Τα έχω γράψει αυτά χιλιάδες φορές παίκτη .
Δεκαετία 90 , έβλεπες πολλές μουνάρες.
Αλλά μόνο με γνωριμίες έπαιζες.
Αν είχες λεφτά, στα αρχίδια σου.
Με 20.000 δρχ γάμαγες απλές βίζιτες. Που ήταν απλές μουνάρες.
Με 35.000 δρχ γάμαγες μοντέλα βίζιτες. Που ήταν θεάρες.
Ευρώπη σε ταξίδια , αν δεν ήσουν ζαβός, γάμαγες ευρωπαίες που ελλάδα έπρεπε να ήσουν μπασκεμπολίστας Α1για να φας.
Αυτό το είδα στο ταξίδι που είχε περιγράψει , όταν αφού τσαντίστηκα στην πάρο
ήμουν σε 48 ώρες ίμπιζα.
Σε ευρώ τυπε μου οι τιμές για βίζιτες που ανέφερες είναι 60 & 100.
Επειδή έζησα εκείνη την δεκαετία του 90 ως έφηβος στο σχολείο δεν έβλεπες και πολλές ωραίες γυναίκες.
Τώρα βιζιτες ναι υπήρχαν οι καλές από ΕΣΣΔ και από Βαλκάνια. Τότε ήταν και στα ντουζενια τους τα κωλομπαρα με κάποιες επαρχιακές πόλεις να κρατάνε τα πρωτεία γιατί υπήρχαν κυκλώματα που φέρνανε κοπέλες για διασκέδαση των ανδρών αλλά και για γάμους.
Τότε πέφταμε στο λούκι και οι παντρεμένοι που είχαν βαρεθεί την γυναίκα τους αλλά και οι ανύπαντροι που έτρωγαν πόρτα από Ελληνίδες ή γουστάραν πιο όμορφες γυναίκες.
Το τι χρήμα φαγώθηκε από αυτές τις γυναίκες και τα κυκλώματα δεν περιγράφεται.
Όχι ότι δεν συμβαίνει και σήμερα αλλά στην επαρχία είναι πλέον παρωχημένη επιχείρηση το κωλομπαρο. Έχει κάτι τελειωμενες 50αρες Ελληνίδες ή κάποιες νεότερες από Βαλκάνια που είναι μεσαίων ή βαρέων βαρών.
Και τότε κοιτούσαν το χρήμα οι γυναίκες απλά ήταν πιο θηλυκές από δαυτές σήμερα και διάβαζαν περιοδικά γυναικεία αντί να στραβωνονται στον υπολογιστή και στο κινητό και να το παίζουν fashion idols, αντιγράφοντας τις μοντέλες του σήμερα (ο θεός να τις κάνει) και τις σάπιες τηλεπερσονες που έχουν απολυτήριο λυκείου με μέγιστο βαθμό το 14.