Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Λεει μια ατακα τυπε μου '' Αν στα 40 εχεις τα ιδια μυαλα που εχεις στα 20 τοτε σημαινει οτι εχεις χασει 20 χρονια απο τη ζωη σου ''

Μην εισαι απολυτος σε πολλα γιατι θα αλλαξεις μυαλα καποια στιγμη και ετσι ειναι λογικο αν μεγαλωνεις , αποκτας βιωματα και εμπειριες και η κατασταση σου και η ζωη σου μεταβαλλεται
ενταξει ο καθενας με τις αποψεις του εγω υποστηριζω αυτες τις ιδεες και ας μη συμφωνεις εσυ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.949
Πόντοι
9.297
Οι κυκλοι παρεων είναι για να βρεις μια να την έχεις 100 χρόνια όχι για να γαμάς πολλες και διαφορετικες
Ναι αλλά η μία παρέα μπορεί να ανοίγει παρακλάδια σε άλλες και πάει λέγοντας....

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Στην Ελλάδα και το να καταφέρεις σχέση είναι κατόρθωμα με την κατάσταση που υπάρχει

Βλέπεις τις άλλες όλη μέρα στα κινητά,βλέπεις τόσους αγάμητους,βλέπεις την πείνα και την ξενέρωτη κατάσταση υπάρχει,και λες έχω τουλάχιστον τη γκομενίτσα μου,δεν είμαι μπακούρι,οι αγάμητοι όλοι με ζηλεύουν κλπ

Για ένα κάποιο καιρό,ακόμα και η σχέση σε ανεβάζει.Όλοι έχουν την ανάγκη γυναίκας στη ζωή τους,άσχετα με το τί λένε.Το χειρότερο απ'όλα είναι να'σαι μπακούρι ή να έχεις μόνη επιλογή τα μπουρδέλα.
Αν έχεις ένα καλό γκόμενάκι.. Θα γαμας για τη πλάκα 2 με 3 φορές τη μέρα.. Ξέρεις τι εμπειρία αποκτάς? 3 μήνες σχέση να έχετε μας κάνει 180 γαμισια.. Για αυτό όλοι τρέχουν και παράκαλανε για να κάνουνε σχέσεις.. Σου λέει τώρα αυτή βρήκα, άμα τη χάσω τη γαμησα, που θα βρω άλλη γκόμενά? ?. Οι γυναίκες βέβαια δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα, βρίσκουν πουτσες πανεύκολα..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.949
Πόντοι
9.297
Αν έχεις ένα καλό γκόμενάκι.. Θα γαμας για τη πλάκα 2 με 3 φορές τη μέρα.. Ξέρεις τι εμπειρία αποκτάς? 3 μήνες σχέση να έχετε μας κάνει 180 γαμισια.. Για αυτό όλοι τρέχουν και παράκαλανε για να κάνουνε σχέσεις.. Σου λέει τώρα αυτή βρήκα, άμα τη χάσω τη γαμησα, που θα βρω άλλη γκόμενά? ?. Οι γυναίκες βέβαια δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα, βρίσκουν πουτσες πανεύκολα..
Αυτές που θέλουν βρίσκουν...οι άλλες μένουν αγαμητες για χρόνια μέχρι να βρουν τον ιππότη στο λευκό άλογο.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ρε τυπε για λυσε μου μια απορία... Πόσες θα γαμησει κάποιος μέσα σε μια παρέα?
Κάνε ένα γκάλοπ ρώτα τις κότες στο ταξι μέσα πως γνωριστικανε με το γαμια τους.. 99 στις 100 το ιδι θα σου πουνε.. Γνωριστικαμε μέσω κοινής παρέας, κύκλου κια κοινών γνωστών.. Άμα βρεις 1,μονο 1 να σου πει μου την έπεσε στο δρόμο και με φλέρταρε, θα βγω στη Συγγρού να κάνω το τραβελι.?. Τόσο σίγουρος είμαι ότι όλοι στην Ελλάδα μόνο μέσω παρέα γαμανε..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ναι αλλά η μία παρέα μπορεί να ανοίγει παρακλάδια σε άλλες και πάει λέγοντας....
Και παλι με όλο αυτό το κουτσομπολιό εδω στην Ελλάδα δεν ευνοεί αυτές τις καταστάσεις. Η Ελλάδα δεν είναι για να γαμάς πολλες και διαφορετικές έτσι απλά όπως γίνεται και εξω. Εδώ πρέπει να είσαι κάποιος, να είσαι κάτι αλλά και παλι δεν είναι τόσο απλό.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.949
Πόντοι
9.297
Και παλι με όλο αυτό το κουτσομπολιό εδω στην Ελλάδα δεν ευνοεί αυτές τις καταστάσεις. Η Ελλάδα δεν είναι για να γαμάς πολλες και διαφορετικές έτσι απλά όπως γίνεται και εξω. Εδώ πρέπει να είσαι κάποιος, να είσαι κάτι αλλά και παλι δεν είναι τόσο απλό.
Μυαλό χωριού έχουν ...ακόμα και στην Αθήνα η λογική του κύκλου επικρατεί.Κομπλεξαρες παντού....

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Κάνε ένα γκάλοπ ρώτα τις κότες στο ταξι μέσα πως γνωριστικανε με το γαμια τους.. 99 στις 100 το ιδι θα σου πουνε.. Γνωριστικαμε μέσω κοινής παρέας, κύκλου κια κοινών γνωστών.. Άμα βρεις 1,μονο 1 να σου πει μου την έπεσε στο δρόμο και με φλέρταρε, θα βγω στη Συγγρού να κάνω το τραβελι.?. Τόσο σίγουρος είμαι ότι όλοι στην Ελλάδα μόνο μέσω παρέα γαμανε..
Σιγά μη κάθομαι να ρωτάω τις πελάτισσες που οικονομισαν τον γαμια τους

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.949
Πόντοι
9.297
Μια σχέση μεσω καμακιου έχει αξία για εκατό μέσω κοινών γνωστών κτλ...

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Μ'αυτούς γαμιούνται τα βιζιτάκια ρε τύπε

Η μεγάλη πλειοψηφία με συνομήλικους γαμιέται,με μούσια,φόρμες κλπ
αυτοι δεν ειναι συμφοιτητες ουτε πιτσιρικαδες ειναι τυποι που γνωρισαν σε μπαρ η απο κοινη παρεα κυκλος
μεγαλυτεροι σε ηλικια ανω των 30 η 35 καποιοι και κανας παντρεμενος αναμεσα τη θυμασαι τη πενταγιωσα η 2 που χα δει στο κλαμπ
χωμενοι τυποι οσο δε παει κατι σαν τον κανακη πχ μπαρμαν κτ΄΄λ

ακομα κι οι νεοι με σχεση δεν γαμανε ψιλοφασωμα μονο

1/10 πιστιρικαδες γαμανε και πολλους ειπα ολοι σε πουτανες πανε

πρεπει να σαι χωμενος

No Respect

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2020
Like
259
Πόντοι
21
Αν έχεις ένα καλό γκόμενάκι.. Θα γαμας για τη πλάκα 2 με 3 φορές τη μέρα.. Ξέρεις τι εμπειρία αποκτάς? 3 μήνες σχέση να έχετε μας κάνει 180 γαμισια..
Φίλε, οι γυναίκες μία φορά τον μήνα έχουν περίοδο για μια εβδομάδα.
Μετά υπάρχουν και μέρες που θέλουν να κάνουν κάτι άλλο από το να κοιτάζουν το ταβάνι του δωματίου σου.
Μετά υπάρχουν και μέρες που έχουν κάποια άλλη υποχρέωση.

Πόσο χρονών είσαι?

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Άλλη αηδία κι αυτή,το ξυρισμένο κεφάλι :vomit:

Άντε να'ναι κάποιος με τριχόπτωση,το καταλαβαίνω.Αλλά να'χεις μια χαρά μαλλί,να το ξυρίζεις και να μου πετάς το κρανίο,ε είναι αηδία

Άλλη αηδία,αυτό το πανηλίθιο κούρεμα που κάνουν όλα τα πιτσιρίκια με το μισοξυρισμένο κεφάλι.:headbang:
νομιζουν θα γαμησουν επιεδη κουρεμα ροναλτο

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Μόνο όσους τους υποχρεώνουν λόγω δουλειάς ξυρίζονται.Κι αυτοί δεν θα ξυρίζονταν αλλιώς.

Όταν ακούνε 9/10 ελλεεινίδες να λένε θέλουν μούσι,ποιος να ξυριστεί μετά;
εμενα με ενοχλουν ακομα και μια βδομαδα αξυριστος

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ακριβως αυτες που ειναι ντροπαλες και δε κανουν ξεπετα αλλα μονο σχεση και ειναι στιλ γεροντοκορε σα τη θεια μου που ειναι λιγες αυτες πια δε βρισκουν μη λεμε πως βρισκουν και ολες ολες,βρισκουν οι πιο πολλες αυτες οι λιγες που ειναι σα τη θεια μου δεν.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
αυτοι δεν ειναι συμφοιτητες ουτε πιτσιρικαδες ειναι τυποι που γνωρισαν σε μπαρ η απο κοινη παρεα κυκλος
μεγαλυτεροι σε ηλικια ανω των 30 η 35 καποιοι και κανας παντρεμενος αναμεσα τη θυμασαι τη πενταγιωσα η 2 που χα δει στο κλαμπ
χωμενοι τυποι οσο δε παει κατι σαν τον κανακη πχ μπαρμαν κτ΄΄λ

ακομα κι οι νεοι με σχεση δεν γαμανε ψιλοφασωμα μονο

1/10 πιστιρικαδες γαμανε και πολλους ειπα ολοι σε πουτανες πανε

πρεπει να σαι χωμενος
σωστα αυτα που λες και εγω αυτο πιστευω λιγοι γαμανε οι περισσοτεροι σαν τον 26αρη 24αρη 2 τυπους που ξερω μια χαρα ανθρωποι που δε εχουν φιλησει ουτε στομα και εχουν κανει σεξ μονο σε ιεροδουλη.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Κυριοι για να καταλάβετε κάτι.. Οι παρεες δε σε βοηθάνε να γαμάς πολλά μουνια και διαφορετικα, σε βοηθάνε να βρεις ενα καλο μουνι που υπό άλλες συνθήκες δεν θα το έβρισκες έτσι απλά... Και τις συνθήκες τις ξέρουμε όλοι. Όπως και μου έχει τυχει στη ζωή μου ειχα βρει 3 πολυ καλα τοπ μέσα απο παρεες ... Σε καμακι αμφιβάλλω αν θα τα εβγαζα όσο ωραίος και να είμαι δεν έχει σημασία

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Έτσι αρχηγέ γαμανε μόνο όσοι έχουνε παρέες με μουνια μέσα, μεγάλο κύκλο, κοινούς γνωστούς με μουνια.. Εννοείτε γαμανε και όσοι φράγκα από μπαμπά.. Εγώ πιστεύω ότι ένα 25 τα 100 τις γαμαει όλες.. Αφού στην Ελλάδα το παιχνίδι μόνο μέσω παρέας και κοινών γνωστών γίνετε, αλλιώς ένας άντρας είναι αδύνατον να βρει αν φλερτάρει από δρόμο άγνωστες μόνο χιλοπιτες θα μαζεύει..?
Ειχα δυο φιλους ιδιας ηλικιας,ο ενας χωρις γκομενα ο αλλος με γκομενα.
Αυτος που ειχε την γκομενα χωριζει και σε ενα μηνα ειχε αλλη μετα απο 6 μηνες χωριζει παλι και τα εφτιαξε με αλλη με λιγα λογια σε 1.5 χρονο ειχε αλλαξει 3 γκομενες.
Ο αλλος φιλος δεν ειχε κοπελα για 5 χρονια.
Τι εκανε την διαφορα?
1.ο ενας ειχε παρεα και κυκλους
2.ειχε καλη δουλεια

Ο αλλος δεν ειχε παρεα ενα δυο φιλους και εβγαζε μεροκαματα.
Αρα βλεπεις ποιοι γαμανε στην ελλαδα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Κυριοι για να καταλάβετε κάτι.. Οι παρεες δε σε βοηθάνε να γαμάς πολλά μουνια και διαφορετικα, σε βοηθάνε να βρεις ενα καλο μουνι που υπό άλλες συνθήκες δεν θα το έβρισκες έτσι απλά... Και τις συνθήκες τις ξέρουμε όλοι. Όπως και μου έχει τυχει στη ζωή μου ειχα βρει 3 πολυ καλα τοπ μέσα απο παρεες ... Σε καμακι αμφιβάλλω αν θα τα εβγαζα όσο ωραίος και να είμαι δεν έχει σημασία
έτσι ακριβώς, :thumbsup: προσυπογράφω :hi:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι κυκλοι παρεων είναι για να βρεις μια να την έχεις 100 χρόνια όχι για να γαμάς πολλες και διαφορετικες

:thumbsup:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πολλοι κανουν πολλους κυκλους μεσω μιας παρεας γνωριζουν αλλους και χωνονται σε διαφορετικους κυκλους οποτε έρχονται συνεχεια σε επαφη με νεες γνωριμιες.
Αλλλα και μενα με ξενερωνει η φαση μεσω παρεας κυκλου.
Εγω καμια φορα οταν βρεθω σε παρεα λεω οτι ειναι μπουρδελιαρης και δεν θελω σχεση και ετσι δεν μπαινω καν σε παιχνιδι

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Πολλοι κανουν πολλους κυκλους μεσω μιας παρεας γνωριζουν αλλους και χωνονται σε διαφορετικους κυκλους οποτε έρχονται συνεχεια σε επαφη με νεες γνωριμιες.
Αλλλα και μενα με ξενερωνει η φαση μεσω παρεας κυκλου.
Εγω καμια φορα οταν βρεθω σε παρεα λεω οτι ειναι μπουρδελιαρης και δεν θελω σχεση και ετσι δεν μπαινω καν σε παιχνιδι
Καλο ειναι να μη το λες... Ουτε για αστείο. Αν θες να τους ξενερώσεις χιλιες φορές να λες κάτι άλλο παρα αυτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom