Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Πάντως επειδή πολύ πήγανε να βγάλουμε τη βιασμενη της σουίτας στη Θεσσαλονίκη ως ένα φτωχό. Και αθώο κοριτσάκι.. Μαθαίνω ότι πράγματι δουλεύει στη βιομηχανία ζάχαρης.. Αλλα μαντέψτε.. Οχι σαν εργάτης.. Είναι η γραμματέας του αφεντικού.???. Ελλεινιδες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Πάντως επειδή πολύ πήγανε να βγάλουμε τη βιασμενη της σουίτας στη Θεσσαλονίκη ως ένα φτωχό. Και αθώο κοριτσάκι.. Μαθαίνω ότι πράγματι δουλεύει στη βιομηχανία ζάχαρης.. Αλλα μαντέψτε.. Οχι σαν εργάτης.. Είναι η γραμματέας του αφεντικού.???. Ελλεινιδες
αρα καλα εκαναν και τη βίασαν?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
αρα καλα εκαναν και τη βίασαν?
Το ότι τη βίασαν, το λέει αυτή.. Αποδείξεις έχει? ?.. Το σεξπορει να πει ο άλλος έγινε με επειδή αυτή το ήθελε.. Άμα είναι έτσι να βγούμε όλοι να λέμε ότι μα σβιασε ένας εφοπλιστής και να ζιταμε 2 εκατομμύρια αποζημίωση..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.215
Πόντοι
9.297
την ειχα παρει κουρσα και μου εδωσε τηλεφωνο πηγαμε για καφε αλλα δε καθοτανε να τη φιλισω..ηταν ιατρικη επισκεπτης και ειχε γκομενο γιατρο..μου λεει μου αρεσεις αλλα δεν ειμαστε στον ιδιο κυκλο..μετα λενε οι πυρφοροι οτι δεν ισχυουν αυτα που λεμε οτι η ελλεινιδα γαμιετε μονο μεσα απο το κυκλο της..
Και όλα αυτά όχι σε κανένα κατσικοχωρι η σε επαρχιακή πόλη αλλά στην Αθήνα ,έτσι Βλαδίμηρε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και όλα αυτά όχι σε κανένα κατσικοχωρι η σε επαρχιακή πόλη αλλά στην Αθήνα ,έτσι Βλαδίμηρε;
Έλβις ,εννοούσα...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έλβις ,εννοούσα...
παντως το ¨μου αρεσεις αλλα δεν ειμαστε στον ιδιο κύκλο" μου φαινεται μουφα.Το οτι το ειπε δεν σημαινει οτι ειναι και αυτος ο λογος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
τι μαλακια ειναι τωρα αυτη, ειναι ποτε δυνατον να το πει κάποια αυτο? παπαρια αλλο θα ηταν..
Ρε σοβαρεψου κι εσυ
Η αλλη εχει γκομενο γιατρο, και πηγε να την φιλησει ενας Αλβανος
Και του λεει "δεν ειμαστε στον ιδιο κυκλο". Τι δεν καταλαβαινεις ακριβως?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ρε σοβαρεψου κι εσυ
Η αλλη εχει γκομενο γιατρο, και πηγε να την φιλησει ενας Αλβανος
Και του λεει "δεν ειμαστε στον ιδιο κυκλο". Τι δεν καταλαβαινεις ακριβως?
εγω καταλαβαινω...ομως ειμαι πολυ περιεργος να δω εσυ τι κατάλαβες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εγω καταλαβαινω...ομως ειμαι πολυ περιεργος να δω εσυ τι κατάλαβες?
Ο Ελβις καταλαβε οτι δεν του καθεται επειδη δεν ειναι μελος του κυκλου της, των γνωστων της δηλαδη.
Εκεινη του ειπε απλα δεν θελω γιατι εισαι Αλβανος. Το ειπε ευγενικα βεβαια. Εσεις μπορειτε να φανταστειτε ό,τι θελετε, ειναι εμφανες τι ειπε.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ο Ελβις καταλαβε οτι δεν του καθεται επειδη δεν ειναι μελος του κυκλου της, των γνωστων της δηλαδη.
Εκεινη του ειπε απλα δεν θελω γιατι εισαι Αλβανος. Το ειπε ευγενικα βεβαια. Εσεις μπορειτε να φανταστειτε ό,τι θελετε, ειναι εμφανες τι ειπε.
τοτε γιατι βγήκε μαζι του?

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δεν ξερω, πες μου εσυ. Γιατι βγηκε?
γκομενα που δε σε γουσταρει δε βγαινει μαζι σου.(οτι και να εισαι)...το πιθανοτερο ειναι η το μετάνιωσε η καποια μαλακια αποτομη θα εκανε ο αλλος, το μονο σιγουρο ειναι οτι μαλλον αυτη για κανα πουτσο θα βγηκε και μεχρι εκει. αλλα μαλλον το ξανασκέφτηκε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
γκομενα που δε σε γουσταρει δε βγαινει μαζι σου.(οτι και να εισαι)...το πιθανοτερο ειναι η το μετάνιωσε η καποια μαλακια αποτομη θα εκανε ο αλλος, το μονο σιγουρο ειναι οτι μαλλον αυτη για κανα πουτσο θα βγηκε και μεχρι εκει. αλλα μαλλον το ξανασκέφτηκε
Και γιατι το ξανασκεφτηκε?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και γιατι το ξανασκεφτηκε?
δε ξερω...εχω σταματησει προ πολλου να σκέφτομαι το "γιατι" με τις γυναίκες...δεν εγινε τελος,μεχρι εκει και μετα προχωραω.Ομως ξερω καποιους βασικους κανόνες οτι αν δε γουσταρει ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ επισης αποκλειεται εξ αρχης να μην τον ειχε κοψει για αλβανο..οποτε κατι θα πεχτηκε και στραβωσε απλα η φάση...(αλλα να πει οτι δεν εισαι στο κύκλο μου αυτο ειναι μεγαλη πατάτα :tooth: )...ελεος οκ..δεν τα λενε ρε παιδια αυτα οι γυναικες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ομως δε νομιζω να γουσταρε κατι σοβαρο μαζι του ειδικα αν οντως τα ειχε με γιατρο...μαλλον για κανα πηδο θα τον ηθελε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom