Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Στο μεταξύ πιστεύω ότι
ο Σαμπ γαμάει μια χαρά κι απλά δίνει ζωή στο νήμα ως τρολ. Ίσως να κάνω λάθος αλλά αυτό μου βγάζει. :rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.082
Πόντοι
206

εδω αν καποιος διαβασει το αρθρο, θα καταλαβει οτι τα χειροτερα ερχονται, δεν υπαρχει καμια ελπιδα αναστροφης για αυτο που επικρατει στην ελλαδα τωρα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
δε παιζει να βρεις σοβαρη γυναίκα μεσω σόσιαλ. η σοβαρη δυσκολα θα βγει ετσι,αυτες οι γυναικες δεν εχουν ηθικους φραγμους,μια γκόμενα που δεν εχει ηθικους φραγμους,για ολα ειναι ικανη
Τό έχω πεί καί τό ξαναλέω,άν θέλουμε νά κοροιδεύουμε τόν εαυτό μας "ότι καί καλά" βγάλαμε γκόμενα από σόσιαλ καί όλα Ok,
πούτσες μπλέ,100 φορές στά μπουρδέλα!

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
813
Πόντοι
86

εδω αν καποιος διαβασει το αρθρο, θα καταλαβει οτι τα χειροτερα ερχονται, δεν υπαρχει καμια ελπιδα αναστροφης για αυτο που επικρατει στην ελλαδα τωρα
13χρονη, 12χρονη, αγορια, παρκα, τσιγαριλικια = οικογενεια γαμιομαστε. Δεν φταινε τα παιδακια οτι γραμμη περνουν απο τους γονεις. Εμ δεν θα γινουν Ελλεηνιδες στα 20 τους? Δεν λεω να τα σαπιζουμε στο ξυλο τα παιδια, οπως κανανε με εμας. Αλλα καποια ΟΧΙ και καποια ΜΗ πρεπει να τηρουνται.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.730
Πόντοι
3.656
13χρονη, 12χρονη, αγορια, παρκα, τσιγαριλικια = οικογενεια γαμιομαστε. Δεν φταινε τα παιδακια οτι γραμμη περνουν απο τους γονεις. Εμ δεν θα γινουν Ελλεηνιδες στα 20 τους? Δεν λεω να τα σαπιζουμε στο ξυλο τα παιδια, οπως κανανε με εμας. Αλλα καποια ΟΧΙ και καποια ΜΗ πρεπει να τηρουνται.

Αυτές που γαμιούνται απ'τα 12-13,συνήθως γαμιόντουσαν και οι μάνες τους απ'την ίδια ηλικία.Ουνα φατσα,ούνα ράτσα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Σημερα στην δουλειά οι συναδελφισσες (μπλιαχ) είχαν πιάσει συζήτηση για τον Martín Machiñena.

images.jpeg

Έχει ψηφιστεί ως
ο ωραιότερος άνδρας στον πλανήτη. Εγώ ως απλός οκ άνδρας δέχομαι ότι είναι πιο ωραίος από μένα για να ξεκαθαρίσω την δική μου θέση αλλά δεν τον βλέπω κορυφή διότι υπάρχουν ωραιότεροι κάτι που όλοι ξέρουμε με την δική μας ανδρική οπτική. Απλά λοιπόν τον βλέπουμε ως πολύ ωραίο. Στις γυναίκες όμως κάνει θραύση στα βρακάκια τους. :2funny: Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι ο τύπος αποσπα διαρκώς φοβερά σχόλια αλλά για ποιον λόγο αραγε; διότι μάγκες ΟΛΕΣ ξέρουν ότι είναι εντελώς απίθανο να βρεθούν μαζί του οπότε τον εκθειάζουν χωρίς να μειώνεται η ναρκισσιστική μαλακία που τις δέρνει. :2funny:
Αν πάρετε έναν άλλο πολύ ωραίο άνδρα θα δείτε ότι αν είναι άγνωστος και άσημος, θα τον πουν ψώνιο, νάρκισσο κυλ επειδή πολύ απλά αυτός κινείται πλάι τους.
Ως συνέπεια μπορεί να τον γνωρίσουν και θα ήταν ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ
να πουν καλά λόγια για αυτόν. Αλήθεια έχετε ακούσει ποτέ γυναίκα να λέει ωραία λόγια για κάποιον άσημο όμορφο; ουδέποτε και το ξέρετε!
:rockon:
Άλλη μια απόδειξη ότι η γυναικεία εμφάνιση προεξέχει της ανδρικής οπότε δεν δύναται η εμφάνιση στον άνδρα να παίξει πρωτεύοντα ρόλο. Πρωτεύον ρόλο παίζει το να είναι ελεγχόμενος μαλάκας. Ούτε καν πλούσιος γιατί αυτός θέλει κόπο να βρεθεί.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αυτές που γαμιούνται απ'τα 12-13,συνήθως γαμιόντουσαν και οι μάνες τους απ'την ίδια ηλικία.Ουνα φατσα,ούνα ράτσα
Αντε νά μεγαλώσουν δηλαδή,νά πάνε 20-22 χρονών καί "μέσω κύκλου'' νά τής κάνουν κονέ μέ κανένα θύμα,
ο τυχερός θά έχει όλα τά κέρατα τού κοπαδιού,δέν θά λείπει κανένα...όλα δικά του! :2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Σημερα στην δουλειά οι συναδελφισσες (μπλιαχ) είχαν πιάσει συζήτηση για τον Martín Machiñena.

images.jpeg

Έχει ψηφιστεί ως
ο ωραιότερος άνδρας στον πλανήτη. Εγώ ως απλός οκ άνδρας δέχομαι ότι είναι πιο ωραίος από μένα για να ξεκαθαρίσω την δική μου θέση αλλά δεν τον βλέπω κορυφή διότι υπάρχουν ωραιότεροι κάτι που όλοι ξέρουμε με την δική μας ανδρική οπτική. Απλά λοιπόν τον βλέπουμε ως πολύ ωραίο. Στις γυναίκες όμως κάνει θραύση στα βρακάκια τους. :2funny: Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι ο τύπος αποσπα διαρκώς φοβερά σχόλια αλλά για ποιον λόγο αραγε; διότι μάγκες ΟΛΕΣ ξέρουν ότι είναι εντελώς απίθανο να βρεθούν μαζί του οπότε τον εκθειάζουν χωρίς να μειώνεται η ναρκισσιστική μαλακία που τις δέρνει. :2funny:
Αν πάρετε έναν άλλο πολύ ωραίο άνδρα θα δείτε ότι αν είναι άγνωστος και άσημος, θα τον πουν ψώνιο, νάρκισσο κυλ επειδή πολύ απλά αυτός κινείται πλάι τους.
να πουν καλά λόγια για αυτόν. Αλήθεια έχετε ακούσει ποτέ γυναίκα να λέει ωραία λόγια για κάποιον άσημο όμορφο; ουδέποτε και το ξέρετε!
Άλλη μια απόδειξη ότι η γυναικεία εμφάνιση προεξέχει της ανδρικής οπότε δεν δύναται η εμφάνιση στον άνδρα να παίξει πρωτεύοντα ρόλο. Πρωτεύον ρόλο παίζει το να είναι ελεγχόμενος μαλάκας. Ούτε καν πλούσιος γιατί αυτός θέλει κόπο να βρεθεί.

Σωστη αναλυση. Τις τα εχεις πει αυτα ευθεως στις συναδελφισσες;

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
813
Πόντοι
86
Το γαμησι, απο οτι φαινεται ειναι το λιγοτερο κακο τελικα. Εξαλλου για να γαμηθουν τοχουν το μουνι. Εδω μηλαμε για εγκληματικες ενεργειες. Κι αν της ερχονταν αντι για το βυζι να της σβυσει το τσιγαρο στο ματι? Εχουμε συμοριες 15αχρονων που αλληλοσκοτωνονται στους δρομους, κοπελες στα χοροπηδαδηκα που παιζουν γροθοκλωτσοπατιναδα. Ο αλλος τραβαει μαχαιρι σε 13αχρονη στο σχολειο. Μαζευονται 5 και βαρανε εναν παλι στο σχολειο. Κι ενα σωρο παρομοια περιστατικα σε καθημερινη βαση. Αυτα στα 20-30αντα τους θαναι δημοσιοι κυνδινοι. Ο Πασαρης? αγγελουδι μπροστα τους. Τελικα ειχαμε δεν ειχαμε το καναμε Αμερικαν Μπαρ το πατριδα

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
813
Πόντοι
86
Αντε νά μεγαλώσουν δηλαδή,νά πάνε 20-22 χρονών καί "μέσω κύκλου'' νά τής κάνουν κονέ μέ κανένα θύμα,
ο τυχερός θά έχει όλα τά κέρατα τού κοπαδιού,δέν θά λείπει κανένα...όλα δικά του! :2funny:
Χαχαχα! φαντασου κι αμα τσαντιζεται να του σβυνει και κανα τσιγαρο στο μαγουλο. Απο τους Αλβανους και Γεωργιανους το περιμεναμε, απο τα παιδια μας θα το βρουμε

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.730
Πόντοι
3.656

images.jpeg

Έχει ψηφιστεί ως

Αυτός είναι ο ωραιότερος άντρας του κόσμου;

Στην Ελλάδα θα τον έτρωγαν λάχανο...ο Αργυρός και ο Σνικ

Ευτυχώς δεν ζει εδώ ο φουκαράς

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Αυτός είναι ο ωραιότερος άντρας του κόσμου;

Στην Ελλάδα θα τον έτρωγαν λάχανο...ο Αργυρός και ο Σνικ

Ευτυχώς δεν ζει εδώ ο φουκαράς
Εντάξει ρε μαν. Είναι πολύ ωραίος γενικά. Κι εγώ δεν τον βλέπω ως κορυφή αλλά τώρα οι άλλοι δύο τι δουλειά έχουν δίπλα του; Ειδικά ο Σνικ είναι για να μανταρει καμία καλτσα μπροστά του. :2funny: Ασε που τα πρότυπα έχουν αλλάξει. Πλέον κορυφές βγαίνουν οι στυλ babyface ωραίοι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Εγώ με ελλεινιδα δεν εχω κάνει. Ποτέ τίποτα ούτε ραντεβού ούτε φιλί δεν έχω κάνει.. Στη ζωή μου. Εκτός. Από. Μπουρδέλα είχα 2 κοπέλες από αλβανια και 2.απο γεωργία.. Αλλά ελλεινιδα δεν ειχα ποτέ ούτε έχω βγει καν ραντεβού ούτε τηλ δεν έχω πάρει.. Προφανώς οι ελλενιδες γουστάρουν λεφταδες(εγώ δεν είμαι) και γαμιουντε μόνο αλμεδω κοινής παρέας. Και κονε(εγώ δεν εχω)
Όλες ναυάγια είναι. Απλώς οι δικές μας είναι και κοπροσκυλα. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ρέ πάτε καλά από τίς χαμούρες τών σόσιαλ καί τά μπουρδέλα,φτάσαμε στόν πιό ωραίο άνδρα,
σέ λίγο θά μιλάμε...γιά χαλιά καί γιά κατσαρόλες! :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ρέ πάτε καλά από τίς χαμούρες τών σόσιαλ καί τά μπουρδέλα,φτάσαμε στόν πιό ωραίο άνδρα,
σέ λίγο θά μιλάμε...γιά χαλιά καί γιά κατσαρόλες! :2funny:
Εδραιωσαμε τα της εμφάνισης ως γνώμονα των πατσαβούρων. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Οι γυναίκες μισούν απεριόριστα οποιον σχολιάζει θετικά οποιαδήποτε άλλη εκτός από αυτές (μεταξύ μιας παρέας η μιας ομάδας που βρίσκονται η ανήκουν). Επίσης οι γυναίκες όταν συναντιούνται τυχαια η μία με την άλλη και συζητούν είτε βρεθούν σε παρέα, παρατηρούν διαρκώς ολα τα χαρακτηριστικά και το βάψιμο η μία στην άλλη. Το πρώτο το καταλαβαίνουμε μόνοι μας.
Το δεύτερο πρέπει να μας το ρουφιανεψει γυναίκα. Κανένας ανδρας δεν μπορεί να φανταστεί ότι συμβαίνει κάτι τοσο γελοίο. :2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.730
Πόντοι
3.656
Εντάξει ρε μαν. Είναι πολύ ωραίος γενικά. Κι εγώ δεν τον βλέπω ως κορυφή αλλά τώρα οι άλλοι δύο τι δουλειά έχουν δίπλα του; Ειδικά ο Σνικ είναι για να μανταρει καμία καλτσα μπροστά του. :2funny: Ασε που τα πρότυπα έχουν αλλάξει. Πλέον κορυφές βγαίνουν οι στυλ babyface ωραίοι.

Οι ελλεεινίδες με μελαχρινούς,μουσάτους,αραβοτουρκοφατσες καυλώνουν

Αυτός παίζει να κυκλοφορούσε στην Ερμού και να τον κοίταζε μόνο καμια γριά

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Οι άνδρες νομίζουν/με ότι ρίχνουμε γκόμενες. Η αλήθεια είναι ότι απλά τους δημιουργούμε καλή εντύπωση και μας κάθονται όταν τελικά μας κάτσουν. Το έχουν όμως αποφασίσει ήδη από πριν. Όχι ότι παίζει μεγάλο ρόλο στο γαμήσι άπαξ και σε γουστάρουν αλλά προ 20 ετών μου είχε πει ένας τυπος ότι παιδί μου αν πας με γυναίκα και φοράει άλλο βρακί κι άλλα σουτιέν σου έκατσε. Αν φοράει ασορτί εσώρουχα, της έκατσες εσύ! Τιτάνια αλήθεια! :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Από σοσιαλ μια φορά είχα βρει φυσιολογική γκόμενα αλλά ήταν 1.60 95 κιλά και ηλίθια στο μυαλό είχε και στάνταρτ μαρεσουν λεει οι λεπτοί με σγουρά μαλλιά και κοντοί.Ειχαμε βγει μια φορά και δε φαινόταν και πολύ νορμάλ έκανε σα μυξοπαρθενα.
Καί τήν λές φυσιολογική αυτή ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom