Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 883 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 517 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 326 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 102 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.020

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.237
Πόντοι
6.056
Ο άνθρωπος είναι άνεργος, μένει με την οικογένειά του στα 40+ (δε τα λέω ειρωνικά, πολλοί είναι σε αυτή τη κατάσταση για τον ένα ή άλλο λόγο, δε μου πέφτει λόγος). Αλλά πάει το έχασε το "παιχνίδι". Είναι και αυτός ένας από τους κανόνες του. Δε θα βρει το ωραίο γκομένακι που σκέφτεται, να κάνουν ωραία, ρομαντικά γαμήσια και να του βγάζει τη καύλα που ονειρεύεται. Είναι απλά μαθηματικά. Άντε να βρει κάποια τελειωμένη, μεταφορικά και κυριολεκτικά (ΑΝ), να φορτωθεί σε αυτόν και την οικογένειά του. Δεν είναι διατεθειμένος να κάνει αυτόν το συμβιβασμό και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. Απλά αποδοχή της κατάστασης και να αράζει εδώ bou να περνάνε οι μέρες και τα χρόνια

Που ξέρεις εσυ ρε τι δουλειά κάνω και με ποιον μένω;΄Τα έχω πει ποτέ ή είσαι κανα μέντιουμ;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Φιλε εγραψες.
Σωστά και φιλοσοφημένα.
Αλλα τη πρέπει να γίνει?.
Πρεπει να γινει αυτο που εγραψες φιλε.
Αυτοβελτιωση που εκτος απο αντικειμενικα ωφελη οδηγει και σε βελτιωση της ψυχολογιας.
Η ψυχολογια ειναι το α και το ω μαζι με την εικονα μας.
Οτι εγραψες σωστο περα για περα.
Κοινωνικη δικτυωση,συμμετοχη σε δραστηριοτητες κτλ
Οτι μπορεις καλο ειναι.
Αυτο σε συνδυασμο με οσα εγραψε ο Ντοναλτ Ντακ:τις πεσιματικες οχι τυφλα και απελπισμενα,αλλα στοχευμενα και μεθοδικα με δυνατο backround πισω σου τον βελτιωμενο εαυτο σου(νους ψυχη και σωμα)

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.643
Πόντοι
206
Που ξέρεις εσυ ρε τι δουλειά κάνω και με ποιον μένω;΄Τα έχω πει ποτέ ή είσαι κανα μέντιουμ;
Δε χρειάζεται να έχει κάποιος ιδιαίτερες ικανότητες για να καταλάβει τι παίζει. Το λογαριασμό του τηλεφώνου - internet που χρησιμοποιείς για να ποστάρεις τις ψυχασθένειές σου τον πληρώνεις εσύ?

Cocteau88

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
43
Πόντοι
0
Αν δεν νοιωθεις αξιος απο μονος σου τοτε φιλε λυπαμαι που στο λεω αλλα καμμια κοπελα που ν αξιζει δε θα γυρισει ποτε να σε κοιταξει.
Ας ξεκινησουμε απο αυτο που ειναι το βασικο.
Αν ψαχνεις να αντλησεις αξια απο την παρουσια θηλυκου διπλα σου αυτο θα ακτινοβολει ουτως η αλλως και πιστεψε με δε θα μοιαζεις με γαμια η γυναικοκατακτητη αλλα με cuckold.
Ακριβώς, πόσοι είναι αυτοί εκει έξω τους βλέπουμε κάθε μέρα, και είναι πραγματικά για λυπηση.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.237
Πόντοι
6.056
Αν δεν νοιωθεις αξιος απο μονος σου τοτε φιλε λυπαμαι που στο λεω αλλα καμμια κοπελα που ν αξιζει δε θα γυρισει ποτε να σε κοιταξει.
Ας ξεκινησουμε απο αυτο που ειναι το βασικο.
Αν ψαχνεις να αντλησεις αξια απο την παρουσια θηλυκου διπλα σου αυτο θα ακτινοβολει ουτως η αλλως και πιστεψε με δε θα μοιαζεις με γαμια η γυναικοκατακτητη αλλα με cuckold.

Όσο άξιος και να νιώθεις μόνος...είσαι και άνθρωπος

Κάποια στιγμή και η μοναξιά θ'αρχίσει να σου χτυπάει την πόρτα

Και αυτό το θέμα δεν λύνεται με άλλους τρόπους...πλην θηλυκού

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Όσο άξιος και να νιώθεις μόνος...είσαι και άνθρωπος

Κάποια στιγμή και η μοναξιά θ'αρχίσει να σου χτυπάει την πόρτα

Και αυτό το θέμα δεν λύνεται με άλλους τρόπους...πλην θηλυκού
Η μοναξια λυνεται με το να σε γεμιζει η εργασια σου να εχεις χομπυ και ενα δυο φιλους.

Και οχι απο ενα θηλυκο.
Το θηλυκο δεν ειναι καταλληλο για παρεα.
Για αλλα πραγματα ναι.
Για συντροφια οχι.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
@Sub-Zero σου συστηνω να δεις την ταινια the story of my wife
Το τρειλερ της εδω
Ψαξε να την δεις ολοκληρη ομως
Αφορα ενα καπετανιο αντρακλα δυο μετρα που τον τρωει η μοναξια και βρισκει μια μουναρα να παντρευτει
Δες πως εγινε η ζωη του μετα με ολες τις χαρες και τις λυπες.Θέλω αποψη για την ταινια αφου τη δεις οπως και να μοιραστεις μαζι μας αν θες το όποιο νοημα συγκρατησες απο την παρακολουθηση της.
Βαλε πιτσα στο φουρνο η παρηγγειλε ανοιξε και κανα μπυρονι και απολαυσε την,ειναι ωραιο εργακι με νοημα:cheesy::sunglasses:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.237
Πόντοι
6.056
Η μοναξια λυνεται με το να σε γεμιζει η εργασια σου να εχεις χομπυ και ενα δυο φιλους.

Και οχι απο ενα θηλυκο.
Το θηλυκο δεν ειναι καταλληλο για παρεα.
Για αλλα πραγματα ναι.
Για συντροφια οχι.

Ποιοι φίλοι ρε τύπε;

Να βγαίνετε τα γεροντοπαλίκαρα να κλαίτε τη μοίρα σας;Γιατί απο μια ηλικία και ύστερα,μόνο τέτοιους θα'χεις

Το ιδανικό είναι να συνδυάζεις δουλειά-γκόμενα-φίλους,αλλά κακά τα ψέματα όλοι αφοσιώνονται στα δύο πρώτα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Ποιοι φίλοι ρε τύπε;

Να βγαίνετε τα γεροντοπαλίκαρα να κλαίτε τη μοίρα σας;Γιατί απο μια ηλικία και ύστερα,μόνο τέτοιους θα'χεις

Το ιδανικό είναι να συνδυάζεις δουλειά-γκόμενα-φίλους,αλλά κακά τα ψέματα όλοι αφοσιώνονται στα δύο πρώτα
Κανεις δεν κλαιει τη μοιρα του οταν εχει ζησει μια γεματη ζωη.
Καλυτερα να χω τετοιους που λες παρα μια στριγγλα ασχημη γυναικα και παιδια που θα με αρμεγουν οικονομικα.
Νομιζεις οτι αν γερασεις με καποια θα αποφυγεις τη φθορα του χρονου;Απλα θα γερασεις με εγνοιες στην πλατη και βαρη.
Οτι επιλεξεις κατι χανεις κατι κερδιζεις.
Αν θες τοσο συντροφο βαλε μια αγγελια και θα βρεις γυναικα να γερασεις μαζι της.Δεν ειναι δυσκολο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.209
Πόντοι
9.297
Φιλε εγώ θέλω να δείξω τη διαφορά του να'σαι μπακούρι απ'το να μην είσαι

Ως μπακούρι είσαι ανύπαρκτος.Ούτε γαμάς,ούτε σε κοιτάνε έξω γκόμενες,βλέπεις ΄άλλους με γκόμενες και πέφτεις,μοναξιές,ψυχολογία σκατά γενικώς.

Με γκόμενα,και γαμάς και σε κοιτάνε άλλες,κάποιες θα σου την πέφτουν κιόλας,ψυχολογία πολύ καλύτερη,που γενικά σε βοηθάει σε όλους τους τομείς της ζωής σου.Φυσικά εννοείται μιλάμε να είσαι με κάποια που γουστάρεις/σε γουστάρει.
Aν είναι να κυκλοφορώ με μπουγαδοκοφινο με πόδια ,άστο...καλύτερα μόνος.
Αρκετά τέτοια ναυάγια βλέπω έξω και γελάω με τα χάλια τους,δεν θα πέσω στο επίπεδο τους.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
849
Πόντοι
86
Γιατί δεν πας για λίγο στα Βόρεια;
Γεωργιανές,Ρωσοποντιες και Αν.Μπλοκ θα βρεις σίγουρα εκεί.Ασε την Ρουμανία ...
Για Ρουμανια προτεινω Κωσταντζα, σχεδον ολοι μηλουν Αγγλικα και οι μισοι κατοικοι και Ελληνικα. Εχει και πολυ ωραια παραλια κοντα, και μπουζουκαδικα/Ελληναδικα για να μην νιωσεις εκτος κλιματος. 99% θα βρεις και να πιδηξεις, 1000% να παντρευτεις. Προσοχη εχει πολυ κλεψει κλεψει και καργα τρακα

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
849
Πόντοι
86
Πως νομίζεις ότι οι γυναίκες γινοντε βουλευτές και υπουργοί? Με την αξία τους?
Γιατι οι αντρες βουλευτες με την αξια τους γινονται βουλευτες?

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.237
Πόντοι
6.056
Aν είναι να κυκλοφορώ με μπουγαδοκοφινο με πόδια ,άστο...καλύτερα μόνος.
Αρκετά τέτοια ναυάγια βλέπω έξω και γελάω με τα χάλια τους,δεν θα πέσω στο επίπεδο τους.

Προφανώς εννοώ να'χεις κάποια που σου αρέσει

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
849
Πόντοι
86
Φιλε εγώ θέλω να δείξω τη διαφορά του να'σαι μπακούρι απ'το να μην είσαι

Ως μπακούρι είσαι ανύπαρκτος.Ούτε γαμάς,ούτε σε κοιτάνε έξω γκόμενες,βλέπεις ΄άλλους με γκόμενες και πέφτεις,μοναξιές,ψυχολογία σκατά γενικώς.

Με γκόμενα,και γαμάς και σε κοιτάνε άλλες,κάποιες θα σου την πέφτουν κιόλας,ψυχολογία πολύ καλύτερη,που γενικά σε βοηθάει σε όλους τους τομείς της ζωής σου.Φυσικά εννοείται μιλάμε να είσαι με κάποια που γουστάρεις/σε γουστάρει.
Το τελευταιο σηγουρα ναι. Εγω που ειμαι μα μια κυρια 56 ετων. επιδει ειμαι λιγο ευτραφης, για να με αγγαλιασει φερνει και τις φιλες της μαζυ.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.237
Πόντοι
6.056
Πρεπει να ξεχωρισεις το σεξ με τη σχέση.
Το σεξ μπορει να αποκατασταθεί με τον αγοραιο ερωτα εν μέρη.
Η σχεση δεν αποκαθίσταται και εκει ισως ειναι το προβλημα σου.
Θέλεις σχεση να μη νιωθεις μονος να ζησεις καταστάσεις και να αισθανεσαι οτι καποιος σ αγαπάει.
Η σχέση σου λειπει οχι το σεξ.
Θες να βιωσεις το φλερτ το παθος ολες αυτες τις καταστασεις του love story

Ε προφανώς,το να έχεις κάποια που είναι μαζί σου επειδή σε γουστάρει,δεν υποκαθισταται απο καμια πουτάνα

Υπάρχει άντρας που δεν θέλει να ζει καταστάσεις με γκόμενες και προτιμάει μόνο πουτάνες;

Το'χω πει χίλιες φορές,το θέμα είναι να έχεις και την επιλογή της σχέσης ή έστω της ψευτοσχέσης,της ελεύθερης σχέσης,ας το πει ο καθένας όπως θέλει.Να μην είναι μονόδρομος οι πουτάνες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.209
Πόντοι
9.297
Σε όλα τα κόμματα τον τρώνε αργυροτοξε.. Πως νομίζεις ότι οι γυναίκες γινοντε βουλευτές και υπουργοί? Με την αξία τους? (γέλια από κάτω το κοινό). Πάντως δώρα αυγερη θα έμπαινες σίγουρα.. Είναι η τσιτσιολινα της πολιτικής.. Πιστεύω θα μας απασχολήσει σεξουαλικα στο μέλλον.. Βγάζει κάτι πολύ σεξυ
Δεν νομίζω...έχει δημοσιογραφινες που με φτιάχνουν τρελά στην ΕΡΤ-3...Αυτή δεν ανήκε ποτέ εκεί...μπροστά στην Θάλεια Ζαγναφερη δεν πιάνει και πολλα...ούτε καν μπροστά στην Κατερίνα Ρενιέρη.

• Like
Αντιδράσεις: satov1

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.209
Πόντοι
9.297
Ε προφανώς,το να έχεις κάποια που είναι μαζί σου επειδή σε γουστάρει,δεν υποκαθισταται απο καμια πουτάνα

Υπάρχει άντρας που δεν θέλει να ζει καταστάσεις με γκόμενες και προτιμάει μόνο πουτάνες;

Το'χω πει χίλιες φορές,το θέμα είναι να έχεις και την επιλογή της σχέσης ή έστω της ψευτοσχέσης,της ελεύθερης σχέσης,ας το πει ο καθένας όπως θέλει.Να μην είναι μονόδρομος οι πουτάνες.
Υπάρχουν πολλοί που ξενερώνουν διαρκώς με την κομπλεξαρα που έχουν δίπλα τους για σχέση και ξεχαρμανιαζουν στα κορίτσια μας.
Οι ερασιτέχνες είναι σχεδόν πάντα πιο πίσω στα γούστα,μην το ψάχνεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Προφανώς εννοώ να'χεις κάποια που σου αρέσει
Το έσωσες...γιατί πραγματικά ρίχνω πολύ γέλιο όταν βγαίνω έξω.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.237
Πόντοι
6.056
Και μια μηχανή πολλών κυβικών βοηθάει να βρεις γκόμενά.. Από 500 κυβικά και πανω.. Σαν τρελές κάνουνε..έχω δει πολλούς μουσάτους με μεγάλες μηχανές και ωραία μουνακια από πίσω.. Αλλά νομίζω είναι και πανάκριβες, θες ένα δεκαχιλιαρο σίγουρα.. Για μεγάλη μηχανή.. Άσε που για να συνηθίσεις στην οδήγηση θέλει χρόνο Αφού είναι βαριές.. Αλλά οι ελλεεινιδες γουστάρουν πολύ μηχανές.. Ειδικά οι 25αρες και τα πιπινακια

Εννοείται γουστάρουν μηχανές.Τις προάλλες Θεσσαλονίκη πέτυχα δυο μηχανόβιους με 2 ξανθόμουνα απο πίσω.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.209
Πόντοι
9.297
Η δουλειά βοηθάει.. Εγώ όταν δούλευα είχα πιο πολύ αυτοπεποίθηση.. Αρέσει στις γυναίκες να έχεις μια δουλειά, έστω με 700..ο σαμπ δεν μας εχει πει τι δουλειά θέλει να κάνει..ούτε ο ορεος βλέπω να ψάχνει για δουλειά.. Οι δουλειές δίνουν κυκλους πολλές φορές που σε βοηθάνε ένα βρεις γκομενα
Πάντα θα ψάχνουν κάτι καλύτερο...ανάλογα και που κυκλοφορείς...σε κοριτσοπουλα δείχνεις πλούσιος με τα 700€ ενώ σε μιλφαρες είσαι "σκέτο απ' γιουβέτσι".

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.209
Πόντοι
9.297
Βέβαια καί έχω στοιχεία,πάνω από 8 άτομα πού θυμάμαι τώρα ηλικίας 36-54 γνωστοί μου,
τούς ξέρω πολλά χρόνια γκόμενα ποτέ,μπουρδέλα ποτέ άλλοι λόγο "θρησκοληψίας" άλλοι λόγο "ιδεολογίας"
παρθένοι 100% :hi:
"Ιδεολογία";Κομμουνιστές είναι που λυποντουσαν να τον χώσουν σε πρώην ιδεολογικές συντρόφισσες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom