Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι ζαβοί άνδρες, από την ηλικία που πιάνουν δουλειά και έχουν φράγκα, αν μπορούν να τα χαλάνε
και δεν τους αναγκάζουν τίποτε κουασιμόδοι ψυχάκηδες γονείς να τα φυλάνε στο σεντούκι ,
βρίσκουν ή μάλλον τους βρίσκουν γκόμενες, πάντα βέβαια gold diggers .
Οι οποίες πάνε κατευθείαν για ακά κρεμπιέ, για να τους τα παίρνουν 35 χρόνια.
Συχνά τους καπαρώνουν ζωντοχήρες , ξεπατωμένες κτλ , πρώην νύχτας κτλ
Αν έχουν αρκετά λεφτά, μπορεί να περάσουν και φάση που τεστάρουν 2-3.
Αυτοί πού λέω,καί φράγκα έχουν καί περιουσία,
αυτό πού δέν έχουν είναι γκόμενα,
ποτέ...δέν είχαν! :hi:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Οι ζαβοί άνδρες, από την ηλικία που πιάνουν δουλειά και έχουν φράγκα, αν μπορούν να τα χαλάνε
και δεν τους αναγκάζουν τίποτε κουασιμόδοι ψυχάκηδες γονείς να τα φυλάνε στο σεντούκι ,
βρίσκουν ή μάλλον τους βρίσκουν γκόμενες, πάντα βέβαια gold diggers .
Οι οποίες πάνε κατευθείαν για ακά κρεμπιέ, για να τους τα παίρνουν 35 χρόνια.
Συχνά τους καπαρώνουν ζωντοχήρες , ξεπατωμένες κτλ , πρώην νύχτας κτλ
Αν έχουν αρκετά λεφτά, μπορεί να περάσουν και φάση που τεστάρουν 2-3.
Πολυ γενικο. Εξαρταται πρωτιστως απ τη δουλεια. Εχω φιλο αποθηκαριο που δουλευε απο τα 20 και πρωτογαμησε στα...38 την οποια και παντρευτηκε και την εχει πλεον εικονισμα...

Λιγο πριν...πιασει το Τζοκερ μου ειχε πει μια βραδια με καημο "Τζορτζ, θα παμε χαμενοι"

Ο Σαντ μπροστα του ητανε ¨"ο Τσαρλυ στο εργοστασιο Σοκολατας"

Δουλευε απο τα 20, με καλο μισθο, με αμαξι, γυμνασμενος, κοινωνικοτατος...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παπια γνωριζεις καλα αγγλικα;

Νομιζω πως πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο στην ελληνικη πραγματικοτητα

Εκει εξω εχει αλλες 800 Ελλαδες να εξερευνησεις, υπαρχει λογος να αναλωνεσαι μονο με τις γυναικες της μικρης σε μεγεθος χωρας μας;
Το εχουμε πει. Είμαι ανίδεος από εξωτερικό. Δεν έχω σχέσεις η γνωστούς η τρόπο η φράγκα να πάω έξω. Οπότε εδώ κάθομαι και ότι γίνει. Έχω όμως εξειδικευτεί. Τι άλλο να κάνω; :confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.186
Πόντοι
3.656
Αυτοί πού λέω,καί φράγκα έχουν καί περιουσία,
αυτό πού δέν έχουν είναι γκόμενα,
ποτέ...δέν είχαν! :hi:
Ρε τύπε .... οι κατηγορίες αλλάζουν ..........

Ο μαλάκας που δεν του καθόταν ούτε η χούφτα του μέχρι τα 27-30-33 ....
αν ξαφνικά του κάτσει δουλειά με 30-50-70 χιλιάρικα το χρόνο ........

μαζεύονται γύρω του καριόλες .......

Δεν παραμένει ίδια κατηγορία από τα 15 μέχρι τα 55.

Και αντίστροφα. Ο παικταράς της σχολικής ομάδας μπάσκετ ....... υπερ γκόμενος στα 17 ..........

όταν στα 35 είναι χωρίς δόντια με το ίδιο παπί που είχε στα 17 .......
και αλλάζει σιαγόνες στα ταξί του κυρ νώντα .........

είναι για τα μπάζα πλέον ... αζήτητος ...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.186
Πόντοι
3.656
Πολυ γενικο. Εξαρταται πρωτιστως απ τη δουλεια. Εχω φιλο αποθηκαριο που δουλευε απο τα 20 και πρωτογαμησε στα...38 την οποια και παντρευτηκε και την εχει πλεον εικονισμα...

Λιγο πριν...πιασει το Τζοκερ μου ειχε πει μια βραδια με καημο "Τζορτζ, θα παμε χαμενοι"

Ο Σαντ μπροστα του ητανε ¨"ο Τσαρλυ στο εργοστασιο Σοκολατας"

Δουλευε απο τα 20, με καλο μισθο, με αμαξι, γυμνασμενος, κοινωνικοτατος...

ηλίθιος σίγουρα ..... δεν είναι ο κανόνας ........

και υπάρχει καλύτερη δουλεια από αποθηκάριος ... έτσι ;;;;;;

εγώ ξέρω τύπο με καλά χαρτιά νομικάριο ...... τα έξυνε μπατήρης μέχρι τα 35 .... αγάμητος .......
ξαφνικά του έκατσε δουλειά με 50 χιλιάρικα το χρόνο ... μισθωτή !!!!!
και ένα 3οροφο .... από μπάρμπα .... που τσιμπάει νοίκια 2700€ μηνιαίως .........

έγινε τσάρλυ σην το άτομο !!!!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Το εχουμε πει. Είμαι ανίδεος από εξωτερικό. Δεν έχω σχέσεις η γνωστούς η τρόπο η φράγκα να πάω έξω. Οπότε εδώ κάθομαι και ότι γίνει. Έχω όμως εξειδικευτεί. Τι άλλο να κάνω; :confused:
Θα σε παρω να παμε Ταυλανδη. Εγω θα βαλω τη γλωσσα και εσυ θα βαζεις τη στρατηγικη...:headbaning1:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
ηλίθιος σίγουρα ..... δεν είναι ο κανόνας ........

και υπάρχει καλύτερη δουλεια από αποθηκάριος ... έτσι ;;;;;;

εγώ ξέρω τύπο με καλά χαρτιά νομικάριο ...... τα έξυνε μπατήρης μέχρι τα 35 .... αγάμητος .......
ξαφνικά του έκατσε δουλειά με 50 χιλιάρικα το χρόνο ... μισθωτή !!!!!
και ένα 3οροφο .... από μπάρμπα .... που τσιμπάει νοίκια 2700€ μηνιαίως .........

έγινε τσάρλυ σην το άτομο !!!!!
Πως...διαφημισε αυτην την αλλαγη στις γκομενες; Γιατι απο μονες τους δε μυρισαν τα δαχτυλα τους προφανως. Θελει καποιο χρονο και σωστες κινησεις αν σου κατσει τετοιο λαχειο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.186
Πόντοι
3.656
Θα σε παρω να παμε Ταυλανδη. Εγω θα βαλω τη γλωσσα και εσυ θα βαζεις τη στρατηγικη...:headbaning1:

Τύπε ... αν πηγαίναμε να μείνουμε με τον δικό μου στο μοναστηράκι ............

σε 3 μήνες είτε aids θα είχαμε, είτε θα μας είχαν πέσει τα αρχίδια ......

είτε θα σιχαινόμασταν το μουνί ......... και θα το ρίχναμε σε καμιά ξυλογλυπτική .... ζωγραφική .........

ή μπορεί να αλλάζαμε γούστα και να πηγαίναμε αφρική για να μας τον κάνουν φινιστρίνι ...........

του έχει φύγει ο τάκος λέμε ......... δεν προλαβαίνει να γαμάει .............

χτύπησε μία δυτική φραγκάτη .... ευρωπαία .......... ψώνιο με γυμναστικές τέρμα φιτ, στυλιάρι ....... 50 χρονών ........
και τον φιλοξενεί σε μέγαρο στην ευρώπη τώρα που γράφουμε μαλακίες εμείς εδώ !!!!!!!!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ρε τύπε .... οι κατηγορίες αλλάζουν ..........

Ο μαλάκας που δεν του καθόταν ούτε η χούφτα του μέχρι τα 27-30-33 ....
αν ξαφνικά του κάτσει δουλειά με 30-50-70 χιλιάρικα το χρόνο ........

μαζεύονται γύρω του καριόλες .......

Δεν παραμένει ίδια κατηγορία από τα 15 μέχρι τα 55.

Και αντίστροφα. Ο παικταράς της σχολικής ομάδας μπάσκετ ....... υπερ γκόμενος στα 17 ..........

όταν στα 35 είναι χωρίς δόντια με το ίδιο παπί που είχε στα 17 .......
και αλλάζει σιαγόνες στα ταξί του κυρ νώντα .........

είναι για τα μπάζα πλέον ... αζήτητος ...
Θά σού περιγράψω στό περίπου πως είναι εμφανισιακά... αυτά τά "μοντέλα"
ηλικία 50άρηδες καράφλες,άσχετοι μέ ντύσιμο,αγύμναστοι,καί χωρίς χιούμορ,
περιουσίες σέ ακίνητα πάνω από 1Μ ,
γκόμενα ποτέ,τούς ξέρω 30 χρόνια!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Τύπε ... αν πηγαίναμε να μείνουμε με τον δικό μου στο μοναστηράκι ............

σε 3 μήνες είτε aids θα είχαμε, είτε θα μας είχαν πέσει τα αρχίδια ......

είτε θα σιχαινόμασταν το μουνί ......... και θα το ρίχναμε σε καμιά ξυλογλυπτική .... ζωγραφική .........

ή μπορεί να αλλάζαμε γούστα και να πηγαίναμε αφρική για να μας τον κάνουν φινιστρίνι ...........

του έχει φύγει ο τάκος λέμε ......... δεν προλαβαίνει να γαμάει .............

χτύπησε μία δυτική φραγκάτη .... ευρωπαία .......... ψώνιο με γυμναστικές τέρμα φιτ, στυλιάρι ....... 50 χρονών ........
και τον φιλοξενεί σε μέγαρο στην ευρώπη τώρα που γράφουμε μαλακίες εμείς εδώ !!!!!!!!
Τυπε οπως ειπαμε, γαμιστρωνας κεντρο ισουται με 4 απανωτα τζοκερ μετα απο 9 συνεχομενα τζακποτ εκαστο

Αλλος πλανητης...

Εμεις απο γυρω στα...χωρια του...Αμαρουσιου, της...Γλυφαδας, του...Χολαργου, κλπ απλα κοιταμε και ξερογλυφομαστε...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Τυπε ας υποθεσουμε πως ενας μικροζεστοθεσουλης, φουκαρας υπαλληλακος των 800 ευρω, ξυπναει στα 45-50 του με εναν μισθο των 5000 ευρω καθαρα μηνιαιως, στην Αθηνα του 2023.
Εργενης με δικο του στουντιακι-2αρακι σε ακτινα 6 χλμ απο το σημειο 0 (Μοναστηρακι)

Πως πρεπει αν κινηθει ωστε να εχει το βελτιστο αποτελεσμα;

Να ορμηξει στα σοσιαλ; Να ντυθει ακριβα; Να χτυπησει ροδα με δανειο; Να βγαινει να κερναει αβερτα;

Δωσε ινφο και χιντ :headbaning1:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.186
Πόντοι
3.656
Πως...διαφημισε αυτην την αλλαγη στις γκομενες; Γιατι απο μονες τους δε μυρισαν τα δαχτυλα τους προφανως. Θελει καποιο χρονο και σωστες κινησεις αν σου κατσει τετοιο λαχειο
Στην καφετέρια που πήγαινε μια ζωή συνέχισε να πηγαίνει .... απλά αντι για φραπέ ... των 3.50€ ... άρχισε να παίρνει μπουκάλια τάλισκερ
και ποικιλίες .........
Εγώ τον οργάνωσα αφιλοκερδώς. 15 μπουκάλια, καμιά 20 φιλέτα, 30 μακαρονάδες και καμιά 12αδα χάμπουργκερ με κέρασε.
Στη συνέχεια τον γνώρισε και η κοπελιά που δουλεύει πρωινά εκεί ... και έγινε πίβοτ του .......

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.186
Πόντοι
3.656
Γιατί δεν τους μανατζάρισες ; Αφιλοκερδώς πάντα ! Πάνω από όλα άνθρωποι .

Για αρβανιτοχώρια μιλάς ;
Καταστάσεις με πολλά ακίνητα και 50ρηδες στη μούγκα ... κάτι τέτοιο μου φέρνει κατά νου ....

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θεώρησε σίγουρο ότι όπως μου τα λέτε και τα διαβάζω θα τις συντρίψω όπου κι αν πάω. Γεννήθηκα για αυτό. Βρίσκω μεγάλη ευχαρίστηση σε αυτό. Μάλλον είμαι εντελώς εγκεφαλικός τύπος. Σε κάποια δουλειά που έκανα έπρεπε πάντα να βρίσκω λύσεις εκεί που κανείς δεν μπορούσε. Είμαι φοβερά εγωιστής. Μάλλον φταίει η εφηβική μου ηλικία όπου παντα έπρεπε να τα βγάζω πέρα μόνος.
Μπορεί να σηκωθώ το βράδυ αν με απασχολεί κατι και να κάτσω όρθιος μέχρι να βρω λύση. Δεν κάνω ποτέ πίσω. Δεν το ελέγχω αυτο ούτε μπορώ να το εμποδίσω. Συμβαίνει μόνο του πια. Με τον καιρό συνήθισα. Παλιά ήταν κουραστικό. Δέχομαι. Θα είναι μια πρόκληση. :rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.186
Πόντοι
3.656
Σου έχω πει ότι Ταυλάνδη Ινδονησία ... ήμουν πιστός ! Τα μόνα μέρη στον κόσμο που ήμουν πιστός στις γυναίκες που συνόδευα.
Δεν γούσταρα τίποτε εκεί πέρα.

Βουδαπέστη πχ .... κατέβαινα ... νύχτα στο καζίνο του ξενοδοχείου ... όταν η αγάπη μου κοιμόταν .......

έπαιζα 3-4 ώρες ...

Το καζίνο αν μου το δείξεις σε φωτογραφία, δεν το αναγνωρίζω. Δεν το έχω δει ποτέ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τυπε ας υποθεσουμε πως ενας μικροζεστοθεσουλης, φουκαρας υπαλληλακος των 800 ευρω, ξυπναει στα 45-50 του με εναν μισθο των 5000 ευρω καθαρα μηνιαιως, στην Αθηνα του 2023.
Εργενης με δικο του στουντιακι-2αρακι σε ακτινα 6 χλμ απο το σημειο 0 (Μοναστηρακι)

Πως πρεπει αν κινηθει ωστε να εχει το βελτιστο αποτελεσμα;

Να ορμηξει στα σοσιαλ; Να ντυθει ακριβα; Να χτυπησει ροδα με δανειο; Να βγαινει να κερναει αβερτα;

Δωσε ινφο και χιντ :headbaning1:
Βασικό νά μετράει εμφανισιακά,αμάξι μέτριο πρός καλό,ντύσιμο "εποχής" καί χιούμορ,
τό μοναστηράκι προσωπικά,τώρα όπως έχει γίνει,ούτε νά τό βλέπω -πρίν χρόνια Ok-
περιοχές δράσης - μέ φράγκα στήν τσέπη - Βουλιαγμένη,Γλυφάδα,Αργυρούπολη,Μαρούσι
επισκέψεις στά γνωστά μαγαζιά,μόνο νύχτα!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Βασικό νά μετράει εμφανισιακά,αμάξι μέτριο πρός καλό,ντύσιμο "εποχής" καί χιούμορ,
τό μοναστηράκι προσωπικά,τώρα όπως έχει γίνει,ούτε νά τό βλέπω -πρίν χρόνια Ok-
περιοχές δράσης - μέ φράγκα στήν τσέπη - Βουλιαγμένη,Γλυφάδα,Αργυρούπολη,Μαρούσι
επισκέψεις στά γνωστά μαγαζιά,μόνο νύχτα!
Θελει και κολλητους ομως, τουλαχιστον εναν σκυλο να ακολουθει

Αλλιως μονος ακομα και με μπολικα φραγκα στην τσεπη ειναι δυσκολο, ειδικα σε τετοιες περιοχες "γκετο" (αυτων που εχουν τα μαγαζια-μπαρμεν, κλπ)

Πιστευω ονλαιν ειναι πιο ευκολο το παιχνιδι, ειδικα κατι τουιτερ, κλπ εχει πολλα ψαρια ετοιμα για ψησιμο...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Γιατί δεν τους μανατζάρισες ; Αφιλοκερδώς πάντα ! Πάνω από όλα άνθρωποι .

Για αρβανιτοχώρια μιλάς ;
Καταστάσεις με πολλά ακίνητα και 50ρηδες στη μούγκα ... κάτι τέτοιο μου φέρνει κατά νου ....
Οχι ρέ στή Βούλα είναι,
σιγά μήν ασχοληθώ μέ τά τυριά !

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Προσεξτε πως λειτουργει
το γυναικείο μυαλό. Πέρσι μιλούσα με μια φίλη μου που δεν γούσταρα ούτε με γουσταρε. Άρα φίλη. Είχα μια άλλη γκόμενα. Της λέω ρε συ οπότε έχω βρεθεί μαζί της σε συγκεκριμένο μαγαζί είναι τυπική. Μόλις φύγουμε από εκεί κάνει σαν μωρό που θελει το γάλα του. Το ανδρικό μου μυαλό λέει ότι κάτι συμβαίνει εκεί. Εσύ τι λες; σκέφτομαι να την στείλω αραουτ. Μου απάντησε ότι μπορεί αλλά πρέπει να δεις πως φέρονται οι φίλες της εκεί για να σιγουρευτείς. Μάγκες η φίλη μου είχε δίκιο. Καταρχάς απάντησε ακαριαία διότι έχουν τον ίδιο άρρωστο εγκέφαλο όλες. :2funny: Τελικά καμία φίλη της γκόμενας μου δεν φεροταν φυσιολογικά με γκόμενο (ολοι οι γκόμενοι ειχαν την ίδια απορία) διότι ήταν δύο που τις κουτσομπολευαν όλες μέχρι κόκκαλο :2funny:και οι γυναίκες ΔΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΎΚΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ!!! ΕΊΝΑΙ ΤΡΕΛΛΈΣ ΡΕ!!! :2funny:ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΛΑ!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Θεώρησε σίγουρο ότι όπως μου τα λέτε και τα διαβάζω θα τις συντρίψω όπου κι αν πάω. Γεννήθηκα για αυτό. Βρίσκω μεγάλη ευχαρίστηση σε αυτό. Μάλλον είμαι εντελώς εγκεφαλικός τύπος. Σε κάποια δουλειά που έκανα έπρεπε πάντα να βρίσκω λύσεις εκεί που κανείς δεν μπορούσε. Είμαι φοβερά εγωιστής. Μάλλον φταίει η εφηβική μου ηλικία όπου παντα έπρεπε να τα βγάζω πέρα μόνος.
Μπορεί να σηκωθώ το βράδυ αν με απασχολεί κατι και να κάτσω όρθιος μέχρι να βρω λύση. Δεν κάνω ποτέ πίσω. Δεν το ελέγχω αυτο ούτε μπορώ να το εμποδίσω. Συμβαίνει μόνο του πια. Με τον καιρό συνήθισα. Παλιά ήταν κουραστικό. Δέχομαι. Θα είναι μια πρόκληση. :rockon:
Κατα πως φαινεται εισαι πανετοιμος για επικινδυνη αποστολη παπιε :headbaning1:

Μενει μονο ο σχεδιασμος, να εισαι στεντ μπαι για οδηγιες :headbaning1:

1695157763610.jpeg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom