Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Και αντε πες φιλαρακο εχεις κυκλο και αντε πες καπαρωσες μια γκομενα.
Μετα τι καταφερες;
Σχεση καταφερες
Οχι γαμησι οποτε θες και ελευθερος μετα.
Οι γκομενες σου φορτωνονται ασχημα οταν κανουν σχεση μαζι σου
Χρειαζεται επιτελους καποιος να μαθει στις νεες κοπελες οτι το γαμησι και το "κερατο" δεν ειναι αμαρτηματα.
Ωστε να καραξεσκιστουμε ολοι στα γαμησια.
Φαντασου σε μια κοινωνια τερμα απελευθερωμενη που δεν υπαρχει καν το "καταταστατικο" της σχεσης τι ωραια θα ηταν
Ουτε κυκλος ουτε κοινοι γνωστοι ουτε καπαρωμενες κοπελες " σε σχεση"
Το μονο καλο στην παρουσα φαση ειναι πως αν καταφερεις να γαμησεις κοπελα σε σχεση η γλυκα του μουνιου της και ο πιδακας του χυσιματος σου οταν εκσπερματωσεις πολλαπλασιαζονται κατα πολυ

Στην Ελλάδα και το να καταφέρεις σχέση είναι κατόρθωμα με την κατάσταση που υπάρχει

Βλέπεις τις άλλες όλη μέρα στα κινητά,βλέπεις τόσους αγάμητους,βλέπεις την πείνα και την ξενέρωτη κατάσταση υπάρχει,και λες έχω τουλάχιστον τη γκομενίτσα μου,δεν είμαι μπακούρι,οι αγάμητοι όλοι με ζηλεύουν κλπ

Για ένα κάποιο καιρό,ακόμα και η σχέση σε ανεβάζει.Όλοι έχουν την ανάγκη γυναίκας στη ζωή τους,άσχετα με το τί λένε.Το χειρότερο απ'όλα είναι να'σαι μπακούρι ή να έχεις μόνη επιλογή τα μπουρδέλα.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Φυσικα και δεχομαι την αντιθετη αποψη.Ειναι υποκειμενικη αλλωστε
Για σενα το λαθος ειναι σωστο για μενα και αντιστροφως το σωστο για μενα ειναι λαθος για σενα
Χωρις να θελω να σε πεισω για το αντιθετο εννοειται:
Οι σχεσεις που οδηγουν;
Πιστευεις οτι υπαρχουν αξιες κοπελες για να συναψεις μαζι τους κατι ουσιαστικοτερο απο σαρκικη επαφη;
Και ας πουμε οτι ναι πραγματι υπαρχουν.
Και πως απλα δε τις γνωρισα εγω παρ ολο που εχω γνωρισει αρκετες διαφορων κατηγοριων
Τι νοημα εχει να "δεσμευονται" σε μια μακροχρονια σχεση και να μη δινουν αλλου τη σαρκα τους;
Πιστευεις πως καποιος μπορει να ανηκει σε καποιον αποκλειστικα;
Δεν ειναι εγωισμος να θελουμε να εχουμε αποκλειστικοτητα ανδρες και γυναικες;
Δεχεσαι πως ολα εχουν μια ημερομηνια ληξης ασχετως αν μας αρεσει η οχι;
Μια σχεση αν κρατησει οδηγει στη μονιμοτητα και στο γαμο η στη δημιουργια παιδιων.
Οκ για καποιους αυτα ειναι ενταξει.
Αλλα γιατι να μην υπαρχει πληρης ελευθερια τοσο του ανδρα οσο και της γυναικας για σεξ;
Αυτα τυπε μου
ναι εγω ειμαι αυτης της αποψης,δλδ η σχεση ειναι ωραια γιατι το κανετε μονο μεταξυ σας και ειναι ωραιο το συναισθημα αμα γαμιουνται ολοι και ολες με ολους θα γινουμε αμερικη,διαβολοι θα γινουμε ,και στο λεω αυτο εγω που εχω γαμησει διαφορετικες ιεροδουλες αλλα καποια στιγμη πρεπει να κανει καποιος μια σχεση και να πηγαινει μονο με εκεινη γιατι σπαλιαρες τιγκα στις καταχρησεις δε θελουμε να γινουμ εαμα δε ερωτευτεις δεν εχει νοημα η ζωη και ναι πιστευω υπαρχουν μερικες κοπελες που αξιζουν σχεση,εχουμε και τους μαλακες που τα φτιαχνουν με καριολες αντι απλα να τις γαμησουν μονο αυτοι ειναι ηλιθιοιμουνοδουλοι σχεση με σοβαρες μονο και ξεπετα με τις γελοιες,και δεν ειμαι υπερ για τη πληρη ελευθερια οπως λες γιατι μετα θα γινουμε τελειως σπαλιαρες ολοι χωρις το παραμικρο συναισθημα για ερωτα,δε ειπα να παει κανεις με μια γυναικα αλλα οχι και με απειρες ενα νορμαλ επιπεδο.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Γενικά να πω ότι όλες σχεδόν οι γυναίκες,αν δουν ότι είσαι needy,θα σου κλείσουν την πόρτα,ακόμα και αν είσαι όμορφος.Θέλει αυτοπεποίθηση και να μη δείχνεις αγάμητος

Μπα,πολλές γουστάρουν την μουνοδουλεία και να έχουν έναν άντρα παιχνιδάκι

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Στην Ελλάδα και το να καταφέρεις σχέση είναι κατόρθωμα με την κατάσταση που υπάρχει

Βλέπεις τις άλλες όλη μέρα στα κινητά,βλέπεις τόσους αγάμητους,βλέπεις την πείνα και την ξενέρωτη κατάσταση υπάρχει,και λες έχω τουλάχιστον τη γκομενίτσα μου,δεν είμαι μπακούρι,οι αγάμητοι όλοι με ζηλεύουν κλπ

Για ένα κάποιο καιρό,ακόμα και η σχέση σε ανεβάζει.Όλοι έχουν την ανάγκη γυναίκας στη ζωή τους,άσχετα με το τί λένε.Το χειρότερο απ'όλα είναι να'σαι μπακούρι ή να έχεις μόνη επιλογή τα μπουρδέλα.
Φιλε μου κι εγω καποτε ζηλευα τους σε σχεση.
Και χαιρομουν οταν ειχα κοπελα.
Ωστοσο τα βαρεθηκα τυπαρα μου.
Θελω ησυχια στη ζωη μου και που και που να αδειαζω τα αρχιδια μου που φουσκωνουν καλως η κακως.
Οκ για μια καφεδαρα η μια βολτα μια φορα στο τοσο πριν γαμησεις καλο ειναι δε λεω.
Οχι ομως να μιλατε καθε μερα κτλ
Αυτο για μενα ειναι πιεστικο.
Ωστοσο η πλακα ειναι οτι λιγες καθονται σε κατι τετοιο

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ελαχιστες ειναι οι γυναικες σαν την θεια σου...
ναι οντως οι περισσοτερες ακομα και ασχημουλες προσπαθουν να κερδισουν αλλου δλδ τσακπινια αυτοπεποιθηση οχι ντροπαλη ωστε να τραβηξει,αλλα αμα η αλλη ειναι στιλ γεροντοκορη στιλ ξερεις μανιαμουνια δεν θα εχει γιατι δε τραβαει αυτο το στιλ.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ναι εγω ειμαι αυτης της αποψης,δλδ η σχεση ειναι ωραια γιατι το κανετε μονο μεταξυ σας και ειναι ωραιο το συναισθημα αμα γαμιουνται ολοι και ολες με ολους θα γινουμε αμερικη,διαβολοι θα γινουμε ,και στο λεω αυτο εγω που εχω γαμησει διαφορετικες ιεροδουλες αλλα καποια στιγμη πρεπει να κανει καποιος μια σχεση και να πηγαινει μονο με εκεινη γιατι σπαλιαρες τιγκα στις καταχρησεις δε θελουμε να γινουμ εαμα δε ερωτευτεις δεν εχει νοημα η ζωη και ναι πιστευω υπαρχουν μερικες κοπελες που αξιζουν σχεση,εχουμε και τους μαλακες που τα φτιαχνουν με καριολες αντι απλα να τις γαμησουν μονο αυτοι ειναι ηλιθιοιμουνοδουλοι σχεση με σοβαρες μονο και ξεπετα με τις γελοιες,και δεν ειμαι υπερ για τη πληρη ελευθερια οπως λες γιατι μετα θα γινουμε τελειως σπαλιαρες ολοι χωρις το παραμικρο συναισθημα για ερωτα,δε ειπα να παει κανεις με μια γυναικα αλλα οχι και με απειρες ενα νορμαλ επιπεδο.
Ποιπς σου ειπε οτι στην αμερικη γαμιουνται ολοι μεταξι τους?
Μεγαλη αγαμαια παιζει και εκει.
Τωρα για το αλλο που λες σε βλεπω ηδη να αλλαζεις γνωμη για εκεινα που ελεγες

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
συμφωνω thundercat η πλειοφηφια βεβαια οχι ολες ,και γενικα σε ευχαριστω που συμφωνεις με τις αποψεις μου παρατηρω κανεις λικε συνεχεια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιπς σου ειπε οτι στην αμερικη γαμιουνται ολοι μεταξι τους?
Μεγαλη αγαμαια παιζει και εκει.
Τωρα για το αλλο που λες σε βλεπω ηδη να αλλαζεις γνωμη για εκεινα που ελεγες
ποια δλδ απολα?

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.393
Πόντοι
3.786
Υπάρχουν και αυτές,αλλά είναι η μειοψηφία.Κομπλεξικές είναι αυτές.Οι πραγματικές γυναίκες ξενερώνουν με τέτοιους χαλβάδες.Θέλουν άντρα με προσωπικότητα,που να τις καυλώνει και σαν χαρακτήρας

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36

Μας εχεις πρηξει με τις ταμπελες μωρε , βλεπω καποιους με σχεση και τους λυπαμαι επειδη βλεπω τη γκομενα τους.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Υπάρχουν και αυτές,αλλά είναι η μειοψηφία.Κομπλεξικές είναι αυτές.Οι πραγματικές γυναίκες ξενερώνουν με τέτοιους χαλβάδες.Θέλουν άντρα με προσωπικότητα,που να τις καυλώνει και σαν χαρακτήρας
εε ναι η ντροπαλη με τον ντροπαλο θα παει και η αυτοπεποιθησατη με το αυτοπεποιθησατο συνηθως ετσι παει στο 98 τοις εκατο.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.393
Πόντοι
3.786
εε ναι η ντροπαλη με τον ντροπαλο θα παει και η αυτοπεποιθησατη με το αυτοπεποιθησατο συνηθως ετσι παει στο 98 τοις εκατο.
Ακόμα και η ντροπαλή θέλει κάποιον που να έχει αυτοπεποίθηση.Επειδή αυτή δύσκολα θα δείξει ενδιαφέρον,πρέπει να κάνει κάτι παραπάνω ο άντρας.Δε λέω ο τύπος να το παίξει macho man

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.947
Πόντοι
9.297

To χειρότερο είναι να μην νιώθεις καλά σε ΚΑΜΜΙΑ κατάσταση...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656

Δύσκολα μπορούν να διαχειριστούν άντρα με προσωπικότητα.Οι περισσότερες έχουν μάθει στους χαλβάδες.Και δεν εννοώ χαλβάδες επαγγελματικά αλλά χαλβάδες με τις γυναίκες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.947
Πόντοι
9.297
Ακόμα και η ντροπαλή θέλει κάποιον που να έχει αυτοπεποίθηση.Επειδή αυτή δύσκολα θα δείξει ενδιαφέρον,πρέπει να κάνει κάτι παραπάνω ο άντρας.Δε λέω ο τύπος να το παίξει macho man
Και πάλι αν καλύπτεται από τον κύκλο της ( συμφοιτητές,συνάδελφοι κτλ)δεν θα δώσει σημασία σε κανέναν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δύσκολα μπορούν να διαχειριστούν άντρα με προσωπικότητα.Οι περισσότερες έχουν μάθει στους χαλβάδες.Και δεν εννοώ χαλβάδες επαγγελματικά αλλά χαλβάδες με τις γυναίκες.
Για αυτό οι μουνοδουλοι / σαλιαρηδες όλο και κάτι βρίσκουν....

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656

Δεν υπάρχουν ντροπαλές γυναίκες τύπε

Αν είναι ντροπαλή μάλλον είναι ακόμα παρθένα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.393
Πόντοι
3.786

Είχα γνωρίσει παλιότερα 2 κοπέλες στα 20 που ήταν όμορφες,αλλά παρθένες.Ντροπαλές.Ειχαν έρθει από χωριά της επαρχίας.Στις μεγάλες πόλεις χλωμό να υπάρχουν

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
δεν ειπα ο αλλος να μη μιλησει ποτε ουτε σε μια η να μη κανει ουτε μια κινηση αλλα συνηθως ετσι παει αυτος που δεν εχει αυτοπεποιθηση θα παει με αυτη που δε εχει ενω αυτος που εχει με αυτη που εχει κλπ.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96

λες μαλακιες μεγαλες η ντροπαλοτητα δε εχει να κανει με το αν ειναι παρθενα ή οχι απλα ετσι ειναι ως ανθρωπος,ετσι της βγαινει.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Γενικά να πω ότι όλες σχεδόν οι γυναίκες,αν δουν ότι είσαι needy,θα σου κλείσουν την πόρτα,ακόμα και αν είσαι όμορφος.Θέλει αυτοπεποίθηση και να μη δείχνεις αγάμητος
Πρέπει να είσαι χορτασμένος όμως εγώ στα 25 που κυκλοφορουσα με τη πουτσα όρθια στο δρόμο πως να το κάνω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom