Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.003

Curious Luna

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Τι δουλειά έχεις εδώ μέσα κοπελιά?Μπες στο νήμα τι τρέχει με τις Ελληνίδες να δεις πόσοι λένε τα χειρότερα γιαυτες.Ολοι αυτοί οι άνθρωποι δε ξύπνησαν μια μέρα και κραζανε για τις Ελληνίδες ξαφνικα αλλά είδαν και αποειδαν που δε τους καθόταν καμία και γι'αυτό όλοι λένε οι Ελληνίδες είναι περίεργες δύσκολες μαλακισμένες.Οποτε καλύτερα να φύγεις από το σάιτ δε έχεις δουλειά εδώ εσύ τις υποστηρίζεις οκ γυναίκα είσαι.
Το τι δουλεια εχω θα το κρίνουν οι administrators. Διάβασα τι λενε τα σχόλια. Για αυτό και έθεσα ερωτήσεις. Αν δεις καλα το εχω γραψει θα δεις πως δεν υποστηριζω τπτ. Ανοιγω κουβεντα. Ως Ελληνιδα. Αν τωρα καποιος δεν θελει την ευκαιρια να συζητησει και ισως να βγαλει καποια ακρη παραπανω παει καλα. Δεν ειναι υποχρεωτικό.

Curious Luna

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Είμαι 24 χρόνων που να παω να τη πέσω σε 35 άρα?θα φάω αποριψη αυτές θέλουν τους συνομιλικους τους.Εε ναι οι περισσότερες πιτσιρίκες 20-25 είναι ζελες στο μυαλό.Οι πιτσιρίκες είναι όλες σκατα δυστιχως μόνο οι άσχημες είναι καλές κάτι χοντρές κατι γκόμενες που δε είναι ωραίες.Σκοπος είναι να βρω μια στη ηλικία μου που να είναι και νορμάλ εμφανησιακα ένα 6-7 στα 10 και καλη σα χαρακτήρας όχι ντίβα.
Βουτα την χοντρουλα με τον καλο χαρακτηρα, φερσου ωραία και θα δεις για ποτε θα γίνει 7αρη για πάρτη σου. Και μην μασας. Αυτες που μοιαζουν ωραιες αν τις ξεβαψεις, γδυσεις κτλ πιθανως ειναι λιγοτερες απο την χοντρουλα ενα καλο τεστ ειναι να πας την κοπελια στη θαλασσα. Εκει θα φυγουν ολα τα φτιασιδια και θα δεις τι εχεις οντως μπροστα σου.

Curious Luna

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Δε πάω με χοντρούλες,δε με τραβάνε,μαρεσουν οι κανονικές ούτε οι αδύνατες ούτε οι χοντρούλες όμως.Προσωπο ένα 6.Γενικα μια κανονικα κιλά και 6 εμφάνηση και χαρακτήρα σωστά όχι ντίβα και μαλακίες μια χαρά θα πήγαινα.Οι Ελληνίδες όμως όσες είναι από 6 και πάνω είναι όλες ψωνάρες και αντιπαθητικες.
Μηπως φταίει το πως τις προσεγγιζεις; δεν λεω πως δεν υπαρχει θεμα αλλα δεν είναι και ολες!

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.418
Πόντοι
2.596
Βρε φίλε μου εσύ μας μιλάς για λεφτά. Χαίρω πολύ, αμα έχεις λεφτά θα γαμησεις. Και με γυάλινο μάτι να είσαι.. Το θέμα τι κανεις αν δεν εχεις λεφτα
Δε μίλησα κάπου για λεφτά

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
518
Πόντοι
81
Παιδες.. αυτο με τις 'ελλεεινιδες' πρεπει καποια στιγμη να το τελειωνουμε..

Αν η γυναικα σε θελει το δειχνει αμεσα.. Καμμια σχεση δεν κρατησε επειδη πρωτα ησασταν "φιλαρακια" καιε μετα απο μια κρεπαλη φασωθηκατε.

Αν η γυναικα σε θελει και σε ξερει, θα γυρισει το σταυρωμενο ποδι της προς τα εσενα και θα πει "τι κανεις Γιαννη ?" Ταυτοχρονα, ισως να παιξει αδιαφορα με το μαλλι της..

Αμα δεν σε θελει θα αρχισει τα " καλησπερα κυριε Παπαδοπουλε" και θα παραμεινει ακουνητη.

Αν η γυναικα σε θελει, αλλα δεν σε ξερει πρωτα θα σου ριξει μια ματια και μεσα σε 30 σεκοντς θα σε ξανακοιταξει., Τοτε πλησιαζεις διακριτικα και λες μια γλυκια καλησπερα η' ενα αληθινο κομπλιμεντο σχετικα με κατι δικο της.. Αυτο θα μπορουσε να ειναι το χτενισμα της, το φορεμα της κλπ κλπ.. Αν σου αφησει χωρο για οικειοτητες και γυρισει το σωμα της προς εσενα, τοτε μπορεις να προχωρησεις στην γνωριμια.

Στην ζωη μας, θα ερωτευτουμε μονο μια φορα.. Οι πολυ τυχεροι θα ερωτευουν δυο φορες.. Οποτε το καθημερινο καμακι, απλα για αναζητηση σεξ δεν εχει καμμια αξια, παρα μονο την οικονομια των χρηματων που θα πληρωναμε σε μια ιεροδουλη.

Αυτα.. και καλα γαμισια σε ολους σας,

Τελευταία τροποποίηση:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.424
Πόντοι
3.296
.
1. Μια χαρα. Συμφωνω. Και ξελαφρωσαν οι όρχεις. Και η αλλη ειναι το απόλυτο βουρλο. Την παλεύεις;;;;;
2. Για τις γυναικες ηταν η ερωτηση
3. Κι ομως εχεις αδικο. Πολυ αντρες νιώθουν λιγοι αν η γυναικα βγαζει περισσοτερα. Δεν το εχεις συναντησει;
1)Αν κανει καλη πιπα κι εχει καλη αισθηση η μουναρα της ανετα.Αλλα και παλι για λιγο μη ξεχνιομαστε ε;
Να πουμε δυο μαλακιες μεχρι το δευτερο μπαλακι και μετα βουρλο ξε βουρλο καληνυχτα
2.Δε το καταλαβα.Καθε ηλικια στις γυναικες εχει τη χαρη της στο σεξ.
3.Τι με νοιαζει ποσα βγαζει.Το εχω ακουσει αλλα δε το καταλαβαινω ειλικρινα.
Απευθυνεται προφανως σε ανδρες που θελουν να τεσταρουν τον ανδρισμο τους με τη δυναμη τους να παρεχουν στη γυναικα υλικη καλυψη ωστε εκεινη να μη παιρνει πιπες απ το αφεντικο της στη δουλεια.Να εχουν τον ελεγχο.
Αυτο ομως αφορα σχεσακηδες και παντρεμενους.
Εμενα ισα ισα δε με χαλαει να χω καποια να τη βλεπω μια στο τοσο και να με χαρτζηλικωνει κιολας.
Και να μη το κανει βεβαια στα τετοια μου.
Ενα ειδος γυμαικας μ ενοχλει μονο:αυτη που δε θα μου κατσει.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.210
Πόντοι
6.056
Ξερω πολυ καλα που ειμαι φιλε μου. Σε κολωνει η απευθειας αντιπαραθεση; ή χαλαω την ανεξέλεγκτη μιρλα κάνοντας απλες ερωτησεις; απο τις απαντησεις που πηρα δεν φαίνεται να συμφωνουν ολοι μαζι σου.

Αν θες να προσφέρεις στην συζήτηση και το φόρουμ ....

εξιστόρησέ μας .... σχέσεις που γνωρίζεις .......

Γυναίκες συγκεκριμένες, πως ήταν εμφανισιακά, με τι άνδρες πηδήχτηκαν .... ΚΑΙ ΠΩΣ/ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝ...........

Έχει να πει πολλά η ανάλυση .

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.237
Πόντοι
3.506
Ξερω πολυ καλα που ειμαι φιλε μου. Σε κολωνει η απευθειας αντιπαραθεση; ή χαλαω την ανεξέλεγκτη μιρλα κάνοντας απλες ερωτησεις; απο τις απαντησεις που πηρα δεν φαίνεται να συμφωνουν ολοι μαζι σου.
Προτρέχεις. Εγώ δεν μοιρλίζω ποτέ και για καμμία ελλεηνίδα. Και με τις σχέσεις μου ήμουν και πρώην παντρεμένος (με δύο ενήλικες κόρες) και με τα γαμίσια μου με στανταράκια εκτός αγοραίου και με τα εσκορτάκια όταν θέλω να φεύγουν τα χοντρά. Απλώς θεωρώ τα ερωτήματα που θέτεις εδώ μέσα παντελώς άχρηστα και κατάλληλα για να βρεις συμπαραστάτες ανάμεσα στους "σ΄ευχαριστώ για την αποδοχή".

Όποιος βελτιώνει τον εαυτό του, ξέρει να φέρεται και ξεχωρίζει από τη μάζα, γαμάει. Αυτός είναι ο νόμος. Και όποιος είναι σε "ευαισθητούλικη" ηλικία και ευάλωτος, ενίοτε ερωτεύεται.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εγώ είχα έναν φίλο που του γνώρισαν μια από έναν κύκλο και η τύπισσα ήταν τρελή για το δάφνη,οπότε βγαίναν φώναζε στο κόσμο στο λεωφορείο μέσα ρε μαλακά κλπ κλπ ρεζίλι τον έκανε τον άλλον και μετά όταν ήταν στον δρόμο έτρεχε μόνη της και άφηνε το φίλο μου πιο πίσω.Ενας άλλος φίλος μου του γνώρισε ένας κύκλος μια αλβανεζα και αυτή ούτε που ασχολιόταν με τον φίλο μου όλο στο χωριό της πήγαινε και όλο με το ΙΕΚ της ασχολιόταν.Οσες είναι με κύκλο είναι ή τρελές ή συναισθηματικά ανώριμες ή άσχημες.
Αυτά νά τά βλέπουν κάποιοι,υπέρμαχοι-υπερασπιστές τών κύκλων!
η χειρότερη αποδεδειγμένα μορφή γνωριμίας,μακριά... από τέτοια κονέ.
Γκόμενα μόνο μέ τήν μαγκιά μας!
:hi:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Αυτό το μήνυμα το έχεις γραψει πριν 2 ωρες και δεν εχεις παρει ουτε ενα λαικ.
Καταλαβαινεις οτι αυτο δεν ισχυει πια.
Δεν σε αναιρω ουτε σου παω κόντρα σαυτα που λες αλλα διαφωνω ρητα για το καμακι.
Το καμακι ντακ εχει τελειωσει δυστηχως περίπου το 2000
Το μιλενιουμ εφερε αλλαγες σε ολους τους τομείς.
Εχουν αλλαξει ολα στη ζωη πια,μπηκε η τεχνολογια το ιντερνετ φτασαμε στην εποχη 5g κλπ.
Στο γκομενικο επιπεδο τωρα,οι γκόμενες πια δεν ανοιγονται σε ξενους εύκολα,ειναι κλειστές,ειναι αμυντικές,ειναι μαθημενες αλλιώς,τωρα ξερουν πολλα σε σχεση με τις κοπέλες του 80 που τις εριχνε καποιος επειδή ηταν άπειρες,αυτο δεν γινεται σήμερα,ειναι ολες κωλοπετσομενες.
Επίσης φεμινισμοι κλπ νομοθεσιες διναμωσαν τη θεση τους,παει παλια που βουταγες μια της εριχνες γλωσσοφιλο και το πολυ να σου εριχνε σφαλιαρα,τωρα αν το κανει καποιος αυτο θα φας μηνυσαρα και θα πληρώσεις απο 1000 εως 3000
Επίσης τα φεμινιστικά κινήματα δεν βγηκαν για την ισότητα των γυναικων αλλα για την υποβάθμιση του άντρα,δεν το λένε ετσι για ευνοϊτους λογους,καλύτερα υπουλα και μουλωχτα παρα αμεση επίθεση η οποια δεν θα τους έβγαινε,ο άντρας εχει δυναμη μυαλο αλλα δεν εχει πονηραδα και εκει τη πατάει.
Η ενδυνάμωση της θεσης της γυναίκας σε συνδοιασμο την υποβάθμιση της θεσης του άντρα εφερε τα σημερινά αποτελέσματα,αντρες να μην βρισκουν κοπελες,κοπελες να λένε δεν υπάρχουν αντρες και γενικα αποτέλεσμα αυτου ειναι να αυξηθεί η αγαμία,έπρεπε η ανεπιθυμητες εγκυμοσύνες να ειναι 2 πλασιες απο το 80 μιας και τωρα υπάρχει πλήρης ελευθερία και τα νουμερα ειναι ίδια,οχι γιατί προσταυτευονται οι νεοι αλλα γιατι δεν πηδάνε.
Τα λαικ κοιτάμε εδώ; :2funny:
τι λέει ρε ο άνθρωπος. Αλλα κι έτσι να το δεις, από λάικ έχω κάργα και σε ότι έχω πει έχετε ήδη συμφωνήσει αρκετοί εκτός όσων συμβαδίζουν οι απόψεις μας. Αυτό δεν αλλάζει. :rockon: Πέραν όλων αυτών, κόντρα εγώ δεν έχω. Κόντρα έχεις εσύ όπως και μια χούφτα άλλοι που μιρλιαζετε ως ηττοπαθεις, επειδή δεν θελετε να παραδεχτειτε την αλήθεια.Οσα γράφω είναι
η πλήρης αλήθεια κι ο πιο αποδοτικός τρόπος να έχει κανείς το κεφάλι του ήσυχο. Εσύ που δεν σου αρέσουν αυτά επειδή δειλιάζεις, ασχολησου με πουτανες, σόσιαλ και μπαράκια. Μέχρι εκεί είσαι. :rockon:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.210
Πόντοι
6.056
Αυτά νά τά βλέπουν κάποιοι,υπέρμαχοι-υπερασπιστές τών κύκλων!
η χειρότερη αποδεδειγμένα μορφή γνωριμίας,μακριά... από τέτοια κονέ.
Γκόμενα μόνο μέ τήν μαγκιά μας!
:hi:

Οι βλάκες μέχρι τα 30 , αν βρουν μία ... μέσω κύκλου τη βρίσκουν .......
Οι βλάκες αν περάσουν τα 30 και είναι στον άσσο .... κλαίνε που δεν βρήκαν μέσω κύκλων ..............

Από κύκλο ............. μέχρι 6-7/10 βαριά ............ και πολύ λέω .......

6-7/10 μέχρι τα 30 με προδιαγραφές να γίνει 2/10 σε 5 χρόνια σχέσης ........

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.758
Πόντοι
3.556
Τα λαικ κοιτάμε εδώ; :2funny:
τι λέει ρε ο άνθρωπος. Αλλα κι έτσι να το δεις, από λάικ έχω κάργα και σε ότι έχω πει έχετε ήδη συμφωνήσει αρκετοί εκτός όσων συμβαδίζουν οι απόψεις μας. Αυτό δεν αλλάζει. :rockon: Πέραν όλων αυτών, κόντρα εγώ δεν έχω. Κόντρα έχεις εσύ όπως και μια χούφτα άλλοι που μιρλιαζετε ως ηττοπαθεις, επειδή δεν θελετε να παραδεχτειτε την αλήθεια.Οσα γράφω είναι
η πλήρης αλήθεια κι ο πιο αποδοτικός τρόπος να έχει κανείς το κεφάλι του ήσυχο. Εσύ που δεν σου αρέσουν αυτά επειδή δειλιάζεις, ασχολησου με πουτανες, σόσιαλ και μπαράκια. Μέχρι εκεί είσαι. :rockon:
Τύπος που κοιτάει τα λαικ ακόμα και στο μπου,μάλλον έχει εμπλουτιστεί με ελλεηνιδισμο από την υπερβολική πυρφοριαση

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Οι περισσότερες κοιτάνε απλά να περάσουν καλά δεν τους καίγεται καρφί όπως και εμείς κοιτάμε το :alivedick:.

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

δεν θα διαφωνησω,αλλα αν ψησεις κατασταση με αναταλλαγη επαφων,εχεις κανει προφορτωτικη!

να φορτωσεις την ιδια νυχτα λιγο δυσκολο,οχι ομως ακατορθωτο. πιο πολυ σε διακοπες παιζουν τετοια σκηνικα!:rockon::rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Στο πόιντ σου έχεις δίκιο, αλλά εγώ άλλο ήθελα να δείξω. Ήμουν άσχετος και δεν επεδίωξα τίποτα και μου την έπεσαν μόνες τους. Στο ίντερνετ ίσως ασχοληθείς με μικρότερο όγκο ανθρώπων (γυναικών), αλλά πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο χρόνο. Αλλά, πιστεύω ότι έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας. Γιατί; Γιατί έχεις μιλήσει, σε "ξέρει", σε αποδέχτηκε και βγαίνετε.
Κοίτα, στην ουσία το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις. Είτε θα χτυπήσεις 100 με 1% πιθανότητα, είτε 10 με 10% πιθανότητα. μαθηματικά στο ίδιο καταλήγεις. Το θέμα είναι ποιό σου είναι πιο οικείο. Σε κάποιους είναι το χύμα καμάκι. Εγώ είπα, δεν είμαι το κλασικό καμάκι με το λαμπερό χαμόγελο και την αυτοπεποίθηση στο Θεό.
Δεν είναι το ίδιο το σόσιαλ με την πραγματικότητα. Από την στιγμή που την άλλη δεν την έχεις δει και δεν σε έχει δει, τίποτα δεν είναι πραγματικό. Συνήθως -μην πω πάντα- βλέπεις μια άλλη ααααααααν συναντηθείτε και μέχρι τότε απλά μιλάτε όταν θέλει εκείνη. :2funny: Και μόνο στην ιδέα ότι κάθεσαι στην ουρά για μια άγνωστη πατσαβούρα
που μαζεύει λαό μου έρχεται απέχθεια.
Αυτό από μόνο του είναι ηττοπαθεια. Μην ξεχάσουμε το πιο τρισαθλιο όλων που είναι ότι όταν μιλάς μαζί τους το κάνουν με μηνύματα κι όχι με κλήση η γνωριμία. Εντελώς ξεφτίλα τέτοιους είδους κατσαταση. Αυτό από μόνο του δείχνει πολλά!!! Δηλαδή σε έχει χεσμένο όπως όλους και απλά διαλέγει έναν ααααααααν κι όποτε θέλει. Σου τρώει τέλος άπειρο χρόνο για το τίποτα. Στο κανονικό καμάκι δεν έχεις προσμονή
ή αποδοχή η υπομονή κτλ. Πας, βαράς στα ίσα και γεια σας. Ούτε προετοιμασία
η γκόμενα ουτε τίποτα. Εγώ όσες έχω γαμήσει μόνο από καμάκι τηι βρήκα στον δρόμο η πελάτισσες από δουλειά.
Αν εσένα σου αρέσει αυτό, ακολούθησε το. Εγω δεν θα μπω εμπόδιο ούτε θα σου επιβάλλω να κάνεις το δικό μου όπως άλλοι. Σύγκριση κάνω και τα λέω ως έχουν.

:rockon:

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

δεν θα διαφωνησω,αλλα αν ψησεις κατασταση με αναταλλαγη επαφων,εχεις κανει προφορτωτικη!

να φορτωσεις την ιδια νυχτα λιγο δυσκολο,οχι ομως ακατορθωτο. πιο πολυ σε διακοπες παιζουν τετοια σκηνικα!:rockon::rockon:
Ποτέ δεν ξέρεις τι ψυχή κουβαλάει η άλλη...... πολλά μπορεί.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δεν είναι το ίδιο το σόσιαλ με την πραγματικότητα. Από την στιγμή που την άλλη δεν την έχεις δει και δεν σε έχει δει, τίποτα δεν είναι πραγματικό. Συνήθως -μην πω πάντα- βλέπεις μια άλλη ααααααααν συναντηθείτε και μέχρι τότε απλά μιλάτε όταν θέλει εκείνη. :2funny: Και μόνο στην ιδέα ότι κάθεσαι στην ουρά για μια άγνωστη πατσαβούρα
που μαζεύει λαό μου έρχεται απέχθεια.
Αυτό από μόνο του είναι ηττοπαθεια. Μην ξεχάσουμε το πιο τρισαθλιο όλων που είναι ότι όταν μιλάς μαζί τους το κάνουν με μηνύματα κι όχι με κλήση η γνωριμία. Εντελώς ξεφτίλα τέτοιους είδους κατσαταση. Αυτό από μόνο του δείχνει πολλά!!! Δηλαδή σε έχει χεσμένο όπως όλους και απλά διαλέγει έναν ααααααααν κι όποτε θέλει. Σου τρώει τέλος άπειρο χρόνο για το τίποτα. Στο κανονικό καμάκι δεν έχεις προσμονή
ή αποδοχή η υπομονή κτλ. Πας, βαράς στα ίσα και γεια σας. Ούτε προετοιμασία
η γκόμενα ουτε τίποτα. Εγώ όσες έχω γαμήσει μόνο από καμάκι τηι βρήκα στον δρόμο η πελάτισσες από δουλειά.
Αν εσένα σου αρέσει αυτό, ακολούθησε το. Εγω δεν θα μπω εμπόδιο ούτε θα σου επιβάλλω να κάνεις το δικό μου όπως άλλοι. Σύγκριση κάνω και τα λέω ως έχουν.

:rockon:
Η αλήθεια είναι ότι τό 99.5% τών γυναικών από σόσιαλ καί Dating Apps, χρήζει ψυχιατρικής θεραπείας,
χωρισμένες-ημίτρελες-γεροντοκόρες-άσχημες κτλ
Θέλει πολύ τύχη γιά νά βρείς "σοβαρή" γκόμενα,καί άν ποτέ τήν βρείς,δέν αξίζει...ούτε μέ σφαίρες!

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Η αλήθεια είναι ότι τό 99.5% τών γυναικών από σόσιαλ καί Dating Apps, χρήζει ψυχιατρικής θεραπείας,
Θέλει πολύ τύχη γιά νά βρείς "σοβαρή" γκόμενα,καί άν ποτέ τήν βρείς,δέν αξίζει...ούτε μέ σφαίρες!
Κι από apps ακόμα χειρότερα. Η τελευταία που είχα βγει βόλτα αν θυμάμαι καλά προ έτους από το waplog, είχε καμάρι ότι είχε γαμηθεί με 24 άνδρες επειδή κερατωθηκε, φορούσε διαρκώς μαύρα για να κόβει το πάχος ενώ ήταν απλά ευσωμη, ειχε τρελλα κόμπλεξ, κυνηγούσε γκόμενους από τα παλιά θέλοντας να δείξει ότι έχει πέραση, είχε κολλήσει δύο φορές σμν, είχε λογαριασμους σε όλα τα σοσιαλ με πρόσχημα να ενημερώνεται, έλεγε ότι έβγαζε βίντεο σπίτι της με τον κώλο έξω χωρίς μούρη για να ελκύει άνδρες, έκανε πιλατες για να είναι ελεγε ευλύγιστη και με όλα αυτά ήθελε να γαμηθεί κατηγορώντας με κιόλας ότι με αυτά που ξεστόμισε μόνο ένας αληθινός άνδρας θα την γαμούσε. Δηλαδή το γνωστό κόλπο της πρόκλησης όταν λένε αβέρτα μαλακίες. :2funny:

Δεν την γάμησα ποτέ. Δεν το μετάνιωσα ποτέ. Στον δεύτερο καφέ πλήρωσε γιατί είχα φύγει κι ακόμα λογικά θα με έχει στην μπούκα. :2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
δε παιζει να βρεις σοβαρη γυναίκα μεσω σόσιαλ. η σοβαρη δυσκολα θα βγει ετσι,αυτες οι γυναικες δεν εχουν ηθικους φραγμους,μια γκόμενα που δεν εχει ηθικους φραγμους,για ολα ειναι ικανη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom