Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.936
Πόντοι
3.506
Φασωσα μια Ιταλίδα πέρσι μετά από πολύ μπλα μπλα. Το καργιολακι (που τώρα γαμιεται με Ινδό ,ραντεβού δεν ήθελε να βγει με μένα) με έπρηξε ,όλο έλεγε θέλω έναν αληθινό άντρα ,χώνομαι να τη φασωσω να λέει αχ μη δε θέλω κλπ ,και να της λέω άντρα ήθελες έλα παρτον τώρα.

Τεσπα με τα πολλά φασωνομαστε όλη νύχτα , αυτή να μου δαγκώνει χείλη με δύναμη να μου κάνει και μια πιπιλια κοκ.

Άκουσα μετά έλεγε με πίεσε πολύ ο γλειφομουνιξ ,δεν ήθελα ,τον φασωσα για να τον ξεφορτωθώ.

Στέλνω και εγώ φωτό στο γουατσαπ γκρουπ την πιπιλια και λέω , συγνώμη που σε πίεσα τόσο. Κάτι γυναικοκεντρικοι είπαν ότι ήμουν σκληρός και άδικος μαζί της

Αλλά αυτός είναι ο γλειφομουνιξ ,άπαξ και τον προδώσεις έχεις την τύχη του Πριγκοζίν.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Φασωσα μια Ιταλίδα πέρσι μετά από πολύ μπλα μπλα. Το καργιολακι (που τώρα γαμιεται με Ινδό ,ραντεβού δεν ήθελε να βγει με μένα) με έπρηξε ,όλο έλεγε θέλω έναν αληθινό άντρα ,χώνομαι να τη φασωσω να λέει αχ μη δε θέλω κλπ ,και να της λέω άντρα ήθελες έλα παρτον τώρα.

Τεσπα με τα πολλά φασωνομαστε όλη νύχτα , αυτή να μου δαγκώνει χείλη με δύναμη να μου κάνει και μια πιπιλια κοκ.

Άκουσα μετά έλεγε με πίεσε πολύ ο γλειφομουνιξ ,δεν ήθελα ,τον φασωσα για να τον ξεφορτωθώ.

Στέλνω και εγώ φωτό στο γουατσαπ γκρουπ την πιπιλια και λέω , συγνώμη που σε πίεσα τόσο. Κάτι γυναικοκεντρικοι είπαν ότι ήμουν σκληρός και άδικος μαζί της

Αλλά αυτός είναι ο γλειφομουνιξ ,άπαξ και τον προδώσεις έχεις την τύχη του Πριγκοζίν.
Οι γυναικοκεντρικοι υποτακτικοί μέχρι και την κωλοτρυπίδα του Ινδού θα γυαλίσουν για να πάρουν φιλάκι. Προσωπικά επικροτώ την στάση σου.
:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Από μπαράκια όχι από καφέ όχι από γυμναστήριο οχι, από το δρομο όχι.. Από που στο πουτσο να βρούμε μια ελλεεινιδα να γαμησουμε?
Θα περπατάς και θα την πέφτεις έτσι ώστε να εχεις συνεχεια επιλογές. Γίνεται αυτόματη ανανέωση όσο περπατάς. :2funny:
Σε κλειστό χώρο θα καταστραφείς.
Καμία τύχη. Θα περπατάς λοιπόν. Συνέχεια. Για πάντα. Μέχρι να πεθάνεις. Αλλιώς πήγαινε μέσω σόσιαλ
ή γνωστών. Εκεί δεν θα περπατάς. Απλά δεν θα γαμήσεις ποτέ η θα σου δωσουν την σαβούρα τους.

:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Θα περπατάς και θα την πέφτεις έτσι ώστε να εχεις συνεχεια επιλογές. Γίνεται αυτόματη ανανέωση όσο περπατάς. :2funny:
Σε κλειστό χώρο θα καταστραφείς.
Καμία τύχη. Θα περπατάς λοιπόν. Συνέχεια. Για πάντα. Μέχρι να πεθάνεις. Αλλιώς πήγαινε μέσω σόσιαλ
ή γνωστών. Εκεί δεν θα περπατάς. Απλά δεν θα γαμήσεις ποτέ η θα σου δωσουν την σαβούρα τους.

Καί όχι μόνο τήν σαβούρα-ασχήμια τους θά πάρεις,αλλά θά αισθάνεσαι καί υποχρεώμενος σέ αυτούς,
ίσως όταν τσακωθείς μαζί τους,νά στο "χτυπήσουν" κιόλας λέγοντας σου -θυμάσε τότε πού σέ "έφτιαξα" μέ εκείνη τήν γκόμενα-
ο σοβαρός άνδρας στό "πιάτο" νά τού δίνουν τήν γκόμενα,πρέπει νά χαμογελάσει καί νά φύγει τρέχοντας...όσο προλαβαίνει!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καί όχι μόνο τήν σαβούρα-ασχήμια τους θά πάρεις,αλλά θά αισθάνεσαι καί υποχρεώμενος σέ αυτούς,
ίσως όταν τσακωθείς μαζί τους,νά στο "χτυπήσουν" κιόλας λέγοντας σου -θυμάσε τότε πού σέ "έφτιαξα" μέ εκείνη τήν γκόμενα-
ο σοβαρός άνδρας στό "πιάτο" νά τού δίνουν τήν γκόμενα,πρέπει νά χαμογελάσει καί νά φύγει τρέχοντας...όσο προλαβαίνει!
Έρχεται κάποια στιγμή στην ζωή που πολύ δύσκολα λογαριάζεις κάτι. Οπότε ακόμα κι αν σου πουν κάτι τέτοιο δεν σε αγγίζει. Βασικά το πιο πιθανό που έχει συμβεί σε όλους είναι να έρχονται για ανάκριση :2funny: επειδή η όποια άλλη είναι γνωστή ή φίλη τους. Εγώ οπότε μου γνώρισαν κάποια, αυτά γίνονταν. Τελικά κατάλαβα ότι δεν με ένοιαζε τι θα πουν γιατί έχω κι εγώ στόμα αλλά με ένοιαζε ότι ήρθαν να μου κάνουν κουμάντο ή να κάνουν διερεύνηση. Άσε που ότι σου γνωρίζουν έχει τελικά πρόβλημα για αυτό και δεν μπορεί να βρει μόνη της. Από τότε δεν ξανασχοληθηκα με κύκλους και τέτοιες μαλακίες. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Έρχεται κάποια στιγμή στην ζωή που πολύ δύσκολα λογαριάζεις κάτι. Οπότε ακόμα κι αν σου πουν κάτι τέτοιο δεν σε αγγίζει. Βασικά το πιο πιθανό που έχει συμβεί σε όλους είναι να έρχονται για ανάκριση :2funny: επειδή η όποια άλλη είναι γνωστή ή φίλη τους. Εγώ οπότε μου γνώρισαν κάποια, αυτά γίνονταν. Τελικά κατάλαβα ότι δεν με ένοιαζε τι θα πουν γιατί έχω κι εγώ στόμα αλλά με ένοιαζε ότι ήρθαν να μου κάνουν κουμάντο ή να κάνουν διερεύνηση. Άσε που ότι σου γνωρίζουν έχει τελικά πρόβλημα για αυτό και δεν μπορεί να βρει μόνη της. Από τότε δεν ξανασχοληθηκα με κύκλους και τέτοιες μαλακίες. :rockon:
Πολύ σωστά!
πάντως δέν σημαίνει ότι άν μπορεί νά βρεί μόνη της γκόμενο είναι Ok,σέ όλους μας έχει συμβεί,
απλά τότε είναι δική μας επιλογή,καί μουντζώνουμε τόν εαυτό μας γιά τήν μαλακία πού κάναμε,
ποτέ γκόμενα από κονέ -φίλους,γνωστούς,συγγενείς κτλ- είναι η χειρότερη επιλογή,
κάποιοι πού είναι ένθερμοι υποστηρικτές αυτού του είδους γνωριμιών,μάλλον δέν έχουν ιδέα...τί τούς περιμένει!

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Εγώ νομίζω ότι τις :zfuck:κιολας...αν όχι όλες τις περισσότερες ιδίως από ένα σημείο και μετά .

αν τις γαμουσα ολες,δε θα ειχα χρονο αν γραφω τωρα στο bou:rockon:αν εννοεις τους ιδιοκτητες take away,πολυ πιθανον!
αν ημουν ιδιοκτητης,θα εκλεινα τα φωτα μετα το κλεισιμο και θα οργανωνα οργια μεσα στο μαγαζι:coffee:
μαλιστα θα προσελαμβανα μονο μουνιτσες μπαριστες για ευκαιριακες παρτουζες(εννοειται παντα με τη συναινεση τους)

μακαρι οταν ημουν πιο νεος να επαιζα ΜΟΝΟ ετσι μπαλιτσα:coffee: η σοφια αποκταται μεγαλωνοντας ομως,οπως και η περαση που εχεις!
εβγαινα με τους μπακουρομαλακες σε κλαμπακια για να το παιξω κλαρινογαμπρος:tooth: παντοτε ομως ειχα φετιχ με σερβιτορες,μπαριστα κλπ
και στους φουρνους δουλευουν πολυ γλυκες μουνιτσες +ευαλωτες,διοτι υπαρχουν στιγμες ΠΟΥ δεν παταει ψυχη:rockon::rockon:

οπότε μπορεις να παιξεις πιο ανετα,μετα το μεσημερακι :coffee:

τα μεγαλυτερα ζωα που εχω γνωρισει ηταν οι μπαργουμανες,ουδεποτε σκεφτηκα να χωθω σε τετοιες. πολυ φτηνες:coffee:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Ευγε νεε μου, ακολουθεις τη στρατηγικη του George71 που θεωρει τα χοστελ το Νο1 τοπο για καμακι με διαφορα απο το δευτερο :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Εσυ θα πας μπροστα :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

οποιος την ημερα επιμενει,τα βραδια νηστικος δεν μενει :headbaning1:

:tooth::tooth::tooth::tooth:

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Οι γυναίκες, κάτω των 40, αν δε βρεθεί μία δουλειά γραφείου ή κανένα σούπερ μάρκετ ή σέρβις σε καφέ, δεν πάνε.
Έτσι για πλάκα, ρίξτε μία ματιά σε φαστφουντάδικα και γυράδικα να δείτε ποιές δουλεύουν σε κουζίνες.
ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
Σήμερα μιλούσα με μια γνωστή μου ξινη Ελληνίδα (για μένα σχεδόν όλες -μην πω όλες- είναι για γέλια στο πλαίσιο του γυναικοκεντρισμού) και λέγαμε διάφορες μαλακίες. Επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά το φαινόμενο να μην μπορεί να απαντήσει σε δύσκολες η άβολες ερωτήσεις (δεν αναφέρομαι σε σεξουαλικές) και να λέει τελείως αλλά πράγματα. Βέβαια ως γνήσιος αιμοβόρος που είμαι της τόνισα ότι αποφεύγει κι αυτή παριστάνοντας την κουφη συνέχιζε στο ίδιο μοτίβο. Στο τέλος της είπα ότι είναι σαβούρα και νευριασε. Φαίνεται αυτό το άκουσε!!!

Πες μερικες αβολες ερωτησεις να τις εχω υποψιν!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.859
Πόντοι
9.297
Ε βέβαια τις γαμανε φίλε αρτυροτοξε..πρώτα το αφεντικό και.. Ότι περισσέψει το γαμανε οι φίλοι του αφεντικού.. Αυτό είναι κανόνας σε μπαρ και καφέ.. Μέ 700 ευρώ τζάμπα γαμηση και υπαληλλο μαζί.. Μετα φταίμε εμείς που λεμε χαζές τις ελλεινιδες
..και φυσικά η σύζυγος του αφεντικού κάνει ότι δεν καταλαβαίνει γιατί αν μιλήσει ΕΧΑΣΕ!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πες μερικες αβολες ερωτησεις να τις εχω υποψιν!
Δεν υπάρχουν κοινες ερωτήσεις. Κάθε ένας τενεκές με βυζιά έχει τα δικά του σημεία που αποφεύγει. Επαγγελματικά, κοινωνικά, συναισθηματικά, σεξουαλικά κτλ όλες μα όλες στα δύσκολα κλάνουν μέντες! :2funny:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.936
Πόντοι
3.506
Δεν υπάρχουν κοινες ερωτήσεις. Κάθε ένας τενεκές με βυζιά έχει τα δικά του σημεία που αποφεύγει. Επαγγελματικά, κοινωνικά, συναισθηματικά, σεξουαλικά κτλ όλες μα όλες στα δύσκολα κλάνουν μέντες! :2funny:
Ώρα έντεκα και αγκαλιά με ποπκόρν στον καναπέ άλλοι βλέπουν μπάλα και άλλοι διαβάζουν τις γραφές του Μεγάλου Παπίου της Λιμνουπολης

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ώρα έντεκα και αγκαλιά με ποπκόρν στον καναπέ άλλοι βλέπουν μπάλα και άλλοι διαβάζουν τις γραφές του Μεγάλου Παπίου της Λιμνουπολης
Γιατί να το κρύψω; Έχω πελώρια ανάγκη να τις κάνω ρόμπα. Δηλαδή αν έρθουν 100.000 μέλη και 300.000 γκόμενες να με λένε μισογυνη κι οτιδήποτε άλλο, δεν νιώθω την παραμικρή ενόχληση. Μάλιστα το παραδέχομαι κιόλας ώστε να πάμε παρακάτω. Χαίρομαι. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πολύ σωστά!
πάντως δέν σημαίνει ότι άν μπορεί νά βρεί μόνη της γκόμενο είναι Ok,σέ όλους μας έχει συμβεί.
Μια μικρή διόρθωση τουλάχιστον όπως τα βλέπω εγώ. Όντως αν μπορεί να βρει γκόμενο μόνη της δεν σημαίνει ότι είναι οκ.
Αν όμως η γυναίκα δεν μπορεί να βρει γκόμενο μόνη της σημαίνει ΠΑΝΤΑ ότι έχει πρόβλημα. Και για πάντα θα ισχύει. Άλλο άνδρας κι άλλο γυναίκα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάτι που περνάει στο ντουκου και αποτελεί μέγιστο όπλο εναντίον των γυναικών είναι να μιλάμε μόνο με όσες δεν υπάρχει έλξη μεταξύ μας. Μόνο αυτές λένε αλήθειες διότι μόνο αυτές μας βλέπουν φιλικά. Όλες όσες έχω γνωρίσει που δεν υπήρχε έλξη μεταξύ μας, μου έχουν πει πολύ σπουδαία πράγματα. Μπορεί να φαίνονται απλά αλλά αν στα πουν γυναίκες μόνο τότε καταλαβαίνεις την βαρύτητα που έχουν. Για παράδειγμα όλοι ξέρουμε ότι οι γυναίκες έχουν σκοπο τα φράγκα κτλ που λέμε όλοι.
Οκ, το ξέρουμε και το παρατηρούμε. Μια γυναίκα όμως θα στο δωσει να το καταλάβεις με ουσία αν είναι φίλη σου. Θα σου πει ότι οι γυναίκες είναι μεθοδικές και υπομονετικές για να πετύχουν κάτι, ότι λειτουργούν υπόγεια και πάντα όταν θέλουν κάτι θα προσπαθήσουν ύπουλα να σε φέρουν στα νερά τους διότι η φύση τους είναι ύπουλη. Καταπληκτική ανάλυση.
Πόσο μάλλον να την ακούς από γυναίκα η οποία αν την πηδουσες, σχεδόν πάντα
θα σε έβλεπε για φράγκα, για επένδυση στο αραλικι η για να την νταντευεις.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μια μικρή διόρθωση τουλάχιστον όπως τα βλέπω εγώ. Όντως αν μπορεί να βρει γκόμενο μόνη της δεν σημαίνει ότι είναι οκ.
Αν όμως η γυναίκα δεν μπορεί να βρει γκόμενο μόνη της σημαίνει ΠΑΝΤΑ ότι έχει πρόβλημα. Και για πάντα θα ισχύει. Άλλο άνδρας κι άλλο γυναίκα.
Ενσταση!
τί εννοείς μέ τό άλλο άνδρας,άλλο γυναίκα?
άν δηλαδή ο άνδρας δέν μπορεί νά βρεί ποτέ γκόμενα,δέν έχει πρόβλημα,
καί μιλάω γιά 30άρηδες,40άρηδες,50άρηδες,
καί στό λέω γιατί έχω γνωστούς μου "φυτούκλες" πού δέν έχουν βγάλει γκόμενα ποτέ,εντελώς "τυριά"
τό αστείο είναι ότι τό παίζουν...μάγκες καί γαμήκουλες! :think:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.187
Πόντοι
3.656
Οι ζαβοί άνδρες, από την ηλικία που πιάνουν δουλειά και έχουν φράγκα, αν μπορούν να τα χαλάνε
και δεν τους αναγκάζουν τίποτε κουασιμόδοι ψυχάκηδες γονείς να τα φυλάνε στο σεντούκι ,
βρίσκουν ή μάλλον τους βρίσκουν γκόμενες, πάντα βέβαια gold diggers .
Οι οποίες πάνε κατευθείαν για ακά κρεμπιέ, για να τους τα παίρνουν 35 χρόνια.
Συχνά τους καπαρώνουν ζωντοχήρες , ξεπατωμένες κτλ , πρώην νύχτας κτλ
Αν έχουν αρκετά λεφτά, μπορεί να περάσουν και φάση που τεστάρουν 2-3.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ενσταση!
τί εννοείς μέ τό άλλο άνδρας,άλλο γυναίκα?
άν δηλαδή ο άνδρας δέν μπορεί νά βρεί ποτέ γκόμενα,δέν έχει πρόβλημα,
καί μιλάω γιά 30άρηδες,40άρηδες,50άρηδες,
καί στό λέω γιατί έχω γνωστούς μου "φυτούκλες" πού δέν έχουν βγάλει γκόμενα ποτέ,εντελώς "τυριά"
τό αστείο είναι ότι τό παίζουν...μάγκες καί γαμήκουλες! :think:
Εγώ δεν είπα ότι αν ο άνδρας δεν μπορεί να βρει γκόμενα δεν έχει πρόβλημα. Μπορεί
να έχει η μπορεί να είναι χεστης η μπορεί να είναι άτυχος κτλ.
Η γυναίκα όμως αν δεν μπορεί να βρει γκομενο, στάνταρ έχει πρόβλημα. Είναι φύση αδύνατον λόγω καταστάσεων για γυναίκα να μην μπορεί να βρει γκόμενο. Ένα έτσι να κάνει σε 100 θα πάνε οι 90 όοσ σκατά και να είναι. Αυτό μπορεί να το κάνει
μόνο η γυναικα. Οπότε μπορεί να βρει κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου που περνάει. Αν δεν βρίσκει σημαίνει ότι στάνταρ έχει πρόβλημα. :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Κάτι που περνάει στο ντουκου και αποτελεί μέγιστο όπλο εναντίον των γυναικών είναι να μιλάμε μόνο με όσες δεν υπάρχει έλξη μεταξύ μας. Μόνο αυτές λένε αλήθειες διότι μόνο αυτές μας βλέπουν φιλικά. Όλες όσες έχω γνωρίσει που δεν υπήρχε έλξη μεταξύ μας, μου έχουν πει πολύ σπουδαία πράγματα. Μπορεί να φαίνονται απλά αλλά αν στα πουν γυναίκες μόνο τότε καταλαβαίνεις την βαρύτητα που έχουν. Για παράδειγμα όλοι ξέρουμε ότι οι γυναίκες έχουν σκοπο τα φράγκα κτλ που λέμε όλοι.
Οκ, το ξέρουμε και το παρατηρούμε. Μια γυναίκα όμως θα στο δωσει να το καταλάβεις με ουσία αν είναι φίλη σου. Θα σου πει ότι οι γυναίκες είναι μεθοδικές και υπομονετικές για να πετύχουν κάτι, ότι λειτουργούν υπόγεια και πάντα όταν θέλουν κάτι θα προσπαθήσουν ύπουλα να σε φέρουν στα νερά τους διότι η φύση τους είναι ύπουλη. Καταπληκτική ανάλυση.
Πόσο μάλλον να την ακούς από γυναίκα η οποία αν την πηδουσες, σχεδόν πάντα
θα σε έβλεπε για φράγκα, για επένδυση στο αραλικι η για να την νταντευεις.

Παπια γνωριζεις καλα αγγλικα;

Νομιζω πως πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο στην ελληνικη πραγματικοτητα

Εκει εξω εχει αλλες 800 Ελλαδες να εξερευνησεις, υπαρχει λογος να αναλωνεσαι μονο με τις γυναικες της μικρης σε μεγεθος χωρας μας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom