Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Θελει και κολλητους ομως, τουλαχιστον εναν σκυλο να ακολουθει

Αλλιως μονος ακομα και με μπολικα φραγκα στην τσεπη ειναι δυσκολο, ειδικα σε τετοιες περιοχες "γκετο" (αυτων που εχουν τα μαγαζια-μπαρμεν, κλπ)

Πιστευω ονλαιν ειναι πιο ευκολο το παιχνιδι, ειδικα κατι τουιτερ, κλπ εχει πολλα ψαρια ετοιμα για ψησιμο...
Ενα φίλο θέλεις,καί είσαι κομπλέ, -όποιος αντέχει πάει καί μόνος-
μέσα εκεί βρίσκεις όλα τά "τσιράκια"
όχι ρέ τί twitter καί μαλακίες,παρουσία live στά μαγαζιά!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Μαρουσι που γινεται καλο παιχνιδι;
Να υποθεσω στα στενακια δεξια απο το σταθμο του ηλεκτρικου εκει σε κατι πεζοδρομους, κλπ

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μαρουσι που γινεται καλο παιχνιδι; Δεν το εχω πολυπερπατησει αν και ειμαι σχετικα κοντα
Να υποθεσω στα στενακια δεξια απο το σταθμο του ηλεκτρικου εκει σε κατι πεζοδρομους, κλπ;
Αριστερα οι καφετεριες ειναι κυριως για καφε απ οτι εχω δει. Κανω λαθος;

Επαναλαμβανω δεν εχω ιδεα απο την περιοχη, αντιθετα με το Ν Ηρακλειο που το ξερω απ εξω, αλλα εχει κυριως πιτσιρικια
Atisbar,Faltso,Guess,Jolie Mome,
Ξεκίνα μέ αυτά!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η αλήθεια είναι ότι αν πηγαίνεις μόνος για λάιβ καμάκι είναι που είναι σκατά
η στατιστική στο ξαφνικό καμάκι, δυσκολεύει κι άλλο. Άσε που σε περνούν για ανώμαλο η μαχαιροβγάλτη. :2funny: Αν είναι δύο πιστεύω είναι καλύτερα. Φαίνεται πιο φυσιολογικό. Ότι να, δύο φίλοι βγήκαν βόλτα και έτυχε. Δεν φαίνεται δηλαδή ξεκάθαρα ο σκοπός. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Η αλήθεια είναι ότι αν πηγαίνεις μόνος για λάιβ καμάκι είναι που είναι σκατά
η στατιστική στο ξαφνικό καμάκι, δυσκολεύει κι άλλο. Άσε που σε περνούν για ανώμαλο η μαχαιροβγάλτη. :2funny: Αν είναι δύο πιστεύω είναι καλύτερα. Φαίνεται πιο φυσιολογικό. Ότι να, δύο φίλοι βγήκαν βόλτα και έτυχε. Δεν φαίνεται δηλαδή ξεκάθαρα ο σκοπός. :rockon:
Πρόσεξε παπάκι,όταν πάς σέ σχετικά καλά μαγαζιά σάν αυτά πού έγραψα -αυτά είναι all days cocktail -
κάνεις κονέ,καί μέ τσιράκια τού μαγαζιού -μέ πέλάτες - πού πηγαίνουν συχνά,
μετά τά μαθαίνεις όλα,τί παίζει στό...κάθε κωλομάγαζο,καί είσαι προετοιμασμένος γιά τά πάντα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πρόσεξε παπάκι,όταν πάς σέ σχετικά καλά μαγαζιά σάν αυτά πού έγραψα -αυτά είναι all days cocktail -
κάνεις κονέ,καί μέ τσιράκια τού μαγαζιού -μέ πέλάτες - πού πηγαίνουν συχνά,
μετά τά μαθαίνεις όλα,τί παίζει στό...κάθε κωλομάγαζο,καί είσαι προετοιμασμένος γιά τά πάντα!
Συμφωνώ αλλά προσωπικά σε μαγαζιά δεν πάω ποτέ για καμάκι εκτός αν πάω να κάτσω με φιλο και τύχει να μου αρέσει κάποια.
Ο λόγος είναι ένας και κλασσικός. Οι βρωμιάρες αν σε δουν να αποτύχεις με κάποια, σημαίνει αυτόματα ότι αφού δεν ήταν αυτές η πρώτη σου επιλογή, και να πας θα φας άκυρο πριν πεις κιχ. Δεν έχει επίσης και συχνή ροη.
Στον δρόμο η σαν περαστικός σε πολυσύχναστα μερη, τα άκυρα που τρως είναι όλα δικά σου και δεν σε βλέπουν άρα δεν έχουν μοχθηρία. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Συμφωνώ αλλά προσωπικά σε μαγαζιά δεν πάω ποτέ για καμάκι εκτός αν πάω να κάτσω με φιλο και τύχει να μου αρέσει κάποια.
Ο λόγος είναι ένας και κλασσικός. Οι βρωμιάρες αν σε δουν να αποτύχεις με κάποια, σημαίνει αυτόματα ότι αφού δεν ήταν αυτές η πρώτη σου επιλογή, και να πας θα φας άκυρο πριν πεις κιχ. Δεν έχει επίσης και συχνή ροη.
Στον δρόμο η σαν περαστικός σε πολυσύχναστα μερη, τα άκυρα που τρως είναι όλα δικά σου και δεν σε βλέπουν άρα δεν έχουν μοχθηρία. :rockon:
Πολύ σωστό συμφωνώ,
εγώ έγραψα κάποια κωλομάγαζα,γιατί μέ ρώτησε ο George!
-σέ αυτά έχω πολύ καιρό νά πάω-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάτι άλλο που σιχαίνονται σε απεριόριστο βαθμό οι γυναίκες, είναι όταν τους λες ωραία λόγια και ξαφνικά τις γράφεις στ αρχίδια σου. Πόσο μάλλον να αρχίσεις να τα λες σε άλλη που ξέρουν. Σίγουρα θα έρθουν να ριξουν φαρμάκι. Βασικά ο μόνος λόγος που δεν έχουμε σακατεψει στο ξύλο τις γυναίκες είναι επειδή έχουμε το μυαλο να θεωρούμε λάθος να κοπανας κάτι τόσο αδύναμο και δεν είναι και σωστό. Φυσικά αν αυτές είχαν ανώτερη μυϊκή δύναμη θα μας είχαν τουλουμιασει.:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Κάτι άλλο που σιχαίνονται σε απεριόριστο βαθμό οι γυναίκες, είναι όταν τους λες ωραία λόγια και ξαφνικά τις γράφεις στ αρχίδια σου. Πόσο μάλλον να αρχίσεις να τα λες σε άλλη που ξέρουν. Σίγουρα θα έρθουν να ριξουν φαρμάκι. Βασικά ο μόνος λόγος που δεν έχουμε σακατεψει στο ξύλο τις γυναίκες είναι επειδή έχουμε το μυαλο να θεωρούμε λάθος να κοπανας κάτι τόσο αδύναμο και δεν είναι και σωστό. Φυσικά αν αυτές είχαν ανώτερη μυϊκή δύναμη θα μας είχαν τουλουμιασει.:2funny:
Πάντως άν δέν είναι η γκόμενα στά "μέτρα" μου,δέν κάνω τίποτα τώρα πιά,
θέλω νά έχει κάποιες προδιαγραφές η μούνα,διαφορετικά...περιμένω!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εμένα μου αρέσουν ως νουμερο ενα επιλογή οι μελαχρινές με πλούσιο σπαστό μακρύ μαλλί η ίσιο ή και σγουρό, με ωραία φυσικά βυζιά κατά προτίμηση 2,5-3, με πεταχτό κώλο και ωραία γραμμή. Φυσικά να είναι όμορφες, κοινωνικές και κυρίως θηλυκές. Έξυπνες δεν βρίσκω παρά μόνο πονηρές οπότε να πάει να γαμηθεί
το μυαλό τους.
Αν μάλιστα είναι και νοικοκυρές συν καθαριότητα και με καλό χαρακτήρα δέχομαι να συγκατοικησω μαζί τους εκτός των γαμησιων που θα πεφτουν. Μέχρι εκεί όμως. Παραπάνω δεν έχει.

:rockon:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.008
Πόντοι
206
Εγώ δεν είπα ότι αν ο άνδρας δεν μπορεί να βρει γκόμενα δεν έχει πρόβλημα. Μπορεί
να έχει η μπορεί να είναι χεστης η μπορεί να είναι άτυχος κτλ.
Η γυναίκα όμως αν δεν μπορεί να βρει γκομενο, στάνταρ έχει πρόβλημα. Είναι φύση αδύνατον λόγω καταστάσεων για γυναίκα να μην μπορεί να βρει γκόμενο. Ένα έτσι να κάνει σε 100 θα πάνε οι 90 όοσ σκατά και να είναι. Αυτό μπορεί να το κάνει
μόνο η γυναικα. Οπότε μπορεί να βρει κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου που περνάει. Αν δεν βρίσκει σημαίνει ότι στάνταρ έχει πρόβλημα. :rockon:
εγω καποιες που τις θυμαμαι οταν ητανε 17-18 θεουσες λογω οτι οι γονεις ητανε πολυ της εκκλησιας και τις κορες τις ειχαν σε γυαλα ουτε με αγορια ασχολιοντουσαν ουτε βολτες , τωρα που εγιναν 23-24 ολες αυτες το παιζουν μουναρες και με γκομενο τις βλεπεις, απλα οποια εχει μουνι και ειναι νεα, ασχετα αν ειναι ηλιθια, ανεργη, ασχημη και με ιδιοτροπιες θα την θελουν καποιοι αντρες γιατι η λιγουρια τους κυριευει και την πεφτουν σε οτι ναναι απλα να βρουν μια με μουνι
ξερω ατομα μεχρι και 30 χρονων που ποτε δεν ειχαν στην ζωη τους γκομενα, μονο σε μπουρδελα εχουν παει
για γκομενες μεχρι 30 χρονων δεν εχω να πω η ταδε δεν ειχε ποτε της γκομενο, ολες καποια στιγμη εχουν βρει εναν

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εδώ μια σιχαμερή ακτιβοβρωμούσα Ανατολική πατσαβούρα, πετά χλωρίνη στους άνδρες που έχουν ανοικτά τα πόδια τους. Έτσι δεν είναι η κάνω λάθος;;;
Γιατί δεν την είχαν μπουζουριάσει να σπάει πάγο με το κεφάλι για τα ουίσκια του Πούτιν;;;

:confused:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.253
Πόντοι
206
Εμένα μου αρέσουν ως νουμερο ενα επιλογή οι μελαχρινές με πλούσιο σπαστό μακρύ μαλλί η ίσιο ή και σγουρό, με ωραία φυσικά βυζιά κατά προτίμηση 2,5-3, με πεταχτό κώλο και ωραία γραμμή. Φυσικά να είναι όμορφες, κοινωνικές και κυρίως θηλυκές. Έξυπνες δεν βρίσκω παρά μόνο πονηρές οπότε να πάει να γαμηθεί
το μυαλό τους.
Αν μάλιστα είναι και νοικοκυρές συν καθαριότητα και με καλό χαρακτήρα δέχομαι να συγκατοικησω μαζί τους εκτός των γαμησιων που θα πεφτουν. Μέχρι εκεί όμως. Παραπάνω δεν έχει.

Τέτοια χάρη θα τους κάνεις τύπε? :confused::confused::confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Εδώ μια σιχαμερή ακτιβοβρωμούσα Ανατολική πατσαβούρα, πετά χλωρίνη στους άνδρες που έχουν ανοικτά τα πόδια τους. Έτσι δεν είναι η κάνω λάθος;;;
Γιατί δεν την είχαν μπουζουριάσει να σπάει πάγο με το κεφάλι για τα ουίσκια του Πούτιν;;;

:confused:
Δυστυχως το καστρο της Ανατολικης Ευρωπης κατακτηθηκε απο τις ορδες του woke κινηματος

Μονο η Λατινικη Αμερικη και η ΝΑ Ασια εμειναν ορθιες :headbaning1:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.397
Πόντοι
456
το μυαλό τους.

θα πω κάτι που δεν έχω εκμυστηρευτεί πουθενά, μιας και μου το θύμισες:
Είχα βρει θεά, άνετο 8,5 σώμα, 7,5 πρόσωπο. Κοινωνική, θηλυκή, έξυπνη, συνεννοήσιμη.
Νοικοκυρά, ερχόταν στο σπίτι και συμμάζευε όταν μπορούσε. Η μόνη που ταίριαξα πραγματικά.
Την είχα ερωτευτεί και με είχε ερωτευτεί, αν και δεν έπρεπε : Ήταν παντρεμένη ήδη 2 χρόνια, χωρίς παιδιά τότε.
Ποτέ δεν την είδα ως παντρεμένη όμως. Και αυτή το ίδιο, ποτέ δε σκέφτηκε ότι ήταν παντρεμένη. Δύσκολες καταστάσεις...
θα μου πεις τι θυμήθηκα...Σωστός, αλλά τέτοια ώρα, τι θες να θυμηθώ; Το Euro 2004; :cheesy:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μύστες, χύστες και καραμπουζουκλήδες, η τύχη μας είναι στα χέρια μας. Το προβλημα με τις εγκεφαλικά ανάπηρες χυσοντουλάπες μοιάζει -και είναι- άλυτο. Η ανδρική συστράτευση μοιάζει -και είναι- ακατόρθωτη μιας που ο καθένας
έχει την ιδεολογία του. Σαν να μην φτάνουν αυτά, οι υποτακτικοί γυναικοκεντρούληδες μολύνουν με την γλίτσα τους
σαν ευνουχισμένες κατσαρίδες το οξυγόνο που αναπνέουμε ενώ αποτελούν τροχοπέδη στις επιθυμίες μας.
Ας επικεντρωθούμε στο μέγιστο εσωτερικό πρόβλημα που ταλανίζει τις ψωλές μας. Οι άνδρες όταν κονομάνε, μάχονται άλλους άνδρες έτσι ώστε δια της ποδοπάτησης αυτών κι αποκτώντας πλούτη και μεγαλεία, να φαντάζουν ισχυροί γαμώντας συφιλομούνες. Εμείς εδώ ως πύρινη ρομφαία αποτελούμε την αρχή της επανάστασης διότι όλοι ως υγιείς σκεπτόμενοι μοιραζόμαστε τον ίδιο προβληματισμό. Γι'αυτό και είμαστε ενωμένοι. Διότι μοιραζομαστε το ίδιο πρόβλημα που οι συστημικοί πουσταραίοι θολώνουν με την ομιχλώδη σκιά της φαρδιάς κωλοτρυπίδας τους.
Ας γαμήσουμε όλοι μονιασμένοι έστω χωρίς συστράτευση. Ας εκσπερματώσουμε στις μάπες των πατσαβούρων
με χαμόγελο νίκης και περηφάνειας!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
θα πω κάτι που δεν έχω εκμυστηρευτεί πουθενά, μιας και μου το θύμισες:
Είχα βρει θεά, άνετο 8,5 σώμα, 7,5 πρόσωπο. Κοινωνική, θηλυκή, έξυπνη, συνεννοήσιμη.
Νοικοκυρά, ερχόταν στο σπίτι και συμμάζευε όταν μπορούσε. Η μόνη που ταίριαξα πραγματικά.
Την είχα ερωτευτεί και με είχε ερωτευτεί, αν και δεν έπρεπε : Ήταν παντρεμένη ήδη 2 χρόνια, χωρίς παιδιά τότε.
Ποτέ δεν την είδα ως παντρεμένη όμως. Και αυτή το ίδιο, ποτέ δε σκέφτηκε ότι ήταν παντρεμένη. Δύσκολες καταστάσεις...
θα μου πεις τι θυμήθηκα...Σωστός, αλλά τέτοια ώρα, τι θες να θυμηθώ; Το Euro 2004; :cheesy:
Έχοντας κάνει διατριβή στις παντρεμένες. έχω να δηλώσω ότι είχες γαμάτη ευκαιρία. Παντρεμένη χωρίς παιδιά και με τέτοιο πακέτο :rockon: έπρεπε να την φας λάχανο για να την κρατήσεις.
Χωρίς γάμο αλλά να την κρατήσεις. Αν είχε παιδιά και ειδικά κόρες, στο υπογράφω πως ότι και να γινόταν
θα την φρέναραν οι κόρες. Ήταν όντως πολύ καλή ευκαιρία. :rockon:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.397
Πόντοι
456
Έχοντας κάνει διατριβή στις παντρεμένες. έχω να δηλώσω ότι είχες γαμάτη ευκαιρία. Παντρεμένη χωρίς παιδιά και με τέτοιο πακέτο :rockon: έπρεπε να την φας λάχανο για να την κρατήσεις.
Χωρίς γάμο αλλά να την κρατήσεις. Αν είχε παιδιά και ειδικά κόρες, στο υπογράφω πως ότι και να γινόταν
θα την φρέναραν οι κόρες. Ήταν όντως πολύ καλή ευκαιρία. :rockon:

Δεν ήθελα να πω τη συνέχεια, αλλά τώρα πρέπει και λυπάμαι κιόλας που το θυμάμαι, μετά από αυτό που είπες.
Μου ζήτησε, αφού χωρίσει, να φύγουμε μαζί για αλλού, άλλη πόλη...Δε γινόταν να μείνει εκεί, μία μικρή επαρχιακή πόλη.
Ναι, μάλλον έκανα λάθος. Αλλά κοίταξα την καριέρα μου, αυτός ήταν ο λόγος που το απέρριψα.

Pookierock

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Like
225
Πόντοι
21
Δεν ήθελα να πω τη συνέχεια, αλλά τώρα πρέπει και λυπάμαι κιόλας που το θυμάμαι, μετά από αυτό που είπες.
Μου ζήτησε να χωρίσει και να φύγουμε μαζί για αλλού, άλλη πόλη...Δε γινόταν να μείνει εκεί, μία μικρή επαρχιακή πόλη.
Ναι, μάλλον έκανα λάθος. Αλλά κοίταξα την καριέρα μου, αυτός ήταν ο λόγος που το απέρριψα.
Γλίτωσες αδερφέ τώρα θα είσασταν εκεί στην επαρχία και θα σου κάνε ότι έκανε και στον άντρα της ..θα πέφτε το τσιμπουκι στους επαρχιώτες σύννεφο ώσπου ένα πρωί θα την έκανε για άλλη επαρχιακή πόλη κοκ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom