Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.737
Πόντοι
3.556
βαγγέλαρε...επειδη εισαι πιτσιρικάς στο λεω απο τωρα μην ακους τα ναυαγια που λενε για κυκλους και μαλακίες αν καθεσαι να περιμένεις να σου γνωρισει ο αλλος μουνι κλαφτα χαράλαμπε. (και το καλο μουνι κανεις δε θα στο φέρει) .κοιτα να βελτιώσεις τις δεξιοτητες σου,το λεγειν,σωμα,και να χώνεσαι οσο μπορεις.Και ασχολησου με τιποτα πιο σοβαρο στη ζωη σου..ασε τις γυναικες.Στο λέει ενας που τις έφαγε με το κουτάλι....ακους τωρα εδω τα ναυαγια να πουμε..δε βλεπεις εγω τι κανω εδω? ξανα μπηκα για να κανω τον ναυαγοσωστη:sunglasses:
Από κύκλο μόνο κάτι ναυάγια ,μέτριες , κατάλοιπα έχω γαμησει.

Από 23 χρόνων κατάλαβα ότι κανένας δε θα σου δωσει μουνι να γνωρίσεις.

Τα πιο ωραία μουνια που έχω φάει ,τα έχω φάει σαν μοναχικός καβαλάρης ,σαν ένας πεινασμένος λύκος ,μόνος, η σαν ενα βομβαρδιστικό Β52 χωρίς καμία υποστήριξη από κανέναν.

Όσοι περιμένουν από κύκλο ψάχνουν απλά δικαιολογίες επειδή δε μπορούν να γαμησουν ούτε με γαμησιπας.

Και τελείως τυχαία δεν έχουν και κύκλο τα ίδια κουφάρια της ζωής.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.700
Πόντοι
3.656
σοβαρα τωρα,με αφορμη το δικο σου ποστ....αλλες εγνοιες δεν εχει ενας αντρας στη σημερινη εποχη?:coffee:

δουλεια,υγεια,σπουδες,κοινωνικες υποχρεωσεις,αθλητικα,στοιχημα,μπουζουκια κλπ?

γιατι εχουμε αναγει σε επιστημη το....φλερτ??? ολα τα υπολοιπα ειναι λυμενα??:coffee:

Τι μπουζούκια και στοίχημα ρε τύπε; :2funny:

Εργασιακό και γκομενικό είναι τα δυο σημαντικότερα για την ψυχολογία του άντρα

Αν τα'χει λυμένα,μια χαρά είναι

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.700
Πόντοι
3.656
Μια ερώτηση ρε μάγκες, ξέρει κανένας αν υπάρχουν ακόμη παρθένες ελλεηνίδες ή πέθανε αυτό το είδος;

Ρωτάω επειδή έχω γνωρίσει ξένες παρθένες, αλλά ελλεηνίδες δεν έχω πετύχει ποτέ.

Παρθένες δε νομίζω,αλλά σίγουρα έχει πολλές που έχουν να γαμηθούν μήνες-χρόνια

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456

Τα πιο ωραία μουνια που έχω φάει ,τα έχω φάει σαν μοναχικός καβαλάρης ,σαν ένας πεινασμένος λύκος ,μόνος, η σαν ενα βομβαρδιστικό Β52 χωρίς καμία υποστήριξη από κανέναν.

Όσοι περιμένουν από κύκλο ψάχνουν απλά δικαιολογίες επειδή δε μπορούν να γαμησουν ούτε με γαμησιπας.

Ενδέχεται και να βρεις κάνα καλό μουνι στη ζωή σου από κύκλους δεν αποκλείεται.Καλο είναι να έχεις γνωριμίες όχι για γκόμενες αλλά καλό είναι γενικά να έχεις.Τωρα από κει και πέρα και γω όλα μόνος τα έκανα....είχα ξανά πει κάποτε ότι ο κύκλος είναι λίγο επικίνδυνος Καλύτερα να μη ξέρει η άλλη πολλά για σένα.Εκτος και αν είσαι τίποτα γιατρός εκεί θα σε βρει μόνη της η άλλη .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.687
Πόντοι
9.297
Παρθένες δε νομίζω,αλλά σίγουρα έχει πολλές που έχουν να γαμηθούν μήνες-χρόνια
Ισχύει...
Ξέρω μια που είναι πολύ σέξυ αλλά έχει φρικαρει από διαζύγιο και οικογενειακά προβλήματα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.687
Πόντοι
9.297

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και φοιτητουπολεις έχεις επιλογές...σε πιο μικρές κοινωνίες μόνο όσοι έχουν περασει ολη τους την ζωή εκεί έχουν ελπίδες..αλλιώς ΔΕΝ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και φοιτητουπολεις έχεις επιλογές...σε πιο μικρές κοινωνίες μόνο όσοι έχουν περασει ολη τους την ζωή εκεί έχουν ελπίδες..αλλιώς ΔΕΝ.
εσυ με τον σαντ μαν αν δεν κανω λάθος μενετε σε χωριο? καλα τι εντυπωση εχετε για την αθηνα οτι ειναι ολοι τζον χοστον επειδη μένουν αθηνα?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.687
Πόντοι
9.297
εσυ με τον σαντ μαν αν δεν κανω λάθος μενετε σε χωριο? καλα τι εντυπωση εχετε για την αθηνα οτι ειναι ολοι τζον χοστον επειδη μένουν αθηνα?
Όχι βέβαια...
Αλλά είναι άλλο να πας να τον χώσεις με τριάντα € στην τσέπη μαζί με τα πάνε έλα ,ενώ εμείς θέλουμε περίπου τόσα ΜΟΝΟ για τα πάνε έλα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Όχι βέβαια...
Αλλά είναι άλλο να πας να τον χώσεις με τριάντα € στην τσέπη μαζί με τα πάνε έλα ,ενώ εμείς θέλουμε περίπου τόσα ΜΟΝΟ για τα πάνε έλα.
αυτα εχουν τα κατσαβραχα...ολα εχουν τα υπερ και τα κατα οπου και να εισαι,εμεις εδω στην αθηνα εχουμε αλλα προβλήματα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.169
Πόντοι
6.056
Αθηναίος στην Αθήνα .... δεν λέει πολλά ....
Οι βλάχοι κάνουν δικές τους παρέες και είναι πολύ περισσότεροι σε κάθε σχολή ......

Αθηναίες φοιτήτριες, τουλάχιστον στη δική μας εποχή, δεν παίζαν με συμφοιτητές .... οι λίγες που δεν ήταν μπάζα, γιατί ήμουν και σε μπαζοσχολές ...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Οι βλάχοι κάνουν δικές τους παρέες και είναι πολύ περισσότεροι σε κάθε σχολή ......

Αθηναίες φοιτήτριες, τουλάχιστον στη δική μας εποχή, δεν παίζαν με συμφοιτητές .... οι λίγες που δεν ήταν μπάζα, γιατί ήμουν και σε μπαζοσχολές ...
εγω οταν ημουν 18 το πρωτο πράγμα που κοιταξα στη σχολη ειναι αν εχει γκόμενες...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.169
Πόντοι
6.056

Από κύκλο ... ανάλογα την κλάση του κύκλου .... σε κορυφαίο κύκλο .... ταβάνι 6/10 .... να πω 7/10 ;;; Πολύ λέω.
Για όσο είσαι πολύ νέος.
Από 7/10 και πάνω ,το ξεχνάς από κύκλο , εκτός κι αν μιλάμε για κύκλους με σαλέ στην ελβατία
ή κότερα μεγαλύτερα από κορβέτες του πολεμικού ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εγω οταν ημουν 18 το πρωτο πράγμα που κοιταξα στη σχολη ειναι αν εχει γκόμενες...

Τι έκανες δηλαδή ; Πήγες Γαλλική Φιλολογία , επειδή είχε μουνιά ;
Εγώ ήμουν σε μπαζοσχολές ....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.687
Πόντοι
9.297

Δηλαδή "πας μη Αθηναίος βλάχος";
Οι παππούδες σας ήταν συμπολεμιστές του Θησέα η ήταν...βλάχοι και αυτοί;:2funny::2funny::2funny::2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356

Ποστ ποίημα ενός γίγαντα
που γαμάει πατσαβουρες ψυχή και σώμα.
Αλήθειες και μόνο.:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Στούκαρα άλλο ένα προφίλ στο πεδίο της μάχης ίσα να κάνω υπερμπαχαλο στα σοσιαλ.
Με περίτεχνες κινήσεις μπουκαρα σε συζήτηση που αφορουσε τον Σασμο και πετσοκοψα 5-6 σκουπιδια με βυζιά :2funny: τα οποία τρελλαθηκαν στις αναφορες. Έχει πολλές σελίδες στο φέισμπουκ με θέμα αυτή την μαλακία. Πολλές γυναίκες πορωνονται άσχημα οπότε τους γαμάω τις ψυχουλες με σβηστές μηχανές. :2funny:Έχω ένα καταπληκτικό ρεκόρ από πέρσι οπου οδήγησα στην τρελλα και στην υστερία καμία 20αρια βρώμες που προσπαθούσαν να βρουν ηδονή στα στεγνά βρωμερά μουνιά τους μέσω οθόνης με μπαλωθιές από τους ναυαγούς του Σασμου
και τέτοια καραγκιοζιλίκια. Ακόμα θυμάμαι το τι βόθρο άδειασα στα μυαλά τους με πρόσχημα ότι οι μπαλωθιες σκοτώνουν κόσμο κι εσείς την βρίσκετε ανώμαλες πατσαβούρες. Θρυλικές στιγμές! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom