Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296
Η φιλη μου η ελεηνιδα.
Ειμαι κολλητος με μια ελλεηνιδα εδω και καιρο.Η εξαιρεση των κανονων μου.
Βγαινουμε μαζι για φαγητο για ψωνια για συζητηση.
Εχουμε κοιμηθει μαζι με τα εσωρουχα.
Με εχει αφησει να τον παιξω με κυλοτες της και επισης μαλακιζεται και αυτη μπροστα μου.
Ομως περα απο να πιασω μπουτι πανω απο καλσον ενω τον παιζω δεν με εχει αφησει.
Ξεκαρδιζεται οταν με βλεπει να χυνω πιδακες.
Η σχεση μας ειναι πλατωνικη καθαρα.
Ειναι σε σχεση καιρο τωρα.
Πολυ ερωτευμενη.
Το αγορι της τη ζηλευει πολυ.Εκεινη με το ζορι να του επιβαλλει τον τροπο της και τις επιλογες της.
Ευτυχως που δεν εχω σχεση με τη συγκεκριμμενη γιατι ειναι σπασαρχιδι στις σχεσεις της κι ας ειναι μουναρος.
Της εχω πει οτι θελω να τη γαμησω καμμια φορα ετσι στα φιλικα και μου το χει αποκλεισει.
Μια φορα οταν ειχε μεθυσει μου τον φιλησε στα πεταχτα.
Την παρακαλαγα να μου τον ρουφηξει μα ηταν ανενδοτη.
Εχω σκεφτει να κοψω τη φιλια αλλα παντα κατι με κραταει.
Ειμαι τελικα κι εγω μουνοδουλος ενδομυχα γιατι κρυφοελπιζω πως θα μου κατσει ενω δε της αρεσω ξεκαθαρα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.438
Πόντοι
9.297
Η φιλη μου η ελεηνιδα.
Με εχει αφησει να τον παιξω με κυλοτες της και επισης μαλακιζεται και αυτη μπροστα μου.
Πολυ ερωτευμενη.
Το αγορι της τη ζηλευει πολυ.Εκεινη με το ζορι να του επιβαλλει τον τροπο της και τις επιλογες της.
Ευτυχως που δεν εχω σχεση με τη συγκεκριμμενη γιατι ειναι σπασαρχιδι στις σχεσεις της κι ας ειναι μουναρος.
Της εχω πει οτι θελω να τη γαμησω καμμια φορα ετσι στα φιλικα και μου το χει αποκλεισει.
Ειμαι τελικα κι εγω μουνοδουλος ενδομυχα γιατι κρυφοελπιζω πως θα μου κατσει ενω δε της αρεσω ξεκαθαρα.
Συνέχισε να κάνεις παιχνίδι με οποια μπορείς αλλά μην την αφήσεις την φίλη σου..."Λέγε,λέγε το κοπέλι κάνει την κυρά και θέλει"!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.438
Πόντοι
9.297
Συνέχισε να κάνεις παιχνίδι με οποια μπορείς αλλά μην την αφήσεις την φίλη σου..."Λέγε,λέγε το κοπέλι κάνει την κυρά και θέλει"!
Κάτι τέτοιο λέω να κάνω κι εγώ με παντρεμένη μιλφ φίλη μου που νιώθω ότι ασφυκτιά στην ζωή της νοικοκυράς...αν την πω ότι μοιάζει με πορνοστάρ θα κερδίσω πόντους στην εκτίμηση της;Έχει μεγαλώσει στο εξωτερικό ...αν δεν ήταν αυτό δεν θα το σκεφτόμουν καν να το αναφέρω .

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296
Κάτι τέτοιο λέω να κάνω κι εγώ με παντρεμένη μιλφ φίλη μου που νιώθω ότι ασφυκτιά στην ζωή της νοικοκυράς...αν την πω ότι μοιάζει με πορνοστάρ θα κερδίσω πόντους στην εκτίμηση της;Έχει μεγαλώσει στο εξωτερικό ...αν δεν ήταν αυτό δεν θα το σκεφτόμουν καν να το αναφέρω .
Εχεις ενα πλεονεκτημα και μειονεκτημα ταυτοχρονα:το οτι εισαι κοντα της.
Αυτο απο τη μια ειναι "εμποδιο" μια και το να κανεις κινηση εχει "συναισθηματικο φορτιο" και κινδυνους να εκτεθεις,απο την αλλη ειναι καλο γιατι γνωριζεις αρκετα για εκεινη ωστε να κινηθεις.

Αν εχετε ανεση να σου μιλαει οτι δε παει καλα με τον ανδρα της η οτι σκεφτεταο να τον κερατωσει η οτι το εχει ηδη κανει,αυτο ειναι κατι που μπορεις να εκμεταλλευτεις.

Αν γνωριζεις προσωπικα τον ανδρα της καο ειστε παρεακι οι 3 τοτε η θεση σου δυσκολευει εκθετικα.

Ωστοσο ολα ειναι πιθανα.

Να εισαι σε επιφυλακη μη και δεις καποιο σημαδι ωστε να την πιστολιασεις.
Το κακο με αυτες τις ευκαιριες ειναι οτι δινονται εδω και τωρα και αν τις αγνοησεις,μπορει και σε λιγες ωρες η ευκαιρια να εχει εκλειψει..

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Σε δημόσια υπηρεσία κράτησα την πόρτα για να περάσει γυναίκα που ήταν πίσω μου 2-3 βήματα. Όχι μόνο δεν είπε ευχαριστώ αλλά ούτε καν δέχτηκε να γυρίσει το βλέμμα της.
Όταν είμαι μπροστά και κάποιος ακολουθεί πάντα κρατάω την πόρτα. Έχω παρατηρήσει 8/10 άνδρες θα ευχαριστήσουν ενώ στις γυναίκες κυμαίνεται 4-5/10. Μικρά καθημερινά πράγματα που δείχνουν πολλά
Στις γυναικες δεν δινουμε ποτε προτεραιοτητα.
και στο πεζοδρομιο οταν ερχονται κατα πανω μας δεν παραμεριζουμε να περασει, πεφτουμε πανω της

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.438
Πόντοι
9.297
Εχεις ενα πλεονεκτημα και μειονεκτημα ταυτοχρονα:το οτι εισαι κοντα της.
Αυτο απο τη μια ειναι "εμποδιο" μια και το να κανεις κινηση εχει "συναισθηματικο φορτιο" και κινδυνους να εκτεθεις,απο την αλλη ειναι καλο γιατι γνωριζεις αρκετα για εκεινη ωστε να κινηθεις.

Αν εχετε ανεση να σου μιλαει οτι δε παει καλα με τον ανδρα της η οτι σκεφτεταο να τον κερατωσει η οτι το εχει ηδη κανει,αυτο ειναι κατι που μπορεις να εκμεταλλευτεις.

Αν γνωριζεις προσωπικα τον ανδρα της καο ειστε παρεακι οι 3 τοτε η θεση σου δυσκολευει εκθετικα.

Ωστοσο ολα ειναι πιθανα.

Να εισαι σε επιφυλακη μη και δεις καποιο σημαδι ωστε να την πιστολιασεις.
Το κακο με αυτες τις ευκαιριες ειναι οτι δινονται εδω και τωρα και αν τις αγνοησεις,μπορει και σε λιγες ωρες η ευκαιρια να εχει εκλειψει..
Δεν μένουμε κοντά αλλά έχουμε κανονίσει να συναντηθούμε χωρίς τον σύζυγό ( με τον οποίον δεν έχω καμμιά σχέση,ούτε που τον έχω δει).
Μοιάζει με την Amirah Adara χωρίς την ξιφοειδη μύτη....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.438
Πόντοι
9.297
Στις γυναικες δεν δινουμε ποτε προτεραιοτητα.
και στο πεζοδρομιο οταν ερχονται κατα πανω μας δεν παραμεριζουμε να περασει, πεφτουμε πανω της
Άλλο να είσαι MGTOW
και άλλο να είσαι βόδι..MOWWWWW!!!!

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Τα βοδια δεν καταλαβαινουν απο ευγένειες. Τσαμπα κοπος.
Οπως φερονται, πρεπει να τους φερομαστε

Τελευταία τροποποίηση:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Η φιλη μου η ελεηνιδα.
Πολυ ερωτευμενη.

:headbang: :headbang: :headbang:

(δε βρίσκω λόγια)

:headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Η φιλη μου η ελεηνιδα.
Πολυ ερωτευμενη.
αφου δεν τη βλέπεις φιλικά :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
εγω προχτές εγινα μάρτυρας ενος παρόμοιου σκηνικου...εχετε δει ποτε αντρα να ανοιγει στη γκόμενα του τη πόρτα για να μπει σε ταξι,και μάλιστα η γκόμενα του να ειναι το λιγοτερο 90 κιλα?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.438
Πόντοι
9.297
εγω προχτές εγινα μάρτυρας ενος παρόμοιου σκηνικου...εχετε δει ποτε αντρα να ανοιγει στη γκόμενα του τη πόρτα για να μπει σε ταξι,και μάλιστα η γκόμενα του να ειναι το λιγοτερο 90 κιλα?
Μάλλον παντρεμένοι είναι και αυτός είναι σωγαμπρος άλλιως θα ήταν άστεγος...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Εντωμεταξυ η αριστερη πόρτα στο ταξι ποτε δεν ανοιγει απο μεσα..(για κινδυνο ατυχήματος σε περιπτωση που κάποιος πελάτης βγει προς τη πλευρα του δρόμου) οποτε ολοι οι πελάτες βγαινουν αναγκαστικα απο την αλλη,η θα βγω εγω εξω να τους ανοιξω την αριστερη.Ομως επειδη εχω εντοπίσει πολλες ντίβες να κάθονται ακριβώς απο πισω μου σε πληρη στοιχιση (για να μην εχουν οπτική επαφη μαζι μου και τις παρενοχλήσω:confused:) αυτες περιμένουν να τους ανοιξω τη πόρτα οταν τις αποβιβάσω...δηλαδη να βγω εξω και να κανω τον σοφέρ..Με τον καιρο ομως κατάλαβα οτι πολλες το εκμεταλευονται αυτο οποτε πλεον την εχω ανοιχτη και την αριστερη.:tooth: (απλα εχω το νου μου μη περάσει καποιο αμάξι)....ακολουθάει συνομιλια με πελατισσα μουνάρα,ντιβα και σοφέρ ταριφα τελειωμενο (για εκεινη) "εδω με αφήνετε...σας ευχαριστω!"....σιγη..."ανοιγει η πορτα κανονικα απο εδω η θα μου ανοίξετε εσεις?" ...φυσικα δεσποινις μου τους λεω η πορτα ανοιγει κανονικα,μπορειτε να βγείτε μονη σας:confused:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.070
Πόντοι
1.056
Όλο βλσμμενες στο διαδίκτυο...πιο καμμένες από αυτές ,τις ελαχιστες που απέμειναν,που δεν είναι εκεί μέσα.
Εσύ ,αν θυμαμαι καλά έχεις σχέση...τι ψάχνεις εκεί μέσα;
ετσι για πλακα μπηκα να δω θα ενδιαφερθει καμια? και αν κατσει και τιποτα καλο θα το γαμησω δε το αφηνω. αυτο το καιρο δεν εχει δουλειες και πλητω.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.084
Πόντοι
1.056
Ομως επειδη εχω εντοπίσει πολλες ντίβες να κάθονται ακριβώς απο πισω μου σε πληρη στοιχιση (για να μην εχουν οπτική επαφη μαζι μου και τις παρενοχλήσω:confused:)
Απο αυτο καταλαβαινεις ποσο προβληματικες ειναι..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.084
Πόντοι
1.056

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.438
Πόντοι
9.297
Εντωμεταξυ η αριστερη πόρτα στο ταξι ποτε δεν ανοιγει απο μεσα..(για κινδυνο ατυχήματος σε περιπτωση που κάποιος πελάτης βγει προς τη πλευρα του δρόμου) οποτε ολοι οι πελάτες βγαινουν αναγκαστικα απο την αλλη,η θα βγω εγω εξω να τους ανοιξω την αριστερη.Ομως επειδη εχω εντοπίσει πολλες ντίβες να κάθονται ακριβώς απο πισω μου σε πληρη στοιχιση (για να μην εχουν οπτική επαφη μαζι μου και τις παρενοχλήσω:confused:) αυτες περιμένουν να τους ανοιξω τη πόρτα οταν τις αποβιβάσω...δηλαδη να βγω εξω και να κανω τον σοφέρ..Με τον καιρο ομως κατάλαβα οτι πολλες το εκμεταλευονται αυτο οποτε πλεον την εχω ανοιχτη και την αριστερη.:tooth: (απλα εχω το νου μου μη περάσει καποιο αμάξι)....ακολουθάει συνομιλια με πελατισσα μουνάρα,ντιβα και σοφέρ ταριφα τελειωμενο (για εκεινη) "εδω με αφήνετε...σας ευχαριστω!"....σιγη..."ανοιγει η πορτα κανονικα απο εδω η θα μου ανοίξετε εσεις?" ...φυσικα δεσποινις μου τους λεω η πορτα ανοιγει κανονικα,μπορειτε να βγείτε μονη σας:confused:
Την ελιωσες με τον πληθυντικό (ως σωστός επαγγελματίας )και δεν μπόρεσε να διαμαρτυρηθεί το κακομαθημένο κοριτσάκι του μπαμπά...σωστός ο Βλαδίμηρος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.438
Πόντοι
9.297
ετσι για πλακα μπηκα να δω θα ενδιαφερθει καμια? και αν κατσει και τιποτα καλο θα το γαμησω δε το αφηνω. αυτο το καιρο δεν εχει δουλειες και πλητω.
Άρα είσαι έτοιμος να φύγεις από την σχέση σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom