Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
δε ηθελα σεξ απο το πρωτο ραντεβου αλλα καταλαβες φιλε,με ενοχλησε στη κοπελα που βγηκα η μη μπεσα της το οτι εκανα μια γκαφα και εφυγε χωρις εξηγησεις,και δε θελω απο το πρωτο ραντεβου σεξ αλλο καταλαβες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το ξερω αυτο αλλα δε βιαζομαι να παω καλα ειμαι μικρος.
τι εκανε λεει? δε θες σεξ απο το πρωτο ραντεβου? και τι θες??? ααα δε σε βλεπω καλα εσενα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
οταν γερνας,γερνας σε ολα μαζι...πεφτουν ολα μαζι ταυτοχρονα οποτε πεφτουν και οι αντοχες και η ψυχολογια και πολλα αλλα....(μονο το τσουτσουνι εχει μεινει το ιδιο ορθιο οπως στα 18 :confused: )

Εγώ περπατάω τα ίδια χιλιόμετρα που έκανα και στα 20.Δεν έχω χάσει σε αντοχή.Η μεγάλη διαφορά είναι το άγχος.Και γενικά κάποιες προσδοκίες που δεν μπόρεσες να εκπληρώσεις

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ο άλλοι 22 αέρηδες τι λένε τυπε μου για τις ελλεινιδες? Είναι ευχαριστημένοι? Μήπως φωνάζουν και αυτοί ότι δε βρίσκουν τίποτα?πες μα ςτι παίζει με τους 29αρηδες αν έχει δίκιο ο τύπος Sub που λέει συνέχεια ότι μόνο οι 20αρηδες γαμανε.. Εγώ αλλά βλέπω..
τις βριζουν ολοι οι συνομιλικοι μου και ξερω 2 αγορια 24 ο ενας 26 ο αλλος που δε εχουν φιλησει ουτε στο στομα και λενε ειναι παραξενες και χαζες,ολοι οι συνομιλικοι μου περιεργες τις λενε.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγώ περπατάω τα ίδια χιλιόμετρα που έκανα και στα 20.Δεν έχω χάσει σε αντοχή.Η μεγάλη διαφορά είναι το άγχος.Και γενικά κάποιες προσδοκίες που δεν μπόρεσες να εκπληρώσεις
εγω αγχώνομαι λιγοτερο απο τα 20..οχι απλα λιγοτερο αλλα για έτη φωτος λιγοτερο

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
δε ηθελα σεξ απο το πρωτο ραντεβου αλλα καταλαβες φιλε,με ενοχλησε στη κοπελα που βγηκα η μη μπεσα της το οτι εκανα μια γκαφα και εφυγε χωρις εξηγησεις,και δε θελω απο το πρωτο ραντεβου σεξ αλλο καταλαβες.

το ξερω αυτο αλλα δε βιαζομαι να παω καλα ειμαι μικρος.
Οταν βγαινεις για καφε εισαι υποψηφιος επιβητορας, αυτο να θυμασαι. Δεν το εχεις σιγουρο μεχρι να τον βαλεις μεσα.
Απο εκει και περα καλα σε βλεπω αφου φλερταρεις αγνωστες στα λεωφορεια, αν το προσεξεις λιγο καλα θα πας λογικα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Ο άλλοι 22 αέρηδες τι λένε τυπε μου για τις ελλεινιδες? Είναι ευχαριστημένοι? Μήπως φωνάζουν και αυτοί ότι δε βρίσκουν τίποτα?πες μα ςτι παίζει με τους 29αρηδες αν έχει δίκιο ο τύπος Sub που λέει συνέχεια ότι μόνο οι 20αρηδες γαμανε.. Εγώ αλλά βλέπω..

Οι 20αρηδες έχουν γύρω τους διαθέσιμο μουνί που δεν έχει και απαιτήσεις.Αν δεν πηδάνε,φταίει η κεφάλα τους

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
τι εκανε λεει? δε θες σεξ απο το πρωτο ραντεβου? και τι θες??? ααα δε σε βλεπω καλα εσενα
ρε φιλε θελω σεξ αλλα αμα δε θελει πως θα κανω ?αμα μια ειναι καλη κοπελα και θελει να παμε σιγα σιγα θα το σεβαστο ηρεμησε που βγαζεις συμπερασματα,εχω παει με ιεροδουλες και εχω περασει σουπερ δε μιλας με κανα ξενερωτο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ρε φιλε θελω σεξ αλλα αμα δε θελει πως θα κανω ?αμα μια ειναι καλη κοπελα και θελει να παμε σιγα σιγα θα το σεβαστο ηρεμησε που βγαζεις συμπερασματα,εχω παει με ιεροδουλες και εχω περασει σουπερ δε μιλας με κανα ξενερωτο.
ρε εισαι σιγουρα 22? ρε μπας και εισαι ανηλικος?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Οταν βγαινεις για καφε εισαι υποψηφιος επιβητορας, αυτο να θυμασαι. Δεν το εχεις σιγουρο μεχρι να τον βαλεις μεσα.
Απο εκει και περα καλα σε βλεπω αφου φλερταρεις αγνωστες στα λεωφορεια, αν το προσεξεις λιγο καλα θα πας λογικα.
ναι το ξερω πρεπει να το προσεξω λιγο στις γκαφες που με πιαναν ειχα το στιλ του βλαδιμηρου δλδ και αυτος ειχε πει στη ηλικια μου εχανε μουνια απο γκαφες ετσι και γω.

ρε εισαι σιγουρα 22? ρε μπας και εισαι ανηλικος?
οχι 22 ειμαι γιατι ρωτας αυτο?τι ειπα?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
τις βριζουν ολοι οι συνομιλικοι μου και ξερω 2 αγορια 24 ο ενας 26 ο αλλος που δε εχουν φιλησει ουτε στο στομα και λενε ειναι παραξενες και χαζες,ολοι οι συνομιλικοι μου περιεργες τις λενε.

Μάλλον αυτούς θα λένε περίεργους

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Οι 20αρηδες έχουν γύρω τους διαθέσιμο μουνί που δεν έχει και απαιτήσεις.Αν δεν πηδάνε,φταίει η κεφάλα τους
αυτο το λες εσυ δεν γαμανε ομως καμποσοι στη ηλικια μου αποδειξη τα αγορια που ειπα πριν και αλλοι που ξερω δεν εχουν ολοι προβλημα απλα οι τυπισες εχουν καψει φλατζα,οταν η αλλη κανω γκαφα και μπλοκαρει χωρις εξηγησεις ειναι για τα πανηγυρια απλα ποσες ειναι ετσι ασε τωρα.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Μάλλον αυτούς θα λένε περίεργους
οχι απλα οι τυπισες ειναι για σφαλιαρες και προφανως δε ξερεις τιποτα απο γυναικες για να λες οτι ολοι οι νεοι μπορουν και οι νεες ειναι φυσιολογικες αστο μη ασχολησαι με το θεμα δε ισχιουν αυτα που λες.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.377
Πόντοι
27.261
Δεν υπαρχει ανθρωπος που δεν θα ηθελε να ξαναγινει νεος, παντως αφου θελεις να το συζητησουμε, ομολογω οτι το αισθημα της ζηλιας που ενιωθα οταν ημουν νεοτερος για τους μεγαλυτερους, που ειχαν ολα οσα δεν ειχα εγω, ειναι μεγαλυτερο απο αυτο που νιωθω τωρα για τους νεους επειδη δεν εχω τα νιατα τους
γι'αυτο εισαι παντα κακομοιρης.
κριμα

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
αυτο το λες εσυ δεν γαμανε ομως καμποσοι στη ηλικια μου αποδειξη τα αγορια που ειπα πριν και αλλοι που ξερω δεν εχουν ολοι προβλημα απλα οι τυπισες εχουν καψει φλατζα,οταν η αλλη κανω γκαφα και μπλοκαρει χωρις εξηγησεις ειναι για τα πανηγυρια απλα ποσες ειναι ετσι ασε τωρα.
Να σου πω πρεπει να γαμανε και οι 30αρηδες , θα παρετε καποιες οχι ολες. :P

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Να σου πω πρεπει να γαμανε και οι 30αρηδες , θα παρετε καποιες οχι ολες. :P
με τα μυαλα που εχουν οι μαλακισμενες φιλε μου πολλοι συνομιλικοι μου εχουν παρει τα παπαρια τους μονο ασε τωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom