Δεν το λέω επειδή είμαι εγώ στην υπόθεση, αλλά ΚΑΜΙΑ γυναίκα δε θα αφήσει την πόλη καταγωγής της, όπου έχει αδέρφια, φίλους, γονείς, απλά για ένα γαμήσι εκτός γάμου...Πίστεψέ με, είναι αρκετά έξυπνες. Δε χαλάνε τη βολή τους για ένα σεξ. Ειδικά αυτή, που μπορούσε να βρει εύκολα όποιον ήθελε.Γλίτωσες αδερφέ τώρα θα είσασταν εκεί στην επαρχία και θα σου κάνε ότι έκανε και στον άντρα της ..θα πέφτε το τσιμπουκι στους επαρχιώτες σύννεφο ώσπου ένα πρωί θα την έκανε για άλλη επαρχιακή πόλη κοκ..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
Pookierock
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Like
- 225
- Πόντοι
- 21
Συμφωνω απόλυτα ..Δεν το λέω επειδή είμαι εγώ στην υπόθεση, αλλά ΚΑΜΙΑ γυναίκα δε θα αφήσει την πόλη καταγωγής της, όπου έχει αδέρφια, φίλους, γονείς, απλά για ένα γαμήσι εκτός γάμου...Πίστεψέ με, είναι αρκετά έξυπνες. Δε χαλάνε τη βολή τους για ένα σεξ.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Ε, ναι...συνήθως οι παντρεμένες που δεν έχουν παιδιά, δεν έχουν ούτε φρένο ανατίναξης. Ήταν φοβερή ευκαιρίαΔεν ήθελα να πω τη συνέχεια, αλλά τώρα πρέπει και λυπάμαι κιόλας που το θυμάμαι, μετά από αυτό που είπες.
Μου ζήτησε, αφού χωρίσει, να φύγουμε μαζί για αλλού, άλλη πόλη...Δε γινόταν να μείνει εκεί, μία μικρή επαρχιακή πόλη.
Ναι, μάλλον έκανα λάθος. Αλλά κοίταξα την καριέρα μου, αυτός ήταν ο λόγος που το απέρριψα.
όπως το περιγράφεις. Μάλιστα ως καμένη από γάμο, δύσκολα θα το πήγαινε εκεί και θα είχες χρόνο μελέτης του θέματος αν ήθελες γάμο στο μέλλον.
Ίσως δεν τα ζύγισες καλά μιας πολύ πιθανόν να σε βοηθούσε και στην καριέρα σου με ρόλο συντρόφου.
Δηλαδή το χωρίς να σου σπάει τ αρχίδια με απλά αρμονική ζωή, είναι κι αυτό βοήθεια!
Ε, ναι...συνήθως οι παντρεμένες που δεν έχουν παιδιά, δεν έχουν ούτε φρένο ανατίναξης. Ήταν φοβερή ευκαιρία
όπως το περιγράφεις. Μάλιστα ως καμένη από γάμο, δύσκολα θα το πήγαινε εκεί και θα είχες χρόνο μελέτης του θέματος αν ήθελες γάμο στο μέλλον.
Ίσως δεν τα ζύγισες καλά μιας πολύ πιθανόν να σε βοηθούσε και στην καριέρα σου με ρόλο συντρόφου.
Δηλαδή το χωρίς να σου σπάει τ αρχίδια με απλά αρμονική ζωή, είναι κι αυτό βοήθεια!
Πολύ πιθανό αδερφέ. Τώρα που το σκέφτομαι, ναι, ήταν πολυεργαλείο (χωρίς υπονοούμενα).
Δε μασούσε πουθενά. Με τσαγανό, χωρίς να φαίνεται νευρωτική, αλλά ούτε και να χάνει τη θηλυκότητα.
Γυναίκα ζωής που λέω εγώ.
Εντάξει, αυτά έγιναν πριν 20 χρόνια. Απλά μένουν οι μνήμες να σου θυμίζουν τις μαλακίες σου...
kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.486
- Πόντοι
- 3.506
Ενα απο τα πιο λαμπρά μυαλά που εφτιαξε το ανθρωπινο γένος,για να αντιμετωπισει τις παραξενιες τις γυναικας του,εφτιαξε μια "λιστα υποχρεωσεων της".!
Μετα απ αυτη τη λιστα που η γυναικα δεχθηκε και υπόγραψε,και μην εχοντας τιποτα να του τα σπαει πλεον, μπορεσε και βρήκε τη "Γενική Θεωρία της Σχετικοτητας."
Όταν λοιπόν ο Αϊνστάιν εφτασε σε αυτο το σημειο,που πρεπει να φτασουμε οι κοινοι θνητοί..;
"
Η ΛΙΣΤΑ
1. Οφείλεις να έχεις σε πλήρη τάξη τα καθαρά ρούχα μου
2. Θα μου φέρνεις στο δωμάτιό μου στο σωστό χρόνο τα τρία γεύματα της ημέρας
3. Η κρεβατοκάμαρα και οι εργασίες – βιβλία μου θα είναι σε τάξη και κανείς δεν θα κάθεται στο γραφείο μου
4. Θα αποφεύγεις κάθε είδους σχέση μαζί μου, πλην των περιπτώσεων που αυτό θα είναι αναγκαίο για κοινωνικούς σκοπούς. Θα πρέπει να ξεχάσεις τις εξόδους και τα ταξίδια μαζί μου, αλλά και τον προσωπικό μας χρόνο στο σπίτι.
5.Δεν θα περιμένεις καμία οικειότητα μαζί μου ή προσέγγιση
6.Δεν θα μου μιλάς αν δεν σου το ζητήσω
7.Θα εξαφανίζεσαι από την κρεβατοκάμαρά μου ή το γραφείο μου οποιαδήποτε στιγμή το ζητήσω
8. Δεν θα με υποτιμήσεις ποτέ μπροστά στα παιδιά, είτε με το λόγο σου, είτε με τη συμπεριφορά σου."
Μετα απ αυτη τη λιστα που η γυναικα δεχθηκε και υπόγραψε,και μην εχοντας τιποτα να του τα σπαει πλεον, μπορεσε και βρήκε τη "Γενική Θεωρία της Σχετικοτητας."
Όταν λοιπόν ο Αϊνστάιν εφτασε σε αυτο το σημειο,που πρεπει να φτασουμε οι κοινοι θνητοί..;
"
Η ΛΙΣΤΑ
3. Η κρεβατοκάμαρα και οι εργασίες – βιβλία μου θα είναι σε τάξη και κανείς δεν θα κάθεται στο γραφείο μου
4. Θα αποφεύγεις κάθε είδους σχέση μαζί μου, πλην των περιπτώσεων που αυτό θα είναι αναγκαίο για κοινωνικούς σκοπούς. Θα πρέπει να ξεχάσεις τις εξόδους και τα ταξίδια μαζί μου, αλλά και τον προσωπικό μας χρόνο στο σπίτι.
7.Θα εξαφανίζεσαι από την κρεβατοκάμαρά μου ή το γραφείο μου οποιαδήποτε στιγμή το ζητήσω
8. Δεν θα με υποτιμήσεις ποτέ μπροστά στα παιδιά, είτε με το λόγο σου, είτε με τη συμπεριφορά σου."
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Και μετά λέτε εμένα περίεργο κι απαιτητικό!Ενα απο τα πιο λαμπρά μυαλά που εφτιαξε το ανθρωπινο γένος,για να αντιμετωπισει τις παραξενιες τις γυναικας του,εφτιαξε μια "λιστα υποχρεωσεων της".!
"
Η ΛΙΣΤΑ
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.038
- Πόντοι
- 456
Πάρα πολλά για τον Αινστάιν που κυκλοφορούν οτι είπε ή έκανε είναι μούφα, είναι δύσκολο να είναι σίγουρος κάποιος ποια είναι αυτά. γενικά για να δοθεί αξία ή βαρύτητα σε κάτι που λένε οι άνθρωποι μεταξύ τους το αποδίδουν σε κάποια γνωστή προσωπικότητα που ουδέποτε το είπε.Ενα απο τα πιο λαμπρά μυαλά που εφτιαξε το ανθρωπινο γένος,για να αντιμετωπισει τις παραξενιες τις γυναικας του,εφτιαξε μια "λιστα υποχρεωσεων της".!
"
Η ΛΙΣΤΑ
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Καί η πιό άσχημη Ελλεεινίδα κοντόχοντρη,40άρα-45άρα ζητάει άνδρα μέ εισοδήματα Λουξεμβούργου,
άσχετα άν αυτή,δέν έχει βρακί στόν κώλο της,νά είναι ψηλός,γυμνασμένος,ευγενικός,μορφωμένος,
νά τρέξουμε νά προλάβουμε...μήν τίς χάσουμε!
άσχετα άν αυτή,δέν έχει βρακί στόν κώλο της,νά είναι ψηλός,γυμνασμένος,ευγενικός,μορφωμένος,
νά τρέξουμε νά προλάβουμε...μήν τίς χάσουμε!
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
ειπες μεγάλη κουβέντα....που την έμαθα πρόσφατα με τον ασχημο τροπο.η πραγματικότητα έχει αποδείξει ότι είναι αδίστακτες, κι είναι ικανές να πουν πολύ πειστικά το πιο χοντρό ψέμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και ομως...κατάφερε να ξεγελάσει εναν εμπειρο αντρα σα και μενα μια γκόμενα..κιομως μποκολε
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
ομως δε τσαντιζομαι...μαθαινω (μεγάλη διαφορα)
Δια τού λόγου το αληθές, αγαπητέ συναγωνιστή, να σου θυμίσω μια σχετική μελέτη, σύμφωνα με την οποία 7 στους 10 άντρες (??) Τρώνε ξύλο από τις γυναίκες τους!! Αυτό βέβαια έχει πολλαπλές ερμηνείες: ή έχουν γυναίκες με πυγμή, που όπου πέσει η γροθιά τους χορτάρι δεν φυτρώνει, η είναι αντρακια σοφτ, κλπ, η δεν θέλουν να τις χτυπήσουν για διάφορους λόγους π.χ. να κατηγορηθούν για ενδοοικογενειακή βία κλπ...Κάτι άλλο που σιχαίνονται σε απεριόριστο βαθμό οι γυναίκες, είναι όταν τους λες ωραία λόγια και ξαφνικά τις γράφεις στ αρχίδια σου. Πόσο μάλλον να αρχίσεις να τα λες σε άλλη που ξέρουν. Σίγουρα θα έρθουν να ριξουν φαρμάκι. Βασικά ο μόνος λόγος που δεν έχουμε σακατεψει στο ξύλο τις γυναίκες είναι επειδή έχουμε το μυαλο να θεωρούμε λάθος να κοπανας κάτι τόσο αδύναμο και δεν είναι και σωστό. Φυσικά αν αυτές είχαν ανώτερη μυϊκή δύναμη θα μας είχαν τουλουμιασει.
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Εχω έναν συνεργάτη 52χρονών,μέ δικό του σπίτι 120 τ.μ στήν Ηλιούπολη,ένα Bmw 3.20 τού 2012,
καί δέν χρωστάει φράγκο πουθενά,αυτός ώς εμφάνιση παίζει στό 6,5-7 ύψος 1.85 αδύνατος,
τό look του δηλαδή περνάει,βρήκε μία γκόμενα πού τού "φορτώθηκε" στό σπίτι του -μένουν μαζί-
47 χρονών,κοντή,γεμάτη όχι χοντρή,καί επίπεδο ώς γυναίκα εντελώς τής πούτσας,καί ξεβράκωτη-άνεργη,
άν τολμήσεις νά τού πείς κάτι γιά τήν χαμούρα του,δέν σού ξαναμιλάει,ήδη τσακώθηκε μέ 2 φίλους!
καί δέν χρωστάει φράγκο πουθενά,αυτός ώς εμφάνιση παίζει στό 6,5-7 ύψος 1.85 αδύνατος,
τό look του δηλαδή περνάει,βρήκε μία γκόμενα πού τού "φορτώθηκε" στό σπίτι του -μένουν μαζί-
47 χρονών,κοντή,γεμάτη όχι χοντρή,καί επίπεδο ώς γυναίκα εντελώς τής πούτσας,καί ξεβράκωτη-άνεργη,
άν τολμήσεις νά τού πείς κάτι γιά τήν χαμούρα του,δέν σού ξαναμιλάει,ήδη τσακώθηκε μέ 2 φίλους!
Όλα καθορίζονται από τον αριθμό των διαθέσιμων επιλογών μας: αν είχε άλλες 10 διαθέσιμες καλύτερες, προφανώς και δε θα είχε επιλέξει τη συγκεκριμένη. Όλα αυτά που περιγράφεις για τον ίδιο δε σημαίνει ότι θα συγκινήσουν πολλές ''καλύτερες'' από εκείνη: άλλη θα τον βρει μεγάλο, άλλη θα τον θέλει πιο ''γεμάτο'', άλλη θα τον θέλει με καλύτερη φάτσα, άλλη θα την ενοχλεί η Ηλιούπολη και πάει λέγοντας.Εχω έναν συνεργάτη 52χρονών,μέ δικό του σπίτι 120 τ.μ στήν Ηλιούπολη,ένα Bmw 3.20 τού 2012,
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Νά συγκινήσουν πολλές "καλύτερες" από αυτή?Όλα καθορίζονται από τον αριθμό των διαθέσιμων επιλογών μας: αν είχε άλλες 10 διαθέσιμες καλύτερες, προφανώς και δε θα είχε επιλέξει τη συγκεκριμένη. Όλα αυτά που περιγράφεις για τον ίδιο δε σημαίνει ότι θα συγκινήσουν πολλές ''καλύτερες'' από εκείνη: άλλη θα τον βρει μεγάλο, άλλη θα τον θέλει πιο ''γεμάτο'', άλλη θα τον θέλει με καλύτερη φάτσα, άλλη θα την ενοχλεί η Ηλιούπολη και πάει λέγοντας.
αυτό είναι τό μόνο σίγουρο πού λές,νά φανταστείς ότι γιά 5-6 χρόνια δέν είχε γκόμενα,
καί αυτή πού τού έκατσε ίσως λόγο σπιτιού -νά μένει δωρεάν- καί φαγητά,εξόδους κτλ,
απλά θέλω νά τονίσω,ότι καί καλύτερος σχετικά πού είναι αυτός,πάλι στήν ουσία χορηγός γίνεται τό ζώον,
καί νά πείς,ότι είναι καί καμία γκόμενα τής προκοπής...χάλια είναι!
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
υπαρχουν και πολλες που κανουν κατι πιο πρακτικο...σε εχουν μεχρι να βρουν την καλύτερη διαθέσιμη επιλογη που λεςΌλα καθορίζονται από τον αριθμό των διαθέσιμων επιλογών μας: αν είχε άλλες 10 διαθέσιμες καλύτερες, προφανώς και δε θα είχε επιλέξει τη συγκεκριμένη. Όλα αυτά που περιγράφεις για τον ίδιο δε σημαίνει ότι θα συγκινήσουν πολλές ''καλύτερες'' από εκείνη: άλλη θα τον βρει μεγάλο, άλλη θα τον θέλει πιο ''γεμάτο'', άλλη θα τον θέλει με καλύτερη φάτσα, άλλη θα την ενοχλεί η Ηλιούπολη και πάει λέγοντας.
Φυσικά, υπάρχουν και πολλές άλλες που κυνηγάνε τη διαρκώς ''καλύτερη'' επιλογή μέχρι να καταλήξουν στα εντελώς σκατά που είναι να γελάς με την κατάντια τους.υπαρχουν και πολλες που κανουν κατι πιο πρακτικο...σε εχουν μεχρι να βρουν την καλύτερη διαθέσιμη επιλογη που λες
Vasco Da Gamage
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 346
- Πόντοι
- 21
Εγώ το είχα πει. Αν η ζωή ήταν video game και καθε φορά που γάμαγες έπαιρνες πόντους ανάλογα με το ποια γάμαγες, κάποιοι θα είχαν γαμήσει 1000 φορές αλλά θα είχαν πάρει 500 πόντους, και κάποι άλλοι θα είχαν γαμήσει 100 φορές αλλά θα είχαν πάρει 2000 πόντους!Δηλαδή γιά νά καταλάβω, τό θέμα είναι νά γαμάμε ότι νά είναι, ότι έχει σχέση μέ τό γυναικείο φύλο?
τί νά τό κάνω άν π.χ έχω γαμήσει 100 η 1100 γκόμενες,πού δέν τίς άγγιζε...ούτε ο άνεμος!
η μαγκιά καί η ικανότητα ενός άνδρα,είναι νά γαμεί όσο τόν παίρνει πιό ποιοτικά,
όλα...τά άλλα!
Vasco Da Gamage
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 346
- Πόντοι
- 21
Απλά ξέχνα τα στερεότυπα και μην κρίνεις με βάση τα δικά σου στάνταρ.Εχω έναν συνεργάτη 52χρονών,μέ δικό του σπίτι 120 τ.μ στήν Ηλιούπολη,ένα Bmw 3.20 τού 2012,
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Δέν έχεις καθόλου άδικο σέ αυτό,Απλά ξέχνα τα στερεότυπα και μην κρίνεις με βάση τα δικά σου στάνταρ.
αλλά νά είναι "καλά" οικονομικά,καί να δέχεται μία ασχημομέτρια γκόμενα,τί νά πώ,
δηλαδή άν δέν είχε 2 δεκάρες,απλά δέν θά έβρισκε...ποτέ γκόμενα!
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
υπαρχει ενα "αλλα" εδω...ναι μεν εχεις δικιο αλλα τα μαθηματα που θα τα παρεις απο 10 μετριες δε θα τα παρεις απο 1 καληΕγώ το είχα πει. Αν η ζωή ήταν video game και καθε φορά που γάμαγες έπαιρνες πόντους ανάλογα με το ποια γάμαγες, κάποιοι θα είχαν γαμήσει 1000 φορές αλλά θα είχαν πάρει 500 πόντους, και κάποι άλλοι θα είχαν γαμήσει 100 φορές αλλά θα είχαν πάρει 2000 πόντους!