tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.189
- Πόντοι
- 6.056
εμειναν καποια ελαχιστα πυο επιβιωσαν να δουμε μεχρι ποτε.
Στα τσακίδια να πάνε .
εμειναν καποια ελαχιστα πυο επιβιωσαν να δουμε μεχρι ποτε.
Είμαστε στην πεφωτισμένη μειονότητα που δεν την βρίσκει όπως οι πλεμπαιοι νεοέλληνες.
Από ότι βλέπω εσύ θες να γαμήσεις για να σου φύγειΌχι δε νοιωθω αυτό ότι θέλω αυτή και που θα βρω άλλη έτσι και αλλιώς έχω πάει και σε γκομενες που ήταν μπάζα εμφανησιακα μόνο και μόνο επειδή ήμουν καλύτερος και τις είχα μπας και γαμουσα εύκολα δε έπιασε βέβαια.Βασικα όταν με κλάσαν καμία 10 άρια περίπου μπάζα από τη σχολή απογοητεύτηκα και είπα δε ξαναασχολουμαι.
Εσύ λες ότι είναι λίγοι αυτοί που τα έχουν αυτά σήμερα ή πολλοί;Καμάκι live δέν μπορούν νά κάνουν όλοι,απαιτούνται κάποιες προυποθέσεις
-νά είσαι έξυπνος
-νά είσαι ετοιμόλογος
-νά είσαι περιποιημένος-καθαρός
-νά είσαι ευγενικός
-νά έχεις χιούμορ
-νά μιλάς καλά Αγγλικά κτλ
Πόσοι από εμάς,τά έχουν όλα αυτά?
Οι άνδρες πού τό λένε αυτό,θέλουν νά παίξουν στήν μεγάλη κατηγορία, τών σούπερ γυναικών,Μια ερώτηση κρίσεως. Πώς εξηγείται οι άντρες να κατηγοράνε τις γυναίκες ότι δεν προσεγγίζονται, και από την άλλη να ακούς τις γυναίκες να λένε ότι οι άντρες δεν φλερτάρουν και ότι έχουν φλωρέψει;
Έχουν και τα οκταπλάσια και δεν γαμάνε. Σε αυτό συμφωνώ. Αλλά και χωρίς αυτά γαμάς. Γενικώς στην ζωή υπάρχουν πολλοί άγραφοι κανόνες. Στην περίπτωση μας ισχύει ότι αυτός που δίνει περισσότερα ΠΑΝΤΑ παίρνει τ αρχίδια του.Δεν κατάλαβες, υπάρχουν πολλοί που τα έχουν και πάλι δεν γαμάνε.
Αδερφέ δεν έχω 1000 like να δώσω. Ακριβώς έτσι είναι.-Καμάκι live δέν μπορούν νά κάνουν όλοι,απαιτούνται κάποιες προυποθέσεις
-νά είσαι έξυπνος
-νά είσαι ετοιμόλογος
-νά είσαι περιποιημένος-καθαρός
-νά είσαι ευγενικός
-νά έχεις χιούμορ
-νά μιλάς καλά Αγγλικά κτλ
Πόσοι από εμάς,τά έχουν όλα αυτά?
Είναι ελάχιστοι οι άνδρες που πληρούν αυτά τά κριτήρια,Εσύ λες ότι είναι λίγοι αυτοί που τα έχουν αυτά σήμερα ή πολλοί;
Σιγά τα ωά.
Λες , ακόμα και με αυτά, ότι ειναι εύκολο το καμάκι; δεν θα υπήρχαν αγκομενιαστοι μετά.
Είναι ελάχιστοι οι άνδρες που πληρούν αυτά τά κριτήρια,
σέ συνδυασμό μέ...καλή εξωτερική εμφάνιση!
Διαφωνώ, αλλά ο καθένας έχει την άποψη του.Είναι ελάχιστοι οι άνδρες που πληρούν αυτά τά κριτήρια,
σέ συνδυασμό μέ...καλή εξωτερική εμφάνιση!
Είπαμε δεν είμαι μόνο εγώ έτσι. Έχει κι άλλους πολλούς. Δεν εννοούσα να γαμησεις πουτάνες από φούρια αλλά γκόμενες. Άρα είσαι παρθένος από γκόμενες. Λοιπόν άκου τι θα κάνεις αφού μένεις Αθήνα.Ποια Φούρια μωρέ.Εχω γαμησει πολλες φορές δε πουτανες με γκόμενες όμως έξω κανονικα όχι.Επισης καλύτερος εμφανησιακα εννοώ,αυτές ήταν μπάζα εμφανησιακα και ήμουν καλύτερος και πήγαινα σε τέτοιες για να μη φάω ευκολα αποριψη δε έπιασε όμως.Επισης άμα μια με χωρίσει δε θα τα βάψω και μαύρα πάω στη επόμενη παρακάτω σιγά,τόσες γυναίκες υπάρχουν.Σκοπος είναι να μη ντρέπομαι να φλερτάρω στο δρόμο όπως εσύ.Δε σου κρύβω είσαι από τους λίγους που φλερτάρουν τόσο και γι'αυτό σου ζήτησα και συμβουλές.Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι άσχετοι με το φλερτ εσύ όμως απορι φαίνεται όχι.
Κι αυτό καμάκι είναι. Δεν έχει καμία ουσιαστική διαφορά. Απλά ειναι θολό. Καθυστερει την στιγμή που θα της πει να τα πουν. Απλά το πάει πιο αργά για να φτιάξει μαγιά. Δεν έχω διαφωνήσει με αυτό. Κι εγώ το κάνω. Καμάκι λέγεται. Απλά το κρύβουμε.Ενας συναγωνιστής είπε τροπο προσεγγισης που εχει μεγαλύτερο ποιντ απο το καμακι,οτι μιλας λες και ειναι κολλητη σου χωρις σεξικιστικα σχόλια και το αφήνεις να εξελιχθεί
Τι μια μέρα ρε; αύριο θα πας. Είπαμε θα λες ναι. Για μένα πρέπει να πας αύριο κιόλας. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος να ξεφτιλιστεις. Πρέπει από κάπου να ξεκίνησεις να αποκτήσεις αέρα. Σε καλύπτει πλήρως από απόρριψη. Ειναι τελείως θολό καμάκι. Ούτε που θα καταλάβει τίποτα αν δεν φανερωθεις.ενταξει αδερφε μου να εισαι καλα θα το κανω μια μερα.Θα παω κανα μπουρναζι εκει συχναζω και θα βρω μια και θα ρωτησω.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ ότι θα της μιλάς σα να μην υπάρχει περίπτωση να γουστάρεις.Εγώ ειμαι κατα του καμακιου ειναι ξεπέρασμενο και αναποτελεσματικογια τη σημερινη εποχη.
Ενας συναγωνιστής είπε τροπο προσεγγισης που εχει μεγαλύτερο ποιντ απο το καμακι,οτι μιλας λες και ειναι κολλητη σου χωρις σεξικιστικα σχόλια και το αφήνεις να εξελιχθεί
Για να χαμογελάσει πρέπει να την ευχαριστήσεις που σε βοήθησε και μετά να της πεις κάποια μαλακία όπως αυτή που σου είπα ώστε να πετάξεις κατοπιν την σποντα για τηλέφωνο. Δεν πας δηλαδή σώνει και καλά για να βγάλεις γκόμενα αλλά για να μιλήσεις. Προεχει αυτό.ενταξει αλλα αν χαμολασει δε θα την πω για τηλεφωνο αλλα για ινστα ειναι πιο της μοδας.Επισης πιατσα ταξι εννοεις τη κοντινοτερη?εγω θα τη βρω τη γκομενα μπουρναζι που συχναζω τι θα την ρωτησω που ειναι το ξενοδοχειο μεγαλη βρετανια και μετα ποια ειναι η κοντινοτερη πιατσα ταξι ?
Εγώ ξέρω άλλα είπαμε κι άλλα θες να κάνεις. Στο ινστα ρε φίλε ααααααααν στο δώσει που πολύ δύσκολα θα στο δώσει γιατί αυτό το ακούει συνέχεια ενώ το τηλέφωνο δεν της το ζητούν συνέχεια, τελικά τι θα της πεις; πες μου. Θα σου μιλάει οπότε θέλει αυτή και θα σου λέει συνέχεια μαλακίες ααααααν σου μιλάει. Δεν ξέρεις καν αν θα βγείτε. Μπορεί να θέλει έναν να μιλάει. Μετά εσύ θα την σκέφτεσαι επειδή είσαι αρχάριος, θα το δέσεις κόμπο και δεν θα πας σε άλλη.ειπα ινστα αδερφε μου γιατι τηλεφωνο ξερω οτι ειναι δυσκολο να δωσει ειναι πιο προσωπικο και δε νομιζω να το δωσει σε εναν αγνωστο ενω ινστα πιο πιθανον.
Έχετε στοιχεία;Πάρα πολλοί άνδρες 30άρηδες 40άρηδες 50άρηδες είναι παρθένοι!
ούτε μπουρδέλα ούτε γκόμενες,παρθένοι!
καί πολλοί από αυτούς,κάνουν...τούς γαμιάδες καί τούς μάγκες!
Τη χούφτωσες;Έπιασα συζήτηση τις προάλλες με μία στο φβ.
Σε 2 ώρες μου εκμυστηρεύτηκε όλα τα ψυχολογικά της, στο τέλος μου είπε να πάμε και για καφέ...
Είχαμε κοινό 'τόπο' συζήτησης όμως, πολύ σημαντικό.
Πόσες ώρες θα έχουν περάσει από το πρώτο σύμφωνο η φωνήεν που ειπώθηκε μεταξύ σας μέχρι τότε που θα βγείτε (αν βγείτε). Αυτό θέλω να μου το κρατήσεις. Επίσης με πόσες έχεις βγει από σόσιαλ και πόσες έχεις γαμήσει; και το κυριότερο...πόσες εργατοώρες έχεις φάει στο θέμα γνωριμια-ομιλια-γσμησι με αυτές.Έπιασα συζήτηση τις προάλλες με μία στο φβ.
Σε 2 ώρες μου εκμυστηρεύτηκε όλα τα ψυχολογικά της, στο τέλος μου είπε να πάμε και για καφέ...
Είχαμε κοινό 'τόπο' συζήτησης όμως, πολύ σημαντικό.