jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Μια ισλαμοποιηση θα μας σωσει.ΝΟΜΙΖΕΙΣ...ακομα και οι ασχημες εχουν αγαμητους στρατιες ολοκληρες...
Αυτα τα φεμινομαλακιες ειναι η καταστροφή του άντρα
Μια ισλαμοποιηση θα μας σωσει.ΝΟΜΙΖΕΙΣ...ακομα και οι ασχημες εχουν αγαμητους στρατιες ολοκληρες...
μα τα βλεπω παντου δεν τα λεω απο την κεφαλα μουΌχι όχι αυτό το λες εσύ επειδή έχω θεία που είναι τωρα 46 50 όταν ήταν 20 30 έναν άντρα δε βρήκε με ξένο τα έφτιαξε μια σχέση μη τα ξαναλέω το έχω ξαναπεί οι μέτριες και οι όμορφες έχουν στρατιές 6 και πάνω άμα η κοπέλα είναι 5 και κάτω να έχει μια κατάκτηση το πολύ.
Και αντε πες φιλαρακο εχεις κυκλο και αντε πες καπαρωσες μια γκομενα.Οι ελλεινιδες είναι καπαρομενες..οποιος πρόλαβε και είχε παρέες κύκλο,γαμαει.. Εγώ αυτό έχω καταλάβει.. Οι υπόλοιποι τι να πω να βγούμε στο δρόμο να την πέφτουμε σε τυχαιες??.. Αντε πες το κάνω και φως δε βλέπω να βρω δηλαδή έστω μια και να μπλέξεις.πορυ τώρα με τις φεμιναζί και με μπάτσους μπορεί να μπλέξεις.. Καλά είμαι ντροπαλός άσε εκεί δε γαμας με τίποτα..
μα τα σοσιαλ εχουν κανει ολη την ζημια απο ΤΟΥΣ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑΚαι τα social δεν βοηθανε, αμα παιρνει η αλλη 10-20 πεσιματα τη μερα θα παρει πολυ αερα....
Όταν ο άλλος ΠΛΗΡΩΝΕΙ για να τον παίξει με μια γυμνή φώτο μιας γκόμενας που θα βρει στο onlyfans, από κει και πέρα τα υπόλοιπα λόγια είναι περιττά....μα τα σοσιαλ εχουν κανει ολη την ζημια απο ΤΟΥΣ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
αλλη καταντια αυτο ρε φιλεΌταν ο άλλος ΠΛΗΡΩΝΕΙ για να τον παίξει με μια γυμνή φώτο μιας γκόμενας που θα βρει στο onlyfans, από κει και πέρα τα υπόλοιπα λόγια είναι περιττά....
Παγκόσμιο ειναι,έπρεπε τα σοσιαλ να ειναι επι συνδρομη μηνιαία θα ηταν ολα πιο ποιοτικα οπως και να υπηρχε ειδικη κατηγορια πρινιουμ προφιλ με αλλα ευεργετιματα.μα τα σοσιαλ εχουν κανει ολη την ζημια απο ΤΟΥΣ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
ισχυει παγκοσμιο φαινομενο ειναι και ισως σε αλλες χωρες και χειροτερο απο εδωΠαγκόσμιο ειναι,έπρεπε τα σοσιαλ να ειναι επι συνδρομη μηνιαία θα ηταν ολα πιο ποιοτικα οπως και να υπηρχε ειδικη κατηγορια πρινιουμ προφιλ με αλλα ευεργετιματα.
Θα μπορουσα να αναλυσω οφελη αλλα δεν ειναι τις παρούσης
βλέπε Αμέρικαισχυει παγκοσμιο φαινομενο ειναι και ισως σε αλλες χωρες και χειροτερο απο εδω
Αυτη η άσχημη όμως θα έχει κάτι άλλο τραβιχτικο ή θα έχει αυτοπεποίθηση ή δε θα είναι ντροπαλή ή κάτι τσακπινικο ή κάτι τέτοιο τραβιχτικο τελώς πάντων άμα είναι στιλ γεροντοκόρη όπως η θεία μου μανιαμουνια να το πω έτσι δε φτάνει αυτό το στιλ ρε φίλε.μα τα βλεπω παντου δεν τα λεω απο την κεφαλα μου
Διαφωνω απολύτως μαζί σου η σχέση είναι κάτι το ωραίο πολύ λάθος απόψεις επί των πραγμάτων αλλά απόψεις.Και αντε πες φιλαρακο εχεις κυκλο και αντε πες καπαρωσες μια γκομενα.
Μετα τι καταφερες;
Σχεση καταφερες
Οχι γαμησι οποτε θες και ελευθερος μετα.
Οι γκομενες σου φορτωνονται ασχημα οταν κανουν σχεση μαζι σου
Χρειαζεται επιτελους καποιος να μαθει στις νεες κοπελες οτι το γαμησι και το "κερατο" δεν ειναι αμαρτηματα.
Ωστε να καραξεσκιστουμε ολοι στα γαμησια.
Φαντασου σε μια κοινωνια τερμα απελευθερωμενη που δεν υπαρχει καν το "καταταστατικο" της σχεσης τι ωραια θα ηταν
Ουτε κυκλος ουτε κοινοι γνωστοι ουτε καπαρωμενες κοπελες " σε σχεση"
Το μονο καλο στην παρουσα φαση ειναι πως αν καταφερεις να γαμησεις κοπελα σε σχεση η γλυκα του μουνιου της και ο πιδακας του χυσιματος σου οταν εκσπερματωσεις πολλαπλασιαζονται κατα πολυ
ελαχιστες ειναι οι γυναικες σαν την θεια σου...Αυτη η άσχημη όμως θα έχει κάτι άλλο τραβιχτικο ή θα έχει αυτοπεποίθηση ή δε θα είναι ντροπαλή ή κάτι τσακπινικο ή κάτι τέτοιο τραβιχτικο τελώς πάντων άμα είναι στιλ γεροντοκόρη όπως η θεία μου μανιαμουνια να το πω έτσι δε φτάνει αυτό το στιλ ρε φίλε.
Φυσικα και δεχομαι την αντιθετη αποψη.Ειναι υποκειμενικη αλλωστεΔιαφωνω απολύτως μαζί σου η σχέση είναι κάτι το ωραίο πολύ λάθος απόψεις επί των πραγμάτων αλλά απόψεις.