Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Δεν θυμαμαι τι συζηταγαμε στη δουλεια και λεω σε μια <Εγω ειμαι απο ορεινο χωριο. Ο αντρας παει πανω στο γαιδουρι και η γυναικα ακολουθει με τα ποδια.> Λες και θυμαμαι τι γινοταν στο χωριο μου. Αλλα ετσι της ειπα. Στραβωσε ασχημα.

Σε μερικα μερη της Ελλαδας, στις λεγομενες ονομαστικες εορτες,
γιορταζε μονο ο αντρας, η γυναικα με το ζορι ενα χρονια της λενε....
Ενω στον αντρα, ανοιγει το σπιτι, δεχονται επισκεψεις, ολα επισημα.
Τουλαχιστον ετσι ηταν παλιοτερα, τωρα δεν ξερω ποσο τα κρατανε ακομη...

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
δεν ειναι τοσο απλο ρε τύπε,...εχω πελάτες,ειναι κανάλι,ειναι το beat που εχει βαθμολογια..μονο στο ξεκάρφωτο οτι κανεις.Σκεφτομαι ομως να βάλω uber μου εχουν πει οτι εχει πολλες ξενες και οι ξενες δεν εχουν θεμα
Από μπιτ δεν γαμάς.. Απο πιάτσα ναι.. Έχω φιλαράκι που μου λέει γαμαει μου δείξε μινιματα σε μεσεντζερ άρα δε λέει πιπες.. Αλλα κάθετε σε πίτσες φτωχών περιοχών ηλεκτρικό Πειραιά, άγιο Αντώνιο. Εκεί οι γκόμενές είναι πιο ευκολες.. Πχ σοντσγμα και κολονάκι δεν παίζει με τη καμία να βρεις γκόμενές στοτ αξι όλες οι ψωναρες είναι εκεί που ψάχνουν πλούσιο γαμπρό..

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Στις γυναικες δεν δινουμε ποτε προτεραιοτητα.
και στο πεζοδρομιο οταν ερχονται κατα πανω μας δεν παραμεριζουμε να περασει, πεφτουμε πανω της
Εγώ δεν λέω ποτέ καλισπερα και γειά σας στις ελλεινιδες πάντα αυτές το λενε πρώτες επίσης στο σούπερ μάρκετ άμα δω γκόμενά τρέχω. Και της περνώ τη σειρά στο ταμείο και γελάω με το βλέμμα της???

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Το έχω ακούσει κι εγώ...

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Βλέπει ο σαδμαν αγόρια-κορίτσια χεράκι χεράκι και βασανίζεται, ενώ πολλά από αυτά είναι απλώς κολλητούλες με τα κορίτσια. Ειδικά στις μικρές ηλικίες τα αγόρια-κολλητούλες μπορεί να είναι και πλειοψηφία στα "ζευγάρια" που κυκλοφορούν.

Το πρόβλημα είναι ότι πολύ λίγα από αυτά είναι πραγματικοί gay που βλέπουν φιλικά τα κορίτσια. Οι περισσότεροι γίνονται το σκυλάκι της δεσποινίδος χάνοντας κάθε αξιοπρέπεια μήπως και μυρίσουν την πορδούλα της πριγκηπέσσας.

Φυσικά και οι γυναίκες που αρέσκονται στο να παιδεύουν σαν το σκυλί έναν αδύναμο μαλάκα αντί να τον ξεκόψουν (ή να του κάτσουν) είναι κατεστραμμένες ψυχές.
Τα πιο Πόλλα 18χρονα αδελφούλες είναι δεν γαμανε, απλά πάρεσ κάνουνε και κάνουν και τιν ιπορετρια στις γκόμενες.
. Βλέπει ο δάσκαλος τους 18αριδες με μουνια και νομίζει ότι γαμανε.. Οι 18 αριδες ένας γαμαει και δέκα κρατάνε το φαναρι?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Τα πιο Πόλλα 18χρονα αδελφούλες είναι δεν γαμανε, απλά πάρεσ κάνουνε και κάνουν και τιν ιπορετρια στις γκόμενες.
. Βλέπει ο δάσκαλος τους 18αριδες με μουνια και νομίζει ότι γαμανε.. Οι 18 αριδες ένας γαμαει και δέκα κρατάνε το φαναρι?
Έχουμε και το μέλος τζιμακος που είναι 20χρονων και μας τα έχει πει αυτά.. Μου έχει κάνει εντύπωση ότι λίγες σελίδες πιο πίσω μας έχει πει ότι ξέρει 24χρονο και 26χρονο που δεν έχουνε φιλισει ούτε στο στομα και είναι παρθενοι! Ίσως ο δάσκαλος να δώσει τα φώτα του αν γαμανε οι 17χρονοι η όχι.. ?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Από μπιτ δεν γαμάς.. Απο πιάτσα ναι.. Έχω φιλαράκι που μου λέει γαμαει μου δείξε μινιματα σε μεσεντζερ άρα δε λέει πιπες.. Αλλα κάθετε σε πίτσες φτωχών περιοχών ηλεκτρικό Πειραιά, άγιο Αντώνιο. Εκεί οι γκόμενές είναι πιο ευκολες.. Πχ σοντσγμα και κολονάκι δεν παίζει με τη καμία να βρεις γκόμενές στοτ αξι όλες οι ψωναρες είναι εκεί που ψάχνουν πλούσιο γαμπρό..
Δε παω σε πιατσες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Έχουμε και το μέλος τζιμακος που είναι 20χρονων και μας τα έχει πει αυτά.. Μου έχει κάνει εντύπωση ότι λίγες σελίδες πιο πίσω μας έχει πει ότι ξέρει 24χρονο και 26χρονο που δεν έχουνε φιλισει ούτε στο στομα και είναι παρθενοι! Ίσως ο δάσκαλος να δώσει τα φώτα του αν γαμανε οι 17χρονοι η όχι.. ?
Aυτον περιμενω να δώσει τα φώτα του.Μπας και σταυρώσω καμία :confused:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
Ειχα δει πριν 1 μηνα σε σουπερ μαρκετ μια παρεα 3 ατομα 2 κοπελες ενας νεαρος, και γυρναει και λεει η κοπελα (πολυ εμφανισημη) στους αλλους δυο <Παμε να φυγουμε ρε μαλακες!!!> Επιτακτικα. Και φωνακτα. Οι αλλοι δυο δεν ειπαν τιποτα, μονο την ακολουθησαν.
The-Walking-Dead-4x09-Alone-Carlost-007.jpg

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.886
Πόντοι
1.056
Ακομα και αυτο απο την ταινια φιλτατε δεν ειναι καθολου τυχαιο..

Σε πολλες αμερικανικες ταινιες υπαρχουν πολλα παραδειγματα φεμινισμου που σκοπο εχουν (μεσα απο πλυση εγκεφαλου) να ευνουχιζουν τους αντρες..

Το συστημα ειναι κατασκευασμενο ετσι για να δινει δυναμη στις γυναικες, δυναμη που υποτιθεται μας κανει ισους :2funny:

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.874
Πόντοι
446
καλα εκανες,αντε με το καθε αναποδο πυθαρι που..θετει και προυποθεσεις???

εγω πριν λιγο εκανα match με μια Σκοπιανη 31 χρονων

καστανη -skinny στο σωμα αλλα με τιμιο βυζακι - nerdy με γυαλακια που με καβλωνουν

...για να δουμε:orchestra:
Μην σου βγεί βόρειο.... μακεδονικός χαλβάς φίλε ?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Οπως εχουμε ξαναπει, μην εστιαζουμε μονο στις Ελλεηνιδες. Ο κοσμος παντου ιδιος ειναι.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
Ακομα και αυτο απο την ταινια φιλτατε δεν ειναι καθολου τυχαιο..

Σε πολλες αμερικανικες ταινιες υπαρχουν πολλα παραδειγματα φεμινισμου που σκοπο εχουν (μεσα απο πλυση εγκεφαλου) να ευνουχιζουν τους αντρες..

Το συστημα ειναι κατασκευασμενο ετσι για να δινει δυναμη στις γυναικες, δυναμη που υποτιθεται μας κανει ισους :2funny:
ναι μονο που η πραγματικοτητα ειναι αλλη....... δηλαδη......... αν καποτε ερθει το τελος του κοσμου...... δε νομιζω ποτε γυναικα να εχει ηγετικες θεσεις.......... θα παει το ξυλο και οι βιασμοι συννεφο

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.320
Πόντοι
4.546
Και όμως έτσι είναι. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι μιας ηλικίας (πχ 25+) και είναι ακόμα παρθένοι. Δεν είναι ντροπή. Μην εστιάζουμε μόνο στην αφρόκρεμα με τα πιτσιρίκια τα καγκούρια και τους μάγκες που γαμάνε αβέρτα (μπάζα μεν, γαμήσι δε). Από όλα έχει ο μπαξές.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
22 ειμαι αδερφε και αυτα που λεω ισχιουν 24 ο ενας 26 ο αλλος και ειναι ανεγκιχτοι απο κοπελα κανονικη μονο σε οικο ανοχης εχουν παει,ενας φιλος μου ειναι παρθενος φετος μονο στα 23 φιλησε στομα πρωτη φορα και δε εκανε κατι αλλο εκατο απο αυτο,ειναι δυσκολο να γαμησεις στην ελλαδα ή εστω να κανεις κατι ερωτικο οπως να στον παιξει πρεπει να εχει παρα πολλες παρεες και τις καταλληλες οχι δλδ τιποτα ξενερωτες που και σε παρεα χ θα ριξουν και να επενδιεις χρονια για να κανεις.Και αυτους τους 3 που σου λεω εχουν κανει καποιες προσπαθειες σε κοπελες.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
2 γκόμενες με γειωσανε στο τιντερ επειδή μέναμε σχετικά μακριά ο ένας με τον αλλον. Λέγοντας μακριά εγώ πχ είμαι κέντρο ενώ οι άλλες άνω Γλυφάδα και Παιανία αντίστοιχα. Και πως το κατάλαβες θα μου πεις, πολυ απλά σταματησανε να απαντάνε. Όμως εκείνο που μου κάνει εντύπωση (επειδή μου έχει ξανασυμβεί στο παρελθον με κάποια που είπε ότι μενω μακριά και δεν της κάνω) είναι ότι σκέψου ποση μεγάλη λίστα αντρών θα έχουν για να σε ακυρωσουν τόσο ευκολα.Γιατι για να τα θέλει όλα, και δε μιλάω για μια μουνάρα, σημαίνει ότι έχει άλλους 200 συναγωνιστές από κάτω ψάχνοντας ακόμα και τη παραμικρή λεπτομέρεια να σου βρει για να σε ακυρώσει. Μετά φυσικά μπαίνεις τιντερ και βλέπεις τις ίδιες και τις ίδιες χρονια και λες μα τι στο πουτσο. Μια χαρά κοπέλα δείχνει και δεν μπορεί να βρει εκεί έναν??

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Και όμως έτσι είναι. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι μιας ηλικίας (πχ 25+) και είναι ακόμα παρθένοι. Δεν είναι ντροπή. Μην εστιάζουμε μόνο στην αφρόκρεμα με τα πιτσιρίκια τα καγκούρια και τους μάγκες που γαμάνε αβέρτα (μπάζα μεν, γαμήσι δε). Από όλα έχει ο μπαξές.
εχεις απολυτο δικιο ξερω οπως ειπα 24 και 26 χρονων παιδια και ειναι ανεγκιχτα μονο σε ιεροδουλη εχουν παει ενω εχουν κανει προσπαθειες επισης ο φιλος μου στα 23 παρθενος φετος φιλησε για πρωτη φορα στο στομα και δε εκανε κατι αλλο εκτος αυτου.Τα πιτσιρικια που λες οτι γαμανε ειναι λιγα και αυτα τα μπαζα ειναι χρονια σε παρεες ειναι κοινωνικοι αυτοι αλλα ποσοι ειναι που εχουν ενα καρο παρεες δυστιχως οχι πολλοι.Αρα για μενα απο 20 εως 30 χρονων οι 7 στους 10 ειναι παρθενοι και εχουν μεινει στα φιλια οπως ο φιλος μου,μονο σε ιεροδουλη να εχουν παει και οι 3 στους 10 που ειναι φουλ κοινωνικοι δεν ειναι σα το φιλο μου αλλα εχουν προχωρησει αυτο θεωρω.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: FARAW

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
2 γκόμενες με γειωσανε στο τιντερ επειδή μέναμε σχετικά μακριά ο ένας με τον αλλον. Λέγοντας μακριά εγώ πχ είμαι κέντρο ενώ οι άλλες άνω Γλυφάδα και Παιανία αντίστοιχα. Και πως το κατάλαβες θα μου πεις, πολυ απλά σταματησανε να απαντάνε. Όμως εκείνο που μου κάνει εντύπωση (επειδή μου έχει ξανασυμβεί στο παρελθον με κάποια που είπε ότι μενω μακριά και δεν της κάνω) είναι ότι σκέψου ποση μεγάλη λίστα αντρών θα έχουν για να σε ακυρωσουν τόσο ευκολα.Γιατι για να τα θέλει όλα, και δε μιλάω για μια μουνάρα, σημαίνει ότι έχει άλλους 200 συναγωνιστές από κάτω ψάχνοντας ακόμα και τη παραμικρή λεπτομέρεια να σου βρει για να σε ακυρώσει. Μετά φυσικά μπαίνεις τιντερ και βλέπεις τις ίδιες και τις ίδιες χρονια και λες μα τι στο πουτσο. Μια χαρά κοπέλα δείχνει και δεν μπορεί να βρει εκεί έναν??
ακομα ψαχνεις τιντερ εσυ?ξυπνα δεν εισαι 15 χρονων,τα μωρα κανουν καμακι απο ιντερνετ,κανε καμακι εξω,φαντασου κανας ασχημος παππους θα εισαι για να μιλας διαδικτιακα και οχι εξω χαχα

• Χαχα
Αντιδράσεις: tony1
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ακομα ψαχνεις τιντερ εσυ?ξυπνα δεν εισαι 15 χρονων,τα μωρα κανουν καμακι απο ιντερνετ,κανε καμακι εξω,φαντασου κανας ασχημος παππους θα εισαι για να μιλας διαδικτιακα και οχι εξω χαχα
Έχει κρυο έξω ρε νιανιαροτυπε.. Είμαι και παππούς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom