Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.745
Πόντοι
3.656
Όλοι θα γουστάραμε να ανεβάζαμε φώτο,τραγούδια,μαλακίες στα σόσιαλ κι απο κάτω να είχαμε 1000 σχόλια και likes απο γυναίκες.Εδώ ένα match στο τιντερ κάνουμε και...εκκρίνει ντοπαμίνη ο εγκέφαλος μας

Αλλά άντρας μόνο αν είναι γνωστός μπορεί να το ζει αυτό,ενώ αντίθετα και η τελευταία γυναίκα στο τελευταίο πουτσοχώρι μπορεί να το ζει.Πώς να μην είναι μετά με το κινητό στη μούρη όλη μέρα;

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.606
Πόντοι
2.356
Ας ξαναγράψω το κορυφαίο όπλο του άνδρα. Και 10 δις να έχετε και όλα τα ατού των ανδρών μαζί με γοητεία, ισχύ κι εξουσία, τίποτα δεν φτάνει σε αξία αυτό το υπερόπλο. Βρείτε γυναίκες που δεν σας έλκουν και δεν τις έλκετε και γίνεται φίλοι. Τι στον πούτσο; όποια δείτε πρέπει να είναι για γαμήσι; :2funny: αυτές θα είναι οι καλύτερες ρουφιανες όσων δεν ξέρουμε και σιγά μην ασχοληθούμε να μάθουμε. Μόνο αυτές θα ξεράσουν απόλυτες αλήθειες. Άπαξ και γαμάς γυναίκα σε βλέπει κουμπαρά η νταντευτη. Δεν θα σου πει τίποτα που να μην την συμφέρει. 99% μαλακίες θα λέει. Το υπόλοιπο 1% θα είναι αλήθειες όταν και μόνο όταν θα είναι ερωτευμένη.
Δεν συμφέρει. Γι αυτό και άλλες γαμάμε και με άλλες μιλάμε. :rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φύσα την μυξα σου. Να είσαι ευρηματικός.
Δίδαξε ποδόσφαιρο τους άμπαλους

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ο μόνος λόγος που οι άνδρες ασχολούνται με τις γυναίκες και αντίστροφα είναι επειδή
ο άνθρωπος είναι το ανώτερο είδος στον πλανήτη. Ποιος τα γαμάει τα ζώα και τα φυτά ; δεν απειλείται
η πρωτοκαθεδρία μας. Όπως και να το κάνουμε ο θρόνος χωράει μόνο έναν. Όλα αυτά που λέμε για γαμήσια οικογένειες κτλ ειναι τριτάτζες. Από την στιγμή που οι σχέσεις των ανθρώπων τερμάτισαν λογω γυναικοκεντρισμού και μαλακοποίησης του άνδρα
κι έγινε συνείδηση ότι η αγάπη είναι ανάγκη κι όχι κάτι πηγαίο όπως θα έπρεπε, έχουν βγει τα "δρεπάνια" μεταξύ των δύο φυλων. Ότι γίνει. Η φύση βέβαια πάντα προστατεύει την γυναίκα για την εξέλιξη. Αλλιώς θα είχε εκλείψει αυτό το είδος. Κοιτάξτε να περνάτε ωραία η λιγότερο άσχημα
κι αυτό είναι όλο. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Όλοι θα γουστάραμε να ανεβάζαμε φώτο,τραγούδια,μαλακίες στα σόσιαλ κι απο κάτω να είχαμε 1000 σχόλια και likes απο γυναίκες.Εδώ ένα match στο τιντερ κάνουμε και...εκκρίνει ντοπαμίνη ο εγκέφαλος μας

Αλλά άντρας μόνο αν είναι γνωστός μπορεί να το ζει αυτό,ενώ αντίθετα και η τελευταία γυναίκα στο τελευταίο πουτσοχώρι μπορεί να το ζει.Πώς να μην είναι μετά με το κινητό στη μούρη όλη μέρα;
Ναι οκ αλλά όλα αυτά είναι ψέμματα. Ζουν σε πλασματικό κόσμο ρε μαν. Οτιδήποτε γράφουν η αναρτούν στα σόσιαλ είναι έμμεση ανάγκη να τις λυπηθούμε η να τις θαυμάσουμε. ΔΗΛΑΔΗ 24/7 ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΉ. :2funny:
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΠΟΤΕ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. Ρε δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο κομπλεξικές!!! :2funny:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.795
Πόντοι
3.556

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.795
Πόντοι
3.556
Θα έλεγα ότι περισσότερο στις μικρές αλλά όντως συμβαίνει και στις ώριμες.
Ας τα λέμε ως έχουν. Ναι, αρκετές είναι ξινές και όντως έχουν μαλακισμενο στυλ αλλά κοιτούν γύρω τα πάντα και διαρκώς, ακόμα κι εμάς.
Αν στην σπάνε πολυ λόγω ξινιλας (ορισμένες είναι έτσι) προσπέρασέ τες και ρέψου Εγώ έχω φτάσει στο κλασιμο. Δεν υπάρχει καμία νομική συνέπεια αν τυχον σε ανησυχεί κάτι. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ ενοχλούνται. Εννοείται βέβαια ότι σε αυτές δεν κανείς καμάκι ούτε τις θες άρα τις έχεις για εκτόνωση στην καθημερινότητα. :2funny:
Εγώ φίλε κλανω και κάνω και φιγούρα και ψαρώνουν.

Εκεί που περπατάω ,σταματάω ξαφνικά και λέω ένα «ωχ» και τότε σηκώνω το αριστερό πόδι και κάπως γερνω με το αριστερό κωλομερι και τότε ,ενώ και αυτές έχουν κοντοσταθεί από περιέργεια, εξαπολύω μια θορυβώδη, ΘΒ (θανάσιμα βρωμερη),σωβρακοξεσκιστρω κλανια. Μόλις τελειώσει καγχάζω ενώ αυτές ψάχνουν νερό να ξεπλύνουν τα μάτια και το λαρύγγι από το τοξικό νέφος

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Τι χαιρεσαι ρε ντακ?ανεκαθεν ελεγα οτι εμφάνιση δεν μετραει αλλα το χρημα.
Πρώτα το χρημα κοιτανε και μετα την εμφάνιση και καμια δεν θα το παραδεχτεί δημοσίως.
Ποια αμυνα ρε ντακ?εγω εχω πιάσει τον σημερινο παλμο της κοινωνιας και το καμακι εχει τελειωσει εδω και μια 20 ετια.
Ειναι ντεμοντε ειναι σαν να φοραει καποιος φουστανέλα και να περιμένει καποιος να του πει τι ωραιο ντυσιμο εχει κάνει.
Προσασμοστειτε στη σημερινη εποχη και σε καθε εποχή αλλιως αλλα θα λετε και αλλα θα ισχυουν.
Η διαφορά μεταξύ μας είναι ότι αυτά που λες δεν προσφέρουν τίποτα ως λύση κι απλά λαικίζεις. Δηλαδή λες πράγματα χωρίς να δρας εκτός αν είσαι στο γνωστό κίνημα πάμε να δουλεύουμε σαν Αιγύπτιοι σκλάβοι :2funny:μέχρι να κονομήσουμε (που αυτό δεν θα γίνει) και στα 60 μας θα είμσστε οκ. Απόδοση έχει το σύστημα που ακολουθείς; αυτό μετράει κι απόδοση δυστυχώς ΔΕΝ έχει.

Ασε που δεν έχεις καν σύστημα...απλά περιφέρεσαι ως κομήτης!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Καλα φιλε συνεχισε ετσι και σε βλεπω σε 10 χρονια να ανοίγεις θεμα εδω και να λες γιατι δεν καθονται οι ελλεινιδες.
εγω σε αντιθεση με σενα θα μιλαω στις γκομενες εστω με καμακι.Δε θα καθομαι να αμφισβητω τον ντοναλντ που βρισκει με καμακι οπως κανεις εσυ.Εγω του ζηταω συμβουλες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
εγω σε αντιθεση με σενα θα μιλαω στις γκομενες εστω με καμακι.Δε θα καθομαι να αμφισβητω τον ντοναλντ που βρισκει με καμακι οπως κανεις εσυ.Εγω του ζηταω συμβουλες.
Δεν με αμφισβητεί. Επιζητεί την επιβεβαίωση μου για αυτά που λέει. Ακόμα χειρότερα δηλαδή. :2funny: Πάω να δω έργο να κοιμηθώ.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν με αμφισβητεί. Επιζητεί την επιβεβαίωση μου για αυτά που λέει. Ακόμα χειρότερα δηλαδή. :2funny: Πάω να δω έργο να κοιμηθώ.
εγω σε θαυμαζω παντως που εχεις κοτσια να μιλας και βρισκεις.Μακαρι με τα χρονια να γινω σα εσενα.Οκ η αρχη θα ειναι δυσκολη αλλα θα μαθω θεωρω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
εγω σε θαυμαζω παντως που εχεις κοτσια να μιλας και βρισκεις.Μακαρι με τα χρονια να γινω σα εσενα.Οκ η αρχη θα ειναι δυσκολη αλλα θα μαθω θεωρω.
Δεν υπάρχει κανένας βαθμός δυσκολίας στο εγχείρημα. Όλη η ουσία είναι να μην σε νοιάζουν τα άκυρα.
Άρα δεν χρειάζεται θαυμασμός.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Επειδη λες λαικιζω θα σου πω.
Καμακι γιοκ καταρχην.
Δευτερο φτιάχνουμε τον εαυτο μας σε ολους τους τομεις και κυριως το οικονομικο επαγγελματικο,ανεργος καν να μην επιχείρησει να τα μπλεξει με ελλεινιδα.
Επίσης πρεπει να κοινωνικοποιηθει και να εχει κυκλους γνωστούς πολλούς ωστε να ερχεται συνεχεια σε επαφη με κόσμο,επισης δραστηριοτητες οπως λατιν ζουμπα κλπ η ορειβασιες κλπ γενικα στα ομαδικα οι γκόμενες ανοίγονται οπως και στους κύκλους.
Επίσης θελει και τροπο στυλ να ξερεις πως να μιλάς κλπ δεν θα τα πω αναλυτικα ολα
Ούτε καν για τρολ δεν...

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.082
Πόντοι
206
Βλέμμα απλανες ανεκφραστες αγελαστες και η μυτη ψηλά,κλασσικό στυλ ελλεινιδας 23αρας
αυτο το βλεμμα το εχει οταν ειναι μονος της στο μετρο, οταν ειναι μαζι με φιλες της παρεα ομως εχει στυλ γκαγκα και πυροβολημενη

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν υπάρχει κανένας βαθμός δυσκολίας στο εγχείρημα. Όλη η ουσία είναι να μην σε νοιάζουν τα άκυρα.
Άρα δεν χρειάζεται θαυμασμός.
σωστα θα αποστηθησω την αρχη σου σα ευαγγελιο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αυτο το βλεμμα το εχει οταν ειναι μονος της στο μετρο, οταν ειναι μαζι με φιλες της παρεα ομως εχει στυλ γκαγκα και πυροβολημενη
δε μου απαντησες ομως ποσο εισαι?και επισης σε μπουρδελα πας εσυ?

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.605
Πόντοι
206

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.605
Πόντοι
206
Τι μικρός ρε μαν? Αν δε βρίσκει στα 24 που είναι στα ντουζενια του..πως περιμένει να βρει στα 34?αυτός τώρα θα έπρεπε να γαμαει 20αρες και 19αρες αντί να κάθετε και να λέει θα βρω σε πέντε χρόνια.. καλα για 44..αντιο ζωη
Τύπε έγραψα στο τέλος ότι δεν δικαιολογείται.... Αλλά το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που γράφει και φυσικά από το τι γράφει ότι υπάρχουν θέματα....Φαντάσου τώρα σε τετ α τετ με γκόμενα....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.783
Πόντοι
9.297
Όταν Εμενα σαλονικη.. Ζαχαρονα μια Αρμενία από εύοσμο.. Μέ επίθετο σε τιαν.. Η τυπισα εμιαζε με Ρωσίδα.. Άσπρο δέρμα.. Σαν αγγελούδι.. Αφού την αγκιζα κιόλας οταν καθόταν δίπλα μου στο πούλμαν.. Και είχα κάβλωσε.. Ωραία μούνια. Οι γεωργιανες αρμενισες.. Δυτική σαλονικη γεμάτη είναι.. Χαχα σκεφτομε να ανέβω πάνω να μείνω καμάκι Νικόπολη.. Ευξείνου πόλη.. Να αρχίσω το καμάκι ρωσοποντιων στο δρομο.. Καλά η φώτο στο προφίλ σου μου θυμίζει τη δώρα αυγερη..
Βγάζω φλύκταινες με τις αριστερές του κώλου που όταν βάζανε χέρι στις κοπέλες της πρεσβείας της Βενεζουέλας κάνανε τουμπεκί ψιλοκομμένο στον Τσυριζα για να μην στραβωσει ο σύντροφός Μαδουρο.
Είναι η Νίνα Χαρτλε'υ',ίσως η ωραιότερη της βιομηχανίας πριν την Τζένα Τζέιμσον.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.783
Πόντοι
9.297
Τύπε έγραψα στο τέλος ότι δεν δικαιολογείται.... Αλλά το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που γράφει και φυσικά από το τι γράφει ότι υπάρχουν θέματα....Φαντάσου τώρα σε τετ α τετ με γκόμενα....
Δώστε χρόνο στο παιδί...
Ας φτιαχτεί κοινωνικά και οικονομικά και μετά ίσως στρώσουν τα πράγματα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.783
Πόντοι
9.297
Πλάκα πλάκα τέλη.. Θυμάμαι πέρυσι είχε χαλάει η μηχανή που ξιριζομε.. Επειδή δεν βάζω ποτέ ξιραφι γιατί με ενοχλει. Είχα αφήσει τα μούσια κάνα 20 ημερο..μεχρι να βρω καμιά φτηνή ξιριστικη μηχανή.. Νομίζω τότε μόνο με κοιτούσαν μερικές ελλεινιδες
Δεν είναι εντελώς τρελο αυτό με τα μουσοα.. Συνήθως ξιριζομε κάθε 2 μέρες με τη μηχανη
. Και δεν με κοιτάει καμία.. Αλλά αν έχεις μούσια.. Μιλάμε για πολύ φαγούρα στο πρόσωπο.
Άσε το καλοκαίρι...μοιάζουν σαν να κατέβηκαν από καμμία σπηλιά η από κάνα Σαυραβα'ι'βορ όλοι αυτοί οι τύποι που κάνουν τους μονδερνους...με έρχεται να τους δώσω κάνα ξυραφάκι αλλά φοβάμαι μήπως το χρησιμοποιήσουν αλλιώς και τελικά τους προσπερνω απλά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom