Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
φιλε εδω οι ελληνιδες δε πανε με τους ελληνες καλα καλα,θα πανε με αλοδαπους?αυτοι στα μπουρδελα πανε μονο,μη λετε οτι να ναι εδω μεσα μερικοι ελεος.
φιλε εδω οι ελληνιδες δε πανε με τους ελληνες καλα καλα,θα πανε με αλοδαπους?αυτοι στα μπουρδελα πανε μονο,μη λετε οτι να ναι εδω μεσα μερικοι ελεος.
Δεν ξερω τι της εκαναν.. Αλλα τωρα αν καποια βαζει τα ξεκωλέ της, μπλε φακους επαφης , και τρεχει σε σουιτες μεταμεσονυχτια με σχεδιαγραμμα Π.χ μεσω του 206 στο 406. Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια. /Επισης αν στην θεση της ηταν αντρας (και αυτοι που θα τον περιμεναν στο δωματιο γυναικες) και γινοταν το ιδιο συμβαν. Ποιος θα ειχε ασχοληθει με το θεμα; Κανεις. Θα περναγε στο ντουκου και ολοι θα γελαγαν. Αρα δεν εχει γινει η κοινωνια μας μονοπλευρη γυναικοκεντρικη; Που ειναι η ισοτητα. Ολα για την δηθεν χαμενη τιμη του νινιου ?αρα καλα εκαναν ?
Η αλήθεια είναι πως όχι...στην πορεία όμως και ανάλογα τι αντιμετώπιση θα βρεις μπορείς να κινηθείς σε διαφορετικούς δρόμους συμπεριφοράς.Ισως δεν είναι απαραίτητο να καταντήσεις μουνοδουλος αν πέσεις σε κάποια σωστή....Σε γενικές γραμμές έτσι είναι τυπε.. Αν όμως θες να κάνεις οικογένεια υπάρχει άλλη λυση?
Δεν υιοθετούμε τον βιασμό,είναι απλά ΕΓΚΛΗΜΑ.Οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση ήταν πλουσιόπαιδα που σίγουρα δεν θα είχαν οικονομική στενότητα για να πληρώσουν και να βγάλουν τα γούστα τους.Δεν ξερω τι της εκαναν.. Αλλα τωρα αν καποια βαζει τα ξεκωλέ της, μπλε φακους επαφης , και τρεχει σε σουιτες μεταμεσονυχτια με σχεδιαγραμμα Π.χ μεσω του 206 στο 406. Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια. /Επισης αν στην θεση της ηταν αντρας (και αυτοι που θα τον περιμεναν στο δωματιο γυναικες) και γινοταν το ιδιο συμβαν. Ποιος θα ειχε ασχοληθει με το θεμα; Κανεις. Θα περναγε στο ντουκου και ολοι θα γελαγαν. Αρα δεν εχει γινει η κοινωνια μας μονοπλευρη γυναικοκεντρικη; Που ειναι η ισοτητα. Ολα για την δηθεν χαμενη τιμη του νινιου ?
Kαλα την έκανες...η ελλεεινιδα θέλει ξεφτιλισμα μήπως και στρώσει ακόμα καλύτερα δημοσίως...πιο δημόσια σφαίρα από την ανάρτηση της δεν υπάρχει. Ευ γέ,συναγωνιστή!Σε σαιτ γνωριμιων Ελληνιδα με φωτογραφιες που αγκαλιαζει και φιλαει σκυλο γραφει στο προφιλ της <Θελω να εχει 1,2,3,4,5 ενα κατεβατο. <Αλλιως μην μπεις στο κοπο.> Της στελνω μηνυμα <Εχεις φωτογραφιες που αγκαλιαζεις και φιλας ζωα; Μην μπεις στο κοπο.> Για καποιο περιεργο λογο θυμωσε και με μπλοκαρε.
Σε τέτοιες σκληρές συνθήκες που ζουν είναι φυσιολογικό η γυναίκα να δείχνει σεβασμό όπως ήταν και εδώ πριν τα διαλύσει όλα η διαδικτυακή σαχλαμαρολαγνεια.Λογικα μέσω προξενιου θα έγινε η προσέγγιση....Ειχα παει επισκεψη σε ιδιωτη γιατρο, και μολις παω να φυγω χτυπαει το κουδουνι. Μου λεει ο γιατρος <Ειναι το επομενο ραντεβου, ενας κυριος με τη γυναικα του απο Περσια (Ιραν). Τωρα οπως θα φευγεις ανοιξε τους τη πορτα. Φευγω, ανοιγω την εξωπορτα και βλεπω το ζευγαρι. Ενας κοντος φαλακρος αδυνατος μικροκαμωμενος με μια πολυ εμφανισημη γυναικα που φοραγε μαντηλα, αλλα που μπορεις να καταλαβεις τι εμφανιση εχει. Διστακτικοι, μενουν ακινητοι. Τους κανω νοημα να περασουν, αλλα λογω κορωνοιου να μην συναντηθουμε. Τους δειχνω Ελατε μπειτε εσεις απο εκει, να περασω μετα εγω να φυγω. Κανοντας και μια υποκλιση στην αρχη για να τους χαιρετισω. Η γυναικα απο ευχαριστηση που τους εδειξα που να πανε, και απο σεβασμο, μου ανταπεδωσε 3 φορες την υποκλιση και τον χαιρετισμο και μετα περασε μεσα. Εντυπωση μου εκανε.
Μήπως όμως και η κοπέλα ,εν μέσω κοινωνικών και ενδεχομένως οικονομικών δυσκολιών ,δέχθηκε να πάει στο πάρτυ μήπως βρει,με κάποιον τρόπο, με κάποιον τρόπο λύση σε αυτά;Ας το δούμε και αυτό το σενάριο...
τι μου θημισες...Οταν ημουν φοιτητης ημουν μαζι και με ζευγαρι απο τη περσια. Η κοπελα σεμνη και ομορφη οπως και αδελφη της. Τι μαλακας τοτε, απορροφημενος με σπουδες δεν εκανα κινηση. Α, και καποιες περσες ηταν πραγματικα μουναρεςΕιχα παει επισκεψη σε ιδιωτη γιατρο, και μολις παω να φυγω χτυπαει το κουδουνι. Μου λεει ο γιατρος <Ειναι το επομενο ραντεβου, ενας κυριος με τη γυναικα του απο Περσια (Ιραν). Τωρα οπως θα φευγεις ανοιξε τους τη πορτα. Φευγω, ανοιγω την εξωπορτα και βλεπω το ζευγαρι. Ενας κοντος φαλακρος αδυνατος μικροκαμωμενος με μια πολυ εμφανισημη γυναικα που φοραγε μαντηλα, αλλα που μπορεις να καταλαβεις τι εμφανιση εχει. Διστακτικοι, μενουν ακινητοι. Τους κανω νοημα να περασουν, αλλα λογω κορωνοιου να μην συναντηθουμε. Τους δειχνω Ελατε μπειτε εσεις απο εκει, να περασω μετα εγω να φυγω. Κανοντας και μια υποκλιση στην αρχη για να τους χαιρετισω. Η γυναικα απο ευχαριστηση που τους εδειξα που να πανε, και απο σεβασμο, μου ανταπεδωσε 3 φορες την υποκλιση και τον χαιρετισμο και μετα περασε μεσα. Εντυπωση μου εκανε.
Σε δημόσια υπηρεσία κράτησα την πόρτα για να περάσει γυναίκα που ήταν πίσω μου 2-3 βήματα. Όχι μόνο δεν είπε ευχαριστώ αλλά ούτε καν δέχτηκε να γυρίσει το βλέμμα της.Ειχα παει επισκεψη σε ιδιωτη γιατρο, και μολις παω να φυγω χτυπαει το κουδουνι. Μου λεει ο γιατρος <Ειναι το επομενο ραντεβου, ενας κυριος με τη γυναικα του απο Περσια (Ιραν). Τωρα οπως θα φευγεις ανοιξε τους τη πορτα. Φευγω, ανοιγω την εξωπορτα και βλεπω το ζευγαρι. Ενας κοντος φαλακρος αδυνατος μικροκαμωμενος με μια πολυ εμφανισημη γυναικα που φοραγε μαντηλα, αλλα που μπορεις να καταλαβεις τι εμφανιση εχει. Διστακτικοι, μενουν ακινητοι. Τους κανω νοημα να περασουν, αλλα λογω κορωνοιου να μην συναντηθουμε. Τους δειχνω Ελατε μπειτε εσεις απο εκει, να περασω μετα εγω να φυγω. Κανοντας και μια υποκλιση στην αρχη για να τους χαιρετισω. Η γυναικα απο ευχαριστηση που τους εδειξα που να πανε, και απο σεβασμο, μου ανταπεδωσε 3 φορες την υποκλιση και τον χαιρετισμο και μετα περασε μεσα. Εντυπωση μου εκανε.
καθδ μερα τους τα λεει ο Δασκαλος και αυτοι εκει,αιδοιοδουλοιΔεν ξερω τι της εκαναν.. Αλλα τωρα αν καποια βαζει τα ξεκωλέ της, μπλε φακους επαφης , και τρεχει σε σουιτες μεταμεσονυχτια με σχεδιαγραμμα Π.χ μεσω του 206 στο 406. Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια. /Επισης αν στην θεση της ηταν αντρας (και αυτοι που θα τον περιμεναν στο δωματιο γυναικες) και γινοταν το ιδιο συμβαν. Ποιος θα ειχε ασχοληθει με το θεμα; Κανεις. Θα περναγε στο ντουκου και ολοι θα γελαγαν. Αρα δεν εχει γινει η κοινωνια μας μονοπλευρη γυναικοκεντρικη; Που ειναι η ισοτητα. Ολα για την δηθεν χαμενη τιμη του νινιου ?
λογικο αφου δεν ζουν σε ενα φιλελευθερο καπιταλιστικο καθεστωςΣε τέτοιες σκληρές συνθήκες που ζουν είναι φυσιολογικό η γυναίκα να δείχνει σεβασμό όπως ήταν και εδώ πριν τα διαλύσει όλα η διαδικτυακή σαχλαμαρολαγνεια.Λογικα μέσω προξενιου θα έγινε η προσέγγιση....
Παρακαλω μεσολαβησε ωστε ο Δασκαλος να εμφανιστει και να παρει θεση. Εχουν προκυψει πολλα ζητηματα προς σχολιασμο.καθδ μερα τους τα λεει ο Δασκαλος και αυτοι εκει,αιδοιοδουλοι
Oi Περσες δεν ανήκουν σε αραβικές φυλές τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος τους για αυτό διαφέρουν από Ιρακινούς,Σαουδάραβες κτλ...τι μου θημισες...Οταν ημουν φοιτητης ημουν μαζι και με ζευγαρι απο τη περσια. Η κοπελα σεμνη και ομορφη οπως και αδελφη της. Τι μαλακας τοτε, απορροφημενος με σπουδες δεν εκανα κινηση. Α, και καποιες περσες ηταν πραγματικα μουναρες
Δεν εχω γνωρισει πολλες εθνικοτητες, αλλα οι περσες μου κανανε εντυπωση, μοιαζουν σε πολλα με τους ελληνες, μονο που ειναι λιγοτερο αγενεις απ τι εμεις.
Ευρυτανία;Καθηγητής μας που πέρασε από χωριό της Ευρυτανίας μας είπε την ίδια ιστορία...Δεν θυμαμαι τι συζηταγαμε στη δουλεια και λεω σε μια <Εγω ειμαι απο ορεινο χωριο. Ο αντρας παει πανω στο γαιδουρι και η γυναικα ακολουθει με τα ποδια.> Λες και θυμαμαι τι γινοταν στο χωριο μου. Αλλα ετσι της ειπα. Στραβωσε ασχημα.