Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (11 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.189
Πόντοι
6.056
Είμαστε στην πεφωτισμένη μειονότητα που δεν την βρίσκει όπως οι πλεμπαιοι νεοέλληνες.

Μαλάκα ..... Σαλονικιός .... που δεν πάει μπουζούκια και ελληνάδικα ;;;;;;;;;

Μήπως είσαι Κλίνγκον ;;;;;;;;;;

Μήπως είχες έρθει με τον ιπτάμενο δίσκο στο ροζγουελ ;;;;;;;;

πες ότι είσαι και ... ροκάς ........ να κλαίω από τα γέλια όσο το θυμάμαι !!!!!!!!

Αν είσαι .... και τέτοιος ..... έλα εξάρχεια άμεσα 1
Να βρεις ταγάρια, αξύριστη μασχάλη, μαύρη υφασμάτινη μπαλαρίνα με λεπτή άσπρη λαστιχιένια σόλα,
παλαιστινιακή μαντήλα, αμπέχονο , σκελέα , πέτσινο σανδάλι με σκασμένη φτέρνα , όλα τα κομφόρ !

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Όχι δε νοιωθω αυτό ότι θέλω αυτή και που θα βρω άλλη έτσι και αλλιώς έχω πάει και σε γκομενες που ήταν μπάζα εμφανησιακα μόνο και μόνο επειδή ήμουν καλύτερος και τις είχα μπας και γαμουσα εύκολα δε έπιασε βέβαια.Βασικα όταν με κλάσαν καμία 10 άρια περίπου μπάζα από τη σχολή απογοητεύτηκα και είπα δε ξαναασχολουμαι.
Από ότι βλέπω εσύ θες να γαμήσεις για να σου φύγει
η φούρια. Έχεις απωθημένα.
Με ανησυχεί αυτό που έχεις ότι θες να είσαι καλύτερος. Καλύτερος ΔΕΝ είσαι. Ούτε εγώ είμαι ούτε κανείς. Τυχαίνει να είσαι μόνο όταν αποδεδειγμένα είσαι. Και κάτι τελευταίο. Αν βρεις γκόμενα και γαμήσεις και πάτε βόλτες κι όλες αυτές τις μαλακίες, δηλαδή σε δύο εβδομάδες ζωής μαζί της χονδρικά, πως αξιολογείς τον εαυτό σου αν σε σουταρει για οποιονδήποτε λόγο; θα κάνεις σαν μαλάκας; Θα την διεκδικήσεις με στυλ τύπου εγώ κι εγώ κι εγώ κι εσύ κι εσύ κι εσύ ή θα κοιτάξεις να βρεις άλλη;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.843
Πόντοι
6.946
Καμάκι live δέν μπορούν νά κάνουν όλοι,απαιτούνται κάποιες προυποθέσεις
-νά είσαι έξυπνος
-νά είσαι ετοιμόλογος
-νά είσαι περιποιημένος-καθαρός
-νά είσαι ευγενικός
-νά έχεις χιούμορ
-νά μιλάς καλά Αγγλικά κτλ
Πόσοι από εμάς,τά έχουν όλα αυτά?
Εσύ λες ότι είναι λίγοι αυτοί που τα έχουν αυτά σήμερα ή πολλοί;
Σιγά τα ωά.

Λες , ακόμα και με αυτά, ότι ειναι εύκολο το καμάκι; δεν θα υπήρχαν αγκομενιαστοι μετά.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Μια ερώτηση κρίσεως. Πώς εξηγείται οι άντρες να κατηγοράνε τις γυναίκες ότι δεν προσεγγίζονται, και από την άλλη να ακούς τις γυναίκες να λένε ότι οι άντρες δεν φλερτάρουν και ότι έχουν φλωρέψει;
Οι άνδρες πού τό λένε αυτό,θέλουν νά παίξουν στήν μεγάλη κατηγορία, τών σούπερ γυναικών,
αλλά αυτοί είναι β' κατηγορίας,δέν μετράνε εφανισιακά σέ πρώτη φάση,καί μετά όλα τά άλλα!
Οι γυναίκες τό λένε καί έχουν δίκιο,ότι οι άνδρες δέν φλερτάρουν,είναι μουγγοί,δέν μιλάνε καθόλου καί άν μιλήσουν...λένε ανοησίες! :hi:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Δεν κατάλαβες, υπάρχουν πολλοί που τα έχουν και πάλι δεν γαμάνε.
Έχουν και τα οκταπλάσια και δεν γαμάνε. Σε αυτό συμφωνώ. Αλλά και χωρίς αυτά γαμάς. Γενικώς στην ζωή υπάρχουν πολλοί άγραφοι κανόνες. Στην περίπτωση μας ισχύει ότι αυτός που δίνει περισσότερα ΠΑΝΤΑ παίρνει τ αρχίδια του. :rockon:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.699
Πόντοι
456
-Καμάκι live δέν μπορούν νά κάνουν όλοι,απαιτούνται κάποιες προυποθέσεις
-νά είσαι έξυπνος
-νά είσαι ετοιμόλογος
-νά είσαι περιποιημένος-καθαρός
-νά είσαι ευγενικός
-νά έχεις χιούμορ
-νά μιλάς καλά Αγγλικά κτλ
Πόσοι από εμάς,τά έχουν όλα αυτά?
Αδερφέ δεν έχω 1000 like να δώσω. Ακριβώς έτσι είναι.
Είναι ακριβώς αυτά αυτά που θέλουν κάποιες ψαγμένες από 30-45 περίπου.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εσύ λες ότι είναι λίγοι αυτοί που τα έχουν αυτά σήμερα ή πολλοί;
Σιγά τα ωά.

Λες , ακόμα και με αυτά, ότι ειναι εύκολο το καμάκι; δεν θα υπήρχαν αγκομενιαστοι μετά.
Είναι ελάχιστοι οι άνδρες που πληρούν αυτά τά κριτήρια,
σέ συνδυασμό μέ...καλή εξωτερική εμφάνιση! :hi:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.699
Πόντοι
456
Είναι ελάχιστοι οι άνδρες που πληρούν αυτά τά κριτήρια,
σέ συνδυασμό μέ...καλή εξωτερική εμφάνιση! :hi:

Ξέρεις ποιό είναι το ζήτημα όμως; Ότι αυτός που έχει εξωτερική εμφάνιση, αρνείται να καλλιεργήσει τα υπόλοιπα.
Γιατί πιστεύει ότι η εμφάνιση αρκεί.
Εγώ πιστεύω ότι έχω σε καλό βαθμό αυτά που λες...έτσι πιστεύω τουλάχιστον. Από εμφάνιση είμαι 6-6,5 φάτσα, 7 σώμα. Αλλά αυτό δε με εμπόδισε να έχω επιτυχίες, ΟΤΑΝ το ήθελα εγώ.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.843
Πόντοι
6.946

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ποια Φούρια μωρέ.Εχω γαμησει πολλες φορές δε πουτανες με γκόμενες όμως έξω κανονικα όχι.Επισης καλύτερος εμφανησιακα εννοώ,αυτές ήταν μπάζα εμφανησιακα και ήμουν καλύτερος και πήγαινα σε τέτοιες για να μη φάω ευκολα αποριψη δε έπιασε όμως.Επισης άμα μια με χωρίσει δε θα τα βάψω και μαύρα πάω στη επόμενη παρακάτω σιγά,τόσες γυναίκες υπάρχουν.Σκοπος είναι να μη ντρέπομαι να φλερτάρω στο δρόμο όπως εσύ.Δε σου κρύβω είσαι από τους λίγους που φλερτάρουν τόσο και γι'αυτό σου ζήτησα και συμβουλές.Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι άσχετοι με το φλερτ εσύ όμως απορι φαίνεται όχι.
Είπαμε δεν είμαι μόνο εγώ έτσι. Έχει κι άλλους πολλούς. Δεν εννοούσα να γαμησεις πουτάνες από φούρια αλλά γκόμενες. Άρα είσαι παρθένος από γκόμενες. Λοιπόν άκου τι θα κάνεις αφού μένεις Αθήνα.
Θα σηκωθείς ότι ώρα σηκωθείς και θα πας καποια στιγμή σε ένα μέρος με κόσμο. Θα σταματησεις μια (ΜΗΝ πας σε σταματημένη) που ΔΕΝ θα βιάζεται και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ θα σου αρέσει. Θα πας δίπλα της κανονικά και ήρεμα με χαμόγελο κι όχι σαν λύκος με μοχθηρία και θα ρωτήσεις μήπως ξέρει που είναι το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία γιατί χάθηκες. Αυτό με βλέμμα απορίας και συγκατάβασης. Λογικά θα σου πει κάτι. Συνήθως λένε. Μετα ρωτα την αν ξέρει που είναι η πιάτσα των ταξί. Πίστεψε ότι θες να πας στο ξενοδοχείο.
Η αποστολή σου είναι να της μιλήσεις ένα μόλις λεπτό. Στο τέλος θα την ευχαριστήσεις και θα της πεις ότι έχει πολύ ωραία ζυγωματικά η ότι άλλο θες που δεν έχει καμία σχέση με μουνι, κώλο και σεξ. Άρα δεν την έπεσες και δεν θα φας απόρριψη. Αν χαμογελάσει ζητά και τηλεφωνο αλλά αυτό δεν με απασχολεί ιδιαιτερα. Πρέπει να τα καταφέρεις.
Αν δεν σταματήσει βρες άλλη. ΜΗΝ γυρίσεις σπίτι αν δεν τα καταφέρεις. Μιλάμε μόνο για ένα λεπτό. Θα σκέφτεσαι το ξενοδοχείο κι όχι το λεπτό. Θα τα κάνεις όλα όπως σου είπα εγώ. Από εκεί θα ξεκινήσεις. Σωστά και όμορφα. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ενας συναγωνιστής είπε τροπο προσεγγισης που εχει μεγαλύτερο ποιντ απο το καμακι,οτι μιλας λες και ειναι κολλητη σου χωρις σεξικιστικα σχόλια και το αφήνεις να εξελιχθεί
Κι αυτό καμάκι είναι. Δεν έχει καμία ουσιαστική διαφορά. Απλά ειναι θολό. Καθυστερει την στιγμή που θα της πει να τα πουν. Απλά το πάει πιο αργά για να φτιάξει μαγιά. Δεν έχω διαφωνήσει με αυτό. Κι εγώ το κάνω. Καμάκι λέγεται. Απλά το κρύβουμε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
ενταξει αδερφε μου να εισαι καλα θα το κανω μια μερα.Θα παω κανα μπουρναζι εκει συχναζω και θα βρω μια και θα ρωτησω.
Τι μια μέρα ρε; αύριο θα πας. Είπαμε θα λες ναι. Για μένα πρέπει να πας αύριο κιόλας. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος να ξεφτιλιστεις. Πρέπει από κάπου να ξεκίνησεις να αποκτήσεις αέρα. Σε καλύπτει πλήρως από απόρριψη. Ειναι τελείως θολό καμάκι. Ούτε που θα καταλάβει τίποτα αν δεν φανερωθεις. :rockon:

Curious Luna

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Βρε αγόρια... διαβασα πολλες σελιδες εντυπωσιασμένη ομολογω και καπως σοκαρισμενη απο το πως βλεπετε τα πραγματα... και με ολο τον σεβασμο (το εννοω και σόρρυ Ντακ για το "χωσιμο" αλλά ...) αναρρωτιεμαι:
1. Σεξ σεξ σεξ. Σουπερ. Τελεια. Συμφωνω. Ομως εκεί αρχίζει και εκεί τελειωνει; Δεν εχετε ζησει, νιωσει, τολμησει καμια αλλα αλληλεπιδραση με το αλλο φυλο; Παρεα, συζητησεις, χιουμορ, τρυφεροτητα;
2. Ολα αυτα που σκεφτεστε βασει προφανως εμπειριων σε ποιο ηλικιακο φασμα αναφερονται;
3. Λεφτα. Μιλατε συνεχεια για λεφτα. Οποτε ρωταω: πως νιώθετε οταν η τυπισσα εχει περισσοτερα απο εσας; αν κερναει εκεινη; αν βγαζει παντα πορτοφολι. Το εχετε σκεφτει; το εχετε ζησει; ειλικρινα

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.699
Πόντοι
456
Εγώ ειμαι κατα του καμακιου ειναι ξεπέρασμενο και αναποτελεσματικογια τη σημερινη εποχη.
Ενας συναγωνιστής είπε τροπο προσεγγισης που εχει μεγαλύτερο ποιντ απο το καμακι,οτι μιλας λες και ειναι κολλητη σου χωρις σεξικιστικα σχόλια και το αφήνεις να εξελιχθεί
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ ότι θα της μιλάς σα να μην υπάρχει περίπτωση να γουστάρεις.
Θα μιλάς ανοιχτά και χωρίς κόμπλεξ. Δε θα ψάχνεις εξεζητημένες φράσεις να πεις, λες και είσαι πολιτικός.
Πρέπει να κάνεις τη γυναίκα να νιώσει άνετα και να ανοιχτεί, να έχει εμπιστοσύνη.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
ενταξει αλλα αν χαμολασει δε θα την πω για τηλεφωνο αλλα για ινστα ειναι πιο της μοδας.Επισης πιατσα ταξι εννοεις τη κοντινοτερη?εγω θα τη βρω τη γκομενα μπουρναζι που συχναζω τι θα την ρωτησω που ειναι το ξενοδοχειο μεγαλη βρετανια και μετα ποια ειναι η κοντινοτερη πιατσα ταξι ?
Για να χαμογελάσει πρέπει να την ευχαριστήσεις που σε βοήθησε και μετά να της πεις κάποια μαλακία όπως αυτή που σου είπα ώστε να πετάξεις κατοπιν την σποντα για τηλέφωνο. Δεν πας δηλαδή σώνει και καλά για να βγάλεις γκόμενα αλλά για να μιλήσεις. Προεχει αυτό.
Το ινστα είναι δική σου πατέντα ώστε να πας να κρυφτείς πίσω από την οθόνη. :2funny: Πας δηλαδή πίσω κι όχι μπρος. Αυτή και να στο δώσει που δεν θα στο δωσει διότι κάθε μέρα αυτά ακούει, θα κάτσεις να κάνεις τι στο ινστα; θα σε διώξει σύντομα η θα σου μιλάει οπότε θέλει ΑΥΤΗ. Έτσι όπως σου λέω την ξαφνιάζεις και μιλάς όποτε θες ΕΣΥ.
Στα ίσα ότι κανείς για να γίνει δουλειά. Εγώ έτσι ξέρω. Δεν ξέρω τίποτα άλλο.

:rockon:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.699
Πόντοι
456
Έπιασα συζήτηση τις προάλλες με μία στο φβ.
Σε 2 ώρες μου εκμυστηρεύτηκε όλα τα ψυχολογικά της, στο τέλος μου είπε να πάμε και για καφέ...
Είχαμε κοινό 'τόπο' συζήτησης όμως, πολύ σημαντικό.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
ειπα ινστα αδερφε μου γιατι τηλεφωνο ξερω οτι ειναι δυσκολο να δωσει ειναι πιο προσωπικο και δε νομιζω να το δωσει σε εναν αγνωστο ενω ινστα πιο πιθανον.
Εγώ ξέρω άλλα είπαμε κι άλλα θες να κάνεις. Στο ινστα ρε φίλε ααααααααν στο δώσει που πολύ δύσκολα θα στο δώσει γιατί αυτό το ακούει συνέχεια ενώ το τηλέφωνο δεν της το ζητούν συνέχεια, τελικά τι θα της πεις; πες μου. Θα σου μιλάει οπότε θέλει αυτή και θα σου λέει συνέχεια μαλακίες ααααααν σου μιλάει. Δεν ξέρεις καν αν θα βγείτε. Μπορεί να θέλει έναν να μιλάει. Μετά εσύ θα την σκέφτεσαι επειδή είσαι αρχάριος, θα το δέσεις κόμπο και δεν θα πας σε άλλη.
Ρε φίλε έχεις δίπλα την γκόμενα, σου έχω φτιαξει βατό σενάριο ομιλίας χωρίς κίνδυνο, σου αφήνω ανοικτό παράθυρο να της την πέσεις αν θες, σε έχω προστατέψει μην φας άκυρο και πέσεις ψυχολογικά κι εσύ θα την αφήσεις να φύγει να πας σπίτι σου στην οθόνη μηηηηηηηηηηηπως και σου μιλήσει ενώ ήδη είναι εκεί και σου μιλάει;;; :confused:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.575
Πόντοι
2.356
Πάρα πολλοί άνδρες 30άρηδες 40άρηδες 50άρηδες είναι παρθένοι!
ούτε μπουρδέλα ούτε γκόμενες,παρθένοι!
καί πολλοί από αυτούς,κάνουν...τούς γαμιάδες καί τούς μάγκες!
Έχετε στοιχεία;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε 2 ώρες μου εκμυστηρεύτηκε όλα τα ψυχολογικά της, στο τέλος μου είπε να πάμε και για καφέ...
Τη χούφτωσες;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Πόσες ώρες θα έχουν περάσει από το πρώτο σύμφωνο η φωνήεν που ειπώθηκε μεταξύ σας μέχρι τότε που θα βγείτε (αν βγείτε). Αυτό θέλω να μου το κρατήσεις. Επίσης με πόσες έχεις βγει από σόσιαλ και πόσες έχεις γαμήσει; και το κυριότερο...πόσες εργατοώρες έχεις φάει στο θέμα γνωριμια-ομιλια-γσμησι με αυτές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom