argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.430
- Πόντοι
- 9.297
Aρα στον γάμο συχνά δεν είναι μόνο το ζευγάρι αλλά και όσοι τους χρηματοδοτούν δηλαδή τα πεθερικά που δεν μένουν μόνο στον ρόλο αυτόν αλλά θα κρατήσουν και τα παιδιά όταν χρειαστεί και επίσης θα έχουν λόγο σε πτυχές της ζωής του ζευγαριού ιδίως αν τους παρέχουν και στέγη η μένουν πολύ κοντά όπως κάνουν οι πιο πολλοί.Αυτό που αναφέρεις είναι μια ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Πάντα το αναφέρω σε κατ' ιδίαν συζητήσεις με συγγενείς και φίλους που μου λένε για την "δημιουργία οικογένειας" ότι πρακτικά στην Ελλάδα δεν μπορεί να ζήσει μόνο του ένα ζευγάρι με δυο παιδιά πχ. Πάντα αν παρατηρήσετε εμπλέκονται μέλη των οικογενειών όπως τα πεθερικά που κοιτανε τα παιδιά κ.λπ.
Επίσης όπως έχω αναφέρω όσοι παντρεύονται έχουν στήριξη οικονομική, είτε από κάποια άλλα παθητικά εισοδήματα, κάποιο ενοίκιο ή δεν ξέρω τι άλλο. Αλλιώς δεν βγαίνει - θα μεγαλώνεις τα παιδιά σου όπως η Ρομά, στους πέντε δρόμους.
Όσο μεγαλώνει ένα παιδί οι ανάγκες ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ.
Μοιραία έρχονται εμπλοκές και διαφωνίες γιατί το ζεύγος δεν έχει συχνά την δυνατότητα να ζήσει μόνο του και έξω από κάθε είδους παρεμβάσεις .