Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 875 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.984

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.285
Πόντοι
456
ναι. Γιατί να μπορεί να καταστρέψει τη ζωή ενός άντρα, χωρίς επιπτώσεις;
έχουνε πάρει γραμμή τα δικαστήρια να βγάζουν καταδικαστικές αποφάσεις και η αστυνομία να κάνει προφυλακίσεις χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Υπό κανονικές συνθήκες ελάχιστες υποθέσεις βιασμού θα προχωρούσαν αφού συνήθως δεν υπάρχουν στοιχεία πέρα από τη μαρτυρία του θύματος. Το δικαστήριο πρέπει πάντα να υπολογίζει ότι μία καταγγελία μπορεί να είναι ψευδής. Το κάνει σε όλα τα αδικήματα πλην των σεξουαλικών για κάποιο λόγο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.927
Πόντοι
3.556
εχω γινει μαΐντανος -σαν τον Ακαλυπτο- σε επιλεγμενες καφετεριες ,επειτα απο απο ενδελεχες σκαουτινγκ!
η μια ειναι κανονικη καφετερια,αλλα οχι φουλ εμπορικη,μαζευει κοσμο κουλτουρας και τεχνης:rockon::rockon:
η αλλη ειναι καφετερια ενος χοστελ,κυριως με τουριστριες :rockon::rockon::rockon:
Ευγε νεε μου, ακολουθεις τη στρατηγικη του George71 που θεωρει τα χοστελ το Νο1 τοπο για καμακι με διαφορα απο το δευτερο :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Εσυ θα πας μπροστα :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.120
Πόντοι
11.146
Odin άλλος θέλει λεφτά άλλος θέλει δόξα
έχω έχω ένα πάθος θέλω να παντρευομαι.
δεν ξέρεις τι χάνεις, alfa romeo, σπιτι με πισινα ας είναι και στην Άνοιξη με κίνδυνο να μας κάψουν ζωντανούς....
...σωστο κ αυτο! Τουλαχιστον θα εχεις την πισινα να σβηνεις το παραναλωμα απο τα πευκα σου :cheesy::cheesy::cheesy:
ΥΓ. για το γαμο πλακα κανω, περι ορεξεως και αναγκων του καθενος δν πεφτει λογος σε κανεναν μας :hi:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.922
Πόντοι
9.297
απο καθιστικη καφετερια οχι,απο take away καφετερια ναι!

38αρα μπαριστα , 8αρακι :rockon: φετος σκοπευω να παιξω περισσοτερη μπαλιτσα σε καθιστικες:coffee:

τωρα τελευταια πεφτει πολυ βλεμμα με μια μπαριστα αλλου take away,θα χωθω συντομα!

βλεμμα που φωναζει 'θελω να με γαμας ολη μερα' :coffee: σιγουρα τις περνανε απο οντισιον οι ιδιοκτητες take away,δεν εξηγειται αλλιως
Εγώ νομίζω ότι τις :zfuck:κιολας...αν όχι όλες τις περισσότερες ιδίως από ένα σημείο και μετά .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.922
Πόντοι
9.297
αυτο σκεφτομουν!! αλλα οι εφημεριδες πλεον ειναι ντεμοντε,οποτε θα παιρνω τα σ/κ κανενα πρωτο θεμα στην καλυτερη:coffee:

παλια επαιρνα αθλητικες για να σχολιαζω με τα μπακουρια τις μεταγραφες του Ζαγορακη και του Σκορδα :tooth:
Τι θα πει είναι ντεμοντε;Η εφημερίδα αποπνέει ΚΥΡΟΣ...έχεις δει τσογλανακια με βερμουδιτσες να κυκλοφορούν με εφημεριδα;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Πάντα αμφέβαλα γιά τήν κριτική από τούς άνδρες,πρός τήν εμφάνιση τών γυναικών,
στηριζόμενος στόν κανόνα,ότι η ομορφιά μίας γυναίκας είναι καθαρά υποκειμενική,
π.χ μπορεί εγώ νά δώ μία γκόμενα -πού στά δικά μου μάτια είναι 9άρι- καί κάποιος άλλος νά πεί 6άρι,άρα...δέν βγαίνει άκρη!
-αντικειμενικότητα στό θέμα αυτό δέν υπάρχει,καί άν υπάρχει είναι σέ ελάχιστη κλίμακα-

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.451
Πόντοι
3.556
Φίλε σε βλέπω που γενικά αναφέρεσαι σε what if scenarios πάνω στο συγκεκριμένο θέμα (το έκανες μέχρι και στο θέμα με τον άτυχο Αντώνη που τον έσπρωξαν από το πλοίο)
Προφανώς και υπάρχουν τέτοιες γυναίκες όπως και τέτοιοι άντρες.
Υπάρχουν οι μίσανδρες,όπως και οι μισογύνιδες.
Υπάρχουν οι φεμιναζί,όπως και οι φαλλοκράτες.

Εσένα όμως το θέμα είναι τα double standards ή επιθυμείς ενδόμυχα την τιμωρία του γυναικείου φύλου με κάθε κόστος;
Εγώ θέλω την τιμωρία τους. Από οποία άποψη και να το πάμε τους αξίζει.

Θρησκευτική: Λόγω Ευας μας πέταξαν από τον παράδεισο
σεξουαλικη: Γουστάρουν σκαμπίλια στον κωλο όλες τους
Κοινωνική: οι ηθικές αξίες και η οικογένεια καταρρέουν επειδή είναι χαζές και βλέπουν σεξ εντ δε σιτυ

το αγαπημένο μου ,να πάρω κάποια από κωλο και μετά να της πω απαξιώ να σε πηδήξω. Το απόλυτο ξεφτίλισμα. Να της πω ,βαριέμαι να σε πηδήξω τώρα ,φεύγα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.451
Πόντοι
3.556
Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα σε ένα ψέμα (ανεξαρτήτως χυδαιότητας αυτού) και στη σεξουαλική κακοποίηση.

Το πολύ πολύ να την περάσουν ως ψυχοπαθή/φαντασιοπληκτη και προτιμότερος θα ήταν ο εγκλεισμός σε ψυχ.κλινική

Άσε που αν ήταν να τιμωρούνται με φυλάκιση όσοι λένε χυδαία ψέμματα,θα έπρεπε να είχαν γεμίσει οι φυλακές της χώρας από δαύτους.
Φίλε υπουργέ ,ο Κυριάκος θα κάνει ανασχηματισμό

Σε ψήνει να μπεις μπροστά να τρέξεις το υπουργείο μουνοδουλιασης;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.622
Πόντοι
4.615
Θεσσαλονίκη: Ψευδής η καταγγελία της 14χρονης για τον βιασμό

Καλείται να πληρώσει δικαστικά έξοδα για ψευδή καταγγελία βιασμού

Πάτρα: Κατήγγειλε για βιασμό τον σύζυγό της αλλά την...πρόδωσαν οι φίλες της

Κάντε για πλάκα μία αναζήτηση στο google με τίτλο ''ψευδής καταγγελία για βιασμό''. Το πόσα άρθρα θα σας βγάλει με αντίστοιχες ειδήσεις, είναι απίστευτο. Απλά όλες αυτές οι ειδήσεις περνάνε στα ''ψιλά'', ενώ έχει διαπομπευθεί πιθανότατα (και ίσως έχει μείνει στη φυλακή και κάμποσους μήνες- χρόνια) κάποιος ταλαίπωρος εξαιτίας της ψευδούς κατάθεσης κάποιας αδίστακτης γυναίκας.

Για να εξηγούμαστε: βιασμός σημαίνει σε βάζω κάτω και με την άσκηση σωματικής βίας σε πηδάω, ή σε απειλώ λέγοντάς σου ''κάτσε μου ή σου κάνω κακό''. Εάν η άλλη πηδηχτεί αδιαμαρτύρητα και την επομένη από τύψεις για τον γκόμενο που απάτησε το μετανιώσει, αυτό δε λέγεται βιασμός.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.997
Πόντοι
12.756
παντως βλεπω οτι το metoo εχει ξεφτισει αρκετα,τα δικαστηρια ειναι πιο προσεκτικα σε καταγγελιες βιασμων οποτε κατι ειναι και αυτο...
σιγα σιγα γινονται βηματα μπροστα

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
παντως βλεπω οτι το metoo εχει ξεφτισει αρκετα,τα δικαστηρια ειναι πιο προσεκτικα σε καταγγελιες βιασμων οποτε κατι ειναι και αυτο...
σιγα σιγα γινονται βηματα μπροστα
Τι είναι το metoo;

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.840
Πόντοι
3.556

Συνημμένα

• IMG_7338.jpeg
    IMG_7338.jpeg
    440,2 KB · Εμφανίσεις: 31

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Φίλε σε βλέπω που γενικά αναφέρεσαι σε what if scenarios πάνω στο συγκεκριμένο θέμα (το έκανες μέχρι και στο θέμα με τον άτυχο Αντώνη που τον έσπρωξαν από το πλοίο)
Προφανώς και υπάρχουν τέτοιες γυναίκες όπως και τέτοιοι άντρες.
Υπάρχουν οι μίσανδρες,όπως και οι μισογύνιδες.
Υπάρχουν οι φεμιναζί,όπως και οι φαλλοκράτες.

Εσένα όμως το θέμα είναι τα double standards ή επιθυμείς ενδόμυχα την τιμωρία του γυναικείου φύλου με κάθε κόστος;
Φίλε σε βλέπω που μονίμως παίρνεις το μέρος των γυναικών ενώ βγάζεις συμπεράσματα όπως σε βολεύουν σε κάθε ευκαιρία. Επίσης δεν απαντάς ποτέ σε ότι σε ρωτούν παρά μόνο επιλεκτικά. Μήπως είσαι γυναίκα και το κρύβεις; :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Απορίας άξιο γιατί πιστεύει μια μερίδα λαού ότι όλα μπορούν να πάνε καλά, ότι να πάμε να προσπαθήσουμε και άλλες τέτοιες μαλακίες. Η σωστή τοποθέτηση είναι ότι στα παπάρια μας αν πάνε καλά
η όχι διότι ουδέποτε ο άνθρωπος νοιαζόταν για το καλό της κοινωνίας παρά μόνο για το καλό της παρτης του και του κύκλου του όπως και των ομοϊδεατών του. Είναι δηλαδή πολύ απλό. Αυτή την στιγμή (παράδειγμα μεταξύ χιλιάδων) σκοτώνονται στην Ουκρανία κι εμείς γράφουμε εδώ στο φόρουμ. Δεν μας νοιάζει τι γίνεται εκεί. Εμένα προσωπικά στ αρχίδια μου και ούτε θελω να νοιαστούν κι αυτοί για εμένα. Ξεκαθάρισα την θέση μου.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ερμαφρόδιτος είμαι :confused:
Έγραψες "γυναικαρα" και μετά το έσβησες γραφοντας "ερμαφρόδιτος". Σε κατεβαλλε πανικός. Βρίσκεσαι σε απόγνωση. Έχεις ιδρωσει. Κεκεδιζεις. Πολύ πιθανόν
να έχει κρασαρει κι η κωλοτρυπίδα σου. Σίγουρα θα έχεις τους λόγους σου. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν ήθελα να φανώ νάρκισσος ρε πάπια :confused:
Αγαπητή μου φίλη, γράφεις λίγα για να μην πιαστώ από κάπου. Έτσι είνσι αν έτσι νομιζω δηλαδή. Γιατί να μην ισχύει κι αυτό; :confused: εδώ πάντως μια παρέα είμαστε.
Δεν δίνουμε εξετάσεις πουθενά. Θα έλεγα ότι είναι γυναικείο χαρακτηριστικό
η άμυνα περί αναφοράς ναρκισσισμού. Αν θες μου λες ποια εσωτερική ανάγκη σε οδηγεί να νομίζεις ότι είσαι δίκαιος η σωστός ανθρωπος;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν υπάρχει καμία ανάγκη Ντόναλντ
Η ερώτηση δεν ήταν παγίδα Αδύνατον πάντως αυτό που λες. Όλα ξεκινούν από κάποια ανάγκη. Δεν στο λέω για να στην πω αλλά έχεις εντονη υποστηριξη στα πιστεύω σου. Καλά κάνεις. Από το να λες μαλακίες καλύτερα να διαφωνώ με οτι λες.
Εγώ ας πούμε έχω ανάγκη να κατεδαφισω ην γυναικεία πρωτοκαθεδρία που υπάρχει στις μέρες μας ώστε να επανέλθει η πατριαρχία. Όχι επειδή θα μας σώσει αλλά επειδή είναι πιο λειτουργική. Βέβαια αυτό δεν γίνεται από ένα φόρουμ αλλά αυτή την έννοια έχει η ανάγκη. Δεν σε περιορίζει. Απλά την νιώθεις. Σίγουρα όλοι έχετε κάποια ανάγκη εδώ μέσα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Να πληρώσει αποζημίωση η Ελλεεινίδα για ψυχική οδηνη και ηθική βλάβη στον άντρα, αν αποδειχτεί ψεύτικη η καταγγελία βιαζμου. Αυτό είναι το σωστο
Διαφωνώ. Φυλακή κατευθείαν. Αν η Ελληνίδα πληρώσει κάτι, σημαίνει ότι βρήκε τα λεφτά από αλλού. Δεν συμφέρει. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σήμερα μιλούσα με μια γνωστή μου ξινη Ελληνίδα (για μένα σχεδόν όλες -μην πω όλες- είναι για γέλια στο πλαίσιο του γυναικοκεντρισμού) και λέγαμε διάφορες μαλακίες. Επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά το φαινόμενο να μην μπορεί να απαντήσει σε δύσκολες η άβολες ερωτήσεις (δεν αναφέρομαι σε σεξουαλικές) και να λέει τελείως αλλά πράγματα. Βέβαια ως γνήσιος αιμοβόρος που είμαι της τόνισα ότι αποφεύγει κι αυτή παριστάνοντας την κουφη συνέχιζε στο ίδιο μοτίβο. Στο τέλος της είπα ότι είναι σαβούρα και νευριασε. Φαίνεται αυτό το άκουσε!!!

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom