Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Έχει κρυο έξω ρε νιανιαροτυπε.. Είμαι και παππούς
χαχαχα ωραια δικαιολογια,εμενα που βραζει το αιμα μου δε περιμενω απο τσατ γιατι ειναι ελαχιστη πιθανοτητα,ηλπιζε εσυ στα 40σου απο τσατ.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
χαχαχα ωραια δικαιολογια,εμενα που βραζει το αιμα μου δε περιμενω απο τσατ γιατι ειναι ελαχιστη πιθανοτητα,ηλπιζε εσυ στα 40σου απο τσατ.
ελαχιστη πιθανοτητα για ποιον?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ελαχιστη πιθανοτητα για ποιον?
για ολους ρε φιλε για να ψαχνεται μια γυναικα απο τσατ ή θα ειναι καμια του 5 στα 10 ασχημη και δε θα βρισκει ή θα εχει κουσουρια δλδ τρελη,να μη τραβαει γεροντοκορε στιλ κλπ,αμα δε τα εχει αυτα δλδ ασχημουλα και κουσουρια γιατι να μπει τσατ?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
για ολους ρε φιλε για να ψαχνεται μια γυναικα απο τσατ ή θα ειναι καμια του 5 στα 10 ασχημη και δε θα βρισκει ή απλα θα εχει κουσουρια δλδ τρελη,να μη τραβαει γεροντοκορε στιλ.
γιατι θα τις παντρευτω? :confused: τωρα τι κανεις μαθήματα σε μενα για το τι ειναι η μια και η αλλη? μετα παραπονιέσαι οτι σου στέλνω αυτοκινητακια

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
γιατι θα τις παντρευτω? :confused: τωρα τι κανεις μαθήματα σε μενα για το τι ειναι η μια και η αλλη? μετα παραπονιέσαι οτι σου στέλνω αυτοκινητακια
ποια θα βγει ρε φιλε με αγνωστο πρεπει να ειναι τρελη να μη τη νοιαζει αν θα παθει κατι,μη εισαι αφελης,απο ιντερνετ δε γαμησε κανεις,ανοιξε το κυκλο σου,προσεγγιζε εξω και ετσι ισως εχεις πιθανοτητες,με το τιντερ στα 40 δεν εχεις.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
τζιμάκο μην την μπαίνεις στον βλαδιμηρ και σε μας τους 40ηδες,γτ και σ΄αυτήν την ηλικία το γκαβλί τέντα είναι..

dimitris(2)

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Like
113
Πόντοι
1
για ολους ρε φιλε για να ψαχνεται μια γυναικα απο τσατ ή θα ειναι καμια του 5 στα 10 ασχημη και δε θα βρισκει ή θα εχει κουσουρια δλδ τρελη,να μη τραβαει γεροντοκορε στιλ κλπ,αμα δε τα εχει αυτα δλδ ασχημουλα και κουσουρια γιατι να μπει τσατ?

εχεις απολυτο δικιο ξερω οπως ειπα 24 και 26 χρονων παιδια και ειναι ανεγκιχτα μονο σε ιεροδουλη εχουν παει ενω εχουν κανει προσπαθειες επισης ο φιλος μου στα 23 παρθενος φετος φιλησε για πρωτη φορα στο στομα και δε εκανε κατι αλλο εκτος αυτου.Τα πιτσιρικια που λες οτι γαμανε ειναι λιγα και αυτα τα μπαζα ειναι χρονια σε παρεες ειναι κοινωνικοι αυτοι αλλα ποσοι ειναι που εχουν ενα καρο παρεες δυστιχως οχι πολλοι.Αρα για μενα απο 20 εως 30 χρονων οι 7 στους 10 ειναι παρθενοι και εχουν μεινει στα φιλια οπως ο φιλος μου,μονο σε ιεροδουλη να εχουν παει και οι 3 στους 10 που ειναι φουλ κοινωνικοι δεν ειναι σα το φιλο μου αλλα εχουν προχωρησει αυτο θεωρω.
μικροί είναι οι φίλοι σου εγώ είμαι 30 και μόνο σε πουτάνες έχω γαμήσει

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
τζιμάκο μην την μπαίνεις στον βλαδιμηρ και σε μας τους 40ηδες,γτ και σ΄αυτήν την ηλικία το γκαβλί τέντα είναι..
Κυριε αυτος μου στελνει ολο αυτοκινητακια τι να του πω και γω?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ποια θα βγει ρε φιλε με αγνωστο πρεπει να ειναι τρελη να μη τη νοιαζει αν θα παθει κατι,μη εισαι αφελης,απο ιντερνετ δε γαμησε κανεις,ανοιξε το κυκλο σου,προσεγγιζε εξω και ετσι ισως εχεις πιθανοτητες,με το τιντερ στα 40 δεν εχεις.
εε τα θελει ο κωλαράκος σου μικρε..
1642945049077.png

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εσενα το σαιτ γνωριμιων σε πειραξε. Αμα η αλλη δεν ειναι σε σαιτ τετοιο αλλα ειναι ολη μερα φεισμπουκ, ινσταγκραμ, τουιτερ και με τη μουρη συνεχεια χωμενη στο κινητο, τι διαφορα εχει;

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
μικροί είναι οι φίλοι σου εγώ είμαι 30 και μόνο σε πουτάνες έχω γαμήσει
αυτο σου λεω ρε φιλε δλδ εχω αδικο μετα?οι 7 στους 10 σαν εσενα ειναι το 23αρη φιλο μου και το 24αρη και 26 αρη γνωστους μου δλδ παρθενοι ουτε φιλια,οι 3 να μπορουν και αλλιως απο εσας και να κανουν.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ολο το max θα σου στέλνω απο δω και μπρος
χαχα σοβαρεψου 40 εφτασες και κανεις σα μωρο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσενα το σαιτ γνωριμιων σε πειραξε. Αμα η αλλη δεν ειναι σε σαιτ τετοιο αλλα ειναι ολη μερα φεισμπουκ, ινσταγκραμ, τουιτερ και με τη μουρη συνεχεια χωμενη στο κινητο, τι διαφορα εχει;
απο ιντερνετ δε βρισκεις οσοι θελουν να κανουν απλα ανοιγουν τοις παρεες τους ειτε μιλανε εξω αλλιως δε γινεται.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ύψος και κιλά παρακαλώ.
δε φταιει το υψος και τα κιλα,ο 24 ,26 και 23 ειναι και οι 3 κανονικου βαρους και οι 2 ψηλοι και ο αλλος κοντουλης αλλα οχι παχυς και ντυνεται ωραια,απλα αμα δεν εισαι σε κυκλο με καταλληλα ατομα γυναικες αντρες δε βρισκεις αυτα τα 3 παιδια δεν εχουν καποιο κυκλο σπουδαιο εχουν μιλησει σε κοπελες αλλα αμα δε εχεις σωστο κυκλο με κοπελες νορμαλ μεσα ή δε πας σε χομπυ ωστε να αποκτησεις σωστο κυκλο μονο αμα τυχει και προφανως δε ετυχε σε κανεναν απο τους 3 ακομα να προχωρησουν εκτος απο κατι φιλια ο ενας οι αλλοι 2 ουτε φιλια κοινως αυτα τα 3 παιδια παρθενοι απο κοπελες εκτος ιεροδουλης και στο παιδι 30 χρονων δεν ετυχε επισης για τετοιους λογους.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: FARAW

No Respect

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2020
Like
259
Πόντοι
21
δε φταιει το υψος και τα κιλα,ο 24 ,26 και 23 ειναι και οι 3 κανονικου βαρους και οι 2 ψηλοι και ο αλλος κοντουλης αλλα οχι παχυς και ντυνεται ωραια,απλα αμα δεν εισαι σε κυκλο με καταλληλα ατομα γυναικες αντρες δε βρισκεις αυτα τα 3 παιδια δεν εχουν καποιο κυκλο σπουδαιο εχουν μιλησει σε κοπελες αλλα αμα δε εχεις σωστο κυκλο με κοπελες νορμαλ μεσα ή δε πας σε χομπυ ωστε να αποκτησεις σωστο κυκλο μονο αμα τυχει και προφανως δε ετυχε σε κανεναν απο τους 3 ακομα να προχωρησουν εκτος απο κατι φιλια ο ενας οι αλλοι 2 ουτε φιλια κοινως αυτα τα 3 παιδια παρθενοι απο κοπελες εκτος ιεροδουλης και στο παιδι 30 χρονων δεν ετυχε επισης για τετοιους λογους.
Συγνώμη που είμαι εγώ που θα σου το πω, αλλά χωρίς κουσούρια οι πιθανότητες να φτάσεις σε αυτές τις ηλικίες χωρίς να γαμήσεις είναι μηδέν.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Συγνώμη που είμαι εγώ που θα σου το πω, αλλά χωρίς κουσούρια οι πιθανότητες να φτάσεις σε αυτές τις ηλικίες χωρίς να γαμήσεις είναι μηδέν.
δε συμφωνω μαζι σου αυτο που λες ειναι ρετσετα θεωρω οι 7 στους 10 ειναι σα τα παδια ηλικιας 20 εως 30 και οι 3 στου 10 μονο δεν ειναι,μια χαρα φυσιολογικοι ειναι οι 3 γνωστοι μου παρολα αυτα δεν βρισκουν να γαμησουν και δεν το λεω μονο εγω αυτο εδω μελος ο elvis χρηστης λεει 2 γαμανε 8 τον παιζουνε αρα δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου.Δλδ 20 ατομα που ξερω που δεν εχουν προχωρησει εχουν ολοι κουσουρια?πεφτεις τελειως εξω λιπαμαι.

No Respect

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2020
Like
259
Πόντοι
21
δε συμφωνω μαζι σου αυτο που λες ειναι ρετσετα θεωρω οι 7 στους 10 ειναι σα τα παδια ηλικιας 20 εως 30 και οι 3 μονο δεν ειναι,μια χαρα φυσιολογικοι ειναι οι 3 γνωστοι μου παρολα αυτα δεν βρισκουν να γαμησουν και δεν το λεω μονο εγω αυτο εδω μελος ο elvis χρηστης λεει 2 γαμανε 8 τον παιζουνε αρα δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου.
Ο λόγος που κάποιοι τον παίζουν είναι ότι έχουν γυναικοδιώχτη.
Δεν είναι 2-8, είναι 7-3 και πάντα ήταν έτσι, σε κάθε γενιά.

Σε κάθε γενιά οι 3 στους 10 δεν θα γαμήσουν ποτέ.
Γιατί δεν ξέρουν να μιλήσουν, δεν ξέρουν να ντυθούν, δεν ξέρουν να φερθούν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom