Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.363
Πόντοι
6.056
Όντως γιατί είναι να είσαι αλήτης μέσα σου εγώ δε το έχω μεσα μου είμαι καλό παιδί.Αυτοι όλοι το έχουν μέσα τους και γι'αυτό τους θέλουν οι Ελληνίδες.

Έχεις βρει τη δικαιολογία σου για να μη γαμάς. Όπως ο σαντ μαν .
Αυτός δεν γαμάει γιατί μεγάλωσε και δεν έχει κύκλους και είναι σε βλαχοχώρι .......

Όταν ήταν νεότερος δεν μας έχει πει γιατί δεν είχε κύκλους και δεν γάμαγε.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Έχεις βρει τη δικαιολογία σου για να μη γαμάς. Όπως ο σαντ μαν .
Αυτός δεν γαμάει γιατί μεγάλωσε και δεν έχει κύκλους και είναι σε βλαχοχώρι .......

Όταν ήταν νεότερος δεν μας έχει πει γιατί δεν είχε κύκλους και δεν γάμαγε.
Βασικά δε γαμαω γιατί δε πολυασχολουμαι με το φλερτ προτιμώ το εύκολο τις πουτανες.Δε ασχολουμαι πολύ με τις Ελληνίδες.Ετσι και αλλιώς 24 είμαι μόνο κάποια στιγμή όταν βαρεθω τα μπουρδέλα και τα γλεντήσω στο έπακρο θα βρω και καμία γκόμενα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.781
Πόντοι
9.297
εχει ενα καρο παγκάκια εδω παρε το τρενο και κατέβα..εχει και πασατεμπο εξω απο ζαππειο..κανε ενα κυκλο γυρω απο το παγκακι και χουφτωστη...αν σε ρωτησει ¨μα καλα παει στο διαολο το χουφτωμα,τον κυκλο γιατι τον εκανες?" ετσι γουσταρω πες της μαρεσει να βρισκω γκομενες σε κυκλους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

χωρις κομπολοι?
..και χωρίς σακάκι μισοφορεμενο όπως ο Σταύρακας στον Καραγκιόζη.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Δεν κοιτανε ρε τυπε,εδω εμφανισιμα παιδια και δεν ριχνουν βλέμμα.
Τι κλείσιμο ματιου θα νομίζουν οτι εχουμε τικ.
Εννοείς ότι δεν παίζει (τόσο) ρόλο η εξωτερική εμφάνιση; αυτό εννοείς; γιατί αυτό είπες τώρα. Έτσι, σιγά σιγά έρχεσαι στα λόγια μου. :2funny: Στο περι τικ που είπες μίλησε πάλι η άμυνα που κρύβεις μέσα σου. Ίσως κι η ψωροπερηφανεια. Όμως τελικά ποτέ δεν θα έρθει καμία να στην πέσει (με κανέναν απολύτως τρόπο)
αν επιδιώκεις αυτό.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Βασικά δε γαμαω γιατί δε πολυασχολουμαι με το φλερτ προτιμώ το εύκολο τις πουτανες.Δε ασχολουμαι πολύ με τις Ελληνίδες.Ετσι και αλλιώς 24 είμαι μόνο κάποια στιγμή όταν βαρεθω τα μπουρδέλα και τα γλεντήσω στο έπακρο θα βρω και καμία γκόμενα.
Πολύ γλέντι στην ουρά για γαμήσι και στον πάγκο αποδυτηρίων (που λέμε σαλόνι). Κάνε δοκιμή στα 50 όταν οι τρίχες στην μύτη θα έχουν ενωθεί με το πηγούνι. :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Πολύ γλέντι στην ουρά για γαμήσι και στον πάγκο αποδυτηρίων (που λέμε σαλόνι). Κάνε δοκιμή στα 50 όταν οι τρίχες στην μύτη θα έχουν ενωθεί με το πηγούνι. :2funny:
Όχι στα 50 αλλά στα 25-26 ας πούμε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Οι γυναίκες προσπαθούν με ηλίθιες ερωτήσεις επιπέδου λυκείου να δουν αν πραγματικά νοιάζεσαι ή εισαι πιστός και κυρίως επιλεκτικός. Οι γυναίκες είναι τόσο ηλιθιες που αν τους δείξεις επιλεκτικη εικόνα, πείθονται επειδή το έχουν ανάγκη. Δηλαδή πάλι γυναικοκεντρισμός. Όλα γύρω από αυτές να γυρίζουν κι ότι βρέξει ας κατεβάσει. Ποιος άνδρας γαμάει γυναίκα κι αν του κάτσει άλλη οκ, θα πει όχι; μια στο τρις κι αν είναι ερωτευμένος. Αυτές είναι οι ρεαλιστικές πιθανότητες. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Όχι στα 50 αλλά στα 25-26 ας πούμε.
Δηλαδή του χρόνου θα έχεις γκόμενα; στο εύχομαι αλλά δεν το νομίζω. Θα σε φάει αυτό το " θέλω να γίνεται δουλειά άμεσα χωρίς απορρίψεις". Κι εγώ θέλω να βγω στην συνταξη από τώρα και να παίρνω 5.000 ευρώ το μήνα αλλά δεν γίνεται. Θα θες μόνο αυτά που γίνονται.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δηλαδή του χρόνου θα έχεις γκόμενα; στο εύχομαι αλλά δεν το νομίζω. Θα σε φάει αυτό το " θέλω να γίνεται δουλειά άμεσα χωρίς απορρίψεις". Κι εγώ θέλω να βγω στην συνταξη από τώρα και να παίρνω 5.000 ευρώ το μήνα αλλά δεν γίνεται. Θα θες μόνο αυτά που γίνονται.
Θα γίνει τις έχω γραμμένες τις απορρίψεις με επηρεάσες θετικά μπρο.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.082
Πόντοι
206
Μια χαρα κοιτούν. Απλά λοξοδρομουν κι έχουν πάντα το κινητό τους στο χέρι. Να τους κλείνεις το μάτι μόλις κοιτούν για να τους σπας τα κόκκαλα. Αυτομάτως κοιτούν άλλου. Κλάνουν μέντες. :2funny:
Γαμησέ τες όμως αυτές. Πήγαινε και ρίξου σε όσες σε νοιάζουν. Εγώ έχω φτασει
ακόμα μακρύτερα. Δεν υπάρχει ούτε μία να φύγει χωρίς να πει ναι η όχι εκτός αν φύγει δήθεν απαξιωτική και μουγγη. Άπαξ και αρθρώσει έχει τελειωσει. Έχει δώσει δικαιωμα για διάλογο (και καλα). Ακόμα και το όχι που λένε τους το ξυλωνω μέσα από τα σωθικά τους. Ντρεπονται να πουν όχι. Παρατηρήστε το.
Μιλάμε για πολύ γέλιο. :2funny:
σε τι γυναικες ηλικιακα εγιναν αυτα? σε τιποτα 23 χρονες? εγω οσες ξερω σε τετοια ηλικια κυκλοφορουν με βλεμμα εξολοθρευτη, δεν κοιτανε τιποτα παραδιπλα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
σε τι γυναικες ηλικιακα εγιναν αυτα? σε τιποτα 23 χρονες? εγω οσες ξερω σε τετοια ηλικια κυκλοφορουν με βλεμμα εξολοθρευτη, δεν κοιτανε τιποτα παραδιπλα
Θα έλεγα ότι περισσότερο στις μικρές αλλά όντως συμβαίνει και στις ώριμες.
Ας τα λέμε ως έχουν. Ναι, αρκετές είναι ξινές και όντως έχουν μαλακισμενο στυλ αλλά κοιτούν γύρω τα πάντα και διαρκώς, ακόμα κι εμάς.
Αν στην σπάνε πολυ λόγω ξινιλας (ορισμένες είναι έτσι) προσπέρασέ τες και ρέψου Εγώ έχω φτάσει στο κλασιμο. Δεν υπάρχει καμία νομική συνέπεια αν τυχον σε ανησυχεί κάτι. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ ενοχλούνται. Εννοείται βέβαια ότι σε αυτές δεν κανείς καμάκι ούτε τις θες άρα τις έχεις για εκτόνωση στην καθημερινότητα. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Από πρόχειρες ματιές έχω παρατηρήσει ότι ΟΛΕΣ οι γυναίκες κοιτουν διαρκώς
το κινητό τους πολλές φορές την μέρα. Όταν διαπίστωσα ότι αυτό ισχύει στο μαξ, κατάλαβα πόσο μεγάλη ανάγκη το έχουν. Είναι σαν την προέκταση της ψυχής τους.
Γι αυτό λοιπόν όπως έχω ξαναγράψει, αν σας πουλάνε μουρη ή σας ζαλίζουν, κάντε τους σε ανύποπτο χρόνο επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. :rockon: Όταν για παράδειγμα, βρίσκονται στο μπάνιο. Μετά απλά μην δίνετε σημασία παίρνοντας ύφος ανήξερου. Οι γυναίκες υπολογίζουν πολυ τον άνδρα που δρα ακαριαια. Αν δηλαδή σας ζαλίζουν και δεν ανττδράτε ποτέ, το χάσατε το παιχνίδι. Αρχίζουν να πιστεύουν οτι ειστε θαθάδες και μαλάκες. Αυτό επίσης μου το έμαθε γυναίκα (την επαναφορά την σκαρφίστηκα μόνος μου). :2funny:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.601
Πόντοι
2.356
Βέβαια καί έχω στοιχεία,πάνω από 8 άτομα πού θυμάμαι τώρα ηλικίας 36-54 γνωστοί μου,
τούς ξέρω πολλά χρόνια γκόμενα ποτέ,μπουρδέλα ποτέ άλλοι λόγο "θρησκοληψίας" άλλοι λόγο "ιδεολογίας"
παρθένοι 100% :hi:
Τους έχετε κάνει και έλεγχο όρχεων;

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.601
Πόντοι
2.356
το κινητό τους πολλές φορές την μέρα. Όταν διαπίστωσα ότι αυτό ισχύει στο μαξ, κατάλαβα πόσο μεγάλη ανάγκη το έχουν. Είναι σαν την προέκταση της ψυχής τους.
Γι αυτό λοιπόν όπως έχω ξαναγράψει, αν σας πουλάνε μουρη ή σας ζαλίζουν, κάντε τους σε ανύποπτο χρόνο επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. :rockon: Όταν για παράδειγμα, βρίσκονται στο μπάνιο. Μετά απλά μην δίνετε σημασία παίρνοντας ύφος ανήξερου. Οι γυναίκες υπολογίζουν πολυ τον άνδρα που δρα ακαριαια. Αν δηλαδή σας ζαλίζουν και δεν ανττδράτε ποτέ, το χάσατε το παιχνίδι. Αρχίζουν να πιστεύουν οτι ειστε θαθάδες και μαλάκες. Αυτό επίσης μου το έμαθε γυναίκα (την επαναφορά την σκαρφίστηκα μόνος μου). :2funny:
Για τους άντρες είναι προέκταση της ψωλής τους

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.744
Πόντοι
3.656

Το ίδιο ακριβώς θα έκαναν και οι άντρες

Αλλά όταν οι πιο πολλοί έχουν σόσιαλ...όπου δεν κινείται φύλλο,λογικό να μην ασχολούνται όσο οι γυναίκες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Για τους άντρες είναι προέκταση της ψωλής τους
Δεν έχω δει άνδρα πορωμένο με συσκευές και με ανάγκη για σόσιαλ όσο οι γυναίκες. Ακόμα κι οι i-phonάκηδες νερντουλες ή χιπστεραδες πιο πολύ για φιγούρα ή μόδα τα έχουν. Για τις γυναίκες παίζει πολύ σοβαρό ρόλο όλο αυτό. Είναι η ζωή τους εκεί μέσα. Όλη η εικόνα που πλασάρουν είναι μέσα από το κινητό και τα σοσιαλ. Εκτός αυτού εμείς είμαστε πάνω κάτω ίδιοι. Αυτές καταρρεουν χωρις αυτό. Γι αυτό και ΠΑΝΤΑ
ααααααααν και πριν συναντήσουν κάποιον έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους ενώ παράλληλα τον έχουν ανακρίνει εξονυχιστικά με τις ηλίθιες ερωτήσεις τους. Η λεγόμενη προετοιμασία.
:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Το ίδιο ακριβώς θα έκαναν και οι άντρες

Αλλά όταν οι πιο πολλοί έχουν σόσιαλ...όπου δεν κινείται φύλλο,λογικό να μην ασχολούνται όσο οι γυναίκες
Κρίνουμε γεγονότα κι όχι υποθέσεις. Πιθανόν όμως να έχεις δίκιο.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Θα έλεγα ότι περισσότερο στις μικρές αλλά όντως συμβαίνει και στις ώριμες.
Ας τα λέμε ως έχουν. Ναι, αρκετές είναι ξινές και όντως έχουν μαλακισμενο στυλ αλλά κοιτούν γύρω τα πάντα και διαρκώς, ακόμα κι εμάς.
Αν στην σπάνε πολυ λόγω ξινιλας (ορισμένες είναι έτσι) προσπέρασέ τες και ρέψου Εγώ έχω φτάσει στο κλασιμο. Δεν υπάρχει καμία νομική συνέπεια αν τυχον σε ανησυχεί κάτι. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ ενοχλούνται. Εννοείται βέβαια ότι σε αυτές δεν κανείς καμάκι ούτε τις θες άρα τις έχεις για εκτόνωση στην καθημερινότητα. :2funny:
Το ζήτημα είναι ότι εκείνη τη στιγμή που θα τις προσπεράσεις μπορεί να μη σου έρθει να κλάσεις και να ρευτείς.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ας ξαναγράψω το κορυφαίο όπλο του άνδρα. Και 10 δις να έχετε και όλα τα ατού των ανδρών μαζί με γοητεία, ισχύ κι εξουσία, τίποτα δεν φτάνει σε αξία αυτό το υπερόπλο. Βρείτε γυναίκες που δεν σας έλκουν και δεν τις έλκετε και γίνεται φίλοι. Τι στον πούτσο; όποια δείτε πρέπει να είναι για γαμήσι; :2funny: αυτές θα είναι οι καλύτερες ρουφιανες όσων δεν ξέρουμε και σιγά μην ασχοληθούμε να μάθουμε. Μόνο αυτές θα ξεράσουν απόλυτες αλήθειες. Άπαξ και γαμάς γυναίκα σε βλέπει κουμπαρά η νταντευτη. Δεν θα σου πει τίποτα που να μην την συμφέρει. 99% μαλακίες θα λέει. Το υπόλοιπο 1% θα είναι αλήθειες όταν και μόνο όταν θα είναι ερωτευμένη.
Δεν συμφέρει. Γι αυτό και άλλες γαμάμε και με άλλες μιλάμε. :rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το ζήτημα είναι ότι εκείνη τη στιγμή που θα τις προσπεράσεις μπορεί να μη σου έρθει να κλάσεις και να ρευτείς.
Φύσα την μυξα σου. Να είσαι ευρηματικός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom