Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
μουνοδουλος
Αιφνίδιος χωρισμός

Καλησπέρα στην ομάδα.
Θα μπω κατευθείαν στο ψητό...........
μπλα μπλα μπλα μπλα.....
μπλα μπλα μπλα μλπα............
Γιατί όμως μία κοπέλα να λήγει μια σχέση με προοπτική μετά από ένα καταπληκτικό απόγευμα που περάσαμε μαζί στέλνοντας μου ένα απλό μήνυμα σχεδόν μια ώρα από όταν την άφησα στο σπίτι;

:confused:
Καλο ειναι να ρωτήσεις την ίδια

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
λες μαλακιες μεγαλες η ντροπαλοτητα δε εχει να κανει με το αν ειναι παρθενα ή οχι απλα ετσι ειναι ως ανθρωπος,ετσι της βγαινει.

Καμια γυναίκα που έχει φάει πούτσα δεν είναι ντροπαλή

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Πρέπει να είσαι χορτασμένος όμως εγώ στα 25 που κυκλοφορουσα με τη πουτσα όρθια στο δρόμο πως να το κάνω?
οταν ησουν 20 εως 25 δε πηγαινες σε πουτανες δλδ?εφοσον αποτι ειχες πει δε σκαμπαζες με το καμακι και οτι μετα εμαθες?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
οταν ησουν 20 εως 25 δε πηγαινες σε πουτανες δλδ?εφοσον αποτι ειχες πει δε σκαμπαζες με το καμακι και οτι μετα εμαθες?
Πήγαινα και σε πουτανες αλλά τι να μου κάνουν? Στα 25 τυπε γαμουσα τη γκομενα μου μετά πήγαινα σε πουτανες και μετά τη επαιζα και ακόμα δεν ηρεμουσα

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Πήγαινα και σε πουτανες αλλά τι να μου κάνουν? Στα 25 τυπε γαμουσα τη γκομενα μου μετά πήγαινα σε πουτανες και μετά τη επαιζα και ακόμα δεν ηρεμουσα
αμα ειχες γκομενα τοτε ηταν λαθος που πηγαινες σε ιεροδουλες,μονο αμα ειχες ξηρασια να πηγαινες σε ιεροδουλες αλλα οκ,ναι ξερω ειναι ηλικιες αυτες που εισαι ολο σε ορεξεις αλλα εφοσον στις καλυπτε η σχεση σου δε υπηρχε λογος να πας σε ιεροδουλες.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Κάποιος που κάνει καμάκι στην Ελλάδα και τρωει χυλόπιτες δε σημαίνει ότι δε ξερει απο καμάκι η κανει κάτι λάθος.. Να το θυμάσαι αυτό γιατι εγώ για πολλά χρόνια τα εριχνα στον εαυτό μου?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
αμα ειχες γκομενα τοτε ηταν λαθος που πηγαινες σε ιεροδουλες,μονο αμα ειχες ξηρασια να πηγαινες σε ιεροδουλες αλλα οκ,ναι ξερω ειναι ηλικιες αυτες που εισαι ολο σε ορεξεις αλλα εφοσον στις καλυπτε η σχεση σου δε υπηρχε λογος να πας σε ιεροδουλες.
Γιατί ήταν λάθος?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Σε λίγο θα σε λέει "θείο"
χεχεχε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάποιος που κάνει καμάκι στην Ελλάδα και τρωει χυλόπιτες δε σημαίνει ότι δε ξερει απο καμάκι η κανει κάτι λάθος.. Να το θυμάσαι αυτό γιατι εγώ για πολλά χρόνια τα εριχνα στον εαυτό μου?
καλα σωστο και αυτο ειναι ζαβες εδω πολλες.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Γιατί ήταν λάθος?
γιατι οι ιεροδουλες πρεπει να ειναι η για τα μπακουρια ή γι ατους παντρεμενους αμα εχεις σχεση και στα καλυπτει αυτα ποιος ο λογος να πας,αμα θες ποικιλια απλα δε κανεις σχεση αυτη ειναι η αποψη μου,επισης αμα βρισκεις εξω ειτε ξεπετες ειτε σχεση γιατι να πας?θεωρω η ιεροδουλη ειναι για περιοδους ξηρασιας που δε βρισκεις εξω τιποτα απο τα 2 αλλα οκ αποψεις

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.395
Πόντοι
3.786
Πρέπει να είσαι χορτασμένος όμως εγώ στα 25 που κυκλοφορουσα με τη πουτσα όρθια στο δρόμο πως να το κάνω?
Για αυτό πρέπει ο καθένας να βάζει λίγο χαμηλότερα τον πήχη σε νεότερες ηλικίες.Αν είναι ωραίος ας πούμε να πάει και με μέτριες,μέχρι να ανεβάσει αρκετά την αυτοπεποίθηση του

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Για αυτό πρέπει ο καθένας να βάζει λίγο χαμηλότερα τον πήχη σε νεότερες ηλικίες.Αν είναι ωραίος ας πούμε να πάει και με μέτριες,μέχρι να ανεβάσει αρκετά την αυτοπεποίθηση του
τωρα να ξερεις και οι μετριες εχουν φουλ αυτοπεποιθηση και ριχουν ακυρα βλεπεις κατι παχουλες που ειναι καργα στη αυτοπεποιθηση και ριχνουν χ μονο αν πας σε κοπελες που δεν εχουν αυτοπεποιθηση και δεν ειναι ψωνισμενες ουτε λιγο υπαρχει πιθανοτητα να βρεις.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.395
Πόντοι
3.786
γιατι οι ιεροδουλες πρεπει να ειναι η για τα μπακουρια ή γι ατους παντρεμενους αμα εχεις σχεση και στα καλυπτει αυτα ποιος ο λογος να πας,αμα θες ποικιλια απλα δε κανεις σχεση αυτη ειναι η αποψη μου,επισης αμα βρισκεις εξω ειτε ξεπετες ειτε σχεση γιατι να πας?θεωρω η ιεροδουλη ειναι για περιοδους ξηρασιας που δε βρισκεις εξω τιποτα απο τα 2 αλλα οκ αποψεις
Κανονικά ούτε για τους παντρεμένους πρέπει να είναι.Αν το σεξ στον γάμο έχει τελματώσει,καλύτερα να χωρίσεις και να πας με όσες θες

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656

Λάθος,ο ωραίος δεν πρέπει να ρίχνει ποτε τον πήχυ γιατί μετά και οι μέτριες θέλουν μόνο ωραίους

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Κανονικά ούτε για τους παντρεμένους πρέπει να είναι.Αν το σεξ στον γάμο έχει τελματώσει,καλύτερα να χωρίσεις και να πας με όσες θες
επισης συμφωνω σε οσα λες μπραβο εισαι ηθικος ανθρωπος ταιριαζουν οι ιδεες μας πολυ φιλε.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
τωρα να ξερεις και οι μετριες εχουν φουλ αυτοπεποιθηση και ριχουν ακυρα βλεπεις κατι παχουλες που ειναι καργα στη αυτοπεποιθηση και ριχνουν χ μονο αν πας σε κοπελες που δεν εχουν αυτοπεποιθηση και δεν ειναι ψωνισμενες ουτε λιγο υπαρχει πιθανοτητα να βρεις.

Ποιος φταίει γι'αυτό;Αυτοί που τις παρακαλάνε

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656

Πλέον ο παντρεμένος που δεν ξενογαμάει γίνεται αντικείμενο χλευασμού

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.395
Πόντοι
3.786
Πλέον ο παντρεμένος που δεν ξενογαμάει γίνεται αντικείμενο χλευασμού
Από μια μερίδα του πληθυσμού,ναι.Εσύ να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και άσε τους άλλους να λένε,όταν παντρευτείς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom