Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ποιος φταίει γι'αυτό;Αυτοί που τις παρακαλάνε
ναι γιαυτο οι αντρες ειναι κατωτεροι γιατι δεν εχουν εγωισμο και στη τελικη αμα τοσο πολυ θελουν να γαμησουν ας πανε σε ιεροδουλες που στη τελικη ειναι μουναρες απο το να απελπιζονται και να παρακαλαν τη καθε πατσαβουρα και μετα η πατσαβουρα ριχνει χ αβερτα.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
καλα δεν ντρεπεστε να αμφισβητειτε τον Δασκαλο? :rockon: :rockon: :rockon:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Λάθος,ο ωραίος δεν πρέπει να ρίχνει ποτε τον πήχυ γιατί μετά και οι μέτριες θέλουν μόνο ωραίους
σωστο αυτο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλα δεν ντρεπεστε να αμφισβητειτε τον Δασκαλο? :rockon: :rockon: :rockon:
συγγνωμη μαμα δε θα το ξανακανουμε,θα μας βαλεις τιμωρια τωρα?δε θα ξανααμφισβητησω το δασκαλο ποτε να το γραψουμε 100 φορες.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
γιατι οι ιεροδουλες πρεπει να ειναι η για τα μπακουρια ή γι ατους παντρεμενους αμα εχεις σχεση και στα καλυπτει αυτα ποιος ο λογος να πας,αμα θες ποικιλια απλα δε κανεις σχεση αυτη ειναι η αποψη μου,επισης αμα βρισκεις εξω ειτε ξεπετες ειτε σχεση γιατι να πας?θεωρω η ιεροδουλη ειναι για περιοδους ξηρασιας που δε βρισκεις εξω τιποτα απο τα 2 αλλα οκ αποψεις
Γιατί βαριόμουν να τρώω μόνο παστίτσιο :confused:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Γιατί βαριόμουν να τρώω μόνο παστίτσιο :confused:
αμα βαριοσουν να τρως παστιτσιο τοτε να μην εκανες σχεση,ειναι αδικο να ξερω ανθρωπους να μη μπορουν να κανουν μια σχεση και συ που μπορεσες εκανες πραγματα κουλα,αλλα ειπαμε αποψεις.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
αμα βαριοσουν να τρως παστιτσιο τοτε να μην εκανες σχεση,ειναι αδικο να ξερω ανθρωπους να μη μπορουν να κανουν μια σχεση και συ που μπορεσες εκανες πραγματα κουλα,αλλα ειπαμε αποψεις.
Ε για αυτο σταμάτησα τις σχέσεις..

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ε για αυτο σταμάτησα τις σχέσεις..
το θεμα ειναι οτι επρεπε απο την αρχη να μη τις εκανες ποτε εφοσον εβλεπες οτι θες ποικιλια αλλα η ανωριμοτητα σου δε σε αφησε να σκεφτεις λογικα να πεις κατσε δε θα κανω καμια εφοσον ειμαι της ποικιλιας και ειναι αδικο να ξενογαμαω εφοσον μου τα παρεχει ολα αλλα που να βρεις το φιλοτιμο να το πεις,κριμα που πανε μερικες με κατι τυπους σαν εσας αυτες φταινε που πανε αλλα οκ και καποιοι που ειναι παιδια αλφα αλφα να μην μπορουν 24 ο ενας 26 ο αλλος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.949
Πόντοι
9.297
Δύσκολα μπορούν να διαχειριστούν άντρα με προσωπικότητα.Οι περισσότερες έχουν μάθει στους χαλβάδες.Και δεν εννοώ χαλβάδες επαγγελματικά αλλά χαλβάδες με τις γυναίκες.
Δεν αποκλείεται να είναι ΚΑΙ επαγγελματικά χαλβάδες,οσφυοκαμπτες κτλ....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.949
Πόντοι
9.297
Καμια γυναίκα που έχει φάει πούτσα δεν είναι ντροπαλή
Λάθος...είναι άλλο να την φάει από τον κύκλο συμμαθητών/ συμφοιτητών/ συναδέλφων και άλλο να πλησιάσει ένας ουρανοκατέβατος στον δρόμο η σε καφετέρια...

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Λάθος...είναι άλλο να την φάει από τον κύκλο συμμαθητών/ συμφοιτητών/ συναδέλφων και άλλο να πλησιάσει ένας ουρανοκατέβατος στον δρόμο η σε καφετέρια...
οχι μονο αυτο αλλα το να τα βρεις με τον εαυτο σου και να μην εισαι ντροπαλος δεν εχει ν ακανει με το αν γαμησες βλεπεις 16χρονα που δεν εχουν γαμησει αγορια κοριτσια και εχουν μια αυτοπεποιθηση να βλακειες λες subzero δεν ξερεις τιποτα,ή τρολαρεις ή απλα δε εισαι στη δικια σου γυαλα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
το θεμα ειναι οτι επρεπε απο την αρχη να μη τις εκανες ποτε εφοσον εβλεπες οτι θες ποικιλια αλλα η ανωριμοτητα σου δε σε αφησε να σκεφτεις λογικα να πεις κατσε δε θα κανω καμια εφοσον ειμαι της ποικιλιας και ειναι αδικο να ξενογαμαω εφοσον μου τα παρεχει ολα αλλα που να βρεις το φιλοτιμο να το πεις,κριμα που πανε μερικες με κατι τυπους σαν εσας αυτες φταινε που πανε αλλα οκ και καποιοι που ειναι παιδια αλφα αλφα να μην μπορουν 24 ο ενας 26 ο αλλος.
Λεει μια ατακα τυπε μου '' Αν στα 40 εχεις τα ιδια μυαλα που εχεις στα 20 τοτε σημαινει οτι εχεις χασει 20 χρονια απο τη ζωη σου ''

Μην εισαι απολυτος σε πολλα γιατι θα αλλαξεις μυαλα καποια στιγμη και ετσι ειναι λογικο αν μεγαλωνεις , αποκτας βιωματα και εμπειριες και η κατασταση σου και η ζωη σου μεταβαλλεται

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Λιγοι γαμανε και αν πιασουμε ηλικιες 20 εως 40.
Υπαρχει μια μαζα ενα ποσοστο 40% το οποιο γαμει σχεδον το 80% των γυναικων.
Το υπολοιπο 60% απλα μενει στην αγαμια
Έτσι αρχηγέ γαμανε μόνο όσοι έχουνε παρέες με μουνια μέσα, μεγάλο κύκλο, κοινούς γνωστούς με μουνια.. Εννοείτε γαμανε και όσοι φράγκα από μπαμπά.. Εγώ πιστεύω ότι ένα 25 τα 100 τις γαμαει όλες.. Αφού στην Ελλάδα το παιχνίδι μόνο μέσω παρέας και κοινών γνωστών γίνετε, αλλιώς ένας άντρας είναι αδύνατον να βρει αν φλερτάρει από δρόμο άγνωστες μόνο χιλοπιτες θα μαζεύει..?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Έτσι αρχηγέ γαμανε μόνο όσοι έχουνε παρέες με μουνια μέσα, μεγάλο κύκλο, κοινούς γνωστούς με μουνια.. Εννοείτε γαμανε και όσοι φράγκα από μπαμπά.. Εγώ πιστεύω ότι ένα 25 τα 100 τις γαμαει όλες.. Αφού στην Ελλάδα το παιχνίδι μόνο μέσω παρέας και κοινών γνωστών γίνετε, αλλιώς ένας άντρας είναι αδύνατον να βρει αν φλερτάρει από δρόμο άγνωστες μόνο χιλοπιτες θα μαζεύει..?
Ρε τυπε για λυσε μου μια απορία... Πόσες θα γαμησει κάποιος μέσα σε μια παρέα?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Οι κυκλοι παρεων είναι για να βρεις μια να την έχεις 100 χρόνια όχι για να γαμάς πολλες και διαφορετικες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom