Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.320
- Πόντοι
- 4.546
Οι ταρίφες είναι μια σχολή από μόνοι τους!Έχει κρυο έξω ρε νιανιαροτυπε.. Είμαι και παππούς
Οι ταρίφες είναι μια σχολή από μόνοι τους!Έχει κρυο έξω ρε νιανιαροτυπε.. Είμαι και παππούς
χαχαχα ωραια δικαιολογια,εμενα που βραζει το αιμα μου δε περιμενω απο τσατ γιατι ειναι ελαχιστη πιθανοτητα,ηλπιζε εσυ στα 40σου απο τσατ.Έχει κρυο έξω ρε νιανιαροτυπε.. Είμαι και παππούς
ελαχιστη πιθανοτητα για ποιον?χαχαχα ωραια δικαιολογια,εμενα που βραζει το αιμα μου δε περιμενω απο τσατ γιατι ειναι ελαχιστη πιθανοτητα,ηλπιζε εσυ στα 40σου απο τσατ.
για ολους ρε φιλε για να ψαχνεται μια γυναικα απο τσατ ή θα ειναι καμια του 5 στα 10 ασχημη και δε θα βρισκει ή θα εχει κουσουρια δλδ τρελη,να μη τραβαει γεροντοκορε στιλ κλπ,αμα δε τα εχει αυτα δλδ ασχημουλα και κουσουρια γιατι να μπει τσατ?ελαχιστη πιθανοτητα για ποιον?
γιατι θα τις παντρευτω? τωρα τι κανεις μαθήματα σε μενα για το τι ειναι η μια και η αλλη? μετα παραπονιέσαι οτι σου στέλνω αυτοκινητακιαγια ολους ρε φιλε για να ψαχνεται μια γυναικα απο τσατ ή θα ειναι καμια του 5 στα 10 ασχημη και δε θα βρισκει ή απλα θα εχει κουσουρια δλδ τρελη,να μη τραβαει γεροντοκορε στιλ.
ποια θα βγει ρε φιλε με αγνωστο πρεπει να ειναι τρελη να μη τη νοιαζει αν θα παθει κατι,μη εισαι αφελης,απο ιντερνετ δε γαμησε κανεις,ανοιξε το κυκλο σου,προσεγγιζε εξω και ετσι ισως εχεις πιθανοτητες,με το τιντερ στα 40 δεν εχεις.γιατι θα τις παντρευτω? τωρα τι κανεις μαθήματα σε μενα για το τι ειναι η μια και η αλλη? μετα παραπονιέσαι οτι σου στέλνω αυτοκινητακια
τζιμάκο μην την μπαίνεις στον βλαδιμηρ και σε μας τους 40ηδες,γτ και σ΄αυτήν την ηλικία το γκαβλί τέντα είναι..χαχαχα ωραια δικαιολογια,εμενα που βραζει το αιμα μου δε περιμενω απο τσατ γιατι ειναι ελαχιστη πιθανοτητα,ηλπιζε εσυ στα 40σου απο τσατ.
για ολους ρε φιλε για να ψαχνεται μια γυναικα απο τσατ ή θα ειναι καμια του 5 στα 10 ασχημη και δε θα βρισκει ή θα εχει κουσουρια δλδ τρελη,να μη τραβαει γεροντοκορε στιλ κλπ,αμα δε τα εχει αυτα δλδ ασχημουλα και κουσουρια γιατι να μπει τσατ?
μικροί είναι οι φίλοι σου εγώ είμαι 30 και μόνο σε πουτάνες έχω γαμήσειεχεις απολυτο δικιο ξερω οπως ειπα 24 και 26 χρονων παιδια και ειναι ανεγκιχτα μονο σε ιεροδουλη εχουν παει ενω εχουν κανει προσπαθειες επισης ο φιλος μου στα 23 παρθενος φετος φιλησε για πρωτη φορα στο στομα και δε εκανε κατι αλλο εκτος αυτου.Τα πιτσιρικια που λες οτι γαμανε ειναι λιγα και αυτα τα μπαζα ειναι χρονια σε παρεες ειναι κοινωνικοι αυτοι αλλα ποσοι ειναι που εχουν ενα καρο παρεες δυστιχως οχι πολλοι.Αρα για μενα απο 20 εως 30 χρονων οι 7 στους 10 ειναι παρθενοι και εχουν μεινει στα φιλια οπως ο φιλος μου,μονο σε ιεροδουλη να εχουν παει και οι 3 στους 10 που ειναι φουλ κοινωνικοι δεν ειναι σα το φιλο μου αλλα εχουν προχωρησει αυτο θεωρω.
Κυριε αυτος μου στελνει ολο αυτοκινητακια τι να του πω και γω?τζιμάκο μην την μπαίνεις στον βλαδιμηρ και σε μας τους 40ηδες,γτ και σ΄αυτήν την ηλικία το γκαβλί τέντα είναι..
εε τα θελει ο κωλαράκος σου μικρε..ποια θα βγει ρε φιλε με αγνωστο πρεπει να ειναι τρελη να μη τη νοιαζει αν θα παθει κατι,μη εισαι αφελης,απο ιντερνετ δε γαμησε κανεις,ανοιξε το κυκλο σου,προσεγγιζε εξω και ετσι ισως εχεις πιθανοτητες,με το τιντερ στα 40 δεν εχεις.
Εσενα το σαιτ γνωριμιων σε πειραξε. Αμα η αλλη δεν ειναι σε σαιτ τετοιο αλλα ειναι ολη μερα φεισμπουκ, ινσταγκραμ, τουιτερ και με τη μουρη συνεχεια χωμενη στο κινητο, τι διαφορα εχει;για ολους ρε φιλε για να ψαχνεται μια γυναικα απο τσατ ή θα ειναι καμια του 5 στα 10 ασχημη και δε θα βρισκει ή θα εχει κουσουρια δλδ τρελη,να μη τραβαει γεροντοκορε στιλ κλπ,αμα δε τα εχει αυτα δλδ ασχημουλα και κουσουρια γιατι να μπει τσατ?
αυτο σου λεω ρε φιλε δλδ εχω αδικο μετα?οι 7 στους 10 σαν εσενα ειναι το 23αρη φιλο μου και το 24αρη και 26 αρη γνωστους μου δλδ παρθενοι ουτε φιλια,οι 3 να μπορουν και αλλιως απο εσας και να κανουν.μικροί είναι οι φίλοι σου εγώ είμαι 30 και μόνο σε πουτάνες έχω γαμήσει
ολο το max θα σου στέλνω απο δω και μπροςΚυριε αυτος μου στελνει ολο αυτοκινητακια τι να του πω και γω?
χαχα σοβαρεψου 40 εφτασες και κανεις σα μωρο.ολο το max θα σου στέλνω απο δω και μπρος
απο ιντερνετ δε βρισκεις οσοι θελουν να κανουν απλα ανοιγουν τοις παρεες τους ειτε μιλανε εξω αλλιως δε γινεται.Εσενα το σαιτ γνωριμιων σε πειραξε. Αμα η αλλη δεν ειναι σε σαιτ τετοιο αλλα ειναι ολη μερα φεισμπουκ, ινσταγκραμ, τουιτερ και με τη μουρη συνεχεια χωμενη στο κινητο, τι διαφορα εχει;
πιο μυαλο απο σενα εχω φιλε παντως πιστεψε με μηπως αυτη την εικονα να τη στειλεις στον εαυτο σου?εε τα θελει ο κωλαράκος σου μικρε..
Ύψος και κιλά παρακαλώ.μικροί είναι οι φίλοι σου εγώ είμαι 30 και μόνο σε πουτάνες έχω γαμήσει
δε φταιει το υψος και τα κιλα,ο 24 ,26 και 23 ειναι και οι 3 κανονικου βαρους και οι 2 ψηλοι και ο αλλος κοντουλης αλλα οχι παχυς και ντυνεται ωραια,απλα αμα δεν εισαι σε κυκλο με καταλληλα ατομα γυναικες αντρες δε βρισκεις αυτα τα 3 παιδια δεν εχουν καποιο κυκλο σπουδαιο εχουν μιλησει σε κοπελες αλλα αμα δε εχεις σωστο κυκλο με κοπελες νορμαλ μεσα ή δε πας σε χομπυ ωστε να αποκτησεις σωστο κυκλο μονο αμα τυχει και προφανως δε ετυχε σε κανεναν απο τους 3 ακομα να προχωρησουν εκτος απο κατι φιλια ο ενας οι αλλοι 2 ουτε φιλια κοινως αυτα τα 3 παιδια παρθενοι απο κοπελες εκτος ιεροδουλης και στο παιδι 30 χρονων δεν ετυχε επισης για τετοιους λογους.Ύψος και κιλά παρακαλώ.
Συγνώμη που είμαι εγώ που θα σου το πω, αλλά χωρίς κουσούρια οι πιθανότητες να φτάσεις σε αυτές τις ηλικίες χωρίς να γαμήσεις είναι μηδέν.δε φταιει το υψος και τα κιλα,ο 24 ,26 και 23 ειναι και οι 3 κανονικου βαρους και οι 2 ψηλοι και ο αλλος κοντουλης αλλα οχι παχυς και ντυνεται ωραια,απλα αμα δεν εισαι σε κυκλο με καταλληλα ατομα γυναικες αντρες δε βρισκεις αυτα τα 3 παιδια δεν εχουν καποιο κυκλο σπουδαιο εχουν μιλησει σε κοπελες αλλα αμα δε εχεις σωστο κυκλο με κοπελες νορμαλ μεσα ή δε πας σε χομπυ ωστε να αποκτησεις σωστο κυκλο μονο αμα τυχει και προφανως δε ετυχε σε κανεναν απο τους 3 ακομα να προχωρησουν εκτος απο κατι φιλια ο ενας οι αλλοι 2 ουτε φιλια κοινως αυτα τα 3 παιδια παρθενοι απο κοπελες εκτος ιεροδουλης και στο παιδι 30 χρονων δεν ετυχε επισης για τετοιους λογους.
δε συμφωνω μαζι σου αυτο που λες ειναι ρετσετα θεωρω οι 7 στους 10 ειναι σα τα παδια ηλικιας 20 εως 30 και οι 3 στου 10 μονο δεν ειναι,μια χαρα φυσιολογικοι ειναι οι 3 γνωστοι μου παρολα αυτα δεν βρισκουν να γαμησουν και δεν το λεω μονο εγω αυτο εδω μελος ο elvis χρηστης λεει 2 γαμανε 8 τον παιζουνε αρα δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου.Δλδ 20 ατομα που ξερω που δεν εχουν προχωρησει εχουν ολοι κουσουρια?πεφτεις τελειως εξω λιπαμαι.Συγνώμη που είμαι εγώ που θα σου το πω, αλλά χωρίς κουσούρια οι πιθανότητες να φτάσεις σε αυτές τις ηλικίες χωρίς να γαμήσεις είναι μηδέν.
Ο λόγος που κάποιοι τον παίζουν είναι ότι έχουν γυναικοδιώχτη.δε συμφωνω μαζι σου αυτο που λες ειναι ρετσετα θεωρω οι 7 στους 10 ειναι σα τα παδια ηλικιας 20 εως 30 και οι 3 μονο δεν ειναι,μια χαρα φυσιολογικοι ειναι οι 3 γνωστοι μου παρολα αυτα δεν βρισκουν να γαμησουν και δεν το λεω μονο εγω αυτο εδω μελος ο elvis χρηστης λεει 2 γαμανε 8 τον παιζουνε αρα δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου.