Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.886
Πόντοι
1.056
Παρεμπιπτόντως μηπως θα επρεπε να ανοιξουμε θεμα και με γυναικες διαφορετικων εθνικοτητων?

Που τις βρισκουμε, ισως που συχναζουν, περιοχες, στεκια η διαφορους τροπους κτλπ?

Σαν σωστοι αντρες και κυνηγοι που ειμαστε, πρεπει να εχουμε και αναλογους τροπους και στρατηγικες που μας ανεβαζουν επιπεδο στον τομεα της συναισθηματικης μας ζωης..

Η Ελλαδα ειναι μικρη χωρα και το 95-98% των γυναικων ειναι για τα τρενα..

Καλο θα ηταν να διευρυνουμε τους οριζοντες μας..

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
Η φιλη μου η ελεηνιδα.
Ειμαι κολλητος με μια ελλεηνιδα εδω και καιρο.Η εξαιρεση των κανονων μου.
Βγαινουμε μαζι για φαγητο για ψωνια για συζητηση.
Εχουμε κοιμηθει μαζι με τα εσωρουχα.
Με εχει αφησει να τον παιξω με κυλοτες της και επισης μαλακιζεται και αυτη μπροστα μου.
Ομως περα απο να πιασω μπουτι πανω απο καλσον ενω τον παιζω δεν με εχει αφησει.
Ξεκαρδιζεται οταν με βλεπει να χυνω πιδακες.
Η σχεση μας ειναι πλατωνικη καθαρα.
Ειναι σε σχεση καιρο τωρα.
Πολυ ερωτευμενη.
Το αγορι της τη ζηλευει πολυ.Εκεινη με το ζορι να του επιβαλλει τον τροπο της και τις επιλογες της.
Ευτυχως που δεν εχω σχεση με τη συγκεκριμμενη γιατι ειναι σπασαρχιδι στις σχεσεις της κι ας ειναι μουναρος.
Της εχω πει οτι θελω να τη γαμησω καμμια φορα ετσι στα φιλικα και μου το χει αποκλεισει.
Μια φορα οταν ειχε μεθυσει μου τον φιλησε στα πεταχτα.
Την παρακαλαγα να μου τον ρουφηξει μα ηταν ανενδοτη.
Εχω σκεφτει να κοψω τη φιλια αλλα παντα κατι με κραταει.
Ειμαι τελικα κι εγω μουνοδουλος ενδομυχα γιατι κρυφοελπιζω πως θα μου κατσει ενω δε της αρεσω ξεκαθαρα.
αν ειναι αληθεια αυτο........... εμεις οι αντρες προτιμαμε εστω και λιγο να γινετε κατι με ωραιες γυναικες, δλδ και μια καλημερα μονο....... παρα να μη γινεται τιποτα και να μην εχουμε καμια επαφη με καμια γυναικα

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
οχι ρε γιατι να φυγω? χαζος ειμαι? ποιος θα τρεχει μετα να περιμενει στην ουρα για πληρωμες, η στη λογιστρια κτλ??
Ωραίος...αν σε παίρνει για διπορτο κάντο...θα γίνεις ίνδαλμα για κάθε παντρεμένο/σχεσακια.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.407
Πόντοι
3.656

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Αν δου σηκώνεται μόνο όταν ξυπνάς το πρωί, τι είσαι???
Κι αυτό καλό είναι...σημαίνει ότι έχεις αρκετή τεστοστερόνη ακόμα.Αν είσαι υπό πίεση όλη μέρα η είσαι μακρυά από γυναίκες στην δουλειά η είσαι σε κάποιο μέρος έξω από τον κόσμο...τι να γίνει....συμβαίνουν κι αυτά.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.407
Πόντοι
3.656
Κι αυτό καλό είναι...σημαίνει ότι έχεις αρκετή τεστοστερόνη ακόμα.Αν είσαι υπό πίεση όλη μέρα η είσαι μακρυά από γυναίκες στην δουλειά η είσαι σε κάποιο μέρος έξω από τον κόσμο...τι να γίνει....συμβαίνουν κι αυτά.
Θα φροντίσω να ξυπνάω πιο αργά οπότε ναχω δυνάμεις
Αυτή την εποχή είμαι όντως έξω από τον κόσμο γιατί είμαι κάνα 20μερο στην Ελλάδα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Θα φροντίσω να ξυπνάω πιο αργά οπότε ναχω δυνάμεις
Αυτή την εποχή είμαι όντως έξω από τον κόσμο γιατί είμαι κάνα 20μερο στην Ελλάδα
Ρε βγες σε καμμία καφετέρια και κάνε χαβαλε με την σερβιτόρα...

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
αν ειναι αληθεια αυτο........... εμεις οι αντρες προτιμαμε εστω και λιγο να γινετε κατι με ωραιες γυναικες, δλδ και μια καλημερα μονο....... παρα να μη γινεται τιποτα και να μην εχουμε καμια επαφη με καμια γυναικα
Βλέπει ο σαδμαν αγόρια-κορίτσια χεράκι χεράκι και βασανίζεται, ενώ πολλά από αυτά είναι απλώς κολλητούλες με τα κορίτσια. Ειδικά στις μικρές ηλικίες τα αγόρια-κολλητούλες μπορεί να είναι και πλειοψηφία στα "ζευγάρια" που κυκλοφορούν.

Το πρόβλημα είναι ότι πολύ λίγα από αυτά είναι πραγματικοί gay που βλέπουν φιλικά τα κορίτσια. Οι περισσότεροι γίνονται το σκυλάκι της δεσποινίδος χάνοντας κάθε αξιοπρέπεια μήπως και μυρίσουν την πορδούλα της πριγκηπέσσας.

Φυσικά και οι γυναίκες που αρέσκονται στο να παιδεύουν σαν το σκυλί έναν αδύναμο μαλάκα αντί να τον ξεκόψουν (ή να του κάτσουν) είναι κατεστραμμένες ψυχές.

Τελευταία τροποποίηση:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Βλέπει ο σαδμαν αγόρια-κορίτσια χεράκι χεράκι και βασανίζεται, ενώ πολλά από αυτά είναι απλώς κολλητούλες με τα κορίτσια. Ειδικά στις μικρές ηλικίες τα αγόρια-κολλητούλες μπορεί να είναι και πλειοψηφία στα "ζευγάρια" που κυκλοφορούν.

Το πρόβλημα είναι ότι πολύ λίγα από αυτά είναι πραγματικοί gay που βλέπουν φιλικά τα κορίτσια. Οι περισσότεροι γίνονται το σκυλάκι της δεσποινίδος χάνοντας κάθε αξιοπρέπεια μήπως και μυρίσουν την πορδούλα της πριγκηπέσσας.

Φυσικά και οι γυναίκες που αρέσκονται στο να παιδεύουν σαν το σκυλί έναν αδύναμο μαλάκα αντί να τον ξεκόψουν είναι κατεστραμμένες ψυχές.
Ειχα δει πριν 1 μηνα σε σουπερ μαρκετ μια παρεα 3 ατομα 2 κοπελες ενας νεαρος, και γυρναει και λεει η κοπελα (πολυ εμφανισημη) στους αλλους δυο <Παμε να φυγουμε ρε μαλακες!!!> Επιτακτικα. Και φωνακτα. Οι αλλοι δυο δεν ειπαν τιποτα, μονο την ακολουθησαν.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Ειχα δει πριν 1 μηνα σε σουπερ μαρκετ μια παρεα 3 ατομα 2 κοπελες ενας νεαρος, και γυρναει και λεει η κοπελα (πολυ εμφανισημη) στους αλλους δυο <Παμε να φυγουμε ρε μαλακες!!!> Επιτακτικα. Και φωνακτα. Οι αλλοι δυο δεν ειπαν τιποτα, μονο την ακολουθησαν.

Τέτοιοι κολαούζοι είναι χρήσιμοι στις κοπέλες για ψυχολόγοι ή για να σκοτώνουν καμιά κατσαρίδα στα σπίτια τους.

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.388
Πόντοι
481
εγω προχτές εγινα μάρτυρας ενος παρόμοιου σκηνικου...εχετε δει ποτε αντρα να ανοιγει στη γκόμενα του τη πόρτα για να μπει σε ταξι,και μάλιστα η γκόμενα του να ειναι το λιγοτερο 90 κιλα?
Μήπως προσπαθούσε να την ξεσφηνώσει;;;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Δεν θα γίνουν ποτέ μέλη μας....
Είναι ντροπή για το αρσενικό γένος...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μήπως προσπαθούσε να την ξεσφηνώσει;;;
Αγνός και αθώος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom