει να υποστείς το τετ α τετ.
Θα πας άνετος κι ωραιος κι οτι γίνει. Στη αρχη θα ενοχλείσαι λίγο. Μετά θα έχεις τόσο αέρα που θα γελάς κιόλας
ότι κι αν γίνει. Μια χαρά θα τα πας. Το κυριότερο ότι θα γελάς από ορμή κι όχι από αμηχανία.
Τώρα πάω για ύπνο. Δυσυχώς έχουμε δουλειές. ΑΥΤΟ είναι σοβαρό πρόβλημα κι όχι τα βρωμόμουνα. :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Δε μου απαντησες ομως πως ακριβως να ξεκινησω τι ωρα ειναι αν εχει ινστα πως θα το κανω?
Αύριο μαν με τη πρώτη ευκαιρία. Μην μου μιλάς για ίνστα και τέτοια. Ξερνάω. :2funny:Μόνο για λαιβ ξερω να σου πω.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.082
Πόντοι
206

40 χρονια μετα αυτο το βιντεο μου φαινεται οτι ανηκει σε σεναριο επιστημονικης φαντασιας τι γινοταν παλιοτερα και τι θεση ειχε η γυναικα στην κοινωνια, προφανως για αυτο τωρα εχει καβαλησει τον αντρα, για να βγαλει τα σπασμενα τοσων εκατονταδων ετων

ALX4

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
776
Πόντοι
81
Καλα τα ελεγε ο Νοτης....

Μόνο δάκρυα μόνο δάκρυα
Και η ζωή μου αμέτρητα ναυάγια..

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.841
Πόντοι
6.946
Γιατί έχω την εντύπωση ότι ναυάγια το παίζουν γυναικοκατακτητες σε άλλα ναυάγια;
Χαίρονται να επαινεί ο ένας τον άλλο.

Τόσοι φιδεμπορες εδώ μέσα, ούτε στα τροπικά δάση του Βόρνεο.

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.337
Πόντοι
206
Το γύρισε το ματς ο @sakis kuvas στα τελευταία posts.

Επιμένω ότι και οι δύο πλευρές έχουν καλά επιχειρήματα.

Ο @Donald-Duck με έχασε στα εξής σημεία.

Αααα δεν είναι 500 πεσίματα τελικά και αααα την πέφτω μόνο σε όσες μου αρέσουν.

Που σωστό είναι αυτό που λέει , αλλά στατιστικά σημαίνει ότι δεν θα κάνει εκτός δουλειάς και ύπνου τίποτα άλλο στη ζωή του. Δηλαδή θα γίνει και αυτός ένας SIMP.

Ελπίζω να μην μου απαντήσει... και τι θα κάνουμε θα καθόμαστε στους 4 τοίχους και θα περιμένουμε να μας έρθουν ουρανοκατέβατες ....

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Φίλαθλοι του νήματος κι αθλήματος της αλήθειας, τα βλέπετε κι εσείς. Στραβωσαν κάποιοι που δεν μπορούν και δειλιάζουν παραλληλα να την πέσουν. :2funny: Επίσης σας το έχω πει αυτό. Οι περισσότεροι άνδρες από την φύση τους τρώγονται μεταξύ τους με μόνο στόχο να πηδήξουν καμια πατσαβούρα. Δεν θέλουν να χαλάς το παραμύθι τους. Φανταστείτε πόσο έχουν πονέσει από τις γκόμενες που δεν δέχονται την αλήθεια και την αλλοιώνουν ώστε να συνεχίσουν να ψέλνουν ως φρουροί της μούχλας. Δεν μπορούν να πιάσουν τον παλμό της νίκης. Δεν μπορούν και δειλιάζουν να την πέσουν. Άλλωστε έχει γραφτεί κι αποδειχτεί αυτό. Τώρα τους πείραξε; :2funny:μαρτυρικά υπομένουν την βάσανο των σόσιαλ όπου με αστείο τρόπο κρυμμένοι πίσω από μια οθόνη προσπαθούν να κερδίσουν μια σάπια που δεν ξέρουν ούτε αν είναι όπως δείχνει. Πάνε και σε κάτι μαγαζάκια βιδωμενοι σε καρεκλιτσες μήπως τους λυπηθεί ο Θεός. Και τελικά όταν εμεις οι κατασταλαγμενοι ριχνόμαστε όπου θέλουμε και σε δευτερόλεπτα ξέρουμε το θετικό η το αρνητικό, αυτοί καταστρώνουν σχέδια τρώγοντας άπειρο χρόνο για μια πατσαβούρα. Χρονικά για κάθε "χελωνισιο" ρίξιμο δικό τους, εμείς έχουμε ήδη πέσει σε 50. Χώρια τις πελάτισσες στην δουλειά που ειναι οικείο το περιβάλλον. Έχουν πρόβλημα. Τους πέφτει λέει
η ψυχολογια. Δηλαδή τους νοιάζει η γνώμη από άγνωστες πατσαβούρες. :2funny:Μάλλον θέλουν να την πέφτουν σε μια και να τους κάθεται μην πω να τους την πέφτει αυτή. Ελπίζουμε να συνέλθουν. Το χειρότερο είναι ότι όλοι αυτοί αποτελούν την συντριπτική μερίδα που για να γαμήσουν δίνουν και τον κώλο τους. Ότι σας είπα. Ο ορισμός των Simps. Θα οδηγούν και θα κουβαλούν ενώ μονίμως θα κερνούν. Όνειδος των ανδρών.

Που φτάσαμε πλέον...

:rockon:

Katikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.089
Πόντοι
206
Φίλαθλοι του νήματος κι αθλήματος της αλήθειας, τα βλέπετε κι εσείς. Στραβωσαν κάποιοι που δεν μπορούν και δειλιάζουν παραλληλα να την πέσουν. :2funny: Επίσης σας το έχω πει αυτό. Οι περισσότεροι άνδρες από την φύση τους τρώγονται μεταξύ τους με μόνο στόχο να πηδήξουν καμια πατσαβούρα. Δεν θέλουν να χαλάς το παραμύθι τους. Φανταστείτε πόσο έχουν πονέσει από τις γκόμενες που δεν δέχονται την αλήθεια και την αλλοιώνουν ώστε να συνεχίσουν να ψέλνουν ως φρουροί της μούχλας. Δεν μπορούν να πιάσουν τον παλμό της νίκης. Δεν μπορούν και δειλιάζουν να την πέσουν. Άλλωστε έχει γραφτεί κι αποδειχτεί αυτό. Τώρα τους πείραξε; :2funny:μαρτυρικά υπομένουν την βάσανο των σόσιαλ όπου με αστείο τρόπο κρυμμένοι πίσω από μια οθόνη προσπαθούν να κερδίσουν μια σάπια που δεν ξέρουν ούτε αν είναι όπως δείχνει. Πάνε και σε κάτι μαγαζάκια βιδωμενοι σε καρεκλιτσες μήπως τους λυπηθεί ο Θεός. Και τελικά όταν εμεις οι κατασταλαγμενοι ριχνόμαστε όπου θέλουμε και σε δευτερόλεπτα ξέρουμε το θετικό η το αρνητικό, αυτοί καταστρώνουν σχέδια τρώγοντας άπειρο χρόνο για μια πατσαβούρα. Χρονικά για κάθε "χελωνισιο" ρίξιμο δικό τους, εμείς έχουμε ήδη πέσει σε 50. Χώρια τις πελάτισσες στην δουλειά που ειναι οικείο το περιβάλλον. Έχουν πρόβλημα. Τους πέφτει λέει
η ψυχολογια. Δηλαδή τους νοιάζει η γνώμη από άγνωστες πατσαβούρες. :2funny:Μάλλον θέλουν να την πέφτουν σε μια και να τους κάθεται μην πω να τους την πέφτει αυτή. Ελπίζουμε να συνέλθουν. Το χειρότερο είναι ότι όλοι αυτοί αποτελούν την συντριπτική μερίδα που για να γαμήσουν δίνουν και τον κώλο τους. Ότι σας είπα. Ο ορισμός των Simps. Θα οδηγούν και θα κουβαλούν ενώ μονίμως θα κερνούν. Όνειδος των ανδρών.

Που φτάσαμε πλέον...

:rockon:
Κοίταξε όμως τώρα τι γίνεται.Αυτο που λες οτι η πλειοψηφία των αντρών δεν την πέφτουν κ συμφωνώ ότι είναι συντριπτικά περισσότεροι κρίνοντας από τον κύκλο μου,σου αφήνουν πεδίο λαμπρό χωρίς άμεσο ανταγωνισμό να ψαρέψεις εσύ από την τεράστια μουνοδεξαμενη κ μερικοί ολιγοι.
Αλλα από την άλλη,συ ειπας,τα ποσοστά σου είναι πολύ χαμηλά.Οποτε τις πταίει;Μήπως τελικά άλλαξε η τάση και στην εποχή μας το καμάκι είναι ονλαιν κ δεν γουστάρουν άμεσο πέσιμο;Ειναι τόσο πολύ απόμακρες κ ψυχρές;(που είναι)Κάνεις εσύ κάτι λάθος;Οι Ελληνίδες γουστάρουν κύκλους;Ή όλα μαζί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom