Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.198
- Πόντοι
- 3.656
Παπάρια θέλει ...ώστε να τα γράφεις εκει ολα!
Τ@ έχω κάνει όλα αυτά που είπες...μόνος!
Θέλει να'σαι σταρχιδιστής για να το κάνεις
Παπάρια θέλει ...ώστε να τα γράφεις εκει ολα!
Τ@ έχω κάνει όλα αυτά που είπες...μόνος!
Αν αυτός είναι το στήριγμα της μάνας του είναι πολύ φυσικό...και να θέλει δεν θα παντρευτεί ποτέ.Αυτο που σου ειπα ειναι βίωμα,τωρα έχει φτάσει 43 ανύπαντρος οσο για γκόμενά ουτε με το κυαλι,περναει 10 ωρες την ημερα με τη μανα του τις αλλες 6 δουλεύει και τις υπολοιπες κοιμάται
Σωστοςτ!!!Εγω δεν παντρευομαι γιατι η τσεπη μου θα φτωχυνει και άλλο.
Κατα τα αλλα ειναι ανεξάρτητοιΑν αυτός είναι το στήριγμα της μάνας του είναι πολύ φυσικό...και να θέλει δεν θα παντρευτεί ποτέ.
Αλλιώς θα κάνει αυτό που κάνει ο μέσος νεοέλληνας:θα παντρευτεί μεν ,αλλά θα φροντίσει να μείνει όσο γίνεται πιο κοντά στους γονείς δια παν ενδεχόμενο,δε.
Στο κομμάτι αυτό είμαι πράγματι...ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη ανάγκη από άλλους ανθρώπους για να διασκεδάζω.Θέλει να'σαι σταρχιδιστής για να το κάνεις
Απολύτως ρε παικτη!!!!!!!!!Κατα τα αλλα ειναι ανεξάρτητοι
Χαχαχαχαχαχα
Γενικά εχεις φιλοσοφήσει τη ζωη κατι που πολλοι δεν κανουν.Στο κομμάτι αυτό είμαι πράγματι...ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη ανάγκη από άλλους ανθρώπους για να διασκεδάζω.
Για αυτό έμαθα να καθαρίζω μόνος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απολύτως ρε παικτη!!!!!!!!!
Είμαι θρησκευόμενος αλλά δεν βάζω καμμία βλαμμένη / υποψήφια νύφη πάνω από εμένα και τις ανάγκες μου.Γενικά εχεις φιλοσοφήσει τη ζωη κατι που πολλοι δεν κανουν.
Οσο ακολουθουν κανονες κοινωνιας και θρησκειας ακόμα θα ειναι στάσιμοι.
Πανεπιστήμιακη συζήτησηΕίμαι θρησκευόμενος αλλά δεν βάζω καμμία βλαμμένη / υποψήφια νύφη πάνω από εμένα και τις ανάγκες μου.
Πάντα με σεβασμό στις γυναίκες...αλλά άλλο σεβασμός άλλο ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ!
Εγώ τελείωσα Ι.Ε.Κ....πως με κόβεις θέλω μετάφραση;Πανεπιστήμιακη συζήτηση
Αλλο επιπεδο,οι αποφοιτοι Λυκείου θελουν μεταφραστή
Σαμπ οτι δεν καταλαβαινεις πες μας
Όλοι οι παντρεμένοι που ξέρω έχουν μπουχτίσει από τις γυναίκες τους, ,τις έχουν γαμήσει άπειρες φορές και πλέον δεν ασχολούνται διότι τους έχουν σπάσει τ αρχίδια οπότε εκείνες δεν έχουν λόγο να τους κόψουν το γαμήσι. Έχει κοπεί από μόνο του. Αυτό που λες μπορεί να συμβαίνει σε μια σχέση ή γάμο από κερδοσκοπία της γυναίκας ή από νάζιΣτο τελευταίο θα συμφωνήσω. Οι παντρεμένοι γαμανε τις γυναίκες τους αραιά και που επειδή οι περισσότερες είναι του στυλ αν τις ενοχλήσεις κάπου η δεν είναι ευχαριστημένες με κάτι δε σου δίνουν μουνι και σε τιμωρούν έτσι με αυτό τον τρόπο. Και έχουν και την ασφάλεια του ότι αν είναι λίγο νορμάλ σε εμφάνιση, μια βόλτα θα κάνουν και θα τις κοιτάξουν οι περισσότεροι αν όχι όλοι. Με λίγα λόγια η γυναίκα κάθε μέρα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση της χωρίς να κάνει πολλά και χώρα ς να χρειάζεται να γαμηθει, απλά να φτιαχτεί στο μυαλό της, ένα μακιγιάζ και ένα στριγκο μέσα απτό κολαν και εγινε, ενώ ο άντρας για να τονωσει την αυτοπεποίθηση του πρέπει να είναι εμφάνισης Μπραντ Πιτ και να χτυπιέται όλη μέρα στα γυμναστήρια. Ζούμε την εποχή της θεοποίησης του μουνιου και αυτό το πληρώνουμε όλοι και παντού.
το 90% των γυναικων σημεραΣήμερα έπιασα κουβέντα με μια πατσαβούρα που την έχει δει. Μεταξύ άλλων, πήγα την συζήτηση στο φαί και την αποκρυπτογράφησα. Προσέχει είπε. Τρέφεται με έτοιμα σαλατοειδή (τεμπέλα), στήθος κοτόπουλο στο γκρίλ (για να μην βάλει σχσροτήγανο και σταθεί όρθια στην κουζίνα 10 λεπτά), τάπερ της μάνας της (εντελώς άχρηστη) και σάντουιτς ολικής με γαλοπούλα από έξω (διατροφή και καλά). Φυσικά απέφυγε να πει ότι όταν βγαίνει έξω επιδιώκει να φάει γκουρμέ υψηλών απαιτήσεων διότι δεν θα τα πληρώσει αυτή. Εκεί σίγουρα θα είναι ορεξάτη η πουτάνα!
ναι ολες λενε οτι προσεχουν ,κανουν διατροφη και το 95% απο τις γκομενες απο 20 εως 30 ειναι τιγκα στην κυτταριτιδα και στις ραγαδες, ασχετα αν ειναι χοντρες ή αδυνατεςΣήμερα έπιασα κουβέντα με μια πατσαβούρα που την έχει δει. Μεταξύ άλλων, πήγα την συζήτηση στο φαί και την αποκρυπτογράφησα. Προσέχει είπε. Τρέφεται με έτοιμα σαλατοειδή (τεμπέλα), στήθος κοτόπουλο στο γκρίλ (για να μην βάλει σχσροτήγανο και σταθεί όρθια στην κουζίνα 10 λεπτά), τάπερ της μάνας της (εντελώς άχρηστη) και σάντουιτς ολικής με γαλοπούλα από έξω (διατροφή και καλά). Φυσικά απέφυγε να πει ότι όταν βγαίνει έξω επιδιώκει να φάει γκουρμέ υψηλών απαιτήσεων διότι δεν θα τα πληρώσει αυτή. Εκεί σίγουρα θα είναι ορεξάτη η πουτάνα!
Οπότε μου λένε έτσι (και είναι ψέμματα βέβαια γιατί κρυφοτρώνε) αποκαλύπτοντας ότι δεν έχουν ιδέα ώστε να μην ελπίζω σε τίποτα, τους αναφέρω φαγητά που μου αρέσουν όπως ρατατούι, μουσακάς, σπανακόπιτα, φρικασέ, γαριδομακαρονάδα, στιφάδο, ψάρια με λαχανικα σε γάστρα κτλ. Δηλαδή φαγητά που δεν υπάρχει περίπτωση ούτε τα υλικά να βρουν -όχι να τα μαγειρέψουν. Και κάπου εκεί καταλαβαίνουν το ποσό σοβαρά τις παίρνω!!!το 90% των γυναικων σημερα
Όσες ξέρω που λένε έτσι, όλες -μα ολες- κρυφοτρώνε σαβουρόφαγα, πίνουν 5 καφέδες την μερα, γαμιούνται στα σνακ και στα γλυκά ενώ καταπίνουν συμπληρώματα βιταμινών και ρουφάνε ενεργειακές μαλακίες. Για αυτό ποτέ μην δουλεύετε με γυναίκες. Είναι μονίμως στην απάθεια, είναι αργές και φυσικά άχρηστες.ναι ολες λενε οτι προσεχουν ,κανουν διατροφη και το 95% απο τις γκομενες απο 20 εως 30 ειναι τιγκα στην κυτταριτιδα και στις ραγαδες, ασχετα αν ειναι χοντρες ή αδυνατες
Τι έγινε ρε μύστες,βρήκατε καμια μπας και σώσετε το καλοκαίρι;
Δεν παλεύεται ρε πούστη,βαρεμάρα του θανατά αν είσαι σόλο
τι να βρεις, εδω εξω πας και βλεπεις κατι γκολουμ 1.55 χοντρουλες και συνοδευονται με κατι τρομπες και τις εχουν σαν θεες, ολο μελια και αγκαλιες λες και βρηκαν την σαρλιζ θερον στα νιατα της, εχει πεσει τοση λιγουριαση-αγαμιαση στην ελλαδα που οποιος ειναι μπακουρι, οποιαδηποτε να γνωρισει κατω απο τα 40 θα κανει τουμπες που την βρηκε για γκομενα, και ας τον εχει χεσμενο αυτη και του τρωει τα λεφτα και τον εχει ετσι για να περναει την ωρα της και μολις τον βαρεθει θα τον ξαποστειλειΤι έγινε ρε μύστες,βρήκατε καμια μπας και σώσετε το καλοκαίρι;
Δεν παλεύεται ρε πούστη,βαρεμάρα του θανατά αν είσαι σόλο