Αυτή είναι ερώτηση νηπιαγωγείου
Οι γυναίκες εννοούν 'δεν μας φλερτάρουν...αυτοί που μας αρέσουν απο τον κύκλο μας'
Οι γυναικες θελουν να τους την πεφτουν κι ας ριχνουν ακυρα
Τονωνεται η αυτοπεποιθηση τους ετσι.
Καθε καμακι,καθε προσεγγιση καταρρακωνει τον ανδρα αν καταληξει σε χυλοπιτα αλλα ανεβαζει τη γυναικα.
Καποτε προσεγγισα μια παρεα γυναικων(προ κοβιντ εποχη) σε ενα μπαρακι.
Μου ειπαν οτι ειμαι ο 3ος που τους κανει καμακι οσο καθονται και πινουν το ποτο τους.
Μου ειπαν συγχαρητηρια γιατι δεν ημουν σα τους αλλους να μιλαω για τον εαυτο μου η να ειμαι καφρος αλλα ρωτουσα για εκεινες(για εκεινη που μου αρεσε)
Εντελως ειλικρινα και σταρατα επισης προσθεσαν πως αν και ειμαι ωραιο παιδι δε θα ηθελαν να προχωρησει η γνωριμια γιατι εχουν ηδη το μυαλο τους σε αλλους ανδρες.
Μια αξιοπρεπεστατη και διδακτικοτατη χυλοπιτα.
Οι γυναικες εχουν μεγαλη προσφορα απο προσεγγισεις.
Δεν εχουν θεμα σε αυτο.
Δεν ειναι εκει το αδυνατο σημειο τους.
Δυο 7 αρια(ομορφες κοπελες δηλαδη χωρις να πεφτεις και ξερος)και ειχαν ανετα 3 προσεγγισεις.
2 τηλεφωνα(εγω δεν αφησα το δικο μου)
Το αδυναμο σημειο της γυναικας ειναι το μετα
Συμπερασμα:Οταν ακουτε να γραφεται η να λεγεται πως στο σεξ υπαρχει υπερπροσφορα ειναι γυναικεια λογια.
Αν αυτο ισχυε δε θα ανθιζε ο αγοραιος ερωτας.
Δειτε τους πελατες των στουντιο.Μια χαρα εμφανισινα παιδια με τα ολα τους εκτος απο κατι μπαρμπαδες και κοιλαραδες.
Καθε βραδυ που εβγαινα για καμακι θυμαμαι πως αφου ειχα φαει 3-4 ακυρα και ελεγα οκ αρκετα για σημερα(δεν ειχα αλλη αντοχη για μια μερα)μετα κατεληγα στα στουντιο που συναντουσα κι αλλα παιδια και μιλαγαμε στο σαλονι για το ποσο δυσκολο ειναι να γαμησεις τη σημερον ημερα(νυχτα)
Δε πα να σαι ωραιος ετυμολογος με χιουμορ οσα ακυρα ειναι να φας θα τα φας.
Ψυχοφθορα διαδικασια για γερα νευρα.
Ομως οπως λεει ο συναγωνιστης
@Donald-Duck αν δεν κανεις καμακι δε γαμας.
Καποιες θα πεσουν καποια στιγμη με καποιο τροπο και για καποιο λογο.
Δε θα το περιμενεις καν.
Μου χει τυχει να δωσω τηλεφωνο και να με παρουν μετα απο 3 μηνες και να μου πουν "γεια,ειμαι η ταδε που μου ειχες μιλησει τοτε με θυμασαι;"
Συνηθως προκειται για περιπτωσεις που τους εφτυσε ο γκομενος και ετυχε να μη τους αρεσει κανεις απο τα καμακια που ειχαν.
Δηλαδη θα εισαι για εκεινες τριτοτεταρτη επιλογη.
Πραγμα που επιβεβαιωνεται γιατι μολις βγεις μαζι τους μετα θα σε γειωσουν.Κι αν εχεις προλαβει να τις γαμησεις παλι καλα.
Οταν ειπα ας αφησω και κατι για το επιμομενο ραντεβου εμεινα με το πουλι στο χερι.
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα μαγκες.
Σκληρη.