Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.598
Πόντοι
6.536
donald-duck.gif

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Καμάκι live δέν μπορούν νά κάνουν όλοι,απαιτούνται κάποιες προυποθέσεις
-νά είσαι έξυπνος
-νά είσαι ετοιμόλογος
-νά είσαι περιποιημένος-καθαρός
-νά είσαι ευγενικός
-νά έχεις χιούμορ
-νά μιλάς καλά Αγγλικά κτλ
Πόσοι από εμάς,τά έχουν όλα αυτά?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Έλα καλησπέρα μου είπες θα μου πεις σήμερα σε ποιες να πάω να μιλήσω λοιπόν?γιατί εγώ όταν βγαίνω έξω οι περισσότερες φαίνονται ακραίες ντίβες αυτές όμως αν πας και τους τη πέσεις θα σε προσβάλουν άσχημα,είναι κακοτροπες,είπαμε να φάμε Χ όχι να μας ξεφτυλισουν κιόλας.
Παρόλο που έχεις εντελως λάθος τρόπο σκέψης και δεν ξέρεις τι σου γίνεται ενώ παράλληλα προσπαθείς να μειώσεις το αποτέλεσμα όσων ζηλεύεις μεταξύ των οποίων είμαι κι εγώ, θα σε συμβουλεύσω μπας και γαμήσεις. Τι θες να μάθεις; σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες μου ζητάς βοήθεια. Πρόσεξε τώρα .
Αν πεις ότι αυτό που θα σου πω δεν γίνεται ή το βγάλεις σκάρτο πριν το δοκιμάσεις θα μιλάς μόνος σου. Δηλαδή από δω και στο εξής θα λες μόνο ναι. Δέχεσαι; :rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.704
Πόντοι
3.656
σημειωσαμε ποιοτικη αναβαθμιση τα τελευταια χρονια,δε θα διαφωνησω :rockon: στο μπασκετ υπαρχουν σε καθε θυρα !
αλλα πολλη κουλτουρα επεσε, παραγιναμε αμερικανικο κολλεγιο,χειροτερα απο τους βαζελους :tooth:
κατα παραδοση οι πιο καυλιαρες που εχω γνωρισει ειτε βορεια- ειτε νοτια ηταν αεκτσουδες:rockon:
τι Καβαλα τι Αλεξανδρουπολη ,τι Λαμια,τι Μαρουσι και Νεα Ερυθραια, ολες ειχαν αυτο το ανατολιτικο στοιχειο μεσα τους:coffee:

Οι αρειανές παραδοσιακά είναι οι ομορφότερες.Οι πιο πολλές είναι ντόπιες στην καταγωγή,άρα ανοιχτόχρωμες καστανοξανθες.Θεσσαλονίκη όποια δεις τέτοια,κατα 99% είναι Άρης

Καμία σχέση πχ με Τούμπα...που ωραία δεν βρίσκεις ούτε με κυάλι

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Δέχομαι φίλε ναι.
Ωραία. Θα είμαι ειλικρινής. Κατά πάσα πιθανότητα θες να γαμήσεις κι αυτό είναι σωστό. Σε συγχαιρω διότι άλλος θα έλεγε όχι. Εσύ προτιμάς να λες ναι αρκεί να πετύχεις τον στόχο σου. Αυτό μου αρκεί. Λοιπόν τι θες να μάθεις; Σε ποιες θες να πας; Πες τι θες δηλαδή.

Curious Luna

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Ρε ντακ καλα τα λες αλλα δεν μπορει ενας πεος να αντισταθει μπροστα στο οργανομενο παγκοσμιο κινημα του φεμινισμού.
Δεν Υπάρχει ισοτητα αλλα οι γυναικες ειναι σε ευνοικοτερη θεση απο εσενα,σε επαγγελματικό κοινωνικό και γκομενικο επιπεδο,δεν αναρωτιεααι γιατι ολα αυτα ειναι πιο ευκολα γι α αυτές?ευκολοτερα βρίσκουν δουλειες λεμε για νεες και ωραιες,ευκολοτερα ανακατεύονται σε κοινωνικούς κύκλους,ευκολοτερα χωρις να κοπιασουν βρίσκουν γκομενους και εχους αφθονια χωρις να κουνησουν το δάχτυλο τους.ρε ντακ ζεις σε μια ψευδαίσθηση οτι ο άντρας εχει το πανω χερι,αυτα ανηκαν στο παρελθόν,ο αντρας ειχε το πάνω χερι οταν γαμαγε ασύστολα,ειχε γκόμενες με το Καλημέρα,τωρα δεν γινεται κατι τετοιο,τωρα εισαι σε υποδεέστερη θεση απο οτι ηταν ο πατερας και ο παππους σου,αυτοι πήγαιναν για δουλειά γυριζαν σπιτι ετρωγαν τα ρουχα πλημενα το απογευμα πήγαιναν στο καφενε και γύριζαν σπιτι ετρωγαν και εριχαν και ενα πηδουλο καθημερινα,εσυ τώρα μετα τη δουλεια θα μαγειρέψεις η θα πλυνεις τα πιατα θα κανεις μπειμπισιτινγκ και το βραδι μεσοκοπος θα πεσεις ξερος,οσο για σεξ κανα σκ η οταν θελει η κυρία.
Αντιληφθητε οτι υπαρχει προβλημα
Σίγουρα υπαρχει πρόβλημα... αν η προσδοκία ενος αντρα ειναι να κάνει αυτο που περιγράφεις τοτε εξισωνεις την εννοια του άντρα με αυτον της αμιβαδας!!! Επισης ξεχνάς οτι ο πατερας και ο παππους σου πληρωνα τα πάντα για ολη την οικογένεια. Και θα εκαναν οποιαδηποτε δουλεια για να γινει αυτο. Και οσες ωρες χρειαζοταν! Εσυ εισαι διατεθημενος; Εχεις τα κοτσια; ή πρωτιμας ξαενςιςε την μανουλα και να πηδας μονο σε μπουρδελα; Απλη ερωτηση κανω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Θέλω να κάνω αυτό που κάνεις εσύ που μιλάς χαλαρα στο δρόμο σα να μη τρέχει τίποτα,σε ποιες πας?γιατί αν πηγαίνεις σε ντίβες φαντάζομαι θα σε μειώνουν πολύ άσχημα,ενταξει οκ να φάω Χιλοπιτα αλλά όχι να με ξεφτυλισουν κιόλας.
Δεν σε ξεφτιλιζει καμία και ποτέ. Αυτό είναι ανύπαρκτος φόβος. Δεν γίνεται να κάνεις αυτό που κάνω εγώ έστω με τις λίγες επιτυχίες διότι θέλει πολύ καιρό. Πόσα άκυρα έχεις φάει στην ζωή σου; πώς νιώθεις όταν τρως άκυρο; Νευριάζεις, στενοχωριέσαι ή αποχωρείς; ποιο γεγονός είναι πιο ισχυρό από τα τρία;

Curious Luna

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Στούκαρα άλλο ένα προφίλ στο πεδίο της μάχης ίσα να κάνω υπερμπαχαλο στα σοσιαλ.
Με περίτεχνες κινήσεις μπουκαρα σε συζήτηση που αφορουσε τον Σασμο και πετσοκοψα 5-6 σκουπιδια με βυζιά :2funny: τα οποία τρελλαθηκαν στις αναφορες. Έχει πολλές σελίδες στο φέισμπουκ με θέμα αυτή την μαλακία. Πολλές γυναίκες πορωνονται άσχημα οπότε τους γαμάω τις ψυχουλες με σβηστές μηχανές. :2funny:Έχω ένα καταπληκτικό ρεκόρ από πέρσι οπου οδήγησα στην τρελλα και στην υστερία καμία 20αρια βρώμες που προσπαθούσαν να βρουν ηδονή στα στεγνά βρωμερά μουνιά τους μέσω οθόνης με μπαλωθιές από τους ναυαγούς του Σασμου
και τέτοια καραγκιοζιλίκια. Ακόμα θυμάμαι το τι βόθρο άδειασα στα μυαλά τους με πρόσχημα ότι οι μπαλωθιες σκοτώνουν κόσμο κι εσείς την βρίσκετε ανώμαλες πατσαβούρες. Θρυλικές στιγμές! :rockon:
Αυταρχικη μαμα;;;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.598
Πόντοι
6.536
Καμάκι live δέν μπορούν νά κάνουν όλοι,απαιτούνται κάποιες προυποθέσεις
-νά είσαι έξυπνος
-νά είσαι ετοιμόλογος
-νά είσαι περιποιημένος-καθαρός
-νά είσαι ευγενικός
-νά έχεις χιούμορ
-νά μιλάς καλά Αγγλικά κτλ
Πόσοι από εμάς,τά έχουν όλα αυτά?
Και να μην είσαι δύσμορφος.

:tooth:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Και να μην είσαι δύσμορφος.

:tooth:
Αυτό είναι τό μόνο σίγουρο,άν και τό έχουμε πεί γιά τήν εμφάνιση -τουλάχιστον εγώ-
τό θεωρώ τό πρώτο...τό νούμερο 1
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ένας σοβαρός άντρας πρέπει οποσδήποτε να
-τρέφεται σωστά με υγιεινές τροφές
-να έχει το διαμέρισμά του σε μια νορμάλ συνοικία
-να έχει ένα νέο αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση αγρατζούνιστο και μονίμως πλυμένο
-να έχει καλά ρούχα και καλό ρολόι
-να έχει και κάποια λεφτά για εύκολο ξόδεμα χωρίς να σκεφτεται πως αν χαλάσει κάτι παραπάνω θα τα στερηθεί σε κάτι απο τα παραπάνω
Αυτά για να υποστηριχθούν χρειάζονται ένα εισόδημα μίνιμουμ 4κ
Μετά τα μουνιά έρχονται!
Στην επαρχία όλα δια δυο
Συμφωνώ αλλά ο λόγος είναι προφανέστατος -καλή οικονομική κατάσταση-
εδώ λέμε καί γιά κάποιους,πού "τυχαίνει" νά μήν...τά έχουν όλα αυτά!

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.184
Πόντοι
6.056
Κατανοητό να κάνουν παρέες με αυτούς που ταιριάζουν...όμως δεν αλλάζει ότι οι Αθηναίοι είναι ΔΗΘΕΝ Αθηναίοι που οι παππούδες τους ήρθαν από κάθε σημείο της χώρας και τώρα οι βολεμενοι και βαριεστημενοι απόγονοι τους δεν ξέρουν από που βγαίνει ο ήλιος...τουλάχιστον κάποιοι πάνε και ψηφίζουν στους τόπους καταγωγής των...και αδειαζει η Αθήνα!
Αυτά για τους δήθεν πρωτευουσιανους που την είδαν ιστορία...τρομάρα τους.

Ξεκόλλα ρε μαλάκα. ΞΕΚΟΛΛΑ. Το θέμα μας εδώ δεν είναι ... αθηναίοι και μη .... σε σύγκριση κόντρα και ό,τι άλλο έχεις στη φαντασία σου πιτόγυρου σάντουίτς με αλοιφές .
Μόνο για τα ακίνητα δεν μας είπες και για το ποιοί ήταν εγγόνια τσιφλικάδων και ποιοί κολίγων !

Βλαμμένε . Βάλε καμιά αλοιφή δύο συστατικών ή εποξική στο .... σάντουϊτς πιτόγυρο να στανιάρεις ........

Αναφέρομαι σε κομπλεξάρες, που δεν μίλαγαν καν σε κατοίκους του ... λεκανοπεδίου !
Μην τις .... δει η μάνα του και εκτεθούν !

Ενώ αν ο άλλος ήταν από την πωγωνιανή ή το σουφλί ή τη γαύδο .... γούσταραν .... ΒΛΑΜΜΕΝΕ ......
Το αντίθετο από αυτό που λες, σε λεω με λες, σάντουιτς αλοιφές σε λέω ντεμέκ ναι γεια !

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Από τήν μεριά μου,νά τονίσω ότι είμαι fan τού live καμακιού αλλά,
-Δέν σημαίνει ότι ακόμα καί νά καμακώσουμε γκόμενα -πίνοντας καφέ,ποτό κτλ- ότι θά γαμήσουμε
-Ο χρόνος πού απαιτείται,γιά νά γίνει σωστή προσέγγιση στίς γκόμενες,είναι τεράστιος
-Οι κίνδυνοι στό live καμάκι,είναι πάρα πολλοί -τσαμπουκάς,ξεφτίλα,κτλ- έχω δεί άτομα νά παίζουν μπουνιές
-Τό σωστό πέσιμο στίς γκόμενες,γίνεται στοχευμένα καί όχι "γιούργια"
-Οι πιθανότητες νά γαμήσουμε από καμάκι,είναι πολύ μικρές αλλά υπαρκτές
-Στήν ερώτηση τέλος,άν αξίζει τελικά κάποιος νά κάνει καμάκι,απαντώ ότι αξίζει -όχι όμως νά γίνει γραφικός,τότε δέν αξίζει- :hi:
Γνώμη μου...χρόνος για να βγει πόρισμα είναι λίγα δευτερόλεπτα. Αν δούμε ναι, το πολύ σε ένα τέταρτο συζήτησης έχουμε ολοκληρώσει. Μετα τα λέμε τηλεφωνικά και ορίζεται ραντεβού. Συνήθως κι έχοντας καλώς των πραγμάτων, βία στο τριτο αν όχι στο δευτερο γαμάμε. Όλη η ουσία είναι να γίνει συζήτηση τετάρτου. Κίνδυνοι δεν υπάρχουν παρα μόνο αν κάποιος είναι εντελώς μαλάκας και ανισόρροπος ή πάει να την πέσει σε ζευγάρι. Αυτά δεν γίνονται. Οι πιθανότητες να γαμήσουμε από καμάκι σε άγνωστη είναι λίγες μην πω ελάχιστες. Είναι φυσιολογικό. Αν την πέσουμε όμως ως πελάτης σε γκομενα η σε πελάτισσα ως υπάλληλος οι πιθανότητες εκτοξεύονται. Και ναι το σωστό πέσιμο δεν γίνεται σαν κατσίκι. Τελικά αξίζει. Αν δεν άξιζε θα έλεγα δεν αξίζει όπως λέω για άλλες μεθοδους. Έχω υπολογίσει τα πάντα. Είναι όλα μετρημένα στον πόντο. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Έχω μιλήσει σύνολο σε 10-15 όχι παραπάνω αλλά καμία δε γαμηθηκε μαζί μου μόνο με τη μια φασωθηκα.Βασικα δε νευριάζω απλά στεναχωριέμαι και μετά αποχωρώ.
Τι νιώθεις όταν αποχωρείς; Ότι εσύ είσαι ωραίος και σε έκλασε μια βρώμα, οτι θα βρεις άλλη η ότι ήθελες αυτή και μόνο και τώρα που να τρέχεις; Πες το με δικά σου λόγια.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.184
Πόντοι
6.056
Γενικά να έχεις κάτι στο μυαλό σου άντρας που έχει πάει σε μπουρδέλα σε όλη του τη ζωή 500-1000 φορές ξεκάθαρα δε έχει γαμησει γυναίκα εκτός αγοραίου έρωτα ή άντε να να έχει γαμησει μόνο μια και αυτο ξεπετα όχι σχεση.Αυτος πάλι που σε όλη του τη ζωή έχει πάει 100-200 φορές τότε αυτός συγουρα θα έχει γαμησει και γυναίκες εκτός αγοραιου έρωτα και θα έχει κάνει και σχέση εκτός από γαμησι ξεπετας.Αυτος που πάει με μεγάλη συχνότητα στα μπουρδέλα δλδ 100 φορές το χρόνο αυτός ξεκάθαρα μόνο εκεί γαμαει και πουθενα αλλού.Αυτος όμως που πάει το χρόνο 40-50 φορές τότε αυτός ναι οκ συγουρα έχει επαφή και με τις έξω γυναίκες.

Αυτός που έχει πάει 100-200 .... είναι φουκαράς άφραγκος .... σιγά μην έχει κάνει ξεπέτες .......

όταν δεν πάει σε μπουρδέλα, επειδή δεν του φτάνει το μεροκάματο ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ .........

Αυτός που έχει πάει 2000 φορές, είναι λιγότερο μπατήρης.
Αυτός που είναι άπλας πουτανιάρης, πάει βίζιτες, στούντιο , γαμάει σε μασατζίδικα και σε στριπ .
Γαμάει και έσκορτς και ελλάδα και εξωτερικό .

Λάρτζ σκληρός χύστης.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ένας σοβαρός άντρας πρέπει οποσδήποτε να
-τρέφεται σωστά με υγιεινές τροφές
-να έχει το διαμέρισμά του σε μια νορμάλ συνοικία
-να έχει ένα νέο αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση αγρατζούνιστο και μονίμως πλυμένο
-να έχει καλά ρούχα και καλό ρολόι
-να έχει και κάποια λεφτά για εύκολο ξόδεμα χωρίς να σκεφτεται πως αν χαλάσει κάτι παραπάνω θα τα στερηθεί σε κάτι απο τα παραπάνω
Αυτά για να υποστηριχθούν χρειάζονται ένα εισόδημα μίνιμουμ 4κ
Μετά τα μουνιά έρχονται!
Στην επαρχία όλα δια δυο
Ηττοπάθεια κι αποφυγή δράσης. Δηλαδή χωρίς αυτά δεν γαμάει κανείς; :2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.184
Πόντοι
6.056
καποτε ειχα ιδια νοοτροπια,αλλα διαπιστωσα οτι μονο εκει...κανεις κεφι:coffee:

εμενα πιο πολυ το στριμωξιδι μ 'εκνευριζει πλεον,αλλα χαλαλι...:rockon:

Μπουζούκια ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ, είναι τα μόνα νυχτερινά μαγαζιά ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ .
Αν είσαι παιχταράς βέβαια.

Τα δηθενάδικα των 90s που κράτησαν μέχρι τα πρώτα 2-3 χρόνια της κρίσης
ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΓΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
Ήσουν καταδικασμένος ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΓΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ .... ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΕΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΑΥΤΟΙ .

Γαμώ το σπίτι τους, σκατά στους τάφους τους. ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ .

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.699
Πόντοι
456
Ουτε το ονλαιν γουσταρουν τυπε.
Μονο μεσω κυκλων ανοιγονται η αν δουν κανεναν με χρήμα.
Από την ελάχιστη εμπειρία μου, εδώ θα διαφωνήσω.
Οι γυναίκες γουστάρουν το ονλάιν, γιατί είναι πιο εύκολο, είναι απρόσωπο, μιλούν πιο εύκολα .
Τον τελευταίο χρόνο, χωρίς να το επιδιώξω, μίλησα με 3 γυναίκες για καιρό. Εννοώ δεν επεδίωξα κάτι το σεξουαλικό.
Μιλήσαμε για τα κοινά μας χόμπυ σε ομάδες που είμαστε κλπ. Οι δύο, μία 30 ετών και μία 45, την ίδια μέρα κιόλας μου είπαν ότι βγαίνουμε και για καφέ αν θέλω (από Αθήνα και οι δύο). Η 30άρα μου είπε θέλω να σε γνωρίσω πιο καλά, δε θέλω μόνο ιντερνετικά.
Η τρίτη που με είχε βάλει στόχο καιρό πριν, μου την έπεσε κανονικά, αλλά εγώ ως πρωτάρης, δεν κατάφερα τη φάση για διαφόρους λόγους.
Εγώ θα δώσω την εξής συμβουλή, που νομίζω πιάνει σχεδόν σε όλες:
Μιλήστε στις γυναίκες σα να μιλάτε σε ένα κολλητάρι σας. Δείτε τη ισότιμα, δείτε τη σαν προσωπικότητα. Αξιολογήστε το μυαλό της. Οι γυναίκες ξέρουν ότι με το σώμα τους έχουν όποιον γουστάρουν. Αλλά δεν το θέλουν αυτό 100%. Θέλουν να κοιτάτε και το μυαλό τους, τις εξιτάρει. Έχουν βαρεθεί τα σάλια και τα σεξιστικά πειράγματα.
Αν δουν ότι είστε ενδιαφέροντα άτομα, θα ανοίξουν τα πόδια, είναι σίγουρο.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.184
Πόντοι
6.056
Δηλαδη για σένα άνθρωπος που έχει πάει 100 και 200 φορές είναι λίγες?Δε σου είπα ότι δε πήγε περισσότερες απο τόσες επειδή δε είχε λεφτά αλλά επειδή βρίσκει έξω να κάνει σχέση οπότε και τα μπουρδέλα δε τα χρειάζεται.Καποιος που έχει γαμησει σε πουτανες 500 και 1000 φορές πάντως στάνταρ δε έχει κάνει σχέση άντε να έχει κάνει καμία ξεπετα μόνο 1-2 φορές.

Με τις μαλακίες σου ... θέλουν να συμφωνήσουν κι άλλοι ;;;

Εγώ πάντως όχι . Εγώ σε πουτάνες πάντα πήγαινα. Και με γκόμενες. Πληθυντικό .
Γάμαγα 2 γκόμενες και την εποχή πήγαινα και σε πουτάνες.
Γάμαγα τη μία νωρίς το απόγευμα, το βράδυ ήμουν σε τζάδικο με κολλητούς,
για να μην κοιμηθώ χωρίς πήδημα το ξημέρωμα, γάμαγα μία βίζιτα στις 03.30 .
ή πήγαινα σε στούντιο στις 05.00 ...

έτσι για το καλό .......

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
Μπουζούκια ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ, είναι τα μόνα νυχτερινά μαγαζιά ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ .
Αν είσαι παιχταράς βέβαια.

Τα δηθενάδικα των 90s που κράτησαν μέχρι τα πρώτα 2-3 χρόνια της κρίσης
ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΓΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
Ήσουν καταδικασμένος ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΓΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ .... ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΕΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΑΥΤΟΙ .

Γαμώ το σπίτι τους, σκατά στους τάφους τους. ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ .
εμειναν καποια ελαχιστα πυο επιβιωσαν να δουμε μεχρι ποτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom