Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.605
Πόντοι
206
Υπάρχουν άνθρωποι 50 χρονών που περιμένουν σε πλατείες, παγκάκια, δρόμους και στάσεις λεωφορείων μπας και βρεθεί η 1 στις Χ να τους κάνει τη χάρη να ανταποκριθεί :confused: Έχει πέσει τεράστια πείνα τύποι :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.777
Πόντοι
9.297
Εντάξει ρε μαν. Είναι πολύ ωραίος γενικά. Κι εγώ δεν τον βλέπω ως κορυφή αλλά τώρα οι άλλοι δύο τι δουλειά έχουν δίπλα του; Ειδικά ο Σνικ είναι για να μανταρει καμία καλτσα μπροστά του. :2funny: Ασε που τα πρότυπα έχουν αλλάξει. Πλέον κορυφές βγαίνουν οι στυλ babyface ωραίοι.
Aπο το να βγαίνει ο κάθε καφρος με σκουλαρίκι και κούρεμα από τον Πακη της γειτονιάς ,καλύτερα αυτός...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.777
Πόντοι
9.297
ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕΕΕΕΕ,Λείπεις ρε....

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Πιστεύω ότι τό κύριο πρόβλημα γνωριμίας μέ τίς γκόμενες,δέν είναι τόσο τό μέσο προσέγγισης -καμάκι,σόσιαλ,μαγαζιά κτλ- όσο ο τρόπος προσέγγισης.
Οταν βλέπω γεροντομπαρμπάδια νά ξερογλείφονται γιά 25άρες,η όταν βλέπω 35άρηδες 40άρηδες 45άρηδες,πού δέν έχουν τά βασικά "προσόντα"
καί μού θέλουν 8άρια καί 8.5άρια γκόμενες,είναι άλλο θέμα.Εχω τήν εντύπωση,ότι δέν παίζουμε ανάλογα μέ τό Profil μας.
Ναί μέν οι γκόμενες είναι "αλλού γιά αλλού" αλλά ίσως θά πρέπει νά επαναπροσδιορίσουμε...τά θέλω μας!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Φίλε αναγνωστη τα βλέπεις κι εσύ. Κάποιοι προσπαθούν ιδροκοπώντας να αλλοιώσουν τον τρόπο που ακολουθώ για να γαμήσω. Βάζουν και δικά τους. :2funny: Δεν μπόρεσαν ποτέ να απαντήσουν στα ερωτήματα μου. Προφανως πονούν. Πονούν και υστερούν. Σίγουρα δειλιάζουν. Αυτό είναι αξίωμα και για αυτό και το κρύβουν άλλωστε. Όπως και να χει όσοι κάνουν καμάκι λάιβ μπορούν να πάνε στα σόσιαλ, στα μπαράκια ή στις πουτάνες. Πρόκειται όμως για απλά ημίμετρα. Αυτοί όμως που πάνε μόνο σε αυτά, μπορούν να κάνουν λάιβ καμάκι; απειροελάχιστοι! Αυτό από μόνο του λέει πολλά. :rockon:
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι στο νήμα της αλήθειας.

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Φίλε αναγνωστη τα βλέπεις κι εσύ. Κάποιοι προσπαθούν ιδροκοπώντας να αλλοιώσουν τον τρόπο που ακολουθώ για να γαμήσω. Βάζουν και δικά τους. :2funny: Δεν μπόρεσαν ποτέ να απαντήσουν στα ερωτήματα μου. Προφανως πονούν. Πονούν και υστερούν. Σίγουρα δειλιάζουν. Αυτό είναι αξίωμα και για αυτό και το κρύβουν άλλωστε. Όπως και να χει όσοι κάνουν καμάκι λάιβ μπορούν να πάνε στα σόσιαλ, στα μπαράκια ή στις πουτάνες. Πρόκειται όμως για απλά ημίμετρα. Αυτοί όμως που πάνε μόνο σε αυτά, μπορούν να κάνουν λάιβ καμάκι; απειροελάχιστοι! Αυτό από μόνο του λέει πολλά. :rockon:
Παπάκι σίγουρα δέν μπορούν,όποιος μπορούσε...θά τό έκανε,
τό live καμάκι αναμφισβήτητα,είναι ο πρωταθλητής τού ανδρισμού! :hi:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.740
Πόντοι
3.656
Οταν βλέπω γεροντομπαρμπάδια νά ξερογλείφονται γιά 25άρες

Και τα παππούδια τύπε :woldman:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Θά πρέπει να σημειωθεί,ότι live καμάκι δέν γίνεται μόνο στόν δρόμο,αλλά σέ καταστήματα σέ ανοιχτές αγορές σέ υπηρεσίες κτλ
Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα αξιοποίησης του -άσχετα εννοείται τό αποτέλεσμα-
Δέν πρέπει νά τό απαξιώνουμε,είναι ένα "όπλο" πού άν χρησιμοποιηθεί κατάλληλα...βρίσκει τόν "στόχο" του!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.740
Πόντοι
3.656
Πάντως μου κάνει εντύπωση με τις ελλεεινίδες,πώς γίνεται να έχουν γύρω τους τόσους άντρες και να μην κοιτάνε κανέναν.Όχι να τους την πέφτουν,όχι να καρφωθούν,αλλά ένα βλέμμα.Στο μισό μέτρο μπορεί να κάθεσαι και δεν θα σου ρίξουν ούτε βλέμμα.Θέλει πολύ προσπάθεια ρε πούστη.Φαντάσου εμάς να έχουμε μπροστά μας και δίπλα μας γυναίκες και να μην κοιτάμε καμία.Είναι φύσει αδύνατον

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.082
Πόντοι
206
Πάντως μου κάνει εντύπωση με τις ελλεεινίδες,πώς γίνεται να έχουν γύρω τους τόσους άντρες και να μην κοιτάνε κανέναν.Όχι να τους την πέφτουν,όχι να καρφωθούν,αλλά ένα βλέμμα.Στο μισό μέτρο μπορεί να κάθεσαι και δεν θα σου ρίξουν ούτε βλέμμα.Θέλει πολύ προσπάθεια ρε πούστη.Φαντάσου εμάς να έχουμε μπροστά μας και δίπλα μας γυναίκες και να μην κοιτάμε καμία.Είναι φύσει αδύνατον
μα και η αλλη μπαζο να ειναι, απο τα πολλα πεσιματα που εχει δεχθει νομιζει οτι ειναι καμια γκομεναρα και θα πρεπει να ασχολουνται οι αλλοι μαζι της, και σιγα μην κατσει να ασχοληθει με τον καθε ασχετο, οτι ωρα θελει βρισκει εναν απο τους πολλους που την παρακαλανε
εχω πολλα χρονια να δω στο δρομο μια γκομενα νεαρη και να ειναι στην παρεα με αλλες κοπελες και να πουνε , οπα αυτος που περασε διπλα μας ωραιος ητανε, τον ξερεις? απλα περπατανε αταραχες, με στυλακι και αερα ντιβας, ασχετα αν η αλλη ειναι 1,60 και 80 κιλα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.777
Πόντοι
9.297
To καμάκι απαιτεί προσόντα άγνωστα στον μέσο πιτσιρικα που έχει μπουχεσοποιηθει/ γκομενοποιηθει από το πολύ διαδίκτυο ,την καθιστικη ζωή ,τα πλαστικά ,τα αναψυκτικά και το μη σπιτικό φαγητό.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
To καμάκι απαιτεί προσόντα άγνωστα στον μέσο πιτσιρικα που έχει μπουχεσοποιηθει/ γκομενοποιηθει από το πολύ διαδίκτυο ,την καθιστικη ζωή ,τα πλαστικά ,τα αναψυκτικά και το μη σπιτικό φαγητό.
Οχι μόνο αυτό,αλλά τό live καμάκι οι νέουλες τό θεωρούν πρωτόγονο τρόπο προσέγγισης,μία τεχνική από άλλη εποχή,
καί ότι όποιος τό χρησιμοποιεί είναι ώς άνδρας απαρχαιομένος...καί γραφικός! :hi:

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
814
Πόντοι
86
Εγώ με ελλεινιδα δεν εχω κάνει. Ποτέ τίποτα ούτε ραντεβού ούτε φιλί δεν έχω κάνει.. Στη ζωή μου. Εκτός. Από. Μπουρδέλα είχα 2 κοπέλες από αλβανια και 2.απο γεωργία.. Αλλά ελλεινιδα δεν ειχα ποτέ ούτε έχω βγει καν ραντεβού ούτε τηλ δεν έχω πάρει.. Προφανώς οι ελλενιδες γουστάρουν λεφταδες(εγώ δεν είμαι) και γαμιουντε μόνο αλμεδω κοινής παρέας. Και κονε(εγώ δεν εχω)
Αλβανος εισαι, φιλε?

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
814
Πόντοι
86
Οχι μόνο αυτό,αλλά τό live καμάκι οι νέουλες τό θεωρούν πρωτόγονο τρόπο προσέγγισης,μία τεχνική από άλλη εποχή,
καί ότι όποιος τό χρησιμοποιεί είναι ώς άνδρας απαρχαιομένος...καί γραφικός! :hi:
Ε ναι, ρε! Ακου real καμακι? Τι ειμαστε Νεαντερταλ? Απο τοτε που βγηκε ο τρισμαγιστος ΛΕ-ΠΑ και ξεστομισε το ασμα ασματων "και κανω ερωτα μαζυ σου, με τηλεπαθεια" εχουν αλλαξει τα πραγματα. Γιιιιιια να οργανωθουμε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.777
Πόντοι
9.297
Oι νεουλες που σκέφτονται έτσι ,είναι η ξεφτίλα του αρσενικού γένους...απλά κατουρανε ορθιοι χωρίς να είναι άνδρες...και φυσικά δεν θα γίνουν ποτέ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.777
Πόντοι
9.297
Ε ναι, ρε! Ακου real καμακι? Τι ειμαστε Νεαντερταλ? Απο τοτε που βγηκε ο τρισμαγιστος ΛΕ-ΠΑ και ξεστομισε το ασμα ασματων "και κανω ερωτα μαζυ σου, με τηλεπαθεια" εχουν αλλαξει τα πραγματα. Γιιιιιια να οργανωθουμε.
Ναι αλλά τότε δεν υπήρχαν τα διαδικτυακά μπλιμπλικια άρα την έριξε με την μαγκιά του ο ΛΕ-ΠΑ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.740
Πόντοι
3.656

Τα πιτσιρίκια μπορούν να γνωριστούν ακόμα και σε παγκάκια,τουλάχιστον στις 2 μεγάλες πόλεις.Ειδικά αν έχουν προτίμηση στις ίδιες σκατομουσικές κλπ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.777
Πόντοι
9.297
Τα πιτσιρίκια μπορούν να γνωριστούν ακόμα και σε παγκάκια,τουλάχιστον στις 2 μεγάλες πόλεις.Ειδικά αν έχουν προτίμηση στις ίδιες σκατομουσικές κλπ
Πολύ πιθανόν..

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
ναι μονο που και οι γκόμενες εχουν μπουχεσοποιηθει οποτε δεν τους πολυ νοιαζουν αυτα,,,....πουτσα ναναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom