Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
κρυβε χρόνια τοτε..Η αληθεια ειναι οτι πλεον ειμαι για 25+ ναι.
κρυβε χρόνια τοτε..Η αληθεια ειναι οτι πλεον ειμαι για 25+ ναι.
Το προβλημα ειναι οτι ειστε και οι δυο ανωριμοι ως ηλικιες , τι να σου κανω τη συμβουλη μου στην εδωσα σε αυτο που διαβασα.με τα μυαλα που εχουν οι μαλακισμενες φιλε μου πολλοι συνομιλικοι μου εχουν παρει τα παπαρια τους μονο ασε τωρα.
Δεν κρυβω τιποτα στα παπαρια μου σε οποια αρεσω δεν παει να γαμηθει.κρυβε χρόνια τοτε..
εσυ μικρε κοιτα να γινεις μπιχτης τωρα που μπορεις και οσο πιο γρηγορα μπορεις και ασε τους ρομαντισμους.Αν και οι γυναικες θα αρχιζουν να σε περνουν στα σοβαρα μετα τα 25..οχι εσενα,γενικα το λεωμεχρι 36 καλα ειναι.
φιλέ εγω και σε ιεροδουλες εχω παει και καμακι εχω κανει απλα εχω το εξης μια η οποια ειναι καλο κοριτσι θα το παω αργα με σεβασμο και αυτες που ειναι ευκολες ειμαι και γω πιο ευκολοςεσυ μικρε κοιτα να γινεις μπιχτης τωρα που μπορεις και οσο πιο γρηγορα μπορεις και ασε τους ρομαντισμους.Αν και οι γυναικες θα αρχιζουν να σε περνουν στα σοβαρα μετα τα 25..οχι εσενα,γενικα το λεω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και αυτα που σου λενε να το πανε λαου λαου ειναι πιπες
οι ιεροδουλες που κολλανε μου λες?φιλέ εγω και σε ιεροδουλες εχω παει και καμακι εχω κανει απλα εχω το εξης μια η οποια ειναι καλο κοριτσι θα το παω αργα με σεβασμο και αυτες που ειναι ευκολες ειμαι και γω πιο ευκολος
Καλά τα λες φίλε.. Εδώ αλλά μας λένε οι φεμιναζί.. Διαβάστε λίγο τι λέει το παιδί για τους 22αρηδες.. Εγώ τα έλεγα οι 20αρηδες είναι πιο αγάμητοι και από εμάς γισιτ είναι πιο μαλάκιοι πιο εβεσθιτοι που λέει κια ο βλαδιμιροςτις βριζουν ολοι οι συνομιλικοι μου και ξερω 2 αγορια 24 ο ενας 26 ο αλλος που δε εχουν φιλησει ουτε στο στομα και λενε ειναι παραξενες και χαζες,ολοι οι συνομιλικοι μου περιεργες τις λενε.
Σαντ κοίτα τι λέει.. Εγώ πήγα στο ποδιλαδαταδικο ήταν εκεί 3,4 16χρονοι..τι έγινε παιδιά λέω γαματε τίποτα? Κάτι κούτα Μεχρι κάτω.. Τίποτα λέει.. Αλλα λέω γισιτ έτσι? Ένας είναι μέσα στη τάξη λέει που έχει κύκλο και αυτός ο ένας τις γαμαει όλες.. Και αυτές δεν το ξέρουν λέει.. Έτσι μου είπε έτσι γράφω.. Ότι στο λύκειο είναι ένας που τις γαμαει ολες??τις βριζουν ολοι οι συνομιλικοι μου και ξερω 2 αγορια 24 ο ενας 26 ο αλλος που δε εχουν φιλησει ουτε στο στομα και λενε ειναι παραξενες και χαζες,ολοι οι συνομιλικοι μου περιεργες τις λενε.
αυτο το λες εσυ δεν γαμανε ομως καμποσοι στη ηλικια μου αποδειξη τα αγορια που ειπα πριν και αλλοι που ξερω δεν εχουν ολοι προβλημα απλα οι τυπισες εχουν καψει φλατζα,οταν η αλλη κανω γκαφα και μπλοκαρει χωρις εξηγησεις ειναι για τα πανηγυρια απλα ποσες ειναι ετσι ασε τωρα.
καταλαβες τωρα subzero??οχι να μη λες βλακειες μετα οτι οι νεοι γαμανε,γαμαει μονο ενας στους 2 απο τους 10.Σαντ κοίτα τι λέει.. Εγώ πήγα στο ποδιλαδαταδικο ήταν εκεί 3,4 16χρονοι..τι έγινε παιδιά λέω γαματε τίποτα? Κάτι κούτα Μεχρι κάτω.. Τίποτα λέει.. Αλλα λέω γισιτ έτσι? Ένας είναι μέσα στη τάξη λέει που έχει κύκλο και αυτός ο ένας τις γαμαει όλες.. Και αυτές δεν το ξέρουν λέει.. Έτσι μου είπε έτσι γράφω.. Ότι στο λύκειο είναι ένας που τις γαμαει ολες??
Το σχολείο είναι και αυτό μια μικρή κοινωνία.. Και στο λικειο γινοντε τα ίδια με αυτά που γινοντε στην κοινωνία.. Ένας γαμαει δέκα κοιτάνε..Έλα ρε τύπε,σας το δίνουν στο πιάτο οι συνομήλικες κι εσείς τον παίζετε.
πολυ σωστος φιλε οι 20αρηδες ειναι αστο σου εχω τρανταχτα παραδειγματα 2 παλικαρια 24 26 και ενας αλλος 23 εμφανησιμοι ουτε φιλι στο στομα ειναι καριολες λεμε μη το ψαχνεις.Καλά τα λες φίλε.. Εδώ αλλά μας λένε οι φεμιναζί.. Διαβάστε λίγο τι λέει το παιδί για τους 22αρηδες.. Εγώ τα έλεγα οι 20αρηδες είναι πιο αγάμητοι και από εμάς γισιτ είναι πιο μαλάκιοι πιο εβεσθιτοι που λέει κια ο βλαδιμιρος
Τυπε οι 40αρηδες κάνουνε ένα βασικό λάθος.. Βλέπουνε τις 20αρες φοιτήτριες που γαμιουνται.. Σου λέει ε αφού αυτές γαμιουντε τότε γαμανε και οι 20αρηδες..αμ δε, δεν πάει έτσι ομως?καταλαβες τωρα subzero??οχι να μη λες βλακειες μετα οτι οι νεοι γαμανε,γαμαει μονο ενας στους 2 απο τους 10.
δε ξερεις τιποτα απο γυναικες οποτε αστο δε θα συμφωνησει κανεις μαζι σου ολοι διαφωνουν.Έλα ρε τύπε,σας το δίνουν στο πιάτο οι συνομήλικες κι εσείς τον παίζετε.
και δεν ειναι μονο αυτο σου λεει νεος γιατι να μη μπορει να βρει αμ ελα ομως που οχι ο 24 26 23 που ξερω δε βρισκει αλλα παιδια 16χρονα που ειναι ακομα πιο νεοι,τα γκομενακια γιατι γυναικες δεν ειναι κατα διαολο πανε εχουν γινει το 90 τοις εκατο μη φυσιολογικες.Τυπε οι 40αρηδες κάνουνε ένα βασικό λάθος.. Βλέπουνε τις 20αρες φοιτήτριες που γαμιουνται.. Σου λέει ε αφού αυτές γαμιουντε τότε γαμανε και οι 20αρηδες..αμ δε, δεν πάει έτσι ομως?
Απο εμφανιση πως εισαι ?δε ξερεις τιποτα απο γυναικες οποτε αστο δε θα συμφωνησει κανεις μαζι σου ολοι διαφωνουν.
και οι ιεροδουλες χρειαζονται εχει κατι μουναρες αλλο πραγμα αλλα αυτο σε περιοδο ξυρασιας αλλιως γιατι να πας αμα βρισκεις.οι ιεροδουλες που κολλανε μου λες?
1.80 μαυρα μαλλια φατσα μικρη μυτη δοντια κανονικα ματια μεγαλα δλδ χαρακτηριστικα κομπλε γενικα μετριος προς καλουτσικος αυτα,και σωμα θηριο οχι κανας λαπας.Απο εμφανιση πως εισαι ?
Στα πάρκα είναι όλη μέρα οι 16αρηδες πίνουνε τσιγάρα και ακούνε τραπ τους έχει η φάει η μαλακια όλη μέρα.. Κρίμα τα νιάτα τους.. Ένας στους δέκα γαμαει οι άλλο κρατάνε το φανάρι καληνιχτακιδες φάση..και δεν ειναι μονο αυτο σου λεει νεος γιατι να μη μπορει να βρει αμ ελα ομως που οχι ο 24 26 23 που ξερω δε βρισκει αλλα παιδια 16χρονα που ειναι ακομα πιο νεοι,τα γκομενακια γιατι γυναικες δεν ειναι κατα διαολο πανε εχουν γινει το 90 τοις εκατο μη φυσιολογικες.