Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.003

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
εχεις δικιο αδερφε τηλεφωνο.Στη τελικη αν το δωσει το εδωσε σιγα,εγω τη προσπαθεια την εκανα.Εισαι μεγας φιλε.Ειδωλο εισαι.
Δεν πρόκειται να ζητήσεις τηλέφωνο ούτε ειμαι είδωλο. Πιστεύω αποφεύγεις ευγενικά να παραδεχτεις ότι θα ζητήσεις ινστα. Εεεεε ζητά ινστα και κάτσε και περίμενε αποτέλεσμα μέχρι την Δευτέρα Παρουσία.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Μια ερώτηση κρίσεως. Πώς εξηγείται οι άντρες να κατηγοράνε τις γυναίκες ότι δεν προσεγγίζονται, και από την άλλη να ακούς τις γυναίκες να λένε ότι οι άντρες δεν φλερτάρουν και ότι έχουν φλωρέψει;
Αρχίδια! Οι άνδρες που λενε αυτο δεν εννουν ότι δεν προσεγγίζονται αλλά ότι δεν τους κάθονται με ένα βλεμμα. :2funny: Κι οι γυναίκες που λένε το άλλο δεν εννοούν ότι δεν φλερτάρουν αλλα ότι δεν ξέρουν να το κάνουν. Από "χτενίσματα" εκφράσεων στην καθημερινότητα, άλλο τιποτα. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Βέβαια καί έχω στοιχεία,πάνω από 8 άτομα πού θυμάμαι τώρα ηλικίας 36-54 γνωστοί μου,
τούς ξέρω πολλά χρόνια γκόμενα ποτέ,μπουρδέλα ποτέ άλλοι λόγο "θρησκοληψίας" άλλοι λόγο "ιδεολογίας"
παρθένοι 100% :hi:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.756
Πόντοι
3.556
Πρώτον ποτέ δεν είπα ότι την πεφτω μόνο εγώ στην χώρα αλλά ότι οι περισσότεροι ανδρες είναι δειλοί και χεστηδες. Έχουμε ήδη συμφωνήσει εδώ μέσα Λόγια πίσω δεν παίρνονται. Και δεύτερον δεν κάνω κανέναν λάθος. Είναι τέλεια η μέθοδος κι αλάνθαστη. Το έχουν πει κι άλλα μέλη. Απλά εγώ δεν θέλω να τους παραθέσω για να μην τους φέρω σε δύσκολη θέση να αναμιχθούν στην κλαψα κάποιων. :2funny: Τέλος όπως ήδη έχω εξηγήσει τα ποσοστά είναι πολύ χαμηλά κι όχι απλά χαμηλά επειδή είναι φυσιολογικό όταν πηγαίνεις σε άγνωστη να τρως περισσότερα άκυρα. Κάθε άλλη μέθοδο είναι κατά πολύ χειρότερη και αποτυχημένη. Έχω εξηγήσει τους λόγους. Μην κάνετε ότι δεν βλέπετε. :rockon:
Παπιε έτσι όπως τα λες είναι και άσε τους ναυαγούς να επιβιώνουν με ελλεηνιδιστικα ξεροκόμματα.

Αν αφιερώνεις πολύ χρόνο σε κάποια γκομενα ,τότε χάνεις όχι μόνο χρόνο ,μα και χρήμα και παθαίνεις κάποιου είδους εμπλοκή

Αν την πέφτεις μαζικά ,με μέθοδο καμικάζι ,μπορεί να σκοτωθείς ,μπορεί και μα χτυπήσεις αεροπλανοφόρο.

Που να καταλάβουν όμως οι ερασιτέχνες ταξιτζήδες επαγγελματίες αγαπουληδες που κάνουν τους παριανους πλούσιους και δεν τον βρέχουν ποτε

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.756
Πόντοι
3.556
Καμάκι live δέν μπορούν νά κάνουν όλοι,απαιτούνται κάποιες προυποθέσεις
-νά είσαι έξυπνος
-νά είσαι ετοιμόλογος
-νά είσαι περιποιημένος-καθαρός
-νά είσαι ευγενικός
-νά έχεις χιούμορ
-νά μιλάς καλά Αγγλικά κτλ
Πόσοι από εμάς,τά έχουν όλα αυτά?
Ωχ ρε τύπε να πούμε ,κρυφό σαμπζιρο.

ακόμα και αν δε είσαι ο ροναλτο κι είσαι ο ριπαντο, κανεις συνέχεια εξάσκηση , και από εκεί που παίζεις προοδευτική ,καταλήγεις γαύρο. Μπαρτσελονα μπορεί να μην παίξεις ποτε αλλά σεντόνι θα κουνήσεις

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ωχ ρε τύπε να πούμε ,κρυφό σαμπζιρο.

ακόμα και αν δε είσαι ο ροναλτο κι είσαι ο ριπαντο, κανεις συνέχεια εξάσκηση , και από εκεί που παίζεις προοδευτική ,καταλήγεις γαύρο. Μπαρτσελονα μπορεί να μην παίξεις ποτε αλλά σεντόνι θα κουνήσεις
Αρχηγέ έχω εξηγήσει νομίζω αρκετά κατανοητά,ότι δέν παίζω β΄κατηγορία,
η παίρνω αυτό πού θέλω και αξίζω,η καθόλου,
άν εσύ βολεύεσαι μέ όποια νά είναι... μαγκιά σου!

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
766
Πόντοι
96
Γνωστή μου με μαγαζί, με καμία χιλιάρα φολλοουερς και αυτή και η μπιζνα της.

Η τυπισσα είναι 31-32 ,1.75,ξανθιά ,λεύκανση (στα δόντια τουλάχιστον), κοιλιακούς φέτες ,σώμα μοντέλου ,καλό βυζι. Μουναρα.

Τα έχει με τυπακο στο ύψος της ,χοντρούλη , χωρίς ιδιαίτερα λεφτά ,μηδέν μπρατσα.εντελώς φλωροφατσα αλλά με μούσια.

Βγάλανε φωτό με μαγιό σε παραλία, τρόμαξα ,ο τύπος τριπλός από αυτήν και είναι στην ηλικία της. Του ρίχνω μια δεκαετία μου ρίχνει 25 κιλά για πλάκα.

Τα βλέπω αυτά και λέω πως γκενεν ατο
δεν διαβαζεις Δασκαλο που μιλαει για τον κυκλο:rockon::rockon::rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.703
Πόντοι
9.297
Μαλάκα ..... Σαλονικιός .... που δεν πάει μπουζούκια και ελληνάδικα ;;;;;;;;;

Μήπως είσαι Κλίνγκον ;;;;;;;;;;

Μήπως είχες έρθει με τον ιπτάμενο δίσκο στο ροζγουελ ;;;;;;;;

πες ότι είσαι και ... ροκάς ........ να κλαίω από τα γέλια όσο το θυμάμαι !!!!!!!!

Αν είσαι .... και τέτοιος ..... έλα εξάρχεια άμεσα 1
Να βρεις ταγάρια, αξύριστη μασχάλη, μαύρη υφασμάτινη μπαλαρίνα με λεπτή άσπρη λαστιχιένια σόλα,
παλαιστινιακή μαντήλα, αμπέχονο , σκελέα , πέτσινο σανδάλι με σκασμένη φτέρνα , όλα τα κομφόρ !
Exω πάει σε μπουζούκια αλλά όχι σε αυτά τα είδωλα του life style τύπου Ρέμου -Φουρε'ι'ρα κτλ....και πάλι όμως καλύτερη φάση από ροκ συναυλίες δεν έχει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.703
Πόντοι
9.297
Ξεκόλλα ρε μαλάκα. ΞΕΚΟΛΛΑ. Το θέμα μας εδώ δεν είναι ... αθηναίοι και μη .... σε σύγκριση κόντρα και ό,τι άλλο έχεις στη φαντασία σου πιτόγυρου σάντουίτς με αλοιφές .
Μόνο για τα ακίνητα δεν μας είπες και για το ποιοί ήταν εγγόνια τσιφλικάδων και ποιοί κολίγων !

Βλαμμένε . Βάλε καμιά αλοιφή δύο συστατικών ή εποξική στο .... σάντουϊτς πιτόγυρο να στανιάρεις ........

Αναφέρομαι σε κομπλεξάρες, που δεν μίλαγαν καν σε κατοίκους του ... λεκανοπεδίου !
Μην τις .... δει η μάνα του και εκτεθούν !

Ενώ αν ο άλλος ήταν από την πωγωνιανή ή το σουφλί ή τη γαύδο .... γούσταραν .... ΒΛΑΜΜΕΝΕ ......
Το αντίθετο από αυτό που λες, σε λεω με λες, σάντουιτς αλοιφές σε λέω ντεμέκ ναι γεια !
Το κόμπλεξ είναι απίστευτο και στις δύο περιπτώσεις....είναι συστατικό της σημερινης ελλειινιδιασης και του μέσου μπουχεσα νεοέλληνα που χωρίς πληκτρολογιο δεν κάνει τίποτα στην ζωή του.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.712
Πόντοι
3.656
Μια ερώτηση κρίσεως. Πώς εξηγείται οι άντρες να κατηγοράνε τις γυναίκες ότι δεν προσεγγίζονται, και από την άλλη να ακούς τις γυναίκες να λένε ότι οι άντρες δεν φλερτάρουν και ότι έχουν φλωρέψει;

Αυτή είναι ερώτηση νηπιαγωγείου

Οι γυναίκες εννοούν 'δεν μας φλερτάρουν...αυτοί που μας αρέσουν απο τον κύκλο μας'

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.418
Πόντοι
2.596
τιποτα περιεργο δε συμβαινει απλα δε μας συμφερει να αντιμετωπισουμε την αληθεια. καθε ελλεηνιδα οπως και καθε γυναικα στον κοσμο ψαχνει καποιον που φερεται σαν αντρας πραγματικος και θα την εμπνευσει να κανει μαζι του τα παντα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.712
Πόντοι
3.656
τιποτα περιεργο δε συμβαινει απλα δε μας συμφερει να αντιμετωπισουμε την αληθεια. καθε ελλεηνιδα οπως και καθε γυναικα στον κοσμο ψαχνει καποιον που φερεται σαν αντρας πραγματικος και θα την εμπνευσει να κανει μαζι του τα παντα.

Κάθε ελλεεινίδα ψάχνει έναν άντρα να τον έχει σκυλάκι της και να την υπηρετεί

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.418
Πόντοι
2.596
Ασε μας ρε φιλε με το αφήγημα.
Πραγματικος άντρας?φερσου εσυ αντρίκια όπως να κανεις οτι γουσταρεις και να της υψώσεις τη φωνη και να δεις αν θα αρέσεις.
Το να σκας λεφτα για λουσα δεν σε κανει αντρα αλλα το αντίθετο
ξεκινα ψαχνοντας τι σημαινει αληθινος αντρας, αν θελεις βεβαια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάθε ελλεεινίδα ψάχνει έναν άντρα να τον έχει σκυλάκι της και να την υπηρετεί
οκ ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε και παμε παρακατω

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.712
Πόντοι
3.656
Εγώ αυτό που έχω καταλαβει
. Γισιτ έχω μείνει και Αθήνα και σαλονικη.. Είναι ότι μαζευουν κόσμο μεν Αθήνα κυρίως από Πελοπόννησο Κρήτη και σττερα η δε σαλονικη από τους γύρω νόμους της μακεδονιας κυρίως σερρες Πέλλα Κοζάνη Καβάλα δράμα.. Τωρα ποιος είναι ντόπιες ποιος όχι.. Πιστεύω ότι οι πιο πολλοί Αθηναίοι νοιώθουν.. Όπως και ένα που είναι από Σέρρες αλλά μένει μόνιμα σταυρουπολη θα πει ότι ειναι σαλονικιος

Γενικά πολλοί έχουν κόμπλεξ να λένε ότι είναι απο επαρχία,αν πάνε να μείνουν Θεσσαλονίκη,δηλώνουν όλοι θεσσαλονικείς.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.424
Πόντοι
3.296
Αυτή είναι ερώτηση νηπιαγωγείου

Οι γυναίκες εννοούν 'δεν μας φλερτάρουν...αυτοί που μας αρέσουν απο τον κύκλο μας'
Οι γυναικες θελουν να τους την πεφτουν κι ας ριχνουν ακυρα
Τονωνεται η αυτοπεποιθηση τους ετσι.
Καθε καμακι,καθε προσεγγιση καταρρακωνει τον ανδρα αν καταληξει σε χυλοπιτα αλλα ανεβαζει τη γυναικα.
Καποτε προσεγγισα μια παρεα γυναικων(προ κοβιντ εποχη) σε ενα μπαρακι.
Μου ειπαν οτι ειμαι ο 3ος που τους κανει καμακι οσο καθονται και πινουν το ποτο τους.
Μου ειπαν συγχαρητηρια γιατι δεν ημουν σα τους αλλους να μιλαω για τον εαυτο μου η να ειμαι καφρος αλλα ρωτουσα για εκεινες(για εκεινη που μου αρεσε)
Εντελως ειλικρινα και σταρατα επισης προσθεσαν πως αν και ειμαι ωραιο παιδι δε θα ηθελαν να προχωρησει η γνωριμια γιατι εχουν ηδη το μυαλο τους σε αλλους ανδρες.
Μια αξιοπρεπεστατη και διδακτικοτατη χυλοπιτα.
Οι γυναικες εχουν μεγαλη προσφορα απο προσεγγισεις.
Δεν εχουν θεμα σε αυτο.
Δεν ειναι εκει το αδυνατο σημειο τους.
Δυο 7 αρια(ομορφες κοπελες δηλαδη χωρις να πεφτεις και ξερος)και ειχαν ανετα 3 προσεγγισεις.
2 τηλεφωνα(εγω δεν αφησα το δικο μου)
Το αδυναμο σημειο της γυναικας ειναι το μετα
Συμπερασμα:Οταν ακουτε να γραφεται η να λεγεται πως στο σεξ υπαρχει υπερπροσφορα ειναι γυναικεια λογια.
Αν αυτο ισχυε δε θα ανθιζε ο αγοραιος ερωτας.
Δειτε τους πελατες των στουντιο.Μια χαρα εμφανισινα παιδια με τα ολα τους εκτος απο κατι μπαρμπαδες και κοιλαραδες.
Καθε βραδυ που εβγαινα για καμακι θυμαμαι πως αφου ειχα φαει 3-4 ακυρα και ελεγα οκ αρκετα για σημερα(δεν ειχα αλλη αντοχη για μια μερα)μετα κατεληγα στα στουντιο που συναντουσα κι αλλα παιδια και μιλαγαμε στο σαλονι για το ποσο δυσκολο ειναι να γαμησεις τη σημερον ημερα(νυχτα)
Δε πα να σαι ωραιος ετυμολογος με χιουμορ οσα ακυρα ειναι να φας θα τα φας.
Ψυχοφθορα διαδικασια για γερα νευρα.
Ομως οπως λεει ο συναγωνιστης @Donald-Duck αν δεν κανεις καμακι δε γαμας.
Καποιες θα πεσουν καποια στιγμη με καποιο τροπο και για καποιο λογο.
Δε θα το περιμενεις καν.
Μου χει τυχει να δωσω τηλεφωνο και να με παρουν μετα απο 3 μηνες και να μου πουν "γεια,ειμαι η ταδε που μου ειχες μιλησει τοτε με θυμασαι;"
Συνηθως προκειται για περιπτωσεις που τους εφτυσε ο γκομενος και ετυχε να μη τους αρεσει κανεις απο τα καμακια που ειχαν.
Δηλαδη θα εισαι για εκεινες τριτοτεταρτη επιλογη.
Πραγμα που επιβεβαιωνεται γιατι μολις βγεις μαζι τους μετα θα σε γειωσουν.Κι αν εχεις προλαβει να τις γαμησεις παλι καλα.
Οταν ειπα ας αφησω και κατι για το επιμομενο ραντεβου εμεινα με το πουλι στο χερι.
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα μαγκες.
Σκληρη.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.712
Πόντοι
3.656
Αν εχει πορσε φερραρι η βιλα στη μυκονο ας ειναι άγνωστος και με βαρυ ποινικο μητρωο

Νομίζεις κι αυτοί δεν θα φάνε άκυρα απο άγνωστες;

Απλά κάποια στιγμή θα τους κάτσει κάποια,ενώ σε έναν καθημερινό άγνωστο μπορεί να μην του κάτσει και καμία σε 1000 πεσίματα

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.237
Πόντοι
3.506
Βρε αγόρια... διαβασα πολλες σελιδες εντυπωσιασμένη ομολογω και καπως σοκαρισμενη απο το πως βλεπετε τα πραγματα... και με ολο τον σεβασμο (το εννοω και σόρρυ Ντακ για το "χωσιμο" αλλά ...) αναρρωτιεμαι:
1. Σεξ σεξ σεξ. Σουπερ. Τελεια. Συμφωνω. Ομως εκεί αρχίζει και εκεί τελειωνει; Δεν εχετε ζησει, νιωσει, τολμησει καμια αλλα αλληλεπιδραση με το αλλο φυλο; Παρεα, συζητησεις, χιουμορ, τρυφεροτητα;
2. Ολα αυτα που σκεφτεστε βασει προφανως εμπειριων σε ποιο ηλικιακο φασμα αναφερονται;
3. Λεφτα. Μιλατε συνεχεια για λεφτα. Οποτε ρωταω: πως νιώθετε οταν η τυπισσα εχει περισσοτερα απο εσας; αν κερναει εκεινη; αν βγαζει παντα πορτοφολι. Το εχετε σκεφτει; το εχετε ζησει; ειλικρινα
Στο bourdela.com είσαι. Όχι στη lifo, athens voice, sxeseis.gr ή στο cosmopolitan...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.712
Πόντοι
3.656
Οι γυναικες θελουν να τους την πεφτουν κι ας ριχνουν ακυρα
Τονωνεται η αυτοπεποιθηση τους ετσι.
Καθε καμακι,καθε προσεγγιση καταρρακωνει τον ανδρα αν καταληξει σε χυλοπιτα αλλα ανεβαζει τη γυναικα.
Καποτε προσεγγισα μια παρεα γυναικων(προ κοβιντ εποχη) σε ενα μπαρακι.
Μου ειπαν οτι ειμαι ο 3ος που τους κανει καμακι οσο καθονται και πινουν το ποτο τους.
Μου ειπαν συγχαρητηρια γιατι δεν ημουν σα τους αλλους να μιλαω για τον εαυτο μου η να ειμαι καφρος αλλα ρωτουσα για εκεινες(για εκεινη που μου αρεσε)
Εντελως ειλικρινα και σταρατα επισης προσθεσαν πως αν και ειμαι ωραιο παιδι δε θα ηθελαν να προχωρησει η γνωριμια γιατι εχουν ηδη το μυαλο τους σε αλλους ανδρες.
Μια αξιοπρεπεστατη και διδακτικοτατη χυλοπιτα.

Δεν αντιδρούν όμως όλες το ίδιο

Άλλες σε κοιτάνε λες και είσαι κανα πρεζόνι που τους ζητάει λεφτά,αν πέσεις σε καμια μίσανδρη,μπορεί να βάλει και τις φωνές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom