Gigifiogkos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.418
- Πόντοι
- 2.596
οκ τυπε μη βαρας να βοηθησω ηθελαΑσε μας ρε κουρσαρε με τον αληθινο άντρα μαθατε ολοι για αληθινους αντρες και μαλακιες.
οκ τυπε μη βαρας να βοηθησω ηθελαΑσε μας ρε κουρσαρε με τον αληθινο άντρα μαθατε ολοι για αληθινους αντρες και μαλακιες.
αν βλεπεις ετσι τον εαυτο σου ξεκινα με τη βελτιωση σου και καποια στιγμη θα βρεις κοπελαΟλοι αληθινοι άντρες καποιοι σκαρτοι καποιοι μαλακες.
Αλλα ποιοτικα παιδια να μην μπορουν να βρουν κοπελα ειναι τραγικο.
Εγω δεν λεω για τον εαυτο μου εχω γνωση εαυτον ειμαι ενα ρεμαλι ανωμαλο σκουπιδι
οτι σε ευχαριστειΔεν θελω κοπελα ρε κουρσαρε,εγω παω με ολο το φασμα.
Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνειςΚαμακι το να μιλας γενικα και αόριστα?αυτο το κανουν ολοι ρε ντακ,με αυτο το στυλ μπαινεις στο φρεντ ζον ασε που μπορει να ξεθαρεψει και να κανει κους κους μαζι σου
Έχω αναλύσει τα πάντα. Πλέον κάνω περισσότερα ποστ μαζικής αναφοράς συμπερασμάτων για να μην παραθέτω συνέχεια όλους. Στο Μοναστηράκι για να πάω θέλω γύρω στο τέταρτο.Ο καθένας λέει τα δικά του.. Και ο ντακ λέει ότι την πέφτει.. Εγώ τον πιστεύω.. Αλλά δεν μας λεεί ποιες του καθοντε.. Γιατι άμα είναι να γαμαει μια χοντρουλα μετά από 500 πεσιματα,αυτο μόνο επιτυχία δεν το λες, πιο καλά να πήγαινε σε ένα μπουρδελο, ποιο οικονομικά θα του ερχόταν από το χαλάει βενζίνες κάθε Σαββατοκύριακο να τρέχει Μοναστηράκι για να τη πεφτει
1)Το σεξ ειναι η μπριζολα.Ολα τ αλλα η γαρνιτουρα.Βρε αγόρια... διαβασα πολλες σελιδες εντυπωσιασμένη ομολογω και καπως σοκαρισμενη απο το πως βλεπετε τα πραγματα... και με ολο τον σεβασμο (το εννοω και σόρρυ Ντακ για το "χωσιμο" αλλά ...) αναρρωτιεμαι:
1. Σεξ σεξ σεξ. Σουπερ. Τελεια. Συμφωνω. Ομως εκεί αρχίζει και εκεί τελειωνει; Δεν εχετε ζησει, νιωσει, τολμησει καμια αλλα αλληλεπιδραση με το αλλο φυλο; Παρεα, συζητησεις, χιουμορ, τρυφεροτητα;
2. Ολα αυτα που σκεφτεστε βασει προφανως εμπειριων σε ποιο ηλικιακο φασμα αναφερονται;
3. Λεφτα. Μιλατε συνεχεια για λεφτα. Οποτε ρωταω: πως νιώθετε οταν η τυπισσα εχει περισσοτερα απο εσας; αν κερναει εκεινη; αν βγαζει παντα πορτοφολι. Το εχετε σκεφτει; το εχετε ζησει; ειλικρινα
Δεν έχεις άδικο. Άρα για να ξεπεράσουμε τυχόν εμπόδια τι κάνουμε; συνηθίζουμε στα άκυρα ώστε να μην χαλιομαστε. Χρειάζεται κάποια τέχνη για αυτό; οχι. Απλά ριχνόμαστε μέχρι αναισθησίας σε αντίδραση.Οι γυναικες θελουν να τους την πεφτουν κι ας ριχνουν ακυρα
Τονωνεται η αυτοπεποιθηση τους ετσι.
Καθε καμακι,καθε προσεγγιση καταρρακωνει τον ανδρα αν καταληξει σε χυλοπιτα αλλα ανεβαζει τη γυναικα.
Καποτε προσεγγισα μια παρεα γυναικων(προ κοβιντ εποχη) σε ενα μπαρακι.
Μου ειπαν οτι ειμαι ο 3ος που τους κανει καμακι οσο καθονται και πινουν το ποτο τους.
Μου ειπαν συγχαρητηρια γιατι δεν ημουν σα τους αλλους να μιλαω για τον εαυτο μου η να ειμαι καφρος αλλα ρωτουσα για εκεινες(για εκεινη που μου αρεσε)
Εντελως ειλικρινα και σταρατα επισης προσθεσαν πως αν και ειμαι ωραιο παιδι δε θα ηθελαν να προχωρησει η γνωριμια γιατι εχουν ηδη το μυαλο τους σε αλλους ανδρες.
Μια αξιοπρεπεστατη και διδακτικοτατη χυλοπιτα.
Οι γυναικες εχουν μεγαλη προσφορα απο προσεγγισεις.
Δεν εχουν θεμα σε αυτο.
Δεν ειναι εκει το αδυνατο σημειο τους.
Δυο 7 αρια(ομορφες κοπελες δηλαδη χωρις να πεφτεις και ξερος)και ειχαν ανετα 3 προσεγγισεις.
2 τηλεφωνα(εγω δεν αφησα το δικο μου)
Το αδυναμο σημειο της γυναικας ειναι το μετα
Συμπερασμα:Οταν ακουτε να γραφεται η να λεγεται πως στο σεξ υπαρχει υπερπροσφορα ειναι γυναικεια λογια.
Αν αυτο ισχυε δε θα ανθιζε ο αγοραιος ερωτας.
Δειτε τους πελατες των στουντιο.Μια χαρα εμφανισινα παιδια με τα ολα τους εκτος απο κατι μπαρμπαδες και κοιλαραδες.
Καθε βραδυ που εβγαινα για καμακι θυμαμαι πως αφου ειχα φαει 3-4 ακυρα και ελεγα οκ αρκετα για σημερα(δεν ειχα αλλη αντοχη για μια μερα)μετα κατεληγα στα στουντιο που συναντουσα κι αλλα παιδια και μιλαγαμε στο σαλονι για το ποσο δυσκολο ειναι να γαμησεις τη σημερον ημερα(νυχτα)
Δε πα να σαι ωραιος ετυμολογος με χιουμορ οσα ακυρα ειναι να φας θα τα φας.
Ψυχοφθορα διαδικασια για γερα νευρα.
Ομως οπως λεει ο συναγωνιστης @Donald-Duck αν δεν κανεις καμακι δε γαμας.
Καποιες θα πεσουν καποια στιγμη με καποιο τροπο και για καποιο λογο.
Δε θα το περιμενεις καν.
Μου χει τυχει να δωσω τηλεφωνο και να με παρουν μετα απο 3 μηνες και να μου πουν "γεια,ειμαι η ταδε που μου ειχες μιλησει τοτε με θυμασαι;"
Συνηθως προκειται για περιπτωσεις που τους εφτυσε ο γκομενος και ετυχε να μη τους αρεσει κανεις απο τα καμακια που ειχαν.
Δηλαδη θα εισαι για εκεινες τριτοτεταρτη επιλογη.
Πραγμα που επιβεβαιωνεται γιατι μολις βγεις μαζι τους μετα θα σε γειωσουν.Κι αν εχεις προλαβει να τις γαμησεις παλι καλα.
Οταν ειπα ας αφησω και κατι για το επιμομενο ραντεβου εμεινα με το πουλι στο χερι.
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα μαγκες.
Σκληρη.
Women seem wickedΔεν αντιδρούν όμως όλες το ίδιο
Άλλες σε κοιτάνε λες και είσαι κανα πρεζόνι που τους ζητάει λεφτά,αν πέσεις σε καμια μίσανδρη,μπορεί να βάλει και τις φωνές
Κι αυτο δεν ειναι ευκολο.Δεν έχεις άδικο. Άρα για να ξεπεράσουμε τυχόν εμπόδια τι κάνουμε; συνηθίζουμε στα άκυρα ώστε να μην χαλιομαστε. Χρειάζεται κάποια τέχνη για αυτό; οχι. Απλά ριχνόμαστε μέχρι αναισθησίας σε αντίδραση.
Η μόνη τέχνη που υπάρχει αφορά το πώς θα είναι ωφέλιμο το καμάκι.
Σωστά...δεν υπάρχει μόνο στην Αθήνα αυτό ...και πολλοί δηλώνουν Σαλονικεις αν και απλά μένουν εκεί.Γενικά πολλοί έχουν κόμπλεξ να λένε ότι είναι απο επαρχία,αν πάνε να μείνουν Θεσσαλονίκη,δηλώνουν όλοι θεσσαλονικείς.
Αν κάποιος μπορέσει να βγάλει μια η δυο εξόδους με 10 γκόμενες σε λάιβ καμάκι σε άγνωστες, είναι υπεργιγαντας και πρέπει να σηκωθεί ο Θεός από τον θρόνο να κάτσει αυτός. Τοσο μεγάλη είναι η δυσκολία. Δέχομαι όμως ότι μπορεί να συμβεί. Πολύ πιθανόν στον πλανήτη. Αλλά το να την πέφτει και να τον παίρνει από κάτω είναι θέμα χρόνου. Είναι σαν κάθε φορά να ατσαλωνεσαι με φύλλο θωράκισης σε λιμουζίνες εφοπλιστών. Κάποια στιγμή δεν περνάει ούτε πυραυλος Κρουζ. Είναι αποδεδειγμένο. Για μένα το πολυ σε ένα εξάμηνο κάποιος που την πέφτει συνεχώς, έχει πάψει πλέον να νιώθει απόρριψη.Κι αυτο δεν ειναι ευκολο.
Υπαρχουν καποιοι που με ενα ακυρο γινονται κομματια.
Κατι κομαντα ξερω που χωνονται και τρωνε 5-6 ακυρα σε ενα βραδυ αλλα και παλι τους βλεπω μουδιασμενουςη χυλοπιτες εχουν το impact ενος χαστουκιου.
Παντως οποιος κανει 10 περιματικες μπορει να βγαλει μια η δυο εξοδους με γκομενες(μιλαω για το μεσο ανδρα)
Ανάλογα σέ τί γκόμενες αναφέρεσαι,σίγουρα μιλάς γιά ασχημομέτριες,καί πάλι είναι πολύ υψηλό τό ποσοστό πού δίνεις,Κι αυτο δεν ειναι ευκολο.
Υπαρχουν καποιοι που με ενα ακυρο γινονται κομματια.
Κατι κομαντα ξερω που χωνονται και τρωνε 5-6 ακυρα σε ενα βραδυ αλλα και παλι τους βλεπω μουδιασμενουςη χυλοπιτες εχουν το impact ενος χαστουκιου.
Παντως οποιος κανει 10 πεσιματικες μπορει να βγαλει μια η δυο εξοδους με γκομενες(μιλαω για το μεσο ανδρα)
Το γνωστό θέμα εμφάνισης που έχει χιλιοαπαντηθει αλλά έχουν μείνει δύο τρεις να επιμένουν ότι παίζει πρωτευοντα ρόλο. Πως λοιπόν γίνεται εγώ που βλέπομαι (δεν μιλάμε για τέρατα της φύσης στην επιτυχία) και άλλοι πολύ πιο εμφανίσιμοι συν ότι έχουμε ΟΛΑ όσα απαιτούνται για να ρίξουμε γκόμενα (να την χρυσωσουμε ΔΕΝ το καναμε ποτέ ακόμα και σε καλύτερες εποχες) και συνεχίζουμε να έχουμε χαμηλά ποσοστά;;;Ο άνδρας πού σέβεται τόν εαυτό του,γιά νά κάνει live καμάκι θά πάει πρώτα σέ ένα κατάστημα,
θά αγοράσει έναν καθρέπτη -προτείνω αρκετά μεγάλο- θά πάει σπίτι του,θά χαλαρώσει πίνοντας ένα ποτό,
καί αναλόγως μέ αυτό πού θά αντικρίσει στόν καθρέπτη...θά πράξει!
Στο πόιντ σου έχεις δίκιο, αλλά εγώ άλλο ήθελα να δείξω. Ήμουν άσχετος και δεν επεδίωξα τίποτα και μου την έπεσαν μόνες τους. Στο ίντερνετ ίσως ασχοληθείς με μικρότερο όγκο ανθρώπων (γυναικών), αλλά πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο χρόνο. Αλλά, πιστεύω ότι έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας. Γιατί; Γιατί έχεις μιλήσει, σε "ξέρει", σε αποδέχτηκε και βγαίνετε.Πόσες ώρες θα έχουν περάσει από το πρώτο σύμφωνο η φωνήεν που ειπώθηκε μεταξύ σας μέχρι τότε που θα βγείτε (αν βγείτε). Αυτό θέλω να μου το κρατήσεις. Επίσης με πόσες έχεις βγει από σόσιαλ και πόσες έχεις γαμήσει; και το κυριότερο...πόσες εργατοώρες έχεις φάει στο θέμα γνωριμια-ομιλια-γσμησι με αυτές.
Η εξωτερική εμφάνιση -καί μόνο- ενός άνδρα,δέν είναι αρκετή γιά τήν συνταγή τής επιτυχίας στίς γκόμενες.Το γνωστό θέμα εμφάνισης που έχει χιλιοαπαντηθει αλλά έχουν μείνει δύο τρεις να επιμένουν ότι παίζει πρωτευοντα ρόλο. Πως λοιπόν γίνεται εγώ που βλέπομαι (δεν μιλάμε για τέρατα της φύσης στην επιτυχία) και άλλοι πολύ πιο εμφανίσιμοι συν ότι έχουμε ΟΛΑ όσα απαιτούνται για να ρίξουμε γκόμενα (να την χρυσωσουμε ΔΕΝ το καναμε ποτέ ακόμα και σε καλύτερες εποχες) και συνεχίζουμε να έχουμε χαμηλά ποσοστά;;;
δεν μπόρεσε να απαντήσει ποτέ κανείς όπως ούτε και στα αλλα ερωτήματα μου. Αντιθετα οι άλλοι επιθυμούν απαντήσεις τις οποίες και παίρνουν. Ισχύει λοιπόν οτι η εμφάνιση δεν παίζει πρωτευοντα ρολο, κανείς δεν μπορεί να αποδείξει το αντίθετο από οθόνη παρά μόνο δια της πραγματικότητας γύρω μας (την οποία αποφεύγει) και δεν γίνεται να παίζει τέτοιο ρόλο η εμφάνιση διότι ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ για τις γυναίκες
η δική τους εμφάνιση. Όποιος καταλαβε, κατάλαβε.
Το γνωστό θέμα εμφάνισης που έχει χιλιοαπαντηθει αλλά έχουν μείνει δύο τρεις να επιμένουν ότι παίζει πρωτευοντα ρόλο. Πως λοιπόν γίνεται εγώ που βλέπομαι (δεν μιλάμε για τέρατα της φύσης στην επιτυχία) και άλλοι πολύ πιο εμφανίσιμοι συν ότι έχουμε ΟΛΑ όσα απαιτούνται για να ρίξουμε γκόμενα (να την χρυσωσουμε ΔΕΝ το καναμε ποτέ ακόμα και σε καλύτερες εποχες) και συνεχίζουμε να έχουμε χαμηλά ποσοστά;;;
δεν μπόρεσε να απαντήσει ποτέ κανείς όπως ούτε και στα αλλα ερωτήματα μου. Αντιθετα οι άλλοι επιθυμούν απαντήσεις τις οποίες και παίρνουν. Ισχύει λοιπόν οτι η εμφάνιση δεν παίζει πρωτευοντα ρολο, κανείς δεν μπορεί να αποδείξει το αντίθετο από οθόνη παρά μόνο δια της πραγματικότητας γύρω μας (την οποία αποφεύγει) και δεν γίνεται να παίζει τέτοιο ρόλο η εμφάνιση διότι ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ για τις γυναίκες
η δική τους εμφάνιση. Όποιος καταλαβε, κατάλαβε.
Καλά κατάλαβα. Βαγγελαρος όνομα και πράγμαΚαλυτερα να πηγαινουν με λιγο χοντρουληδες παρα να πηγαινουν με τους φλωρους με τους κοιλιακους.Αυτες που πανε με γυμνασμενους ειναι ξενερωτες και ανοργασμικες.Αν ο αλλος εχει λιγα κιλα παραπανω χιλιες φορες παρα κοιλιακοι.
Αρα γιά έναν άνδρα πού δέν είναι φραγκάτος,τί προτείνεις?Αυτό το μήνυμα το έχεις γραψει πριν 2 ωρες και δεν εχεις παρει ουτε ενα λαικ.
Καταλαβαινεις οτι αυτο δεν ισχυει πια.
Δεν σε αναιρω ουτε σου παω κόντρα σαυτα που λες αλλα διαφωνω ρητα για το καμακι.
Το καμακι ντακ εχει τελειωσει δυστηχως περίπου το 2000
Το μιλενιουμ εφερε αλλαγες σε ολους τους τομείς.
Εχουν αλλαξει ολα στη ζωη πια,μπηκε η τεχνολογια το ιντερνετ φτασαμε στην εποχη 5g κλπ.
Στο γκομενικο επιπεδο τωρα,οι γκόμενες πια δεν ανοιγονται σε ξενους εύκολα,ειναι κλειστές,ειναι αμυντικές,ειναι μαθημενες αλλιώς,τωρα ξερουν πολλα σε σχεση με τις κοπέλες του 80 που τις εριχνε καποιος επειδή ηταν άπειρες,αυτο δεν γινεται σήμερα,ειναι ολες κωλοπετσομενες.
Επίσης φεμινισμοι κλπ νομοθεσιες διναμωσαν τη θεση τους,παει παλια που βουταγες μια της εριχνες γλωσσοφιλο και το πολυ να σου εριχνε σφαλιαρα,τωρα αν το κανει καποιος αυτο θα φας μηνυσαρα και θα πληρώσεις απο 1000 εως 3000
Επίσης τα φεμινιστικά κινήματα δεν βγηκαν για την ισότητα των γυναικων αλλα για την υποβάθμιση του άντρα,δεν το λένε ετσι για ευνοϊτους λογους,καλύτερα υπουλα και μουλωχτα παρα αμεση επίθεση η οποια δεν θα τους έβγαινε,ο άντρας εχει δυναμη μυαλο αλλα δεν εχει πονηραδα και εκει τη πατάει.
Η ενδυνάμωση της θεσης της γυναίκας σε συνδοιασμο την υποβάθμιση της θεσης του άντρα εφερε τα σημερινά αποτελέσματα,αντρες να μην βρισκουν κοπελες,κοπελες να λένε δεν υπάρχουν αντρες και γενικα αποτέλεσμα αυτου ειναι να αυξηθεί η αγαμία,έπρεπε η ανεπιθυμητες εγκυμοσύνες να ειναι 2 πλασιες απο το 80 μιας και τωρα υπάρχει πλήρης ελευθερία και τα νουμερα ειναι ίδια,οχι γιατί προσταυτευονται οι νεοι αλλα γιατι δεν πηδάνε.