Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.740
Πόντοι
3.656
Δυστιχως οι ελληνιδες εχουν τη καγκουρια και τριτοκοσμικοτητα στο αιμα τους.Στη αλβανια ομως,αρμενια,γεωργια,μολδαβια και ρουμανια βρισκεις ανετα κοπελες γλυκες απλες εναλακτικες και χωρις ιχνος καγκουριας οπως οι ελληνιδες οι ανικανες.

Ε γιατί δεν πας τότε να βρεις καμια εκεί πέρα;

Αντί να κάθεσαι να φτιάχνεις προφιλ στο bou κάθε βδομάδα;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.777
Πόντοι
9.297
Μένω Αθήνα εδώ δε έχουμε γεωργιανές,μολβαβεζες κλπ.Μονο αλβανεζες έχουμε και αυτες έχουν επηρεαστεί από τις Ελληνίδες και είναι ντίβες.Το σκέφτομαι όμως να πάω μολβαδια ή Ρουμανία για διακοπές μπας και βρω καμία γιατί εδώ με τις Ελληνίδες γαμησετα.
Γιατί δεν πας για λίγο στα Βόρεια;
Γεωργιανές,Ρωσοποντιες και Αν.Μπλοκ θα βρεις σίγουρα εκεί.Ασε την Ρουμανία ...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.740
Πόντοι
3.656
Γιατί δεν πας για λίγο στα Βόρεια;
Γεωργιανές,Ρωσοποντιες και Αν.Μπλοκ θα βρεις σίγουρα εκεί.Ασε την Ρουμανία ...

Κι αυτές τις έχουν καπαρώσει απο μικρές οι ρωσοποντιοι κι οι γεωργιανοί,δεν πρόκειται να βρει

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
356
Πόντοι
21
Ακόμα και εκεί γεωργία ας πούμε θα μαζέψω λεφτά και θα πάω στο μέλλον,θα το έχω στο νου μου εδώ χαιρι δε βρίσκεις με τις Ελληνίδες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε ξέρω όχι αλλά θα μιλάω αγγλικά.
Να πας Αλβανία μια βόλτα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.777
Πόντοι
9.297
Κι αυτές τις έχουν καπαρώσει απο μικρές οι ρωσοποντιοι κι οι γεωργιανοί,δεν πρόκειται να βρει
Οι πιο προχωρημένες μπορεί να κωλοτριφτουν και σε Έλληνες...μάλλον θα τις θεωρούν οι δικοί τους σαν μαύρα πρόβατα αφού ξέφυγαν από την φυλή τους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.777
Πόντοι
9.297
Σε χωριό στη Αλβανία αν πάω συγουρα θα βρω μια φυσιολογική για σπίτι με αξιοπρέπεια αλβανεζα.Ελλαδα μόνο δε υπάρχει σωτηρία.
Δεν ξέρω αν θα φτάσεις ζωντανός εκεί...
Αλλά και πάλι θα είσαι πιστός σε γυναίκα που δεν έχει ιδιαίτερη θηλυκότητα;γιατί εκεί δεν νομίζω να περιποιούνται και πολύ τον εαυτό τους..μην κοιτάς σε πόλεις τι γίνεται...εσύ μιλάς για χωριό...άσε που αν τη κερατωσεις μπορεί να γινείς και στόχος για το σο'ι' της.
Αυτά είναι για γέρους ...βρες άλλη λύση εσύ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.777
Πόντοι
9.297
Ακόμα και εκεί γεωργία ας πούμε θα μαζέψω λεφτά και θα πάω στο μέλλον,θα το έχω στο νου μου εδώ χαιρι δε βρίσκεις με τις Ελληνίδες.

Δε ξέρω όχι αλλά θα μιλάω αγγλικά.
Δεν νομίζω αν θα σε καταλάβουν και πολλοί εκεί...μην κοιτάς που εδώ κουτσα στραβά πέντε λέξεις όλοι ξέρουμε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Παπάκι σίγουρα δέν μπορούν,όποιος μπορούσε...θά τό έκανε,
τό live καμάκι αναμφισβήτητα,είναι ο πρωταθλητής τού ανδρισμού! :hi:
Κι εγώ αυτό πιστεύω επειδή έτσι είναι κι όχι επειδή μας ήρθε να το πούμε. Αν κάποτε έρθει η εποχή και πολλοί άνδρες γράψουν όλον τον πλανήτη στα παπάρια τους χωρίς να φοβούνται την απόρριψη, θα αποδεχθούν κι εκείνοι ότι είναι ο μόνος πραγματικός τρόπος. Δεν θα τον έλεγα πρωταθλητή. Θα τον έλεγα ρεαλιστικό τρόπο. Μέχρι τότε δυστυχως θα βρίσκουν δικαιολογίες. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Πάντως μου κάνει εντύπωση με τις ελλεεινίδες,πώς γίνεται να έχουν γύρω τους τόσους άντρες και να μην κοιτάνε κανέναν.Όχι να τους την πέφτουν,όχι να καρφωθούν,αλλά ένα βλέμμα.Στο μισό μέτρο μπορεί να κάθεσαι και δεν θα σου ρίξουν ούτε βλέμμα.Θέλει πολύ προσπάθεια ρε πούστη.Φαντάσου εμάς να έχουμε μπροστά μας και δίπλα μας γυναίκες και να μην κοιτάμε καμία.Είναι φύσει αδύνατον
Μια χαρα κοιτούν. Απλά λοξοδρομουν κι έχουν πάντα το κινητό τους στο χέρι. Να τους κλείνεις το μάτι μόλις κοιτούν για να τους σπας τα κόκκαλα. Αυτομάτως κοιτούν άλλου. Κλάνουν μέντες. :2funny:
Γαμησέ τες όμως αυτές. Πήγαινε και ρίξου σε όσες σε νοιάζουν. Εγώ έχω φτασει
ακόμα μακρύτερα. Δεν υπάρχει ούτε μία να φύγει χωρίς να πει ναι η όχι εκτός αν φύγει δήθεν απαξιωτική και μουγγη. Άπαξ και αρθρώσει έχει τελειωσει. Έχει δώσει δικαιωμα για διάλογο (και καλα). Ακόμα και το όχι που λένε τους το ξυλωνω μέσα από τα σωθικά τους. Ντρεπονται να πουν όχι. Παρατηρήστε το.
Μιλάμε για πολύ γέλιο. :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.777
Πόντοι
9.297
ναι μονο που και οι γκόμενες εχουν μπουχεσοποιηθει οποτε δεν τους πολυ νοιαζουν αυτα,,,....πουτσα ναναι
Ποια πουτσα;
Μόνο να ανέβει η αυτοεκτίμηση τους τις νοιάζει...
Από τα 25-30 και πάνω θα κάτσουν σε κάποιον για αποκατάσταση.
Πιο κάτω σε ηλικία θα κάτσουν στον πιο καφρο ιδίως αν είναι και αυτές του ίδιου χαμηλού νοητικού και όχι μόνο επιπέδου...
Από τα 30-40 και πάνω θα κάτσουν σε όποιον γουστάρουν αρκει να μην έχουν φάει μεγάλη φρίκη ως τότε όπως άσχημο διαζύγιο η μεγαλωμα παιδιών...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Ποια πουτσα;
Πιο κάτω σε ηλικία θα κάτσουν στον πιο καφρο ιδίως αν είναι και αυτές του ίδιου χαμηλού νοητικού και όχι μόνο επιπέδου...
Από τα 30-40 και πάνω θα κάτσουν σε όποιον γουστάρουν αρκει να μην έχουν φάει μεγάλη φρίκη ως τότε όπως άσχημο διαζύγιο η μεγαλωμα παιδιών...
ειπαμε πανω κατω η φιλοσοφία ειναι ιδια...παιζουν μεχρι να βρουν εναν για αποκατασταση

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ποια πουτσα;
Βασικά πάει ως εξής το όλο πράγμα: οι 18-25 θέλουν τους φλώρους με τα τατουάζ,τα μηχανάκια τους αλήτες.Απο τα 26-30 θέλουν κάποιον για αποκατάσταση όπως λες και 31-40 βρίσκεις κοπέλες που άνετα πάνε με κάποιον φυσιολογικό με κάποιον άντρα όχι φλωρο και μαλακίες αρκεί να μη έχουν περάσει όπως λες κουραστικα διαζυγια κλπ.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ειπαμε πανω κατω η φιλοσοφία ειναι ιδια...παιζουν μεχρι να βρουν εναν για αποκατασταση
Δε τις παίρνει να παίξουν και για πολύ όμως.Απο τα 18-25 όντως παίζουν από τα 26-30 βιάζονται να τον βρουν αυτόν τον κάποιον για αποκατάσταση γιατί μετά θέλουν να κάνουν και οικογένεια.Παντως από τα 18-25 ξεκάθαρα παίζουν και δε τις νοιάζει η αποκατάσταση αλλά ο άλλος να είναι αλήτης με μούσια τατουάζ μηχανάκια κλπ.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Γιατί δεν αφήνεις ένα μούσι και να κάνεις κανά τατουάζ ρε ;
Τι κοστίζει ;
Δλδ το κοστος είναι μωρέ?απλά δε γουστάρω να αφήσω μούσια και τατουάζ τόσο απλά.Ειμαι ένας νορμάλ νέος εγώ τραπομαλακας δε γίνομαι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Τα πιτσιρίκια μπορούν να γνωριστούν ακόμα και σε παγκάκια,τουλάχιστον στις 2 μεγάλες πόλεις.Ειδικά αν έχουν προτίμηση στις ίδιες σκατομουσικές κλπ
εχει ενα καρο παγκάκια εδω παρε το τρενο και κατέβα..εχει και πασατεμπο εξω απο ζαππειο..κανε ενα κυκλο γυρω απο το παγκακι και χουφτωστη...αν σε ρωτησει ¨μα καλα παει στο διαολο το χουφτωμα,τον κυκλο γιατι τον εκανες?" ετσι γουσταρω πες της μαρεσει να βρισκω γκομενες σε κυκλους

Γιατί δεν αφήνεις ένα μούσι και να κάνεις κανά τατουάζ ρε ;
Τι κοστίζει ;
χωρις κομπολοι?

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.346
Πόντοι
6.056
Δλδ το κοστος είναι μωρέ?απλά δε γουστάρω να αφήσω μούσια και τατουάζ τόσο απλά.Ειμαι ένας νορμάλ νέος εγώ τραπομαλακας δε γίνομαι.

Και με μούσια και τατουάζ πάντως δεν θα γάμαγες.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Και με μούσια και τατουάζ πάντως δεν θα γάμαγες.
Όντως γιατί είναι να είσαι αλήτης μέσα σου εγώ δε το έχω μεσα μου είμαι καλό παιδί.Αυτοι όλοι το έχουν μέσα τους και γι'αυτό τους θέλουν οι Ελληνίδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom