Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.047
Πόντοι
6.056
παλιες συμμαθήτριες απο σχολείο ή γειτόνισσες κλπ έχετε παρατηρήσει οτι μετα από χρονια ειναι δεκτικές στο φλερτ αν επανασυνδεθείτε ή αντίθετα σνομπάρουν;

Τύπε καταρχήν...σε θυμούνται οι παλιές συμμαθήτριες;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο και πιο χαλαρωτικό στην σκληρή, στημένη και προσποιητή καθημερινότητα από μια γκόμενα που πρωτογνωριζεις και πρωτογαμάς. Αράζετε, το ένα φέρνει το άλλο, λέτε και καμιά κουβέντα και όλα οκ. Επίσης έχει την γοητεία του να γαμιεσαι με καινούργιο πρόσωπο σε καινούργιο χώρο ή σε ξενοδοχειο και ισχύει και για τον άνδρα και για την γυναίκα αυτό. Στην αρχή οι γκόμενες χαίρονται νομίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά και έχουν βρει κάποιον να τους παρέχει σιγουριά και να τις καταλαβαίνει. Τις εξιταρει να γουστάρουν κάποιον όπως κι εμάς. Τελικά όμως τίποτα δεν διαρκεί παρά μόνο υπερ-σπάνια. :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.220
Πόντοι
5.506
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο και πιο χαλαρωτικό στην σκληρή, στημένη και προσποιητή καθημερινότητα από μια γκόμενα που πρωτογνωριζεις και πρωτογαμάς. Αράζετε, το ένα φέρνει το άλλο, λέτε και καμιά κουβέντα και όλα οκ. Επίσης έχει την γοητεία του να γαμιεσαι με καινούργιο πρόσωπο σε καινούργιο χώρο ή σε ξενοδοχειο και ισχύει και για τον άνδρα και για την γυναίκα αυτό. Στην αρχή οι γκόμενες χαίρονται νομίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά και έχουν βρει κάποιον να τους παρέχει σιγουριά και να τις καταλαβαίνει. Τις εξιταρει να γουστάρουν κάποιον όπως κι εμάς. Τελικά όμως τίποτα δεν διαρκεί παρά μόνο υπερ-σπάνια. :rockon:
Τύπε μου, εσύ τίνος παιδί είσαι;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
παλιες συμμαθήτριες απο σχολείο ή γειτόνισσες κλπ έχετε παρατηρήσει οτι μετα από χρονια ειναι δεκτικές στο φλερτ αν επανασυνδεθείτε ή αντίθετα σνομπάρουν;
Κλασσική περίπτωση. Αυτές το λένε ανεκπλήρωτο έρωτα η απωθημένο. Για εμάς είναι απλά κάποια που θέλαμε να γαμήσουμε. Ο άνδρας αργεί να νιώσει συναισθήματα.
Στην αρχή θέλει ξερά σεξ.
Γι αυτό και στους χωρισμους
οι άνδρες αντιλαμβάνονται εξ ολοκλήρου τον χωρισμό πολύ αργότερα από τις γυναίκες.

:rockon:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.047
Πόντοι
6.056

Χαίρω πολύ.Φυσικά και είναι ωραίο να γαμας γκόμενα που την φλέρταρες εσύ

Αλλά με ελλεεινίδες...αν δεν σας γνωρίσουν τρίτοι...δεν παίζει τέτοιο σενάριο

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
:smiling-face-with-heart-eyes::kiss-mark::rose:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Μπα. Τώρα πια πάνε αυτά μαν. Δεν εχω όρεξη. Ίσα να πάρουμε την τζούρα μας αν με πιάνεις. Πολύ δύσκολα να βρεθεί τέτοια περίπτωση. :rockon:

Τυπε ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου το καρφωσει!

1695933890714.jpeg

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456

δε βαρέθηκες?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Τυπε ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου το καρφωσει!

1695933890714.jpeg
Ειναι ανάλογα τον άνθρωπο. Εγώ όπως κι άλλοι φυσικά, πάντα όταν είναι να γίνει κάτι τέτοιο, το παίρνω μυρωδιά από την αρχή. Πιο αρχή δεν γίνεται. Δυο φορές μου έχει γίνει και το ένιωσα άμεσα. Τώρα αυτά που γίνονται είναι της σειράς η της στιγμής. Ξέρω και πως (θα) πάει όταν έρθουν αυτά. Άπαξ και η άλλη δώσει χώρο την κατάπια. Τα φτιάχνω μόνος μου όπως θέλω και ακολουθει.
Αν έδινα νούμερα, θα έβαζα 100% ρεαλισμό αλλά με πολύ παραμύθι και φούσκωμα. Εσύ όπως κι άλλοι, πιστεύω πως ξέρεις ότι αν τους λες καλά τις μαλακίες σε συγχωρούν ακόμα κι αν το καταλάβουν και κάθονται σαν κότες. Τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει το παραμύθι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.723
Πόντοι
9.297
Να είσαι καλά αγορίνα μου σε ευχαριστώ για το σαπορτ γιατί όλοι οι άλλοι εδώ βγάλαν τη χολή τους,με είπαν σχεδόν προβληματικό σε συμπεριφορά και ανίκανο.
Nαι...όλοι στα 24 ήταν μεγάλοι γαμιαδες και είχαν φράγκα με ουρά...ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.723
Πόντοι
9.297
γιατι? κακο ειναι να ξανα γαμησεις καμια πρωην?
Σε μεγάλες κοινωνίες μπορεί και να ισχύει...σε μικρές είναι απλά χάσιμο χρόνου...εκτός αν κάποιοι είναι τελειως χασομερηδες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356

Μια χαρά παίζει. Χονδρικά,
οι μισές όλων είναι ο κουβάς που θα διαλέξουμε την ελίτ που ταιριάζει σε εμάς. Από κύκλο δεν θα βρεις τίποτα αστεράτο σε πακέτο. Είναι σαν να έχω εγώ 5 σπίτια δικά μου. Αν σε συμπαθώ θα σου δώσω ένα να μείνεις. Σιγά μην σου δώσω το καλύτερο. :2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Σε μεγάλες κοινωνίες μπορεί και να ισχύει...σε μικρές είναι απλά χάσιμο χρόνου...εκτός αν κάποιοι είναι τελειως χασομερηδες.
ε και σενα τι σε νοιαζει μη γαμησεις τη πρωην και σε δει κανας γειτονας?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.723
Πόντοι
9.297
ε και σενα τι σε νοιαζει μη γαμησεις τη πρωην και σε δει κανας γειτονας?
Δεν με κατάλαβες...σε μικρές κοινωνίες δεν θεωρώ πιθανόν να ασχοληθεί μία με πρώην συμμαθητή ιδίως αν δεν έχει πιο πολλά φράγκα από τον πρώην.
Όλο και κάνα παιδί θα έχει να φροντίσει και χωρίς φράγκα ΔΕΝ....

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Επίσης στις γκόμενες αρέσει το τυχαίο. Πετάνε την σκούφια τους για τυχαία φιλιά ή αγγίγματα. Είναι από κατασκευής έτσι. Γενικώς πείθονται εύκολα με σενάρια και μπίρι μπίρι. Τουλάχιστον αν τους έχεις πάρει τον αέρα. Όπως επίσης συγχωρούν πολλά διότι οι γυναίκες έχουν άλλο τρόπο σκέψης και πολύ πιο ανασφαλή για να δεχτούν ότι απέτυχαν σε επιλογή τους ή τα σκατωσαν. Ένα μούτρο που ήξερα έκανε κάτι πρωτοποριακό πριν πολλά χρόνια που ακόμα και τώρα ελάχιστοι κάνουν. Ακόμα κι όταν το μαλακιζε γιατί ήταν μεγάλο αρχίδι αλλά με αρχίδια τιτάνια τι έκανε; τις χώριζε η τον χώριζαν και οπότε του καύλωνε τις έπαιρνε τηλέφωνο η πήγαινε εκεί που ήταν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Όλοι κατι θα λέγαμε. Εεε αυτός μάγκες, δεν τον θυμάμαι πότε να εξήγησε τίποτα. Απλά εμφανιζόταν .
Κι αυτές έπεφταν ξανά στην αγκαλιά του μέχρι νεωτέρας. Οι γυναίκες μπερδεύονται με αυτό. Δοκιμαστε το.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Nαι...όλοι στα 24 ήταν μεγάλοι γαμιαδες και είχαν φράγκα με ουρά...ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!
Αδερφέ οι γκομενες θέλουν λεφτά ακόμα και οι μικρές οι 25 πάνε με 30 αρηδες με λεφτά.Οι τύποι είναι μαλακές μεγάλοι και ο captain και ο leader και ο cantfindname.Εγω γκόμενα θα βρω κάποια στιγμή γιατί έχω σκοπό να μιλάω αβερτα σε πάρα πολλές μέχρι να βρω με επηρέασε ο αγαπητός Ντόναλντ Ντακ.Αυτοι οι 3 άχρηστοι δε θα βρουν ποτέ τους γκόμενες εκτός πληρωμής και βγάζουν την κακια σε μένα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Αδερφέ οι γκομενες θέλουν λεφτά ακόμα και οι μικρές οι 25 πάνε με 30 αρηδες με λεφτά.Οι τύποι είναι μαλακές μεγάλοι και ο captain και ο leader και ο cantfindname.Εγω γκόμενα θα βρω κάποια στιγμή γιατί έχω σκοπό να μιλάω αβερτα σε πάρα πολλές μέχρι να βρω με επηρέασε ο αγαπητός Ντόναλντ Ντακ.Αυτοι οι 3 άχρηστοι δε θα βρουν ποτέ τους γκόμενες εκτός πληρωμής και βγάζουν την κακια σε μένα.
Εντάξει μπορεί απλά να σε τσιγκλουν. Φόρουμ είναι εδώ. Εσύ στα αρχίδια σου όλα. Συντέλεια να έρθει, σεισμός 100 ρίχτερ να γίνει πρέπει να μένεις ανεπηρέαστος σε κάθε τι που επιχειρεις. :rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εντάξει μπορεί απλά να σε τσιγκλουν. Φόρουμ είναι εδώ. Εσύ στα αρχίδια σου όλα. Συντέλεια να έρθει, σεισμός 100 ρίχτερ να γίνει πρέπει να μένεις ανεπηρέαστος σε κάθε τι που επιχειρεις. :rockon:
Ναι αγορίνα μου και να είσαι καλά εξαιτίας σου θα φλερτάρω σα αναίσθητος ούτε που θα με νοιάζουν τα Χ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom