Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• IMG_20220122_043255.jpg
    IMG_20220122_043255.jpg
    271,2 KB · Εμφανίσεις: 22

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
Δεν ξερω τι της εκαναν.. Αλλα τωρα αν καποια βαζει τα ξεκωλέ της, μπλε φακους επαφης , και τρεχει σε σουιτες μεταμεσονυχτια με σχεδιαγραμμα Π.χ μεσω του 206 στο 406. Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια. /Επισης αν στην θεση της ηταν αντρας (και αυτοι που θα τον περιμεναν στο δωματιο γυναικες) και γινοταν το ιδιο συμβαν. Ποιος θα ειχε ασχοληθει με το θεμα; Κανεις. Θα περναγε στο ντουκου και ολοι θα γελαγαν. Αρα δεν εχει γινει η κοινωνια μας μονοπλευρη γυναικοκεντρικη; Που ειναι η ισοτητα. Ολα για την δηθεν χαμενη τιμη του νινιου ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Σε γενικές γραμμές έτσι είναι τυπε.. Αν όμως θες να κάνεις οικογένεια υπάρχει άλλη λυση?
Η αλήθεια είναι πως όχι...στην πορεία όμως και ανάλογα τι αντιμετώπιση θα βρεις μπορείς να κινηθείς σε διαφορετικούς δρόμους συμπεριφοράς.Ισως δεν είναι απαραίτητο να καταντήσεις μουνοδουλος αν πέσεις σε κάποια σωστή....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Δεν ξερω τι της εκαναν.. Αλλα τωρα αν καποια βαζει τα ξεκωλέ της, μπλε φακους επαφης , και τρεχει σε σουιτες μεταμεσονυχτια με σχεδιαγραμμα Π.χ μεσω του 206 στο 406. Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια. /Επισης αν στην θεση της ηταν αντρας (και αυτοι που θα τον περιμεναν στο δωματιο γυναικες) και γινοταν το ιδιο συμβαν. Ποιος θα ειχε ασχοληθει με το θεμα; Κανεις. Θα περναγε στο ντουκου και ολοι θα γελαγαν. Αρα δεν εχει γινει η κοινωνια μας μονοπλευρη γυναικοκεντρικη; Που ειναι η ισοτητα. Ολα για την δηθεν χαμενη τιμη του νινιου ?
Δεν υιοθετούμε τον βιασμό,είναι απλά ΕΓΚΛΗΜΑ.Οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση ήταν πλουσιόπαιδα που σίγουρα δεν θα είχαν οικονομική στενότητα για να πληρώσουν και να βγάλουν τα γούστα τους.
Μήπως όμως και η κοπέλα ,εν μέσω κοινωνικών και ενδεχομένως οικονομικών δυσκολιών ,δέχθηκε να πάει στο πάρτυ μήπως βρει,με κάποιον τρόπο, με κάποιον τρόπο λύση σε αυτά;Ας το δούμε και αυτό το σενάριο...
Αν αποδειχθεί ότι έγινε βιασμός η θέση των εμπλεκόμενων είναι στην φυλακή.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Σε σαιτ γνωριμιων Ελληνιδα με φωτογραφιες που αγκαλιαζει και φιλαει σκυλο γραφει στο προφιλ της <Θελω να εχει 1,2,3,4,5 ενα κατεβατο. <Αλλιως μην μπεις στο κοπο.> Της στελνω μηνυμα <Εχεις φωτογραφιες που αγκαλιαζεις και φιλας ζωα; Μην μπεις στο κοπο.> Για καποιο περιεργο λογο θυμωσε και με μπλοκαρε.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ειχα παει επισκεψη σε ιδιωτη γιατρο, και μολις παω να φυγω χτυπαει το κουδουνι. Μου λεει ο γιατρος <Ειναι το επομενο ραντεβου, ενας κυριος με τη γυναικα του απο Περσια (Ιραν). Τωρα οπως θα φευγεις ανοιξε τους τη πορτα. Φευγω, ανοιγω την εξωπορτα και βλεπω το ζευγαρι. Ενας κοντος φαλακρος αδυνατος μικροκαμωμενος με μια πολυ εμφανισημη γυναικα που φοραγε μαντηλα, αλλα που μπορεις να καταλαβεις τι εμφανιση εχει. Διστακτικοι, μενουν ακινητοι. Τους κανω νοημα να περασουν, αλλα λογω κορωνοιου να μην συναντηθουμε. Τους δειχνω Ελατε μπειτε εσεις απο εκει, να περασω μετα εγω να φυγω. Κανοντας και μια υποκλιση στην αρχη για να τους χαιρετισω. Η γυναικα απο ευχαριστηση που τους εδειξα που να πανε, και απο σεβασμο, μου ανταπεδωσε 3 φορες την υποκλιση και τον χαιρετισμο και μετα περασε μεσα. Εντυπωση μου εκανε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Σε σαιτ γνωριμιων Ελληνιδα με φωτογραφιες που αγκαλιαζει και φιλαει σκυλο γραφει στο προφιλ της <Θελω να εχει 1,2,3,4,5 ενα κατεβατο. <Αλλιως μην μπεις στο κοπο.> Της στελνω μηνυμα <Εχεις φωτογραφιες που αγκαλιαζεις και φιλας ζωα; Μην μπεις στο κοπο.> Για καποιο περιεργο λογο θυμωσε και με μπλοκαρε.
Kαλα την έκανες...η ελλεεινιδα θέλει ξεφτιλισμα μήπως και στρώσει ακόμα καλύτερα δημοσίως...πιο δημόσια σφαίρα από την ανάρτηση της δεν υπάρχει. Ευ γέ,συναγωνιστή!

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.886
Πόντοι
1.056
Οταν εχεις εδω γυναικες αγενεστατες λογικο ειναι να σου κανει εντυπωση..

Οι γυναικες απο μεση ανατολη και παραπερα ειναι πιο ταπεινες, μεχρι να φτασει και εκει βεβαιως η νεα μοδα του φεμινισμου..

Αλλα ειναι τοσο χαζες, που δεν καταλαβαινουν οτι ολο αυτο μακροπροθεσμα τους γυριζει μπουμερανγκ, και θα γερασουν μονες..(εκτος βεβαια απο αυτες που θα βρουν εναν μαλακα να τον κανουν οτι θελουν)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Ειχα παει επισκεψη σε ιδιωτη γιατρο, και μολις παω να φυγω χτυπαει το κουδουνι. Μου λεει ο γιατρος <Ειναι το επομενο ραντεβου, ενας κυριος με τη γυναικα του απο Περσια (Ιραν). Τωρα οπως θα φευγεις ανοιξε τους τη πορτα. Φευγω, ανοιγω την εξωπορτα και βλεπω το ζευγαρι. Ενας κοντος φαλακρος αδυνατος μικροκαμωμενος με μια πολυ εμφανισημη γυναικα που φοραγε μαντηλα, αλλα που μπορεις να καταλαβεις τι εμφανιση εχει. Διστακτικοι, μενουν ακινητοι. Τους κανω νοημα να περασουν, αλλα λογω κορωνοιου να μην συναντηθουμε. Τους δειχνω Ελατε μπειτε εσεις απο εκει, να περασω μετα εγω να φυγω. Κανοντας και μια υποκλιση στην αρχη για να τους χαιρετισω. Η γυναικα απο ευχαριστηση που τους εδειξα που να πανε, και απο σεβασμο, μου ανταπεδωσε 3 φορες την υποκλιση και τον χαιρετισμο και μετα περασε μεσα. Εντυπωση μου εκανε.
Σε τέτοιες σκληρές συνθήκες που ζουν είναι φυσιολογικό η γυναίκα να δείχνει σεβασμό όπως ήταν και εδώ πριν τα διαλύσει όλα η διαδικτυακή σαχλαμαρολαγνεια.Λογικα μέσω προξενιου θα έγινε η προσέγγιση....

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
Μήπως όμως και η κοπέλα ,εν μέσω κοινωνικών και ενδεχομένως οικονομικών δυσκολιών ,δέχθηκε να πάει στο πάρτυ μήπως βρει,με κάποιον τρόπο, με κάποιον τρόπο λύση σε αυτά;Ας το δούμε και αυτό το σενάριο...

Συνημμένα

• 5e51908adb0729221.jpg
    5e51908adb0729221.jpg
    50,3 KB · Εμφανίσεις: 32

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.613
Πόντοι
506
τι μου θημισες...Οταν ημουν φοιτητης ημουν μαζι και με ζευγαρι απο τη περσια. Η κοπελα σεμνη και ομορφη οπως και αδελφη της. Τι μαλακας τοτε, απορροφημενος με σπουδες δεν εκανα κινηση. Α, και καποιες περσες ηταν πραγματικα μουναρες
Δεν εχω γνωρισει πολλες εθνικοτητες, αλλα οι περσες μου κανανε εντυπωση, μοιαζουν σε πολλα με τους ελληνες, μονο που ειναι λιγοτερο αγενεις απ τι εμεις.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.041
Πόντοι
1.056
Σε δημόσια υπηρεσία κράτησα την πόρτα για να περάσει γυναίκα που ήταν πίσω μου 2-3 βήματα. Όχι μόνο δεν είπε ευχαριστώ αλλά ούτε καν δέχτηκε να γυρίσει το βλέμμα της.
Όταν είμαι μπροστά και κάποιος ακολουθεί πάντα κρατάω την πόρτα. Έχω παρατηρήσει 8/10 άνδρες θα ευχαριστήσουν ενώ στις γυναίκες κυμαίνεται 4-5/10. Μικρά καθημερινά πράγματα που δείχνουν πολλά

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
καθδ μερα τους τα λεει ο Δασκαλος και αυτοι εκει,αιδοιοδουλοι :rockon: :rockon: :rockon:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
Σε τέτοιες σκληρές συνθήκες που ζουν είναι φυσιολογικό η γυναίκα να δείχνει σεβασμό όπως ήταν και εδώ πριν τα διαλύσει όλα η διαδικτυακή σαχλαμαρολαγνεια.Λογικα μέσω προξενιου θα έγινε η προσέγγιση....
λογικο αφου δεν ζουν σε ενα φιλελευθερο καπιταλιστικο καθεστως

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
καθδ μερα τους τα λεει ο Δασκαλος και αυτοι εκει,αιδοιοδουλοι :rockon: :rockon: :rockon:
Παρακαλω μεσολαβησε ωστε ο Δασκαλος να εμφανιστει και να παρει θεση. Εχουν προκυψει πολλα ζητηματα προς σχολιασμο.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.886
Πόντοι
1.056
Εγω τωρα τελευταια σε τετοιες περιπτωσεις, οπου βλεπω γυναικα πισω μου τις κλεινω την πορτα στην μουρη χαχα..

Να δεις πως αλλαζει η γλωσσα του σωματος τους εχει πολυ γελιο..

Αν παρατηρησω ομως οτι η αλλη ειναι σωστη και αξιζει να της φερθω σωστα, της φερομαι σαν ευγενης οπως της αξιζει!

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.727
Πόντοι
1.446
Και εγώ πλέον μια απο τα ίδια ...

Μόλις δω γυναίκα δεν κάνω καμία παραχώρηση ...

Πόρτα στη μούρη ...
Κουβαλά μόνη σου ...
Καλημέρα ... μόνο αν μου πει πρώτη αυτή

Σεβασμός στον Άνδρα ... ψωλες ....!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δεν θυμαμαι τι συζηταγαμε στη δουλεια και λεω σε μια <Εγω ειμαι απο ορεινο χωριο. Ο αντρας παει πανω στο γαιδουρι και η γυναικα ακολουθει με τα ποδια.> Λες και θυμαμαι τι γινοταν στο χωριο μου. Αλλα ετσι της ειπα. Στραβωσε ασχημα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
τι μου θημισες...Οταν ημουν φοιτητης ημουν μαζι και με ζευγαρι απο τη περσια. Η κοπελα σεμνη και ομορφη οπως και αδελφη της. Τι μαλακας τοτε, απορροφημενος με σπουδες δεν εκανα κινηση. Α, και καποιες περσες ηταν πραγματικα μουναρες
Δεν εχω γνωρισει πολλες εθνικοτητες, αλλα οι περσες μου κανανε εντυπωση, μοιαζουν σε πολλα με τους ελληνες, μονο που ειναι λιγοτερο αγενεις απ τι εμεις.
Oi Περσες δεν ανήκουν σε αραβικές φυλές τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος τους για αυτό διαφέρουν από Ιρακινούς,Σαουδάραβες κτλ...
Επίσης προ Χομε'ι'νι ήταν φιλελεύθερη χώρα και φυσικά ακόμα και τώρα οι γυναίκες ακόμα και τώρα κάτω από τα μαύρα μακρυά ενδύματα που τις καλύπτουν μακιγιαρονται και φοράνε ευρωπα'ι'κα ρούχα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Δεν θυμαμαι τι συζηταγαμε στη δουλεια και λεω σε μια <Εγω ειμαι απο ορεινο χωριο. Ο αντρας παει πανω στο γαιδουρι και η γυναικα ακολουθει με τα ποδια.> Λες και θυμαμαι τι γινοταν στο χωριο μου. Αλλα ετσι της ειπα. Στραβωσε ασχημα.
Ευρυτανία;Καθηγητής μας που πέρασε από χωριό της Ευρυτανίας μας είπε την ίδια ιστορία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom