Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 875 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.984
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Ειπα 30+ και ετυχε μια φορα η 60αρα. Σημασια εχει να με φτιαχνει η εξωτερικη εμφανιση και μην εχει βλεμμα που φαινεται οτι κοιμαται ορθια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δλδ στην ηλικια που ειμαι σε τι ηλικιες θεωρειτε λογικο να "παιζω" ; Δεν μιλαω για επαγγελματιες
45ρης Ελλαδα, για πουτσο οι ιδανικες ηλικιες ειναι 32-55
Για κατι σοβαρο, 34-39

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο άλλος στο μεταξύ ακόμα για κοστούμι λέει. Ψύχωση! Άσε που δεν ξέρει να το γράψει και το λέει κουστούμι. :2funny:
Του κακοφάνηκε που δεν φοράει κανείς κοστούμι σήμερα και σου λέει πως θα το υποστηρίξω; κάτσε να λέω
ότι δεν ξέρουν τίποτα οι άλλοι, κάτσε να πω ότι είναι πιο ποιοτικό, κάτσε να πω ότι φοράνε ότι με συμφέρει
για να αναδείξω το κοστούμι. Έτσι είχε κάνει και την άλλη φορά που προσπαθούσε να μας πείσει ότι όσες
κωλοτρίβονται στον μπάρμαν, του λένε ευθέως να τις γαμήσει ασχέτως που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων
ούτε τότε μιλούν αλλά περιμένουν να τους ανοίξει τα πόδια η γκόμενα. :2funny:
Ναι όμως! Ναι! Όλοι είναι χρήσιμοι στο φόρουμ. Ακόμα κι όσοι μόνο πληρώνουν για να γαμήσουν. Άσε που γαμάνε φοβερά, αρνούμενοι ότι όσο μεγαλώνουν, πέφτει η απόδοση.
Τώρα όμως ευτυχώς χειμωνιάζει και τα παντελόνια θα βρουν ρόλο πάνω τους. Όπως και το κοΥστούμι! :2funny:

Υ.Γ Δεν έχει κίνηση το νήμα οπότε δημιουργώ εγώ την κίνηση! Πάμε παρακάτω...

:rockon:

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
13.399
Πόντοι
2.256
Ντάξει το 60 ξεφεύγει λίγο, αλλά περί ορέξεως που λέμε...
Μιλαμε για εξαιρεση, αμα την εβλεπες και εσυ θα ηθελες.Ειδικα το βλεμμα και ο κωλος, δεν εχω ξανασυναντησει γυναικα που να απολαμβανει τοσο πολυ τον εντονο σοδομισμο

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
13.399
Πόντοι
2.256
Το 37 θα εχει και απαιτησεις σχεσης που εγω δεν μπορω να τις καλυψω, για αυτο και επιδιωκω για παντρεμενες ή χωρισμενες που θελουν την ησυχια τους και οχι το βαρος μια σχεσης

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Το 37 θα εχει και απαιτησεις σχεσης που εγω δεν μπορω να τις καλυψω, για αυτο και επιδιωκω για παντρεμενες ή χωρισμενες που θελουν την ησυχια τους και οχι το βαρος μια σχεσης
Δε μπορεις η δε θελεις;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σκέφτομαι να πουλήσω ότι μετοχές έχω και να αγοράσω μετοχές σε εταιρίες με γάτο τροφές και ψυχοφάρμακα.

Με όλους αυτούς τους πυρφόρους και τις φλομπες που κυριαρχούν σίγουρα θα βγάλω παραδάκι με τη σέσουλα

Κακό ψόφο σε όλες τις καργιολες
ΑΡΧΟΝΤΑΣ! Όπως πάντα! :rockon:

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
43
Like
22.564
Πόντοι
18.496
Για αυτό σας λέω να βρείτε μαγείρισσα χωρίς ερωτική έλξη μεταξύ σας και να την σπιτώσετε χωρίς γάμο κάνοντας την ζωή σας.
Ότι και να γίνει στο πούτσο σας. Δεν υπάρχει νόμος διατροφής όταν συζείς. :rockon:
καλα κ αυτη γιατι να κατσει μαζι μας κ να μας μαγειρευει μια ζωη?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.632
Πόντοι
3.936
Στό εξωτερικό οι Ελληνίδες γυναίκες,δέν έχουν καμία σχέση μέ τίς Ελληνίδες τού εσωτερικού,
άρα δέν είμαι καί τόσο σίγουρος γιά τήν γλώσσα,όσο είμαι γιά τήν νοοτροπία -τό ίδιο ισχύει καί για τίς ξένες πιστεύω-
Eλλαδα-γλωσσα- νοοτροπια πανε μαζι πακετο. Ολα σε ενα. Τωρα αν η αλλη γνωριζει ελληνικα, δηλαδη ειναι ελληνιδα αλλα ζει στην αλασκα.πχ. Σιγουρα θα εχει διαφορετικη νοοτροπια και θα ξεφυγει καπως απο την κοινωνια της γκρικ ριαλιτυ. Εδω οποια γυναικα μπει σε ελληνικο εδσφος και καθησει καιρο χαλαει. Για τις ντοπιες δε μιλαμε ειναι ηδη χαλασμενες. Εννοοντας συμπεριφορα, υφακι, παραλογες απαιτησεις.

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
348
Πόντοι
21
45ρης Ελλαδα, για πουτσο οι ιδανικες ηλικιες ειναι 32-55
Για κατι σοβαρο, 34-39
Εγώ θα έλεγα -20%/+10% με βάση την ηλικία του άντρα. Δηλαδή 45 ποντάρουμε από 36 μέχρι 49-50, για σοβαρή σχέση.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
καλα κ αυτη γιατι να κατσει μαζι μας κ να μας μαγειρευει μια ζωη?
Aς φύγει αν δεν θέλει. :2funny: Πάντως κέρδος δεν θα βγάλει με κανέναν τρόπο όπως σε γάμο που σκαρφίζονται διάφορα.
Τι; αυτά δεν συμβαίνουν;
υποτίθεται την ξέρεις την άλλη όπως και την ζωή της. Αν έχετε κάνει τον κύκλο σας, είναι όλα οκ.
Και βέβαια βοηθάς κι εσύ αρκεί να σε βοηθάει. Έτσι πάει σήμερα. Δωρεάν ούτε η μαμά στο παιδί!
:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Eλλαδα-γλωσσα- νοοτροπια πανε μαζι πακετο. Ολα σε ενα. Τωρα αν η αλλη γνωριζει ελληνικα, δηλαδη ειναι ελληνιδα αλλα ζει στην αλασκα.πχ. Σιγουρα θα εχει διαφορετικη νοοτροπια και θα ξεφυγει καπως απο την κοινωνια της γκρικ ριαλιτυ. Εδω οποια γυναικα μπει σε ελληνικο εδσφος και καθησει καιρο χαλαει. Για τις ντοπιες δε μιλαμε ειναι ηδη χαλασμενες. Εννοοντας συμπεριφορα, υφακι, παραλογες απαιτησεις.
Καλά ναί σίγουρα αλλά οι Ελληνίδες τού εξωτερικού,έχουν άλλη νοοτροπία,
π.χ στίς ΗΠΑ δέν έχουν καμία σχέση μέ Ελεεινίδες,είναι τρομερές γυναίκες -τήν γλώσσα δέν τήν ξέρουν καλά-
full χειραφετημένες καί κάργα αυτόνομες!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ποτέ δέν πίστεψα -καί ούτε τό έχω δεί- ότι ο άλλος θά γαμήσει από καφετέρια,
εκτός άν πηγαίνει καθημερινά γιά χρόνια πολλά,καί τού κάτσει καμία στραβοκάνα,άσχημη κτλ
άν η "πρός γαμήσι" γκόμενα δέν έχει πιεί,ούτε από μπαράκια κτλ πρόκειτε νά γαμηθεί,
μέ λίγα λόγια,θέλει πολλές ιδιαιτερότητες μαζί...γιά νά γίνει "φάση" καί άν! :coffee:
Καμία τύχη γιά τόν Ελληνα γαμέα!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.990
Πόντοι
3.656
ΠΕΡΙ ΔΙΠΛΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ

Θεσσαλονίκη: 35χρονη πρότεινε σε 85χρονο να συνευρεθούν ερωτικά. Του επιτέθηκε όταν της αρνήθηκε​

Σκεφτείτε ποια θα ήταν η Επικεφαλίδα του άρθρου, αν τα φύλα ήταν αντίθετα. Εάν ήταν άvτpας αuτός που «πρότειvε να συνευpεθούv εpωτικά» σε 85xpovη, αuτή αpvoύνταν και αuτός τηs έκαvε επίθεση, θα το χαρακτήριζαν ως απόπειpα βιασμoύ. Αυτό ακριβώς θα έγραφαν τα ΜΜΕ και αuτό ακpιβώς θα ήταν το έγκλημα για το οποio θα διώκovταv. Αuτή όμως δεν θα διωχθei για αυτό αλλά επειδή τοv τpαuμάτισε.
Για να συνειδητοποιήσουμε σε ποια Δυστοπική Κοινωνία Ζούμε

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.595
Πόντοι
456
Μη το λες είχα γνωρίσει 2 ελληνοαμερικανες από πλούσιο μέρος κιόλας (βόρεια Καρολίνα), αγγλικά μιλούσαν μέτρια θα ελεγα.. Μεταξύ τους κυρίως ελληνικά.. Πήγαιναν στα μπουζούκια οπότε έρχονταν Ελλάδα και βρίζανε όλη την ώρα την αμερικη.. Στο τέλος τις λέω ειρωνικα.. Αφού είναι τόσο χάλια στην αμερικη γιατί δεν έρχεστε εδώ που είναι καλα? Τίποτα δεν ειπανε
Για τον ίδιο λόγο που βρίζουμε σχεδόν όλοι μας τη δουλειά που κάνουμε, αλλά ελάχιστοι παραιτούνται.

Η Ελλάδα είναι μια χαρά χώρα για να ζεις, αν βγάζεις 60+ χιλ. το χρόνο.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.465
Πόντοι
2.356
Ασχολουμαι με +/- 10 ετη, εχει τυχει να παω με αρραβωνιασμενη 30αρα και με χηρα 60αρα, αστεριας η 30ρα , σκυλι του πολεμου και σε ολα ναι η 60ρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν ειχα εγω την επιλογη θα ηθελα να παιζω σε 35-40
Σαν τα νιάτα δεν έχει τύπε.
Συμφωνώ όμως ότι η καλύτερη ηλικία για τον έρωτα στα θηλυκά είναι τα 30s

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δηλαδή γιά νά καταλάβω, τό θέμα είναι νά γαμάμε ότι νά είναι, ότι έχει σχέση μέ τό γυναικείο φύλο?
τί νά τό κάνω άν π.χ έχω γαμήσει 100 η 1100 γκόμενες,πού δέν τίς άγγιζε...ούτε ο άνεμος!
η μαγκιά καί η ικανότητα ενός άνδρα,είναι νά γαμεί όσο τόν παίρνει πιό ποιοτικά,
όλα...τά άλλα! :hi:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Quality over quantity ξεκάθαρα!

Απλά πολλοί πάνε με οποία βρουν για να το παίζουν μετά μεγάλοι εραστές και ακόμα μεγαλύτεροι γαμιάδες στους υπόλοιπους.
Τουτέστιν,τους νοιάζει περισσότερο η γνώμη και επιβεβαίωση εκ των υπολοίπων παρά η δική τους (ερωτική) ζωή.
Συμφωνώ,αυτοί στό μόνο πού μπορούν νά παίξουν,είναι στόν γάμο τού καραγκιόζη,
όχι νά κάνουν τούς γαμιάδες...έτσι είναι οι γαμιάδες!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Από μπαράκια όχι από καφέ όχι από γυμναστήριο οχι, από το δρομο όχι.. Από που στο πουτσο να βρούμε μια ελλεεινιδα να γαμησουμε?
Από τόν δρόμο μέ πολύ τύχη,κάτι μπορεί νά γίνει,
καί πολύ...προσπάθεια βέβαια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom