Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ήταν φασαια και καθόλου ντίβα με αυτή τη έννοια.Επισης καθόλου τρελή απλά σε φτάνει που ήταν 100 κιλά είχε και στάνταρ τρομάρα της.
Δυστυχώς όλες αυτές έχουν πολλά προβλήματα,πού πάνε στά apps,
μήπως "στραβωθεί" κανείς καί κάνουν κονέ,Normal γκόμενα...από εκεί τό αποκλείω!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Επίσης οι γυναίκες γουστάρουν πολύ την ισοπέδωση του εγώ τους από σκληρούς άνδρες όταν έχουν ορέξεις. Δηλαδή ναι μεν επιλέγουν ελεγχόμενους μαλάκες να τις νταντεύουν αλλά θέλουν και την γαμησαρα από τον ανδρακλα. Κι ότι τελικά δεν μπορεί να κάνει ο Ευρωπαίος κατά την λογική τους αφού κατά κύριο λόγο τις νταντεύει, θα τους το κάνει ο Άραβας, ο αράπης και οι εξωτικοί αυτοί εραστές.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ντακ επειδή λεμε το καμακι ξεπερασμένο ειναι ηττοπάθεια?
Εμεις εχουμε πιασει τον σημερινο παλμο της κοινωνίας και αντιλαμβανόμαστε τι θελουν τα κορίτσια σήμερα.
Αν εισαι πανω απο 45 σε διακιολογουμαι αλλα αν εισαι κατω των 45 σημαινει πως δεν πιάνεις τον παλμό της κοινωνίας.
Αδυναμία επιχειρημάτων και διαρκής πληθυντικός ότι κάνετε,ράνετε και λέτε.

Ποιοι;

εγώ απλώς τα λέω ως έχουν. Εσύ πήγαινε με ότι σου λέει το σύστημα κι ότι θέλουν οι τραβελομουρες ανεραστες ψυχωτικες :2funny:δικαιολογώντας τες ώστε να μην ρίχνεσαι. Στο κάτω κάτω δεν σου επιβάλλω τι θα κανείς. Αν έχεις αποτελέσματα, γιατί ανησυχείς τόσο; άρα δεν έχεις/έχετε αποτελέσματα μιας που μιλάς εξ ονόματος
κι άλλων.
:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Επίσης οι γυναίκες γουστάρουν πολύ την ισοπέδωση του εγώ τους από σκληρούς άνδρες όταν έχουν ορέξεις. Δηλαδή ναι μεν επιλέγουν ελεγχόμενους μαλάκες να τις νταντεύουν αλλά θέλουν και την γαμησαρα από τον ανδρακλα. Κι ότι τελικά δεν μπορεί να κάνει ο Ευρωπαίος κατά την λογική τους αφού κατά κύριο λόγο τις νταντεύει, θα τους το κάνει ο Άραβας, ο αράπης και οι εξωτικοί αυτοί εραστές.

:2funny:
Χωρίς πλάκα μού έχει πεί Ελληνίδα τραγουδιάρα τού κώλου,9άρι ότι δέν τούς γουστάρει καθόλου,
βέβαια αυτά είναι γούστα,σέ άλλες...πιό άσχημες μπορεί!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Χωρίς πλάκα μού έχει πεί Ελληνίδα τραγουδιάρα τού κώλου,9άρι ότι δέν τούς γουστάρει καθόλου,
βέβαια αυτά είναι γούστα,σέ άλλες...πιό άσχημες μπορεί!
Προσωπικά δεν πιστεύω ποτέ γυναίκα σε ότι πει. Από ότι έχω καταλάβει όμως ισχύει ότι το βλέπουν ως κάτι εξωτικό με την έννοια της διαφορετικότητας. Δηλαδή όντως πηδιουνται. Δεν εννοώ όλες φυσικά αλλά παίζουν μπαλιτσα. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι όταν δουν αράπη πελάτη ή αφροΑμερικανο, γυαλίζει το μάτι τους. Στάνταρ βλέπουν τσοντες και φαντάζονται τον εαυτό τους να ξεσκιζεται. Και είναι και ωραίες. Οι δε πιο άσχημες όπως και ακόμα χειρότερες πάνε και με Πακιστανούς. Τους αραπηδες ομως τους λαχταρούν όλες. Τους μιλούν με λαγνεία. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Προσωπικά δεν πιστεύω ποτέ γυναίκα σε ότι πει. Από ότι έχω καταλάβει όμως ισχύει ότι το βλέπουν ως κάτι εξωτικό με την έννοια της διαφορετικότητας. Δηλαδή όντως πηδιουνται. Δεν εννοώ όλες φυσικά αλλά παίζουν μπαλιτσα. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι όταν δουν αράπη πελάτη ή αφροΑμερικανο, γυαλίζει το μάτι τους. Στάνταρ βλέπουν τσοντες και φαντάζονται τον εαυτό τους να ξεσκιζεται. Και είναι και ωραίες. Οι δε πιο άσχημες όπως και ακόμα χειρότερες πάνε και με Πακιστανούς. Τους αραπηδες ομως τους λαχταρούν όλες. Τους μιλούν με λαγνεία. :2funny:
Μία άλλη από αυτές πού είχα πεί,οτί είχαν αράπη γκόμενο καί είχα μιλήσει,
η οποία μέ τό ζόρι είναι 5άρι,μού είχε πεί ότι βρομοκόπαγε ο μαύρος...τί νά πω!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Και οι κύκλοι σκατα είναι.Εγω το πήρα απόφαση θα κάνω καμάκια έξω και ότι κάτσει.Δε θέλω να καταντήσω σα τον σαμπ που δε μιλάει και το μόνο που λέει είναι οι Ελληνίδες θέλουν μουσατους και όλοι βρίσκουν από κύκλο κούρασε ο μπαγασας.
Γκόμενα μόνο σου,έτσι μπράβο
Οτι μπορείς νά τό κάνεις γιά τήν πάρτη σου!

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.702
Πόντοι
456
Δεν είναι το ίδιο το σόσιαλ με την πραγματικότητα. Από την στιγμή που την άλλη δεν την έχεις δει και δεν σε έχει δει, τίποτα δεν είναι πραγματικό. Συνήθως -μην πω πάντα- βλέπεις μια άλλη ααααααααν συναντηθείτε και μέχρι τότε απλά μιλάτε όταν θέλει εκείνη. :2funny: Και μόνο στην ιδέα ότι κάθεσαι στην ουρά για μια άγνωστη πατσαβούρα
που μαζεύει λαό μου έρχεται απέχθεια.
Αυτό από μόνο του είναι ηττοπαθεια. Μην ξεχάσουμε το πιο τρισαθλιο όλων που είναι ότι όταν μιλάς μαζί τους το κάνουν με μηνύματα κι όχι με κλήση η γνωριμία. Εντελώς ξεφτίλα τέτοιους είδους κατσαταση. Αυτό από μόνο του δείχνει πολλά!!! Δηλαδή σε έχει χεσμένο όπως όλους και απλά διαλέγει έναν ααααααααν κι όποτε θέλει. Σου τρώει τέλος άπειρο χρόνο για το τίποτα. Στο κανονικό καμάκι δεν έχεις προσμονή
ή αποδοχή η υπομονή κτλ. Πας, βαράς στα ίσα και γεια σας. Ούτε προετοιμασία
η γκόμενα ουτε τίποτα. Εγώ όσες έχω γαμήσει μόνο από καμάκι τηι βρήκα στον δρόμο η πελάτισσες από δουλειά.
Αν εσένα σου αρέσει αυτό, ακολούθησε το. Εγω δεν θα μπω εμπόδιο ούτε θα σου επιβάλλω να κάνεις το δικό μου όπως άλλοι. Σύγκριση κάνω και τα λέω ως έχουν.

Δεν υπάρχει λόγος να το τραβάς μακριά, αν δε θες.
Μιλάς μία ωρίτσα και αν δεν κάτσει, άντε γεια. Αν βλέπεις ότι σου κάνει καψόνια, άντε γεια.
Εγώ μίλησα για την ευκολία προσέγγισης και από εσένα και από τη γυναίκα.
Υπάρχουν άπειρα γκρουπάκια στο fb με θέματα όπως σκυλιά, γάτες, ορειβασία, μουσική και ότι άλλο θες.
Εκεί κάνεις ένα δίκτυο, μιλάς, γνωρίζεσαι, ανταλλάσεις απόψεις. Πιο εύκολο το πέσιμο μετά.
Σου λέω 3 μου την έπεσαν, χωρίς καν να κουνηθώ, αυτές έστειλαν πρώτες π.μ.
Ναι, το θέμα φωτο είναι μία πραγματικότητα. Μπορεί να δεις ένα 7άρι και να παρουσιαστεί 5άρι, δεν αντιλέγω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Δεν υπάρχει λόγος να το τραβάς μακριά, αν δε θες.
Μιλάς μία ωρίτσα και αν δεν κάτσει, άντε γεια. Αν βλέπεις ότι σου κάνει καψόνια, άντε γεια.
Εγώ μίλησα για την ευκολία προσέγγισης και από εσένα και από τη γυναίκα.
Υπάρχουν άπειρα γκρουπάκια στο fb με θέματα όπως σκυλιά, γάτες, ορειβασία, μουσική και ότι άλλο θες.
Εκεί κάνεις ένα δίκτυο, μιλάς, γνωρίζεσαι, ανταλλάσεις απόψεις. Πιο εύκολο το πέσιμο μετά.
Ναι, το θέμα φωτο είναι μία πραγματικότητα. Μπορεί να δεις ένα 7άρι και να παρουσιαστεί 5άρι, δεν αντιλέγω.
Συνήθως -κι έχει αποδειχθεί αυτό- οι άνδρες επενδύουν στον χρόνο με τις γκόμενες στα σόσιαλ κι είναι απίκο μόλις εκείνες κουνήσουν την ουρά τους. Αργεί πάρα πολύ το αποτέλεσμα κι ααααααν έρθει ενώ δεν έχει μεγάλο πεδίο δράσης. Δηλαδή πόσες θα βρεις να μιλήσεις επί της ουσίας;
επίσης μην εμπιστεύεσαι τέτοιες ομάδες διότι συνήθως έχει μπάζα η γριές που ψάχνουν χορηγούς κατοικιδίων :2funny:
ή προφάσεις διαφόρων τύπων για κερδοσκοπία. Οι λογοι άρνησης αυτής της μεθόδου, έχουν αναλυθεί σε βάθος.
Το βασικο μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι σχεδόν πάντα μόνο πληκτρολογείς και κάτι τέτοιο σε απονευρώνει καθώς λείπουν όλες οι υπολοιπες αισθήσεις. Κοινώς δυσκολεύει πολύ το έργο σου ενώ υποτάσσσεσαι σε ότι θέλει, όπως θέλει κι όταν το θέλει μια άγνωστη. Και βέβαια δεν στέκει να σου αρέσει μια γκόμενα, να θες να την δεις
από κοντά κι αυτή να καθυστερεί την επαφή με ήχο, εικόνα και γνωριμία.
Έρχεσαι κατευθείαν στο ερώτημα αν με γουστάρει γιατί δεν έρχεται να την δω; μήπως απλά ψάχνει παρέα; μήπως θέλει λαό; μήπως κέρδος; κτλ που σε ξενερώνουν διοτι περιμένεις κάτι από κάποια που δεν έχεις δει καν! Τέλος είναι
και ψυχωτικές οι σοσιαλούδες. Δηλαδή όλες οι γυναίκες αφού όλες έχουν σοσιαλ. Τώρα αν εσύ γαμάς με αυτόν
ον τροπο σταθερά στην ζωή σου, κάτι που σημαίνει ότι το σύστημα πρέπει να λειτουργεί σταθερά κι όχι μια φορά
τον χρόνο, πάω πάσο. :rockon:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
766
Πόντοι
96
Συνήθως -κι έχει αποδειχθεί αυτό- οι άνδρες επενδύουν στον χρόνο με τις γκόμενες στα σόσιαλ κι είναι απίκο μόλις εκείνες κουνήσουν την ουρά τους. Αργεί πάρα πολύ το αποτέλεσμα κι ααααααν έρθει ενώ δεν έχει μεγάλο πεδίο δράσης. Δηλαδή πόσες θα βρεις να μιλήσεις επί της ουσίας;
επίσης μην εμπιστεύεσαι τέτοιες ομάδες διότι συνήθως έχει μπάζα η γριές που ψάχνουν χορηγούς κατοικιδίων :2funny:
ή προφάσεις διαφόρων τύπων για κερδοσκοπία. Οι λογοι άρνησης αυτής της μεθόδου, έχουν αναλυθεί σε βάθος.
Το βασικο μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι σχεδόν πάντα μόνο πληκτρολογείς και κάτι τέτοιο σε απονευρώνει καθώς λείπουν όλες οι υπολοιπες αισθήσεις. Κοινώς δυσκολεύει πολύ το έργο σου ενώ υποτάσσσεσαι σε ότι θέλει, όπως θέλει κι όταν το θέλει μια άγνωστη. Και βέβαια δεν στέκει να σου αρέσει μια γκόμενα, να θες να την δεις
από κοντά κι αυτή να καθυστερεί την επαφή με ήχο, εικόνα και γνωριμία.
Έρχεσαι κατευθείαν στο ερώτημα αν με γουστάρει γιατί δεν έρχεται να την δω; μήπως απλά ψάχνει παρέα; μήπως θέλει λαό; μήπως κέρδος; κτλ που σε ξενερώνουν διοτι περιμένεις κάτι από κάποια που δεν έχεις δει καν! Τέλος είναι
και ψυχωτικές οι σοσιαλούδες. Δηλαδή όλες οι γυναίκες αφού όλες έχουν σοσιαλ. Τώρα αν εσύ γαμάς με αυτόν
ον τροπο σταθερά στην ζωή σου, κάτι που σημαίνει ότι το σύστημα πρέπει να λειτουργεί σταθερά κι όχι μια φορά
τον χρόνο, πάω πάσο. :rockon:
δεν προλαβαινω τους Δασκαλους:rockon::rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Μία άλλη από αυτές πού είχα πεί,οτί είχαν αράπη γκόμενο καί είχα μιλήσει,
η οποία μέ τό ζόρι είναι 5άρι,μού είχε πεί ότι βρομοκόπαγε ο μαύρος...τί νά πω!
Μην δίνεις βάση σε ότι λένε. Διάλογος με γυναίκα δεν στέκει ποτέ σε βάθος. Οι γυναίκες κάνουν ότι κάνουν ίσα να νιώσουν ότι υπάρχουν. Κάτι που διαφεύγει αλλά είναι ολοφάνερο είναι πως τρώνε καμιά κατοσταριά ντικ πικ στο κεφάλι καθημερινά:2funny: οπότε έχουν συναντησει μεγαθήρια ψωλές με αποτέλεσμα να θέλουν να δουν και του αράπη που έχει όνομα καλό στην πιάτσα. Δεν είναι όπως παλιά που έβλεπαν 2 πούτσες στην ζωή τους κι η δεύτερη ήταν ζήτημα.
Ποια γυναίκα για παράδειγμα θα πει θέλω ψωλάρα 25 πόντους; καμία! Ντρέπονται τα καημένα :2funny: αλλά στις ομήγυρες όλο για ψωλές λένε. Απλά όλες αρνούνται την επιθυμία πόσο μάλλον την πράξη αν έχει συμβεί.
Είπαμε...οι γυναίκες δεν θέλουν ποτέ να στιγματίζονται για οτιδήποτε. Είναι θεές! :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
δεν προλαβαινω τους Δασκαλους:rockon::rockon:
Έτσι! :2funny: Και τώρα ο επίλογος για σήμερα. Μην δινετε βάση στις γυναίκες και μην προσπαθείτε να τις καταλάβετε.
Αυτά που μαθαίνουμε δια εμπειριών φτάνουν και περισσεύουν. Και βέβαια κάντε παρέα με γυναίκες που δεν γαμιέστε
(γαμήστε άλλες) και δεν έλκεστε μεταξύ σας ώστε να μην σας βλέπουν ως νταντευτή, κουμπαρά ή χορηγό.
Μόνο αυτές θα συμπληρωσουν το παζλ της τρέλλας που τις δέρνει με αλήθειες. :rockon:

Ουρσουλα

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
155
Πόντοι
1
Συμφωνώ σαυτο που λες.
Δεν υπάρχει σωτηρια με τις ελλεηνιδες.
Θα πρέπει για να αλλαξει η κατάσταση τα κορίτσια που γεννιουνται τα νεα να γινονται γενιτσαροι,να μαθουν ξανα τα περι οικογενειας σεβασμού νοικοκυριου σεβασμο στο αντίθετο φυλο και γενικα στον συνάνθρωπο,πως θα πρεπει να ειναι καλες συζηγοι και μητέρες.
Γενικά στην Ελλάδα εχει πέσει πολυ η ποιότητα των γυναικών
Βρε δεν κοιτάει τα χάλια του το αντίθετο φύλο.Οι άντρες παίρνουν αυτό που τους αξίζει ο ευγενικός θα πάρει την Ευγενία.ο άλλος τον …. Όσο για το νοικοκυριό μπορείτε να μάθετε να κάνετε τα δικά σας πράγματα όπως άλλωστε οι περισσότεροι εδώ τα κάνετε μόνοι σας γιατί ούτε για φτου γυρνάνε και ευτυχώς σας καταλαβαίνουν οι γυναίκες από την αρχή.Μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες σας ανέχονται.

Curious Luna

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Προτρέχεις. Εγώ δεν μοιρλίζω ποτέ και για καμμία ελλεηνίδα. Και με τις σχέσεις μου ήμουν και πρώην παντρεμένος (με δύο ενήλικες κόρες) και με τα γαμίσια μου με στανταράκια εκτός αγοραίου και με τα εσκορτάκια όταν θέλω να φεύγουν τα χοντρά. Απλώς θεωρώ τα ερωτήματα που θέτεις εδώ μέσα παντελώς άχρηστα και κατάλληλα για να βρεις συμπαραστάτες ανάμεσα στους "σ΄ευχαριστώ για την αποδοχή".

Όποιος βελτιώνει τον εαυτό του, ξέρει να φέρεται και ξεχωρίζει από τη μάζα, γαμάει. Αυτός είναι ο νόμος. Και όποιος είναι σε "ευαισθητούλικη" ηλικία και ευάλωτος, ενίοτε ερωτεύεται.
Και θεωρείς πως το σχόλιό σου ανταποκρίνεται στο "ξερει να φέρεται;". Η γνωμη σου για τα ερωτήματά μου σεβαστή. Τωρα το κατα πόσο ειναι στη διαδικασια να βελτιώνει τον εαυτο του κάποιος που ζορίζεται απο δυο τρεις ερωτήσεις και τον διαλογο ειναι συζητήσιμο. Αλλα οκ. Ολα δεκτα!

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.387
Πόντοι
206
Αν δεχτεις να τρως 99 ακυρα για ενα θετικο οκ.
Επίσης τους ανεβαζεις και την αυτοπεποίθηση και το ηθικό.
Κοιτα στα σοσιαλ τι γίνεται?οπου ειναι ο ευκολος τροπος προσεγγισης.
Επίσης αν τωρα την επεφταν ολοι χυμα οπως λεει ο ντακ πιστεύεις οτι ολοι θα ειχαμε σχέσεις?η οτι θα πηγαινε η χειλοπιτα αβερτα?
Τώρα εξηγούνται όλα, με το 46. Ok.

Συμφωνώ με το Duck σε ό,τι αναφέρει για γυναίκες και μου άρεσε που άρχισε να γράφει μεγάλες αλήθειες σε ένα dead thread.

Έχει τρομερή εμπειρία λόγω δουλειάς/συναναστροφή με συνεργάτιδες και με το μισό του γενικού πληθυσμού στη δουλειά του και αποτυπώνει τέλεια το τι λένε και τι κάνουν οι γυναίκες.

Στο brute force καμάκι στο δρόμο με έχασε. 46άρης όχι μοντέλο ή πανάκριβο ντύσιμο/αμάξι πόσο ποσοστά του δίνετε ? Την ίδια στιγμή το κάθε μπάζο μπορεί να ξεψαχνίσει τα social 500 αγαπητικούς. Γελάμε Πάπια.
Μιλάμε για ώρες κυριολεκτικά. Και εκεί που λέει και για ότι την πέφτει μόνο σε αυτές που του αρέσουν τερματίστηκαν οι ώρες και τα ποσοστά.

Το άλλο που διαφωνώ 1000% είναι το πέσιμο ΑΠΟ τις γυναίκες. Αν ο Duck είχε δουλειά με prestige/λεφτά θα του την έπεφταν καθημερινά οι γυναίκες και δυνατά μουνιά. Το ότι έχεις λεφτά δεν σημαίνει ότι θα χαλάσεις και λεφτά για αυτές σαν SIMP. Κάποιοι το κάνουν σίγουρα. Η πλειοψηφία.

Εγώ στους νέους λέω ψαχτείτε στο νετ για λεφτά όχι στα social.

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.418
Πόντοι
2.596
εδω μεσα δεν θα μαθετε τι τρεχει για καμια γυναικεια φυλη παγκοσμιως. βγειτε στον αληθινο κοσμο και μιληστε τους να σας που τι τρεχει και τι θελουν απο μας

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.241
Πόντοι
3.506
Σωτο, λες τα αυτονόητα, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Θα σας λύσω ξανά τις απορίες σας. Η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης. Ισχύει στην ζωή αλλα και στο καμάκι για όποιον καταλαβαινει. :rockon: Πρέπει να οργανωθείτε αντί να πελαγοδρομειτε. Πολλοί άνδρες σήμερα, όπως κι εγώ, έχουμε απαλλαγεί από τις γυναίκες ως ανάγκη στο σπίτι. Τα γνωρίζουμε όλα 2 φορές καλύτερα οπότε τις έχουμε αχρηστεύσει σε αυτόν τον ρόλο πέραν του ότι αφού γνωρίζουμε έχουμε κι απαιτήσεις. Δηλαδή εμένα αν μου φτιάξουν σαλάτα φρεσκουλη έφυγαν μαζί με την σαλάτα. :2funny: Αυτό είναι το πιο απλό μαλιστα. Οπότε μένει να συζούν τα δύο φύλα η να συγκατοικούν πέστε το όπως θέλετε ως δικαιώματα κι υποχρεώσεις κάνοντας ο καθένας την ζωή του. Φίλες χωρίς αμοιβαία έλξη δεν έχετε ή όλες τις βλέπετε ως μουνί; τόση αγαμία πια; αυτό το σύστημα από μόνο του πάει τρένο και λόγω σκόπιμης ερωτικής ανυπαρξίας δεν επιτρέπει στην γυναίκα να μας βλέπει ως ελεγχόμενους μαλακες, χορηγούς κτλ. Αν θέλετε μια να τα κάνει ολα, εύχομαι καλό κουράγιο όπως έλεγε κι ο Όλι Ρεν. Επίσης έχετε βγάλει δικά σας ποσοστά ώστε να γκρεμίσετε την αλήθεια από δειλία. Άλλος λέει μία στις 100, αλλος μία στις 500 (στο μεταξύ δεν έχω ριχτεί ποτέ σε 500). :2funny:
Η ουσία είναι ότι δεν θέλετε να κάνετε καμάκι μην σας χαλάσει την ψυχολογία μια άγνωστη. Δηλαδή αδυναμία! Όλα τα άλλα είναι φαιδροτητες. Στην πλατείας Αγ.Ειρηνης και πέριξ αν πάτε βράδυ, κάτι που έχουν παραδεχτεί αρκετοί, έχει 400.000 περατζαδα σε μια ώρα. Οι τέρμα περισσότερες είναι γυναίκες. Τουλάχιστον οι 5.000 θα είναι φουλ εμφανίσιμες και άρτιες ως πρώτη εντύπωση σαν πακέτα. Αν καθήστε ακίνητοι θα κουτουλανε πάνω σας. :2funny:Τόσο κόσμο εχει. Θα σας αρέσουν τουλάχιστον 1000 αλλά εγώ είχα γράψει 500 για ριξιες. Ούτε ένα λεπτό δε θέλει κάποιος για να πάρει θετικό η αρνητικό σήμα με μια απλή κουβέντα. Τα βάζετε όλα σε λάθος βάση. Θέλετε καρεκλιτσα και παρέλαση μουνιών που να έρχονται να σας κοιτούν μήπως πάρετε θάρρος. Δηλαδή δεν μάχεστε στις υπάρχουσες συνθήκες αλλά θέλετε να αλλάξουν οι συνθήκες. Υπάρχουν πολλά σημεία με περατζαδα. Χρόνος χρειάζεται λίγος σαν να έχετε πάει βολτα, το χόμπυ είναι ευχάριστο, μόνο χαρά έχετε να πάρετε, τα άκυρα αδιαφορα και οι επιτυχίες λίγες αλλά υπάρχουσες. Πολλες επιτυχίες με άγνωστες είναι εκ φύσεως αδύνατον. Και σιγά μην πρέπει να γίνουμε ζαμπλουτοι (έχουμε πήξει στους ζαμπλουτους στην χώρα) :2funny: για να έρχονται πουτάνες για βολεμα βλέποντάς μας ως κουμπαραδες. Τα έχουμε ξαναπεί. Αυτές έτσι λεγονται οπότε αυτομάτως και κατά κύριο λόγο γαμήσι της σειράς.
Αν όπως λέτε ότι θέλετε μια κι έξω με μια γκόμενα, δεν θα γαμήσετε ποτέ. Και τέλος για πολλοστή φορά θα πω ότι
η ουσία είναι το γαμήσι διότι στον σημερινό γυναικοκεντρισμό, δεν υπάρχουν ικανα πακέτα γυναικών κι όποια βρεθεί θα είναι σπανιότατη υπερ-εξαιρεση που βραχυπρόθεσμα θα σαπίσει. Οποιαδήποτε άλλη μέθοδο υστερεί αλλιώς θα την προτιμούσα ως λύση. Να σκέφτεστε ανδροκεντρικά.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.702
Πόντοι
456
Στο brute force καμάκι στο δρόμο με έχασε. 46άρης όχι μοντέλο ή πανάκριβο ντύσιμο/αμάξι πόσο ποσοστά του δίνετε ? Την ίδια στιγμή το κάθε μπάζο μπορεί να ξεψαχνίσει τα social 500 αγαπητικούς. Γελάμε Πάπια.
Μιλάμε για ώρες κυριολεκτικά. Και εκεί που λέει και για ότι την πέφτει μόνο σε αυτές που του αρέσουν τερματίστηκαν οι ώρες και τα ποσοστά.

Το άλλο που διαφωνώ 1000% είναι το πέσιμο ΑΠΟ τις γυναίκες. Αν ο Duck είχε δουλειά με prestige/λεφτά θα του την έπεφταν καθημερινά οι γυναίκες και δυνατά μουνιά. Το ότι έχεις λεφτά δεν σημαίνει ότι θα χαλάσεις και λεφτά για αυτές σαν SIMP. Κάποιοι το κάνουν σίγουρα. Η πλειοψηφία.

Εγώ στους νέους λέω ψαχτείτε στο νετ για λεφτά όχι στα social.

Οι εποχές αλλάζουν αδερφέ.

Πριν 70 χρόνια οι μανάδες και οι γιαγιάδες μας έκαναν βόλτα στην πλατεία και τα αρσενικά μαζεύονταν, στο λεγόμενο "νυφοπάζαρο".
Μετά έγινε καφετέρια, μπαρ, wine-bar...
Τώρα λέγεται social.
Κοινός παράγοντας: η ΓΥΝΑΙΚΑ επέλεγε το τοπίο που θα γίνει η προσέγγιση.
Ναι, παντού μπορεί να προσεγγίσεις γυναίκα αν το θες...Το θέμα είναι ότι που θα μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες.
Και μία γυναίκα, που νιώθει ασφάλεια να μιλήσει, που νιώθει άνετα λόγω χώρου, χωρίς πίεση, είναι πολύ ευκολότερο να δεχτεί μία συνάντηση για καφέ, μιλώντας σε social, παρά μία γυναίκα που θα την πέσεις εσύ στο μετρό.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom