Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
813
Πόντοι
86
Στα μπουζουκια και χωρις μουνι να πας,θα φορτωσεις..! οποτε ? το ενα φερνει το αλλο:coffee:
μην ειστε ηττοπαθεις:rockon::rockon::rockon: βασικα και σχεση να εχεις,μπουζουκια πηγαινεις παντα με αντροπαρεα....νομος!
η γυναικα εξασφαλιζει την σεξουαλικη υγεια,για την ψυχικη υπαρχει διχογνωμια. γι αυτο ειμαι κατα των μεγαλων σχεσεων

χωρις να θελω να γινω δογματικος,ισως και η φαση που περνω δε με παιρνει για δεσμους +συναισθηματισμους.

αλλα προεχουν για εμενα προς το παρον ....:coffee: βεβαια ,μεγαλη μπουκια φαε...:tooth:

οχι ,αλλα τα βλαχαδερα συνηθως -οσο σπουδαζαν στις σχολες τους- ηταν τοπικιστες!
....Κρητικοι,Κυπριοι,Ηπειρωτες γαμησε τα:uglystupid::uglystupid:
αρα μια βερα Αθηναια ή Σαλονικια που ειχε περασει στην πολη της ,εκ των πραγματων δεν θα ασχολουνταν με τετοιους.

κλικες μεταξυ τους εκαναν συχνα και οι Αθηναιοι που σπουδαζαν μακρια απο την Αθηνα.
οι Σαλονικεις ηταν οι λιγοτερο τοπικιστες,προς καταρριψη καθε σχετικου μυθου περι του αντιθέτου.
και οι Πελοποννησιοι, επισης ,καθολου τοπικιστες:coffee:

σημειωσαμε ποιοτικη αναβαθμιση τα τελευταια χρονια,δε θα διαφωνησω :rockon: στο μπασκετ υπαρχουν σε καθε θυρα !
αλλα πολλη κουλτουρα επεσε, παραγιναμε αμερικανικο κολλεγιο,χειροτερα απο τους βαζελους :tooth:
κατα παραδοση οι πιο καυλιαρες που εχω γνωρισει ειτε βορεια- ειτε νοτια ηταν αεκτσουδες:rockon:
τι Καβαλα τι Αλεξανδρουπολη ,τι Λαμια,τι Μαρουσι και Νεα Ερυθραια, ολες ειχαν αυτο το ανατολιτικο στοιχειο μεσα τους:coffee:

Στα μπουζουκια και χωρις μουνι να πας,θα φορτωσεις..! οποτε ? το ενα φερνει το αλλο:coffee:
μην ειστε ηττοπαθεις:rockon::rockon::rockon: βασικα και σχεση να εχεις,μπουζουκια πηγαινεις παντα με αντροπαρεα....νομος!
η γυναικα εξασφαλιζει την σεξουαλικη υγεια,για την ψυχικη υπαρχει διχογνωμια. γι αυτο ειμαι κατα των μεγαλων σχεσεων

χωρις να θελω να γινω δογματικος,ισως και η φαση που περνω δε με παιρνει για δεσμους +συναισθηματισμους.

αλλα προεχουν για εμενα προς το παρον ....:coffee: βεβαια ,μεγαλη μπουκια φαε...:tooth:

οχι ,αλλα τα βλαχαδερα συνηθως -οσο σπουδαζαν στις σχολες τους- ηταν τοπικιστες!
....Κρητικοι,Κυπριοι,Ηπειρωτες γαμησε τα:uglystupid::uglystupid:
αρα μια βερα Αθηναια ή Σαλονικια που ειχε περασει στην πολη της ,εκ των πραγματων δεν θα ασχολουνταν με τετοιους.

κλικες μεταξυ τους εκαναν συχνα και οι Αθηναιοι που σπουδαζαν μακρια απο την Αθηνα.
οι Σαλονικεις ηταν οι λιγοτερο τοπικιστες,προς καταρριψη καθε σχετικου μυθου περι του αντιθέτου.
και οι Πελοποννησιοι, επισης ,καθολου τοπικιστες:coffee:

σημειωσαμε ποιοτικη αναβαθμιση τα τελευταια χρονια,δε θα διαφωνησω :rockon: στο μπασκετ υπαρχουν σε καθε θυρα !
αλλα πολλη κουλτουρα επεσε, παραγιναμε αμερικανικο κολλεγιο,χειροτερα απο τους βαζελους :tooth:
κατα παραδοση οι πιο καυλιαρες που εχω γνωρισει ειτε βορεια- ειτε νοτια ηταν αεκτσουδες:rockon:
τι Καβαλα τι Αλεξανδρουπολη ,τι Λαμια,τι Μαρουσι και Νεα Ερυθραια, ολες ειχαν αυτο το ανατολιτικο στοιχειο μεσα τους:coffee:

40 χρονια μετα αυτο το βιντεο μου φαινεται οτι ανηκει σε σεναριο επιστημονικης φαντασιας τι γινοταν παλιοτερα και τι θεση ειχε η γυναικα στην κοινωνια, προφανως για αυτο τωρα εχει καβαλησει τον αντρα, για να βγαλει τα σπασμενα τοσων εκατονταδων ετων
Ρε ας εχει οτι ονομα γουσταρει, μονο για γαμους μην μου τα πριζει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.687
Πόντοι
9.297
Ξεκόλλα ρε μαλάκα.
Κοίτα το νόημα και άσε τις λέξεις. Παπάρα. Δεν είμαστε 20 .
Οι φοιτητές από επαρχία στις σχολές της αθήνας, που ήταν 80% δεν ήθελαν παρέες με κατοίκους του λεκανοπεδίου.
Κάναν δικές τους. Οι συνθήκες ήταν και τελείως διαφορετικές, δεν ευνοούσαν .
Οι εξ επαρχίας μέναν δίπλα στη σχολή. Βρίσκονταν και σάββατο και κυριακή πρωί ... καθημερινές μέναν μέχρι χάραμα στο 24ωρο αναγνωστήριο .......

Οι αθηναίοι , ειδικά οι μακρινοί από τη σχολή, ήταν αλλιώς.
Κατανοητό να κάνουν παρέες με αυτούς που ταιριάζουν...όμως δεν αλλάζει ότι οι Αθηναίοι είναι ΔΗΘΕΝ Αθηναίοι που οι παππούδες τους ήρθαν από κάθε σημείο της χώρας και τώρα οι βολεμενοι και βαριεστημενοι απόγονοι τους δεν ξέρουν από που βγαίνει ο ήλιος...τουλάχιστον κάποιοι πάνε και ψηφίζουν στους τόπους καταγωγής των...και αδειαζει η Αθήνα!
Αυτά για τους δήθεν πρωτευουσιανους που την είδαν ιστορία...τρομάρα τους.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
813
Πόντοι
86
Ντόναλντ πάρε αυτή την μουνάρα αλλά δεν θα γίνεις διευθυντής, θα του έλεγα μαλάκα Θεέ προτιμώ να γίνω διευθυντής, να κάνω καμάκι κι ας

Αμ αυτο σου λεω, ρε Ντοναλντακο κι εσυ λες οτι το καμακι αξιζει να το κανεις αφραγγος.
Για μενα το κανω το καμακι, οχι για την γκομενα. και γουσταρω να το κανω στις μαγαζαρες μου, στις κλαμπαρες μου, που θα παω με την αυτοκινηταρα μου και θα φοραω και την κουστουμαρα. Αρμανι εγω Γκουτσι η γκομενα.
Αμα ειναι να κανω καμακι σε κανα τσαντιρομαχαλα, μεσ'τη μιζερια, την πεινα και την καταφρονια, να χεσω το καμακι, την γκομενα και μενανε μαζυ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ελα ρε ντακ μη τα λες αυτα.
Οτι δεν τη πεφτουν οι αντρες η οτι βαριουνται,η ευθυνη δεν ειναι μονο στους άντρες.
Οι άντρες εχουν ευθυνη που καθονται και ασχολιουνται και τους δινουν αυτοπεποιθηση.
Οι γυναικες απο την αλλη ειναι κακομαθημενες απο την οικογένεια αλλα και απο τους αγαπουλιδες,βρισκουν και τα κανουν και αντι για καλύτερες γινονται χειρότερες κακομαθημενες υστερικες.
Αν δεν εχεις χρημα ονομα κυρος κατι που να ειναι το πιασαρικο της εποχής κανε 200 χωσιματα για να εχεις μια επιτυχία και μα εχεις αυξησει την αυτοπεποίθηση στις υπολοιπες 199.
Δεν ειναι λυση αυτη που λες.
Δεν έχεις επιχειρήματα και λογική ακολουθία σε ότι λες. Δεν έχεις καν συνοχή. Είσαι ηττοπαθης (λες συνέχεια λεφτά, κύρος κτλ)
και ρίψασπις. Αδυνατεις να καταλάβεις την μέγιστη δύναμη και "συνέχεια" που σου δίνει η μια επιτυχία (περίπου στις 40-50 ριξιές είναι αλλά σας αρέσει να τα φουσκωνετε). :2funny: Άθελα σου ή ίσως κι εσκεμμένα διαταράσεις βασικές ισορροπες καθισμένος στους 4 τοίχους όπως πολλοί σημερινοί νεοΈλληνες. Νομοτελειακά σε κυνηγούν Ερινύες φόβου και δειλίας. Πιθανόν να έχεις απονευρωθει ως σύνολο.
Δεν είσαι ο μόνος. Διορθώσου άμεσα. Θα εξηγήσω στον επόμενο μπας και πάρεις μπρος. :rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.687
Πόντοι
9.297
O μεσος Αθηνεζος εχει απύθμενο κόμπλεξ για την επαρχιωτικη καταγωγή του και τώρα που δεν λερώνονται τα υποδήματα του από λάσπες και κοπριες θεωρεί συνολικά όσους έρχονται από άλλες περιοχές "βλάχους".:jerking:...κατάφεραν να κομπλαρουν ακόμα και τον Γκλετσο για την καταγωγή του και δεν θα κομπλαρουν τον κάθε χλεχλε πιτσιρικά που έρχεται για σπουδές η εργασία εκεί;Αλλά απαιτούνται όργανα που λίγοι διαθέτουν ώστε να μπορεί να αντισταθεί κανείς.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
813
Πόντοι
86
με νοιαζει πρωτα πρεπει να βρουν ολοι οι ελληνες γκομενα και μετα τα σκουπιδια.Εδω ειναι φιλοξενουμενοι εμεις εχουμε σειρα προτεραιοτητας.Επισης ναι συμβαινει αποτι φαινεται αλλα πολυ πολυ σπανια.
σειρα προτεραιοτητας, μονο στο ΙΚΑ και την εφορια. Στο φαι και στο γαμησι οποιος προλαβει

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
O μεσος Αθηνεζος εχει απύθμενο κόμπλεξ για την επαρχιωτικη καταγωγή του και τώρα που δεν λερώνονται τα υποδήματα του από λάσπες και κοπριες θεωρεί συνολικά όσους έρχονται από άλλες περιοχές "βλάχους".:jerking:...κατάφεραν να κομπλαρουν ακόμα και τον Γκλετσο για την καταγωγή του και δεν θα κομπλαρουν τον κάθε χλεχλε πιτσιρικά που έρχεται για σπουδές η εργασία εκεί;Αλλά απαιτούνται όργανα που λίγοι διαθέτουν ώστε να μπορεί να αντισταθεί κανείς.
εχεις ερθει ποτε αθηνα να δεις πως οδηγουν οι βλάχοι? οπου βλεπω βλαχικες πινακιδες κρατάω αποσταση

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ντόναλντ πάρε αυτή την μουνάρα αλλά δεν θα γίνεις διευθυντής, θα του έλεγα μαλάκα Θεέ προτιμώ να γίνω διευθυντής, να κάνω καμάκι κι ας

Αμ αυτο σου λεω, ρε Ντοναλντακο κι εσυ λες οτι το καμακι αξιζει να το κανεις αφραγγος.
Για μενα το κανω το καμακι, οχι για την γκομενα. και γουσταρω να το κανω στις μαγαζαρες μου, στις κλαμπαρες μου, που θα παω με την αυτοκινηταρα μου και θα φοραω και την κουστουμαρα. Αρμανι εγω Γκουτσι η γκομενα.
Αμα ειναι να κανω καμακι σε κανα τσαντιρομαχαλα, μεσ'τη μιζερια, την πεινα και την καταφρονια, να χεσω το καμακι, την γκομενα και μενανε μαζυ
Κλασσικός απωθημενάκιας. :2funny:
Μουναρες θα βγάλουμε όλοι όσοι κάνουμε καμάκι. Δεν μιλάω για εσένα φυσικά. Φαίνεται σε χαλάνε τα 7αρια και τα 8αρια.
Όσο περισσότερα όμως σκας, τόσο περισσότερη απαξίωση θα φας. Και βέβαια μην ξεχνάς ότι η καλή γκόμενα δεν κρίνεται μόνο από το αν είναι εμφανισιακά μουναρα αλλά από το πόσο θηλυκό και γαμησιμη είναι ως προς το αποτέλεσμα. Προσωπικά μουνάρα να γαμιέται καλά δεν γνώρισα ποτέ. Όσες γαμιούνται καλά ειναι κατω του 8 μην σου πω 7. Αρα μάλλον την θες για φιγούρα την (εξαγορασμενη) μουνάρα όπως σκέφτεσαι. :2funny: Απλά ταράζεσαι και προσπαθείς να μειώσεις το αποτέλεσμα μου. Πάρε τον Σάκη κουβά και πηγαίνετε για σαμπάνιες στα καρεκλακια. :2funny: Σιγά μην προτιμούσα την μουνάρα από το διευθυντιλικι. :rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.702
Πόντοι
3.656
Στην Αθήνα ανεξαρτήτως τι και πως, αν δεν έχεις εισόδημα 4.000 Ευρώ το μήνα είσαι ένας κόκος άμμου στη παραλία...
Μην πω πως ο κόκος άμμου έχει πιο πολύ αξία:confused:

Εντάξει όχι και 4,και με 2 το παλεύεις

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Στην τελευταία πρόταση έχεις λάθος διότι αυτή που τελικά θα σου κάτσει μπορεί να είναι σκέτο κομοδίνο και να μην σου βγάλει γούστα επιπέδου πορνοστάρ.Πληρωνοντας αγοράζεις ένα ελάχιστο επίπεδο υπηρεσιών.Φυσικα και οι επαγγελματίες μπορεί να αποδειχθούν μετριότητες όμως ελπίζεις να κάνεις κάτι τουλάχιστον με πιο πολλές πιθανότητες σε σχέση με ερασιτέχνες.
Το έχω εξηγήσει κι αυτό. Αν βγάλεις καλή γκόμενα για γαμήσι είσαι στάνταρ στο ανώτατο επίπεδο. Αν σου βγει μέτρια η βλήμα έχεις το αβαντάζ ότι επειδή είναι γκόμενα θα στα δώσει όλα μόνο και μόνο επειδή σε γουστάρει. Άρα πάλι μια χαρά είσαι. Η πουτάνα όπως έχει αποδειχθεί δεν πρόκειται ποτέ να πιάσει σε απόδοση την γκόμενα διότι δεν σε θέλει (όπως και κανέναν) αλλά σε ανέχεται. Γενικώς η γκόμενα είναι ανώτερη στο γαμήσι σε ποιότητα, χρόνο, παροχή κι αυθεντικότητα. Η πουτάνα είναι ο φτωχός συγγενής
για τα χοντρά. Τέλος με την γκόμενα γαμάς κάργα για καιρό ενώ με την πουτάνα θα πληρώνεις κάθε φορά. Είναι όλα αποδεδειγμένα. Κι εγώ πήγαινα στις πουτάνες αλλά πάντα ήταν δύο κλικ κάτω από γκόμενες. Φυσιολογικότατο..Τώρα πλέον όπως κατάντησαν είναι τέσσερα κλικ κάτω. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Κοίταξε όμως τώρα τι γίνεται.Αυτο που λες οτι η πλειοψηφία των αντρών δεν την πέφτουν κ συμφωνώ ότι είναι συντριπτικά περισσότεροι κρίνοντας από τον κύκλο μου,σου αφήνουν πεδίο λαμπρό χωρίς άμεσο ανταγωνισμό να ψαρέψεις εσύ από την τεράστια μουνοδεξαμενη κ μερικοί ολιγοι.
Αλλα από την άλλη,συ ειπας,τα ποσοστά σου είναι πολύ χαμηλά.Οποτε τις πταίει;Μήπως τελικά άλλαξε η τάση και στην εποχή μας το καμάκι είναι ονλαιν κ δεν γουστάρουν άμεσο πέσιμο;Ειναι τόσο πολύ απόμακρες κ ψυχρές;(που είναι)Κάνεις εσύ κάτι λάθος;Οι Ελληνίδες γουστάρουν κύκλους;Ή όλα μαζί;
Πρώτον ποτέ δεν είπα ότι την πεφτω μόνο εγώ στην χώρα αλλά ότι οι περισσότεροι ανδρες είναι δειλοί και χεστηδες. Έχουμε ήδη συμφωνήσει εδώ μέσα Λόγια πίσω δεν παίρνονται. Και δεύτερον δεν κάνω κανέναν λάθος. Είναι τέλεια η μέθοδος κι αλάνθαστη. Το έχουν πει κι άλλα μέλη. Απλά εγώ δεν θέλω να τους παραθέσω για να μην τους φέρω σε δύσκολη θέση να αναμιχθούν στην κλαψα κάποιων. :2funny: Τέλος όπως ήδη έχω εξηγήσει τα ποσοστά είναι πολύ χαμηλά κι όχι απλά χαμηλά επειδή είναι φυσιολογικό όταν πηγαίνεις σε άγνωστη να τρως περισσότερα άκυρα. Κάθε άλλη μέθοδο είναι κατά πολύ χειρότερη και αποτυχημένη. Έχω εξηγήσει τους λόγους. Μην κάνετε ότι δεν βλέπετε. :rockon:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.598
Πόντοι
6.536
Σε φωνάζει η γίδα στο μαντρί......
Πάνε να ηρεμήσουμε και μείς.....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.687
Πόντοι
9.297
Στην Αθήνα ανεξαρτήτως τι και πως, αν δεν έχεις εισόδημα 4.000 Ευρώ το μήνα είσαι ένας κόκος άμμου στη παραλία...
Μην πω πως ο κόκος άμμου έχει πιο πολύ αξία:confused:
Για το οικονομικό δεν έχεις άδικο ...πολλοί ένστολοι που είναι γύρω στα900-1000€ την βγαζουν μεν οριακά αλλά έχουν μια κοινωνική υπόσταση.
Οι μισθωτοί ιδίως του ιδ.τομεα δεν έχουν σε πολλές περιπτώσεις ουτε το κοινωνικό κομμάτι εξασφαλίσει ενώ το οικονομικό είναι απλά άπιαστο για αυτό πολλοί ζουν στο πατρικό τους-συχνα εν μέσω εντάσεων.

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
356
Πόντοι
21
Μια ερώτηση κρίσεως. Πώς εξηγείται οι άντρες να κατηγοράνε τις γυναίκες ότι δεν προσεγγίζονται, και από την άλλη να ακούς τις γυναίκες να λένε ότι οι άντρες δεν φλερτάρουν και ότι έχουν φλωρέψει;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.687
Πόντοι
9.297
εχεις ερθει ποτε αθηνα να δεις πως οδηγουν οι βλάχοι? οπου βλεπω βλαχικες πινακιδες κρατάω αποσταση
Με την.εννοια ότι δεν ξέρουν τους δρόμους η επειδή δεν έχουν μάθει να λειτουργούν στις συνθήκες πόλης ψυχολογικά;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.687
Πόντοι
9.297
Μια ερώτηση κρίσεως. Πώς εξηγείται οι άντρες να κατηγοράνε τις γυναίκες ότι δεν προσεγγίζονται, και από την άλλη να ακούς τις γυναίκες να λένε ότι οι άντρες δεν φλερτάρουν και ότι έχουν φλωρέψει;
Συχνά οι γυναίκες δέχονται φλερτ από τύπους που δεν πληρούν άλλα κριτήρια όπως ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
Σε φωνάζει η γίδα στο μαντρί......
Πάνε να ηρεμήσουμε και μείς.....
Για να καταλαβες την γλώσσα ,κάτι σημαίνει αυτό...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.702
Πόντοι
3.656
Πάντα με εντυπωσίαζε .... και δεν έχει αλλάξει .....το

ΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ .... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΚΕΣ ....

αν είναι προξενιά από συμφοιτήτριες ... συναδέλφους .... οικογενειακούς φίλους κτλ ........

Δηλαδή χοντρός , κοντός , κουβάς, με ντύσιμο από γιουσουρούμ και παπάκι σαν του barock .... μπορεί να φάει καλό κομμάτι
αν τους στήσουν προξενιό παλιοί γνωστοί ............

Μιλάμε για τον τύπο που θα δεις σε σαλονάρισμα σε μπουρδέλο στο μετάξι , πρωτοχρονιά ....

ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ .... ΑΥΤΗ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ .... ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΤΡΩΝΕΙ ΧΑΡΤΙ ΣΕ ΓΙΑΠΙΑ ΓΙΑ ΒΑΨΙΜΟ ...
ή να φτυαρίζει μπάζα. Για τον απόπατο λέμε. Τον τελευταίο . Τη λάσπη.

Σκατοχώρα, σκατοκοινωνία ...

Μη το παραχέζεις.Ναι,θα πάρει τον κουβα με προξενιό,αλλά ο κουβάς πρέπει να έχει και μια καλή μόνιμη δουλειά.Αλλιώς ούτε να τον φτύσει.Τόσο μαλακισμένες δεν είναι

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Πολλοί άνδρες στην σημερινή εποχή ονειρεύονται συστράτευση στις ιδέες τους με πρόσχημα να μην δίνουμε βάση στις γυναίκες ώστε να μην το παίρνουν πάνω τους.
Οι ίδιοι που τα λένε αυτά όλη μέρα σέρνονται στα σόσιαλ από δειλία μην φάνε άκυρο στο κεφάλι με τετ α τετ :2funny:
ή κερνούν κάργα σε παθητικό καμάκι στα μαγαζάκια. :2funny:
Και οι δύο κατηγορίες χωλαινουν.
Η ουσία είναι ότι η γυναίκα
για να σου κάτσει και να γαμηθειτε ωραία πρέπει να γουστάρει εσένα και τίποτα άλλο. Οπότε ας γαμήσουμε με ομόνοια κι όχι με ανέφικτη συστράτευση. Τέλος, πως γίνεται να βγάζετε γλώσσα κάποιοι όταν ο άλλος είναι ένας απλός μικρομεσαίος υπάλληλος του βασικού μισθού με ένα απλά καλό πακέτο ως άνδρας κι εσείς ως κατά δήλωση σας μεγαθήρια να φοβάστε να έρθετε να δείξετε τις υπερδυνάμεις σας; :2funny:
τελικά όμως όποιος έχει έρθει, ηττήθηκε κατά κράτος!

Οπότε...από το πεζοδρόμιο!

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom