Διαγραμμένο μέλος 215434
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2021
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 446
Ναι αδερφε με 2 παιδιαεσυ παντρεμένος?
Ναι αδερφε με 2 παιδιαεσυ παντρεμένος?
και σε ποια κατηγορια σε εχει βάλει η γυναικα?Ναι αδερφε με 2 παιδια
απλα μου φανικε πολυ ευκολη στην αρχη σαν να εχει αναγκη να γαμιθει με οποιον βρει.εχασα το μομεντουμ ομως επρπεε να την ειχα γαμησει οταν τσαιωθηκε με το γιατρο και ποηρε ταξι μονη της,οχι να κλεισω ραντεβου για καφε σε 2 μερες..γενικα με τις ελλεινιδες πρεπει να τις γαμισεςι εκεινη την ωρα που ειναι σε κατασταση στενοχοριμενη και ειναι λυπιμενες..την ωρα που χωρισαν με το γκομενο..αλλιως δε γαμας αν δεν τις εκμεταλευτεις τη στιγμη που ειναι αδιναμες..θα το κατέστρεφες το κοριτσι
επρεπε να τη περιμενεις με τη πουτσα ορθια μεσα στο ταξιαπλα μου φανικε πολυ ευκολη στην αρχη σαν να εχει αναγκη να γαμιθει με οποιον βρει.εχασα το μομεντουμ ομως επρπεε να την ειχα γαμησει οταν τσαιωθηκε με το γιατρο και ποηρε ταξι μονη της,οχι να κλεισω ραντεβου για καφε σε 2 μερες..γενικα με τις ελλεινιδες πρεπει να τις γαμισεςι εκεινη την ωρα που ειναι σε κατασταση στενοχοριμενη και ειναι λυπιμενες..την ωρα που χωρισαν με το γκομενο..αλλιως δε γαμας αν δεν τις εκμεταλευτεις τη στιγμη που ειναι αδιναμες..
λεφτα και παρεες με μουνια αμα εχεις γαμας,βεβαια πολυ δυσκολο να τα κανεις και τα 2..Μέχρι 30,αν μικροδείχνεις και λίγο σε εμφάνιση,σε παίρνει να γκομενίζεις με φοιτήτριες κλπ μέχρι 25 ακόμα και χωρίς λεφτά.Βασική προυπόθεση φυσικά να μένεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Τώρα μετά τα 30,αν δεν είσαι κάποιος πολύ κοινωνικός ή πολύ εμφανίσιμος,χωρίς σοβαρή δουλειά/λεφτά,δύσκολα τα πράματα.Βέβαια μπορεί να γυαλίζεις σε τίποτα μιλφογκιλφ,αλλά και μ'αυτές δεν μπορείς να κάνεις κάτι σοβαρά
και εσυ μπορει να παρεις ενα μουνακι εκεινη την ωρα να εχει καλη αποψη για εσενα..αμα το αφισεις για 2 μερες μετα πεταξε το πουλακι..εγω οταν ειχα το ταξι ετσι την παταγα,επρεπε εκεινη την ωρα να τις πιεσω που τις εβλεπα να το σκεφτοντε..επρεπε να τη περιμενεις με τη πουτσα ορθια μεσα στο ταξι
δεν ειναι τοσο απλο ρε τύπε,...εχω πελάτες,ειναι κανάλι,ειναι το beat που εχει βαθμολογια..μονο στο ξεκάρφωτο οτι κανεις.Σκεφτομαι ομως να βάλω uber μου εχουν πει οτι εχει πολλες ξενες και οι ξενες δεν εχουν θεμακαι εσυ μπορει να παρεις ενα μουνακι εκεινη την ωρα να εχει καλη αποψη για εσενα..αμα το αφισεις για 2 μερες μετα πεταξε το πουλακι..εγω οταν ειχα το ταξι ετσι την παταγα,επρεπε εκεινη την ωρα να τις πιεσω που τις εβλεπα να το σκεφτοντε..
Πιστεψε οτι εχω μαζευτει κ σοβαρευτει η γυναικα μου μαλλον γιατι ποτε δεν ημουν ησυχος . Αν δεν ειχα παρει αποφαση για παιδια δε θα παντρευομουν ποτε εξαλλου και της το χα πει οποτε ισως επηρεασε κι αυτο γτ κ κεινη ηθελε . Ειχαμε σχεση στο πανεπιστημιο και χωρισαμε για χρονια και μετα οταν ξαναβρεθηκαμε εδεσε παλι . Λειπω πολλες ωρες απο το σπιτι γενικα και κανω και ταξιδια λογω δουλειας . Πιστος δεν ειμαι δε θα πω ψεμματα αλλα δεν ειμαι οσο ρεμπελος ημουνακαι σε ποια κατηγορια σε εχει βάλει η γυναικα?
δε νομιζω να ειναι κανενας παντρεμενος μελος εδω που να ειναι πιστος.Αλλα οπως ξερεις και εσυ Once you've been a wolf, it's hard to be staked down like a goatΠιστεψε οτι εχω μαζευτει κ σοβαρευτει η γυναικα μου μαλλον γιατι ποτε δεν ημουν ησυχος . Αν δεν ειχα παρει αποφαση για παιδια δε θα παντρευομουν ποτε εξαλλου και της το χα πει οποτε ισως επηρεασε κι αυτο γτ κ κεινη ηθελε . Ειχαμε σχεση στο πανεπιστημιο και χωρισαμε για χρονια και μετα οταν ξαναβρεθηκαμε εδεσε παλι . Λειπω πολλες ωρες απο το σπιτι γενικα και κανω και ταξιδια λογω δουλειας . Πιστος δεν ειμαι δε θα πω ψεμματα αλλα δεν ειμαι οσο ρεμπελος ημουνα
φιλε εδω οι ελληνιδες δε πανε με τους ελληνες καλα καλα,θα πανε με αλοδαπους?αυτοι στα μπουρδελα πανε μονο,μη λετε οτι να ναι εδω μεσα μερικοι ελεος.ειδικά αυτό το θέμα που έθεσες όντως είναι μεγάλο και προς συζήτηση. κάποιοι πακιστανοί και λοιποί μετανάστες από ισλαμικές χώρες της μέσης ανατολής τις πάνε πριονοκορδέλα κάποιες ελληνίδες κανονικό ξέσκιμα τα κωλαράκια τους. διότι αυτοί περισσότερο κώλο γαμάνε παρά μουνί
Παντρεμένος=μουνοδουλος=εύκολα διαχειρισιμος.Αισθανονται μια ανασφαλεια παραπανω , εγω αυτο το συμπερασμα εχω βγαλει . Σε βλεπει ωραιο και εμπειρο απο τον αερα που εχεις και σου λεει δεν τον ελεγχω αυτον . Πιστευω για γαμο ισως θελουν αυτους που χειραγωγουν πιο ευκολα . Η αλλη μου αδερφη μου λεγε δε μπορω τα ησυχα παιδια , θελω να χουν λιγο τρελα ( δασκαλος ζωγραφικης ειναι και ροκου φαση να καταλαβεις ) . Ζει Σκωτια με ενα παλικαρι και εχουν παντρευτει τωρα . Ο τυπος ειναι πληροφορικαριος απο Νορβηγια ντρεπεται να σε κοιταξει ρε φιλε . Καμια σχεση με προηγουμενους γκομενους τρελοκομεια αλλα κουλουρα εβαλε με το παλικαρι
Σε γενικές γραμμές έτσι είναι τυπε.. Αν όμως θες να κάνεις οικογένεια υπάρχει άλλη λυση?Παντρεμένος=μουνοδουλος=εύκολα διαχειρισιμος.
Αδερφε γραφουν πολλοι οτι ειναι πιστοι . Δε τους αμφισβητω . Προσωπικα δε μπορω να μαι πιστος και μ αρεσει να γραφω αληθειες . Δε λειπει τιποτα στην οικογενεια μου , το αντιθετο θα λεγα παρεχω τα παντα αλλα ως προς αυτο το σκελος δε με θεωρω σωστο συζυγο . Η γυναικα μου και τα παιδια μου ειναι ευτυχισμενα , η συμπεριφορα μου απεναντι τους οπως και στους ανθρωπους που με συναναστρεφονται κοιταω να ναι αψογη και ειμαι δοτικος πολυ με ολους . Πιστος δεν ειμαι ομως, ισως στο μελλον να αλλαξω δε ξερωδε νομιζω να ειναι κανενας παντρεμενος μελος εδω που να ειναι πιστος.Αλλα οπως ξερεις και εσυ Once you've been a wolf, it's hard to be staked down like a goat
συμφωνω οσους ξερω αμα δε δουλευουν καθολου ή γενικα δε κανουν κατι δε εχουν,εχεις δικιο,οι κοπελες θελουν ο αντρας να κανει κατι αμα καθεται ολη μερα δε θα ασχοληθει καποια μαζι του για σχεση μη σου πω ουτε για ξεπετα.Βρειτε ενα ανεργο 30αρη που μένει με τους γονείς του να εχει γκομενα?
Αν δεν εχεις δουλεια και λεφτα οσο και να σε θελει η γκομενα δεν θα κατσει,οι γυναικες κοιτανε επενδυτικα..θα πουν αυτος δεν εχει δουλεια και λεφτα αρα δεν θα μπορεσει να κρατησει οικογενεια αρα δεν κανει για συζηγος αρα δεν κανω κατι μαζι του γιατι δεν υπαρχει μελλον μαζι του.
Αν ο σαντ ανηκει σ αυτη τη κατηγορια λογικο ειναι να μην μπορει να στεριωσει σε σχεση,θα μένει μονο με τη γνωριμια και γεια σας και καπακι θα μπαινει εδω μεσα και θα κλαιει.
Δυστηχως οι γυναικες κοιτανε στανταρς λεφτα και πουτσα
Δεν είμαι μονογαμικός αυτό τα λέει όλα... Και φυσικά αυτή η κουβέντα σταματάει έτσι απλά πολλές συζητήσεις σε παρεες και απορίες γιατί ακόμα δεν έχω παντρευτεί. Όμως τα παιδιά μ'αρέσουν. Και θα ήθελα πολύ να κάνω. Ακόμα και μαλακιες όμως να μην έκανα με άλλες γυναίκες παλι δε νομίζω να άντεχα μια γυναίκα για μια ζωή.Αδερφε γραφουν πολλοι οτι ειναι πιστοι . Δε τους αμφισβητω . Προσωπικα δε μπορω να μαι πιστος και μ αρεσει να γραφω αληθειες . Δε λειπει τιποτα στην οικογενεια μου , το αντιθετο θα λεγα παρεχω τα παντα αλλα ως προς αυτο το σκελος δε με θεωρω σωστο συζυγο . Η γυναικα μου και τα παιδια μου ειναι ευτυχισμενα , η συμπεριφορα μου απεναντι τους οπως και στους ανθρωπους που με συναναστρεφονται κοιταω να ναι αψογη και ειμαι δοτικος πολυ με ολους . Πιστος δεν ειμαι ομως, ισως στο μελλον να αλλαξω δε ξερω
Γυναικες φιλων ή γυναικες στη δουλεια βεβαια δεν ακουμπαω , μαλακας δεν ειμαι εχω ενα κωδικα αρχων . Παντως ρε μαν εσυ εισαι ο μονος εδω π λες μαγκες αν παντρευομουν μετα απο καποιο διαστημα θα εκανα παραστρατημα . Το χω εκτιμησει αυτο γτ δειχνει πολυ ειλικρινεια
Επειδη εχεις εμπειριες στη ζωη , για μενα αν σου δωθει η ευκαιρια κανε αδερφε ενα παιδι δε θα μετανιωσεις . Ακομα και ας μη παντρευτεις , μια μαλακια θεωρω το γαμο . Εχεις ζησει μια γεματη ζωη καταλαβαινω οποτε νομιζω θα σου δωσει ενα ακομη χρωμα να τη συμπληρωσει . Σε καθε περιπτωση ειναι ωραια κ μικρη η ζωη ειτε με παιδια ειτε χωρις αν εχεις ενδιαφεροντα να τη γεμισειςΔεν είμαι μονογαμικός αυτό τα λέει όλα... Και φυσικά αυτή η κουβέντα σταματάει έτσι απλά πολλές συζητήσεις σε παρεες και απορίες γιατί ακόμα δεν έχω παντρευτεί. Όμως τα παιδιά μ'αρέσουν. Και θα ήθελα πολύ να κάνω. Ακόμα και μαλακιες όμως να μην έκανα με άλλες γυναίκες παλι δε νομίζω να άντεχα μια γυναίκα για μια ζωή.