Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 883 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 517 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 326 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 102 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.020

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.212
Πόντοι
9.297
Σε όλα τα κόμματα τον τρώνε αργυροτοξε.. Πως νομίζεις ότι οι γυναίκες γινοντε βουλευτές και υπουργοί? Με την αξία τους? (γέλια από κάτω το κοινό). Πάντως δώρα αυγερη θα έμπαινες σίγουρα.. Είναι η τσιτσιολινα της πολιτικής.. Πιστεύω θα μας απασχολήσει σεξουαλικα στο μέλλον.. Βγάζει κάτι πολύ σεξυ
Σιγά την πορνοσταρ η Αυγέρη..εκτός αν ξέρεις κάτι από αξιόπιστη πηγή.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
"Ιδεολογία";Κομμουνιστές είναι που λυποντουσαν να τον χώσουν σε πρώην ιδεολογικές συντρόφισσες;
Οχι από τήν πολιτική προέκταση τής λέξης ιδεολογίας,αλλά από κοινωνικής-ηθικής πλευράς,
άλλοι τό λένε κοσμοθεωρία -πιό εύστοχο-
Κάποιοι λοιπόν από αυτούς τούς άνδρες,έψαχναν παρθένες γκόμενες δέν τίς βρήκαν ποτέ,καί...έμειναν αυτοί παρθένοι!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.212
Πόντοι
9.297
Οχι από τήν πολιτική προέκταση τής λέξης ιδεολογίας,αλλά από κοινωνικής-ηθικής πλευράς,
άλλοι τό λένε κοσμοθεωρία -πιό εύστοχο-
Κάποιοι λοιπόν από αυτούς τούς άνδρες,έψαχναν παρθένες γκόμενες δέν τίς βρήκαν ποτέ,καί...έμειναν αυτοί παρθένοι!
Μαλακες με περικεφαλαία...

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Το μήπως τι το ήθελες τύπε? :confused:
Αλλά εντάξει υπάρχουν "ελαφρυντικά". Μικρός είναι και κοινωνικά αδέξιος. Όχι ότι στα 23/24 δικαιολογείται...
Σε παρακαλω να εισαι πιο ευγενικος μαζι μου,δε σε εκρινα για να με κρινεις.Το εχω παρει ηδη αποφαση να κανω καμακι και να μιλαω και να μη με νοιαζει η χιλοπιτα.Δε σου εγγυαμαι αν θα βρω συγουρα αλλα τουλαχιστον θα ριξω προσπαθεια.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τι μικρός ρε μαν? Αν δε βρίσκει στα 24 που είναι στα ντουζενια του..πως περιμένει να βρει στα 34?αυτός τώρα θα έπρεπε να γαμαει 20αρες και 19αρες αντί να κάθετε και να λέει θα βρω σε πέντε χρόνια.. καλα για 44..αντιο ζωη
Πιστευεις πως ολοι στη ηλικια μου βρισκουν και γαμανε?Αυτη τη μαλακια οταν την λες εδω μου καθεται.Αν ντρεπομαι στις γκομενες και στο φλερτ οσο νεος και να ειμαι θα δυσκολευτω και λογικο ειναι.Δε σημαινει πως ολοι οι νεοι γαμανε.Δηλαδη εσυ στη ηλικια μου γαμαγες 19 και 20αρες ελληνιδες?Ειπες δε εχεις κανει τιποτα με ελληνιδα.Απλα εισαι τυχερος και εμενες αλβανια και καταφερες να βρεις αλβανεζες.Οι αλβανεζες ειναι πιο καλες απο τις ελληνιδες ομως δε τις νοιαζει και αν ο αλλος ντρεπεται.Οι ελληνιδες θελουν τους αυτοπεποιθησατους.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τύπε έγραψα στο τέλος ότι δεν δικαιολογείται.... Αλλά το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που γράφει και φυσικά από το τι γράφει ότι υπάρχουν θέματα....Φαντάσου τώρα σε τετ α τετ με γκόμενα....
Δε εχω θεματα φιλε απλα ντρεπομαι στο καμακι και στις γκομενες και οσοι ειναι σα εμενα στο καμακι δε εχουν μελλον.Οι ελληνιδες θελουν μονο τους αυτοπεποιθησατους.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ε ναι πρέπει να δουλέψει και με τον εαυτό του κρίμα είναι γιατί χαραμιζει τα καλύτερα χρόνια της ζωής του
ναι πρεπει στις γκομενες να μη ειμαι ντροπαλος αλλα αντιθετα να ειμαι χαλαρος και κουλ αλλα αντε να το καταφερεις αυτο.Ειναι που οι ελληνιδες ειναι βλαμμενες και δε θελουν τους ντροπαλους.Αμα ημουν αλβανια,γεωργια συγουρα θα ειχα μεγαλυτερη τυχη γιατι εκει βρισκεις και κοπελες που πανε με ντροπαλους.Εσυ εισαι αλβανος και γιαυτο και βρηκες αμα ησουν ελληνας δε θα σταυρωνες καμια και εσυ.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Η δουλειά βοηθάει.. Εγώ όταν δούλευα είχα πιο πολύ αυτοπεποίθηση.. Αρέσει στις γυναίκες να έχεις μια δουλειά, έστω με 700..ο σαμπ δεν μας εχει πει τι δουλειά θέλει να κάνει..ούτε ο ορεος βλέπω να ψάχνει για δουλειά.. Οι δουλειές δίνουν κυκλους πολλές φορές που σε βοηθάνε ένα βρεις γκομενα
Εγω ψαχνω για δουλεια κανεις λαθος.Ψαχνω να βρω απεγνωσμενα.Επισης οντως εχεις δικιο η δουλεια δινει κυκλους γιαυτο και εγω θελω να βρω δουλεια για να αποκτησω αυτοπεποιθηση και να βρω καμια.Επισης να ξερεις εγω δε ειμαι τεμπελης σα το σαμπ.Ειχα βρει παλιοτερα αλλες 2 δουλειες αλλα το ενα ηταν στο κοβιντ που δουλευαμε ολοι απο μακρια οποτε δυσκολο για κυκλους και για γκομενα και το αλλο ηταν φυλλαδια που στα φυλλαδια ειναι δυσκολο να φτιαξεις κυκλους και να βρεις γκομενα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.923
Πόντοι
3.936
Οι ελληνιδες γενικα ειναι δύσκολες,οτι και να λέμε.
Εδω ενας φιλος έκανε να του κατσει η ελληνίδα 3 μήνες ταχα για να μην τη περασει για ευκολη
Αν τυπε υπαρχουν ατομα που για να τους κατσει Μία πρεπει να περασουν 3 μηνες. Στις μερες μας. Τοτε αυτοι ειναι γιωταδες και αξιοι της μοιρας τους. Αρα δεν το χουν με το αθλημα. Ας βρουν κατι αλλο να ασχοληθουν που να τους πηγαινει..

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ο άνθρωπος είναι άνεργος, μένει με την οικογένειά του στα 40+ (δε τα λέω ειρωνικά, πολλοί είναι σε αυτή τη κατάσταση για τον ένα ή άλλο λόγο, δε μου πέφτει λόγος). Αλλά πάει, το έχασε το "παιχνίδι". Είναι και αυτός ένας από τους κανόνες του. Δε θα βρει το ωραίο γκομένακι που σκέφτεται, να κάνουν ωραία, ρομαντικά γαμήσια και να του βγάζει τη καύλα που ονειρεύεται. Είναι απλά μαθηματικά. Άντε να βρει κάποια τελειωμένη, μεταφορικά και κυριολεκτικά (ΑΝ), να φορτωθεί σε αυτόν και την οικογένειά του. Δεν είναι διατεθειμένος να κάνει αυτόν το συμβιβασμό και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. Απλά αποδοχή της κατάστασης και να αράζει εδώ bou να περνάνε οι μέρες και τα χρόνια
Θα συμφωνησω μαζι σου ειναι καταντια να μη εχεις δουλεια στα 40 και να μενεις με τη οικογενεια σου.Εγω θα κανω μεγαλη προσπαθεια να βρω γκομενα απο τωρα και επειτα.Βεβαια δε ειμαι και σα τον σαμπ,δλδ εχω εχω φασωσει 1 γκομενα αλλα γαμησι οχι,γαμησι μονο σε πουτανες,ο σαμπ ουτε φασωμα δε εχει ριξει.Επισης ναι δε φτανει που μενει με τη οικογενεια του στα 40 και ανεργος δε συμβιβαζεται και με κανενα μπαζο,ειδες?τα θελει ολα δικα του και ανεργος και με καλο μουνι αυτα δε γινονται στη ελλαδα.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.718
Πόντοι
456
παλιες συμμαθήτριες απο σχολείο ή γειτόνισσες κλπ έχετε παρατηρήσει οτι μετα από χρονια ειναι δεκτικές στο φλερτ αν επανασυνδεθείτε ή αντίθετα σνομπάρουν;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.212
Πόντοι
9.297
παλιες συμμαθήτριες απο σχολείο ή γειτόνισσες κλπ έχετε παρατηρήσει οτι μετα από χρονια ειναι δεκτικές στο φλερτ αν επανασυνδεθείτε ή αντίθετα σνομπάρουν;
Είναι λάθος να γυρνάς πίσω στα παλιά...

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.156
Πόντοι
206
Γενικά εγω πιστευω οτι οι ελλεεινίδες ζητανε πολλα ,τα οποια δεν αξιζουν φυσικα σε καμια περιπτωση για πολλους λογους αλλα δυστυχως υπαρχουν καποιοι που τις εχουν κακομαθει και ετσι εχουν παρει τα μυαλά τους αέρα.Θελουν ο ανδρας να εχει και καλη δουλεια,να ειναι και ομορφος,να τις γαμαει καλα και να εχει και χαρακτηρα που να τις βολευει!Και ακομα κι ετσι κατι θα βρουν να τις ενοχλει πάλι....

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εξαρτάται κάποιες ναι κάποιες όχι.Στο σχολείο μπορεί εκεί που σε σνομπαρε μια μέρα να σε κοιτάει με βλέμμα μαρεσεις.Δε βγάζεις άκρη γενικά.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.718
Πόντοι
456
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δώστε χρόνο στο παιδί...
Ας φτιαχτεί κοινωνικά και οικονομικά και μετά ίσως στρώσουν τα πράγματα.
Να είσαι καλά αγορίνα μου σε ευχαριστώ για το σαπορτ γιατί όλοι οι άλλοι εδώ βγάλαν τη χολή τους,με είπαν σχεδόν προβληματικό σε συμπεριφορά και ανίκανο.

Nataleaxred

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα ως πρώην angiedomm, έκανα πριν και ξανά κάνω λαιβ στο νέο μου Instagram Natalia.athina
Στις 12:30
Ρωτήστε ελεύθερα τι τρέχει, μουτσ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Σήμερα μόλις σχολασα, πετάχτηκα Συνταγμα. Τράβηξα την Ερμού όλη στο γρήγορο και έφτασα μέχρι Θησείο περνώντας από Μοναστηράκι. Σε μόλις μιάμιση ώρα ρουφηξα πάνω από 60 άκυρα και τσίμπησα δυο τηλέφωνα. Έχω κι άλλα τρία από πελάτισσες. Σύνολο 5. Αύριο αν δεν βγει τίποτα άλλο θα πάρω να δω τι κέρδος έχω. Μια να μου κάτσει να γαμήσω έβγαλα τον μήνα ακόμα κι αν είναι τρελλη διότι συνήθως δεν εκδηλώνονται αμέσως.
Αν πάλι είναι σχετικά νορμάλ (δύσκολο) τότε βγαίνει μέχρι και τρίμηνο γαμησιων. Μα ακόμα και τίποτα να μην γίνει που συνήθως όλο και κάτι γίνεται, έκανα τις βόλτες μου. Δεν βλέπω να με κυρίευσε άγχος ή να με πήρε από κάτω. Όλα ειναι στο μυαλό μας.

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom