Φιλε εγώ θέλω να δείξω τη διαφορά του να'σαι μπακούρι απ'το να μην είσαι
Ως μπακούρι είσαι ανύπαρκτος.Ούτε γαμάς,ούτε σε κοιτάνε έξω γκόμενες,βλέπεις ΄άλλους με γκόμενες και πέφτεις,μοναξιές,ψυχολογία σκατά γενικώς.
Με γκόμενα,και γαμάς και σε κοιτάνε άλλες,κάποιες θα σου την πέφτουν κιόλας,ψυχολογία πολύ καλύτερη,που γενικά σε βοηθάει σε όλους τους τομείς της ζωής σου.Φυσικά εννοείται μιλάμε να είσαι με κάποια που γουστάρεις/σε γουστάρει.
Με γκομενα τραβας αλλα ζορια
Σε εχει συνεχεια σε μηνυματα η αντιθετα μπορει να σου απανταει μετα απο ωρες.
Αν εκφρασεις δυσαρεσκεια για καποια κατασταση αντι σωστο δικαιο ειλικρινη ντομπρο διαλογο θα αντιμετωπισεις ψυχολογικο εκβιασμο τυπου οτι δεν την εμπιστευεσαι η δεν την καταλαβαινεις.
Ναι θα γαμας αλλα μετα τα πρωτα 10 γαμησια θα βαρεθεις ακομη και μουναρα να ειναι.
Θα θες να πας με αλλη αλλα θα νοιωθεις καπως δυσκινητος αν η επαφη σας ειναι στενη.
Ασε τα αλλα:απο ενα σημειο και μετα θα δεθεις και θα αρχισεις να την αγαπας.
Μαζι με αυτο θα αποκτησεις και αισθηματα κτητικοτητας για ενα πλασμα εξ ορισμου αναξιο εμπιστοσυνης.
Ποσες φορες εχω βρεθει να ζηλευω τους μονους...να ειναι ολα στ αρχιδια σου να μη δινεις λογο πουθενα.
Αλλο μονος αλλο αγαμητος φιλε.
Το δευτερο ειναι ενοχλητικο οντως.
Αλλα απο ενα σημειο και μετα αν εχεις γαμησει πολλες,συμβιβαζεσαι...
Καθως βλεπεις οτι μεγαλωνοντας οι επιτυχιες σου μειωνονται
Ομως αυτο ειναι στους κανονες του παιχνιδιου
50 αρης με μια θεία για συζυγο και με κατι κακομαθημενα για παιδια να σου τρωνε τα χρηματα;
Η 50 αρης μονος να τα σκας στις πουτανες και τα στριπ κι αν κατσει και κατι καλο εκει εξω το γαμαμε;
Διαλεξε και παρε
Οσο εισαι 40 και κατω κανε παιχνιδι και μη δεσμευεσαι με καμμια.Γαμα οσο μπορεις.
Δε θελει να σαι πολυ μαγκας