Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.036
- Πόντοι
- 2.356
Βρίσκεις μόνες γκόμενες εκεί;
Από κύκλο μόνο κάτι ναυάγια ,μέτριες , κατάλοιπα έχω γαμησει.βαγγέλαρε...επειδη εισαι πιτσιρικάς στο λεω απο τωρα μην ακους τα ναυαγια που λενε για κυκλους και μαλακίες αν καθεσαι να περιμένεις να σου γνωρισει ο αλλος μουνι κλαφτα χαράλαμπε. (και το καλο μουνι κανεις δε θα στο φέρει) .κοιτα να βελτιώσεις τις δεξιοτητες σου,το λεγειν,σωμα,και να χώνεσαι οσο μπορεις.Και ασχολησου με τιποτα πιο σοβαρο στη ζωη σου..ασε τις γυναικες.Στο λέει ενας που τις έφαγε με το κουτάλι....ακους τωρα εδω τα ναυαγια να πουμε..δε βλεπεις εγω τι κανω εδω? ξανα μπηκα για να κανω τον ναυαγοσωστη
σοβαρα τωρα,με αφορμη το δικο σου ποστ....αλλες εγνοιες δεν εχει ενας αντρας στη σημερινη εποχη?
δουλεια,υγεια,σπουδες,κοινωνικες υποχρεωσεις,αθλητικα,στοιχημα,μπουζουκια κλπ?
γιατι εχουμε αναγει σε επιστημη το....φλερτ??? ολα τα υπολοιπα ειναι λυμενα??
Μια ερώτηση ρε μάγκες, ξέρει κανένας αν υπάρχουν ακόμη παρθένες ελλεηνίδες ή πέθανε αυτό το είδος;
Ρωτάω επειδή έχω γνωρίσει ξένες παρθένες, αλλά ελλεηνίδες δεν έχω πετύχει ποτέ.
Ενδέχεται και να βρεις κάνα καλό μουνι στη ζωή σου από κύκλους δεν αποκλείεται.Καλο είναι να έχεις γνωριμίες όχι για γκόμενες αλλά καλό είναι γενικά να έχεις.Τωρα από κει και πέρα και γω όλα μόνος τα έκανα....είχα ξανά πει κάποτε ότι ο κύκλος είναι λίγο επικίνδυνος Καλύτερα να μη ξέρει η άλλη πολλά για σένα.Εκτος και αν είσαι τίποτα γιατρός εκεί θα σε βρει μόνη της η άλλη .Από κύκλο μόνο κάτι ναυάγια ,μέτριες , κατάλοιπα έχω γαμησει.
Από 23 χρόνων κατάλαβα ότι κανένας δε θα σου δωσει μουνι να γνωρίσεις.
Τα πιο ωραία μουνια που έχω φάει ,τα έχω φάει σαν μοναχικός καβαλάρης ,σαν ένας πεινασμένος λύκος ,μόνος, η σαν ενα βομβαρδιστικό Β52 χωρίς καμία υποστήριξη από κανέναν.
Όσοι περιμένουν από κύκλο ψάχνουν απλά δικαιολογίες επειδή δε μπορούν να γαμησουν ούτε με γαμησιπας.
Και τελείως τυχαία δεν έχουν και κύκλο τα ίδια κουφάρια της ζωής.
Αυτές είναι γκόμενες των ποδοσφαιριστών ρε...Στο Χαριλάου έχει ωραίες γκόμενες,αλλά μονο στην εξέδρα των επισήμων
Ισχύει...Παρθένες δε νομίζω,αλλά σίγουρα έχει πολλές που έχουν να γαμηθούν μήνες-χρόνια
Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και φοιτητουπολεις έχεις επιλογές...σε πιο μικρές κοινωνίες μόνο όσοι έχουν περασει ολη τους την ζωή εκεί έχουν ελπίδες..αλλιώς ΔΕΝ.Από κύκλο μόνο κάτι ναυάγια ,μέτριες , κατάλοιπα έχω γαμησει.
Τα πιο ωραία μουνια που έχω φάει ,τα έχω φάει σαν μοναχικός καβαλάρης ,σαν ένας πεινασμένος λύκος ,μόνος, η σαν ενα βομβαρδιστικό Β52 χωρίς καμία υποστήριξη από κανέναν.
Όσοι περιμένουν από κύκλο ψάχνουν απλά δικαιολογίες επειδή δε μπορούν να γαμησουν ούτε με γαμησιπας.
εσυ με τον σαντ μαν αν δεν κανω λάθος μενετε σε χωριο? καλα τι εντυπωση εχετε για την αθηνα οτι ειναι ολοι τζον χοστον επειδη μένουν αθηνα?Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και φοιτητουπολεις έχεις επιλογές...σε πιο μικρές κοινωνίες μόνο όσοι έχουν περασει ολη τους την ζωή εκεί έχουν ελπίδες..αλλιώς ΔΕΝ.
Όχι βέβαια...εσυ με τον σαντ μαν αν δεν κανω λάθος μενετε σε χωριο? καλα τι εντυπωση εχετε για την αθηνα οτι ειναι ολοι τζον χοστον επειδη μένουν αθηνα?
αυτα εχουν τα κατσαβραχα...ολα εχουν τα υπερ και τα κατα οπου και να εισαι,εμεις εδω στην αθηνα εχουμε αλλα προβλήματαΌχι βέβαια...
Αλλά είναι άλλο να πας να τον χώσεις με τριάντα € στην τσέπη μαζί με τα πάνε έλα ,ενώ εμείς θέλουμε περίπου τόσα ΜΟΝΟ για τα πάνε έλα.
Το ξέρω...αυτα εχουν τα κατσαβραχα...ολα εχουν τα υπερ και τα κατα οπου και να εισαι,εμεις εδω στην αθηνα εχουμε αλλα προβλήματα
Αθηναίος στην Αθήνα .... δεν λέει πολλά ....Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και φοιτητουπολεις έχεις επιλογές...σε πιο μικρές κοινωνίες μόνο όσοι έχουν περασει ολη τους την ζωή εκεί έχουν ελπίδες..αλλιώς ΔΕΝ.
εγω οταν ημουν 18 το πρωτο πράγμα που κοιταξα στη σχολη ειναι αν εχει γκόμενες...Αθηναίος στην Αθήνα .... δεν λέει πολλά ....
Οι βλάχοι κάνουν δικές τους παρέες και είναι πολύ περισσότεροι σε κάθε σχολή ......
Αθηναίες φοιτήτριες, τουλάχιστον στη δική μας εποχή, δεν παίζαν με συμφοιτητές .... οι λίγες που δεν ήταν μπάζα, γιατί ήμουν και σε μπαζοσχολές ...
Από κύκλο ... ανάλογα την κλάση του κύκλου .... σε κορυφαίο κύκλο .... ταβάνι 6/10 .... να πω 7/10 ;;; Πολύ λέω.Από κύκλο μόνο κάτι ναυάγια ,μέτριες , κατάλοιπα έχω γαμησει.
εγω οταν ημουν 18 το πρωτο πράγμα που κοιταξα στη σχολη ειναι αν εχει γκόμενες...
Δηλαδή "πας μη Αθηναίος βλάχος";Αθηναίος στην Αθήνα .... δεν λέει πολλά ....
Οι βλάχοι κάνουν δικές τους παρέες και είναι πολύ περισσότεροι σε κάθε σχολή ......
Αθηναίες φοιτήτριες, τουλάχιστον στη δική μας εποχή, δεν παίζαν με συμφοιτητές .... οι λίγες που δεν ήταν μπάζα, γιατί ήμουν και σε μπαζοσχολές ...
Ποστ ποίημα ενός γίγανταΑπό κύκλο μόνο κάτι ναυάγια ,μέτριες , κατάλοιπα έχω γαμησει.
γνωρισε την στο Δασκαλο που ειναι κελεπουριΙσχύει...
Ξέρω μια που είναι πολύ σέξυ αλλά έχει φρικαρει από διαζύγιο και οικογενειακά προβλήματα.