Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.429
Πόντοι
9.297
Αυτό που αναφέρεις είναι μια ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Πάντα το αναφέρω σε κατ' ιδίαν συζητήσεις με συγγενείς και φίλους που μου λένε για την "δημιουργία οικογένειας" ότι πρακτικά στην Ελλάδα δεν μπορεί να ζήσει μόνο του ένα ζευγάρι με δυο παιδιά πχ. Πάντα αν παρατηρήσετε εμπλέκονται μέλη των οικογενειών όπως τα πεθερικά που κοιτανε τα παιδιά κ.λπ.
Επίσης όπως έχω αναφέρω όσοι παντρεύονται έχουν στήριξη οικονομική, είτε από κάποια άλλα παθητικά εισοδήματα, κάποιο ενοίκιο ή δεν ξέρω τι άλλο. Αλλιώς δεν βγαίνει - θα μεγαλώνεις τα παιδιά σου όπως η Ρομά, στους πέντε δρόμους.
Όσο μεγαλώνει ένα παιδί οι ανάγκες ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ.
Aρα στον γάμο συχνά δεν είναι μόνο το ζευγάρι αλλά και όσοι τους χρηματοδοτούν δηλαδή τα πεθερικά που δεν μένουν μόνο στον ρόλο αυτόν αλλά θα κρατήσουν και τα παιδιά όταν χρειαστεί και επίσης θα έχουν λόγο σε πτυχές της ζωής του ζευγαριού ιδίως αν τους παρέχουν και στέγη η μένουν πολύ κοντά όπως κάνουν οι πιο πολλοί.
Μοιραία έρχονται εμπλοκές και διαφωνίες γιατί το ζεύγος δεν έχει συχνά την δυνατότητα να ζήσει μόνο του και έξω από κάθε είδους παρεμβάσεις .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.794
Πόντοι
6.056
Δεν είναι εδώ τόσο ισχυροί οι παλαιοί της χίπικης παραλλαγής,ευτυχώς δηλαδή.Ο εξηντάρης,εβδομηντάρης Γερμανός έφαγε πουτσάκο δεν είναι είναι σαν τον ψωλαδώρο Ελληνα της ίδιας ηλικίας.
Ναι αλλά από την άλλη , η άπλυτη εναλλακτική γερμανίδα, είναι πολύ καλύτερη από το ταγάρι εξαρχείων στρέφη καλλιδρομίου. Και από το τωρινό ταγάρι και από το ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ αντίστοιχο των 90s .
Και η γερμανική εκδοχή , γαμιέται και περισσότερο και ευκολότερα.
Η ελληνική μπορεί να μένει στην θεωρητική ανάλυση της πάλης των τάξεων , της κολλεκτίβας
και των μοντέλων της αναρχίας.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.794
Πόντοι
6.056
Πρέπει να αυτοκτονήσουν πολλοί ανδρες που φέρονται έτσι μήπως και καθαρίσει λίγο το φύλο...ομως δεν έχουν ούτε καν λίγο φιλότιμο και σεβασμό στον εαυτό τους για να το κάνουν αυτό.

Ρε τύπε .... εξήγησέ μου .... τα ναυάγια που πάνε με ζωντοχήρες με έφηβα παιδιά
σε δωμάτια και δωμάτια ξενοδοχείων ... διακοπές ... 3μερα ....

Πως στο διάολο τη βγάζουν ;;;
Ειλικρινά .... μου προκαλούν εκτός από ... απορία και θλίψη ... και τεράστιο δέος !!!!!!

Πάει ο άλλος 3μερο αγίου πνεύματος .... με τη ζωντοχήρα και την έφηβη κόρη της ...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.429
Πόντοι
9.297

Ειλικρινά .... μου προκαλούν εκτός από ... απορία και θλίψη ... και τεράστιο δέος !!!!!!

Πάει ο άλλος 3μερο αγίου πνεύματος .... με τη ζωντοχήρα και την έφηβη κόρη της ...
Ξέρει ο τύπος ότι η ζωντοχήρα θα ανταποδώσει με κάποιον τρόπο :zfuck:την ταλαιπωρία και τα έξοδα που θα υποστεί η τσέπη του.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.464
Πόντοι
6.536

Πιστολιάζουν υποχρεώσεις.
Απλό είναι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.429
Πόντοι
9.297
Πιστολιάζουν υποχρεώσεις.
Απλό είναι.
Πολύ πιθανό σενάριο...και μετά η γκόμενα παραμυθιαζεται οτι βρήκε τον χρηματοδότη που περίμενε...που να ήξερε η καημένη...:2funny:.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.219
Πόντοι
456
Περιγράφω τα τελευταία μου τρία ραντεβού με ελεεινήδες..
1.ποτακι με 7 Άρι ,πήγα να την φιλήσω τραβήχτηκε,χαβαλες κτλ οκ..δώσαμε εν τέλη λίγα φιλιά στο τέλος..μου είπε μετά από μια εβδομάδα ότι τα βρήκε με τον πρώην της..
2.ραντεβου με 6 με μεγάλα βυζιά..χαμουρευομαι στο ποτό,βόλτα με αμάξι γλύφω βυζιά ,η ίδια μου πρότεινε να πάμε ξενοδοχείο,όμως στα μισά της διαδρομής μου είπε επειδή δουλεύει να πάμε άλλη μέρα να το απολαύσουμε,το σεβάστηκα . αποτέλεσμα εξαφανίστηκε..με έχει στο περίμενε

3.το πιο δυνατό μωρό που βγήκα..πολύ χημεία..φιλιά αγκαλιές μέχρι και ρομάντζο πούλησε ,πιάσιμο χεριού κτλ..η ίδια μου είπε να βγούμε πέρασε τέλεια . Και απαντάει μονολεκτικά και σε απάντηση να βγούμε δεν έστειλε ξανά ..

Συμπέρασμα είναι όποιος προλάβει ...
Ghosting

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
197
Πόντοι
1
Πίνω καφέ Χαιδάρι με μια γνωστή μου. Στην καφετέρια κάποιες βγάζουν σέλφι. Τι βρίσκουν σε αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Απορω με τόση κατάντια. :confused:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
197
Πόντοι
1
Τελικά σήμερα πρέπει να έχεις πολλά λεφτά για να πληρώνεις βιζιτες η μη. Αξιζει τον κόπο; φυσικά και όχι. Καλύτερα να πηδάς όποια σου κάθεται από όποιες την πεφτεις και ας μην στρωσει ποτέ η κατασταση. Δυστυχώς πολλά ζώα θέλοντας να μονιμοποιήσουν την γλιτσα που ζουν πληρώνουν διαρκώς τα πατσαβουρια αρκεί να έχουν μία δίπλα τους. Άδειες ζωές.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.429
Πόντοι
9.297
Πίνω καφέ Χαιδάρι με μια γνωστή μου. Στην καφετέρια κάποιες βγάζουν σέλφι. Τι βρίσκουν σε αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Απορω με τόση κατάντια. :confused:
Έχουν συνηθίσει να παραγγέλνουν καφέ από έξω και τώρα που βγήκαν σαν άνθρωποι τους φαίνεται τόσο παράξενο.
Η καραντίνα τους έχει γαμησει τόσο τις ψυχουλες ώστε αμφιβάλλω αν συνδεθούν με την κανονικοτητα ποτέ ..η ίδια ξεφτίλα στο ντύσιμο...η ελλεεινιδα δεν βγάζει τα γαμωσπορτεξ ούτε καν τον χειμώνα ούτε με χειρουργείο και κυκλοφορεί μέσα στις πόλεις σαν να πετάγεται δίπλα στην κυρά Μαριγώ να δανειστει λίγη ζάχαρη....βρε ουστ παλιοσαβούρες που το παίζετε και γκόμενες .

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom