Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.947
Πόντοι
9.297
παντως εγω νιωθω πιο φρέσκος οταν ειμαι ξυρισμένος
Είναι η ψυχική ανάταση ότι προσφέρεις περιποίηση στον εαυτό σου...ότι πλέον δεν μοιάζεις με κακομοίρη η με λαθρομετανάστη όπως οι καφροι της πλεμπας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.947
Πόντοι
9.297
Σαφώς και δεν ταιριάζουν σε όλους.Σε κάποιους που έχουν baby face όμως,τους προσδίδουν αρρενωπότητα
Και 15 χρόνια στην μάπα επιπλέον....αν περιμένουν από τρίχες να γίνουν άνδρες...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.947
Πόντοι
9.297
ξυρίστηκα μεσα στο κρυο και οταν βγήκα εξω παγώσανε τα μαγουλα μου :tooth:
Αποκτήσες ένα υγιές κόκκινο χρώματακι που οι ανορεξικες γκόμενες για να το αποκτήσουν πρέπει να βαφτούν....

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Είσαι καλο παιδι ε?? Εδώ σε κόβω σε καμία 10ετια να λες "άτιμες καριολες με φαγατε" :tooth:
Επειδή εσύ έκανες σχέση με γαμιολες δε σημαίνει πως όλες θέλουν αυτές,εγώ είμαι τυχερός γιατί επειδή είμαι καλό παιδί δε με θέλουν οι αλητισες οπότε ευτυχώς μακριά από αυτες

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ας πάνε σε καμμία πουτανα..ας μάθουν από τους μεγαλύτερους και ας αφήσουν τα φβ ινστα και τις λοιπές μαλακιες
Οι τύποι της ηλικίας μου δε πάνε σε πουτανες εγώ βέβαια έχω πάει σε ιερόδουλες έχει κάτι θεαρες εμφανισιακά δε φταίει το φβ ρε απλά οι γκόμενες έχουν γίνει τελείως μαλακισμενες οι περισσότερες.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Επειδή εσύ έκανες σχέση με γαμιολες δε σημαίνει πως όλες θέλουν αυτές,εγώ είμαι τυχερός γιατί επειδή είμαι καλό παιδί δε με θέλουν οι αλητισες οπότε ευτυχώς μακριά από αυτες
καλως το μπουμπούκι μας..καλως το βλαστάρι μας :confused: ....τι ειπες αγόρι μου τι εισαι λεει?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Πως θα καταλάβει αν είναι καλές η οχι αν δεν παει πρώτα να τις γνωρίσει?
Αν εγκρίνουν το στιλ μου και τους αρέσω το ότι είμαι καλό παιδί και και κανας μαλακας σημαίνει πως θέλουν τα καλά παιδιά άρα είναι καλές .

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
καλως το μπουμπούκι μας..καλως το βλαστάρι μας :confused: ....τι ειπες αγόρι μου τι εισαι λεει?
Εγώ ξέρω ότι δεν είμαι αλήτης αλλά καλό παιδί οπότε ότι και να λες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οι γκομενες ειναι ο καθρεπτης μας..βρηκαν χωρο και εγιναν μαλακισμενες γιατι εγιναν και οι ανδρες..
Ωραια έχουν γίνει μαλακες οι άντρες αλλά εγώ που δεν είμαι μαλακας γιατί να μου φερθει μια έτσι?να φερθούν μαλακισμένα σε αυτούς που πρέπει όχι σε μενα πχ,ήταν δυνατόν πχ επειδή στη άλλη έκανα μια γκάφα άθελά μου να μπλοκάρει χωρίς εξηγήσεις και να μη προχωρήσει τίποτα εξαιτίας της?και να σκεφτείς αυτή ήθελε τα καλά παιδιά της άρεσε που ήμουν ευγενικός και όχι καφρος αλλά συμπεριφορά σκατα η τύπισσα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
νομιζεις οτι το αντιθετο του καλου παιδιου ειναι ο αλητης? συνέχιζε να λες στο εαυτο σου για αυτον τον ρολο του "καλου παιδιου" και θα πας μπροστα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.616
Πόντοι
12.756
Εγώ ξέρω ότι δεν είμαι αλήτης αλλά καλό παιδί οπότε ότι και να λες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ωραια έχουν γίνει μαλακες οι άντρες αλλά εγώ που δεν είμαι μαλακας γιατί να μου φερθει μια έτσι?να φερθούν μαλακισμένα σε αυτούς που πρέπει όχι σε μενα πχ
εσυ που δεν εισαι μαλακας οταν βλεπεις μαλακισμενες απλα φευγεις...πας σε αλλη και σε αλλη και σε αλλη μεχρι να βρεις την σωστη

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
εσυ που δεν εισαι μαλακας οταν βλεπεις μαλακισμενες απλα φευγεις...πας σε αλλη και σε αλλη και σε αλλη μεχρι να βρεις την σωστη
Έτσι και αλλιώς οι μαλακισμενες δε με θέλουν γιατί δε είμαι σα το ποιόν τους αλλά καμιά φορά και αυτή που θέλει καλά παιδιά συμπεριφέρεται σκατα,αυτή που σου είπα ήθελε καλά παιδιά αλλά επειδή έκανα μια γκάφα μπλόκαρε χωρίς εξηγήσεις και όταν τη πέτυχα μετά από κάνα 2 μήνες στο λεωφορείο μου είπε άλλαξα γνώμη απλά ανένδοτη και έφυγε,ανένδοτη να το συζητήσουμε.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.616
Πόντοι
12.756
Έτσι και αλλιώς οι μαλακισμενες δε με θέλουν γιατί δε είμαι σα το ποιόν τους αλλά καμιά φορά και αυτή που θέλει καλά παιδιά συμπεριφέρεται σκατα
ε καλα σε ολους μας ετσι παει..πουτσα μας παμε παρακατω ειναι πολυ απλο

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ε καλα σε ολους μας ετσι παει..πουτσα μας παμε παρακατω ειναι πολυ απλο
αυτή που σου είπα ήθελε καλά παιδιά αλλά επειδή έκανα μια γκάφα μπλόκαρε χωρίς εξηγήσεις και όταν τη πέτυχα μετά από κάνα 2 μήνες στο λεωφορείο μου είπε άλλαξα γνώμη απλά ανένδοτη και έφυγε,ανένδοτη να το συζητήσουμε,λες και έκανα κάτι τόσο κακό πια σιγά το πράγμα αλλά σου λέει τον μπλοκαρα τώρα τέλος δε γυρνάει πίσω.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.616
Πόντοι
12.756
αυτή που σου είπα ήθελε καλά παιδιά αλλά επειδή έκανα μια γκάφα μπλόκαρε χωρίς εξηγήσεις και όταν τη πέτυχα μετά από κάνα 2 μήνες στο λεωφορείο μου είπε άλλαξα γνώμη απλά ανένδοτη και έφυγε,ανένδοτη να το συζητήσουμε,λες και έκανα κάτι τόσο κακό πια σιγά το πράγμα αλλά σου λέει τον μπλοκαρα τώρα τέλος δε γυρνάει πίσω.
ναι συμβαινει το κανουν πολλες γιατι ομως;γιατι τα ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ κανουν ουρα..αρα παλι εμεις φταιμε

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ναι συμβαινει το κανουν πολλες γιατι ομως;γιατι τα ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ κανουν ουρα..αρα παλι εμεις φταιμε
Ακριβώς φίλε οι άντρες είναι κατώτερα μουνοδουλα όντα,άμα η τύπισσα όμως ήταν καμιά ασχημουλα και δε κάναν ουρά γιατί στις άσχημουλες δε κάνουν δε θα μπλόκαρε αλλά θα ήταν συζήτησημη.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.616
Πόντοι
12.756
Ακριβώς φίλε οι άντρες είναι κατώτερα μουνοδουλα όντα,άμα η τύπισσα όμως ήταν καμιά ασχημουλα και δε κάναν ουρά γιατί στις άσχημουλες δε κάνουν δε θα μπλόκαρε αλλά θα ήταν συζήτησημη.
ΝΟΜΙΖΕΙΣ...ακομα και οι ασχημες εχουν αγαμητους στρατιες ολοκληρες...

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ΝΟΜΙΖΕΙΣ...ακομα και οι ασχημες εχουν αγαμητους στρατιες ολοκληρες...
Όχι όχι αυτό το λες εσύ επειδή έχω θεία που είναι τωρα 46 50 όταν ήταν 20 30 έναν άντρα δε βρήκε με ξένο τα έφτιαξε μια σχέση μη τα ξαναλέω το έχω ξαναπεί οι μέτριες και οι όμορφες έχουν στρατιές 6 και πάνω άμα η κοπέλα είναι 5 και κάτω να έχει μια κατάκτηση το πολύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom